Pääosion alkuosa

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

ebookers ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Kartta

Loma-asunto Nizzassa tuo glamouria lomaasi

Vierailija ymmärtää heti Nizzaan saapuessaan, miksi kaupunki on niin suosittu kuin se on. Upealla Ranskan Rivieran lahdella sijaitseva kaupunki ilmentää klassista mannermaista glamouria. Nizza yhdistää näppärästi pienen ranskalaiskaupungin viehkeyden Rivieran loistoon ja vetovoimaan. Promenade des Anglais’lla filmitähdet kävelevät rinta rinnan lomalaisten kanssa, ja rannat täyttyvät rusketusta hakevista lomalaisista Välimeren aaltojen loiskuessa rantahiekkaan. Palmurivistöjen ja tyylikkäiden huviloiden takana vanhankaupungin köynnösten peittämien talojen lomassa ja mukulakivikatujen sokkeloissa bistrot toivottavat vierailijan lämpimästi tervetulleeksi. Kun kokonaisuuteen lisätään vielä maalaukselliset roomalaiset rauniot ja mäntyjen koristamat lahdenpoukamat aivan Nizzan loma-asuntojen läheisyydessä, on käsillä unohtumaton loma.

Miksi varata loma-asunto Nizzassa ebookersin kautta?

Jos joskus olet unelmoinut omasta talosta Välimeren rannalla Ranskan Rivieran ja Alppien huippujen välissä, loma-asunto Nizzassa tarjoaa sinulle tilaisuuden tehdä unelmastasi totta – vaikka oleskelusi kaupungissa olisi lyhytkin. Valittavanasi on kohteita, jotka tarjoavat paljon enemmän kuin tavanomainen hotellihuone. Kallion päälle rakennetun asunnon aurinkoterassilta voit katsoa alas Villefranche-sur-Merin hiekkarannoille. Tai ehkä otat mieluummin idyllisen piilopaikan Nizzan vanhankaupungin keskustasta. Uskomattoman tilavissa Nizzan loma-asunnoissa voi unohtaa ahtaat aamiaismajoituskohteet ja nauttia sen sijaan upeista uima-altaista ja silmiä hivelevän kauniista puutarhoista.

Parhaat aktiviteetit Nizzassa

Nizzan vierailu tulisi aina aloittaa kävelyllä palmujen varjostamaa Promenade des Anglais’ta pitkin. Tämä lukuisiin maalauksiin, julisteisiin ja postikortteihin ikuistettu miljöö on Nizzan kaupunkielämän ehdoton sydän. Yritä olla läikyttämättä kahvia mukulakiville ihastellessasi ympäröivää, klassista arkkitehtuuria. Muinaisella Cimiez’n alueella kulttuuri ja historia lyövät kättä. Täällä voit kokea roomalaiset rauniot ja ihailla Matissen mestariteoksia keskiaikaisten munkkiluostareiden tarjotessa älyllisiä aktiviteetteja. Kun perinteiset kohteet on koluttu, voit laittaa sandaalit jalkaan, levittää aurinkorasvan ja suunnata rannalle. Aivan nurkan takana on Villefranche-sur-Mer, Nizzan oma yleinen ranta, joka litteine kivineen ja aurinkotuoleineen viettää Välimereen.

Liikkuminen Nizzassa