Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Top 20 suosituimmat loma-asunnot Barcelona

Katso kaikki loma-asunnot kohteessa Barcelona
132 €
Uma Suites Barceloneta Beach

Uma Suites Barceloneta Beach

3.5 kautta 5.0 61 Carrer de Sant Miquel, Ciutat Vella, Barcelona
4/5
(1 arvostelua)
San Sebastiánin ranta ja Barcelonetan ranta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Vellin satama ja Barcelonan akvaario ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Barcelonetan asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Jaume I:n asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.
Arvosteltu 3.1.2020

L'appartement est bien situé, fonctionnel pour des familles avec enfants (grille-pain, machine à laver le linge etc.). Le seul bémol est l'isolation des fenêtres. On entend beaucoup la circulation de la rue. Mais à part ça nous avons apprécié notre séjour à Barcelone ainsi que l'appartement.

100 €
Arai Aparthotel

Arai Aparthotel

4.0 kautta 5.0 Avinyó, 30, Barcelona, Barcelona
4/5
(9 arvostelua)
La Rambla ja Liceu-oopperatalo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Güellin palatsi ja Barcelonan katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Liceun asema ja Jaume I:n asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.
Arvosteltu 17.9.2019

Upea vanha rakennus joka saneerattu tyylikkäästi. Siistit huoneet ja ystävällinen palvelu.

69 €
Hesperia Fira Suites

Hesperia Fira Suites

5.0 kautta 5.0 Mare de Deu de Bellvitge 3, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
4/5
(12 arvostelua)
Fira Barcelona (messukeskus) on 2,4 kilometrin ja Camp Noun stadion on 4,6 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta luksusluokan huoneistohotellista. Gran Vía 2 -ostoskeskus ja RCDE Stadium ovat myös 5 kilometrin päässä. Hospital de Bellvitgen asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Bellvitgen asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.
Arvosteltu 7.1.2016

Olimme varanneet 2-hotellihuonetta, joista molemmissa kylpyhuoneessa oli vesivahinkoja. Huomasimme sen heti, kun tulimme huoneeseen ja kävelimnme lattialla, vettä pursusi lattian laminaattilautojen välistä. Kerroimme henkilökunnalle asiasta, emme saaneet uutta huonetta. Hotelli oli muuten mukava, ...

65 €
Duquesa Suites

Duquesa Suites

4.0 kautta 5.0 Plaça Antonio López 5, Barcelona
4/5
(14 arvostelua)
Universitat Pompeu Fabra ja Vellin satama ovat 5 minuutin päässä tästä perheystävällisestä meren rannalla sijaitsevasta huoneistohotellista. La Rambla ja Barcelonan katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Jaume I:n asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Barcelonetan asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.
Arvosteltu 24.1.2020

Ystävällinen henkilökunta,lämmitys huoneessa takkuili.

Gran Vía by The Streets

Gran Vía by The Streets

3.5 kautta 5.0 Gran Via de les Corts Catalanes 439, Barcelona, Barcelona
5/5
(1 arvostelua)
Arenas de Barcelona, Plaza de Espana (aukio) ja Fira de Barcelona Montjuïcin kokouskeskus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. La Rambla ja Poble Espanyol -ulkoilmamuseo ovat myös 2 kilometrin päässä. Rocafortin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Urgellin asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.
68 €
Ginosi Eccentric Apartel

Ginosi Eccentric Apartel

3.0 kautta 5.0 191 Avinguda de Castelldefels, Castelldefels
British School of Barcelona ja Castelldefelsin ranta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta huoneistohotellista. Garrafin luonnonpuisto ja Castelldefelsin linna ovat myös 3 kilometrin päässä. Platja de Castelldefelsin asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä, ja Castelldefelsin asema on 21 minuutin kävelymatkan päässä.
59 €
Capri by Fraser Barcelona

Capri by Fraser Barcelona

4.0 kautta 5.0 Sancho de Avila 32-34, Barcelona, Barcelona
4/5
(24 arvostelua)
Museu de la Musica (museo) ja Teatre Nacional de Catalunya (teatteri) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Torre Glòries -pilvenpiirtäjä ja Arc de Triomf (riemukaari) ovat myös 2 kilometrin päässä. Marinan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Bogatellin asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.
Arvosteltu 19.4.2016

Varasin hotellin ilman sen suurempia odotuksia kahdelle aikuiselle ja kahdelle teinille. Hotelli oli uusi ja erittäin siisti. Hotelli oli rauhallinen eikä naapurihuoneistoista kuuluneet äänet lävitse. Henkilökunta oli ystävällistä ja neuvoi avuliaasti kaikissa mahdollisissa kysymyksissä. Hotellin ...

