Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat meno-paluu lennot Marseille

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tieto lennoista

Kohdelentokenttä Marseille - Provence
Kohdekaupunki Marseille
Lennon hinta 83 €

Värikäs ja välimerellinen kohde odottaa – varaa lennot Marseillehin.

Marseille on välimerellinen kaupunkikohde sekä ilmastonsa että tunnelmansa puolesta. Se sopiikin hyvin matkakohteeksi astetta rennompaa Ranskaa etsivälle. Moni on myös jo kolunnut esimerkiksi Nizzat ja muut kohteet – Provencen rannikon länsiosassa sijaitseva Marseille taas on Ranskan suurimpana satamakaupunkina muutakin kuin rantalomakohde. Merellinen, monikulttuurinen ja kansainvälinen tunnelma, historialliset kohteet ja sijainti rosoisten kalkkikivikallioiden keskellä tekevät Marseillesta täysin omaleimaisen, ja se kuuluu myös koko Ranskan vanhimpiin kaupunkeihin. Lennot Marseillehin on helppo ja kätevä varata vaikka heti, kunhan toimit hyvissä ajoin ennen matkaa etkä jätä varaamista viime tippaan.

Halvat lennot Marseillehin

Lento Marseillehin kannattaa varata viimeistään 60 päivää ennen suunniteltua matkan ajankohtaa. Erityisen edullisia lennot ovat tiistaisin ja kalleimpia lauantaisin. Suoria lentoja Helsingistä Marseillehin ei ole myynnissä, mutta esimerkiksi Lufthansan tai Air Chinan lennot Frankfurtin tai Münchenin kautta Marseillehin ovat todella kätevät: lentoaika on vain noin neljä tuntia. Myös KLM:llä, Finnairilla ja Air Francella on lähes yhtä nopeita lentoja Amsterdamin ja Pariisin kautta. Jos haluat säästää hinnoissa muttet lentoajassa, voit valita vaikkapa Turkish Airlinesin lennot Istanbulin kautta – niillä matka-aika venyy kuitenkin helposti noin 20–30 tuntiin, joten se ei ehkä ole sen arvoista, ellet sitten tutustu samalla matkalla myös Istanbuliin vaikkapa muutaman päivän ajan. Jos et löydä sopivia lentoja suoraan Marseillehin, voit harkita, kannattaisiko ostaa lennot Pariisiin ja jatkaa matkaa TGV-pikajunalla, jolla matka Ranskan halki kestää alle kolme tuntia.

Paras ajankohta matkalle Marseillehin

Marseille on ylivoimaisesti suosituin kohde kesällä, jolloin kaupungissa on aurinkoista ja myös todella kuuma. Välimerellinen ilmasto tarkoittaa myös, että kesällä on kuivaa ja sateetonta. Mereltä puhaltaa kuitenkin aina virkistävä tuuli, joten kolmenkymmenen asteen hujakoille kiipeävä keskilämpötila ei välttämättä haittaa. Helteeseen tottumattomalle suomalaiselle kevät ja syksy ovat vaivattomampia ajankohtia lomailla Marseillessa, ja silloin välttää myös pahimmat turistitungokset. Varaudu kuitenkin siihen, että keväällä ja syksyllä mistraalituuli saattaa viilentää kaupunkia huomattavasti. Sen myötä lämpötila laskee usein nopeasti. Talvi Marseillessa on viileä ja kosteahko, mutta Pohjolan pimeyteen ja pakkasiin verrattuna Marseillessa vallitsee kelpo matkailusää toki silloinkin.

Perillä Marseillessa

Marceille Provencen lentoasema (MRS) sijaitsee 27 kilometrin päässä Marseillen keskustasta luoteeseen. Kentältä keskustaan pääsee kätevästi joko junalla tai bussilla, ja vaikka matka kuulostaa pitkältä, ei se Ranskan maaseudulla kestä puolta tuntia kauempaa. Kentältä on hyvät yhteydet myös moniin muihin Provencen lähiseutujen kaupunkeihin Montpellier’stä Nizzaan. Marseillen keskustassa pääteasema on Gare Saint-Charles, ja esimerkiksi bussi sinne liikennöi 15 minuutin välein, ruuhka-aikoina tiheämminkin. Liput ostetaan joko etukäteen verkosta tai lentoaseman lipputoimistosta. Lentokentän juna-asema on nimeltään Vitrolles-Aéroport Marceille Provence, ja sinne pääsee lentokentältä ilmaisella minibussilla. Matka kestää viitisen minuuttia, ja bussi lähtee laiturilta 3.

Matkavinkkejä Marseillehin

Marseillessa on kätevää liikkua enimmäkseen kävellen, mutta toki suurkaupungissa tarvitaan myös aika ajoin kulkupeli alle. Metrot, bussit ja raitiovaunut liikennöivät tihein vuorovälein, ja kaikkiin käyvät samat liput. Etenkin 24 tunnin lippu on kätevä, jos teet useita matkoja päivässä. Majoituksen löytäminen Marseillesta ei ole ongelma, sillä tarjolla on niin edullisia hostelleja muutamalla kympillä kuin kalliita viiden tähden luksushotellejakin – ja myös kaikkea siltä väliltä. Kesäaikaan majoitus kannattaa varata samassa yhteydessä kuin lennotkin, sillä hotellit täyttyvät aina viimeistä paikkaa myöten. Etsi ja varaa halvat lennot Marseillehin hyvissä ajoin, niin voit säästää reilun summan lippujen hinnassa etenkin kesäkauden aikana.

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Marseille?

KLM, Air France, Lufthansa, British Airways, TAP Portugal, Turkish Airlines, Iberia, Aegean, Finnair, SAS

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.