114 €
SLEEP Universitat by STAY

SLEEP Universitat by STAY

3.5 kautta 5.0 Avenida Roma 138, Barcelona, Barcelona
4/5
(1 arvostelua)
Barcelonan yliopisto, Casa Batlló ja Passeig de Gracia sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. La Rambla ja Rambla de Catalunya ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Universitatin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Urgellin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.
84 €
Milà Apartamentos Barcelona

Milà Apartamentos Barcelona

4.0 kautta 5.0 Mila i Fontanals, 55, Barcelona, Barcelona
Passeig de Gracia, Casa Milà ja Rambla de Catalunya sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Sagrada Família ja Guell-puisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Joanicin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Verdaguerin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.
AB Poble Nou Apartment

AB Poble Nou Apartment

3.5 kautta 5.0 Carrer de Venero, 8, Barcelona, Barcelona
Bogatell (ranta) ja Mar Bellan ranta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Torre Glòries -pilvenpiirtäjä ja Diagonal Marin ostoskeskus ovat myös 2 kilometrin päässä. Poblenoun asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Llacunan asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.
Alcam Can Macia

Alcam Can Macia

4.0 kautta 5.0 Carrer del Bedoll 18, Corbera De Llobregat
Sant Ponçin luostari on 7,9 kilometrin päässä tästä huvilasta. Parc de Collserola (puisto) ja Cripta de la Colonia Güell sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Sant Joan de Deu sairaala ja L'Enrajolada - Santacana -talomuseo ovat myös 20 kilometrin päässä.
100 €
Apartaments Sant Jordi Girona 97

Apartaments Sant Jordi Girona 97

3.0 kautta 5.0 Girona, 97, Barcelona, Barcelona
Casa Batlló, Casa Milà ja Sagrada Família sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Plaça de Catalunya ja La Rambla ovat myös 2 kilometrin päässä. Gironan asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Verdaguerin asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.
Ginosi Centric Apartel

Ginosi Centric Apartel

3.0 kautta 5.0 Doctor Ferran, 5, Castelldefels, Barcelona
2/5
(2 arvostelua)
Castelldefelsin linna ja Castelldefelsin ranta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. British School of Barcelona ja Garrafin luonnonpuisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Castelldefelsin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä.
Arvosteltu 10.4.2016

Hôtel de catégorie moyenne. Difficile à trouver dans un quartier populaire peu agréable. Parking public impossible aux alentours et parking privé restreint et payant (EUR 10.-).

La Rosa by The Streets

La Rosa by The Streets

3.0 kautta 5.0 Carrer de Martínez de la Rosa 11, Barcelona
Passeig de Gracia, Casa Milà ja Rambla de Catalunya sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Casa Batlló ja Sagrada Família ovat myös 2 kilometrin päässä. Diagonalin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gràcian asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.
La Mare by The Streets

La Mare by The Streets

3.0 kautta 5.0 Mare de Deu dels desamparats, 23, Barcelona
3/5
(1 arvostelua)
Passeig de Gracia, Casa Milà ja Rambla de Catalunya sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Casa Batlló ja Sagrada Família ovat myös 2 kilometrin päässä. Joanicin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gràcian asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.
Arvosteltu 25.3.2019

Sijainti oli hyvä. Huoneistossa paha viemärin haju.

L'Escudellers

L'Escudellers

3.0 kautta 5.0 Calle Escudellers 18, Barcelona, Barcelona
3/5
(3 arvostelua)
Placa Reial (aukio) ja La Rambla sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Güellin palatsi ja Liceu-oopperatalo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Drassanesin asema ja Liceun asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.
Arvosteltu 16.1.2017

Pas très propre et état vétuste! Personnel sympathique !

52 €
Aparthotel BCN Montjuic

Aparthotel BCN Montjuic

3.0 kautta 5.0 Carrer de Sant Fructuos, 64-74, Barcelona, Barcelona
3/5
(3 arvostelua)
Poble Espanyol -ulkoilmamuseo ja Montjuïcin maaginen suihkulähde sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Camp Noun stadion ja La Rambla ovat myös 5 kilometrin päässä. Magòria-La Campanan asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hostafrancsin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.
Arvosteltu 16.7.2020

Bonne situation belle appartement mais trop bruyant pas possible de dormir

Citadines Ramblas Barcelona

Citadines Ramblas Barcelona

3.0 kautta 5.0 La Rambla, 122, Barcelona, Barcelona
4/5
(33 arvostelua)
Teatre Poliorama ja La Rambla sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Plaça de Catalunya ja Sant Josep de la Boquerian markkinat ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Plaça Catalunyan asema ja Liceun asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.
Arvosteltu 15.10.2017

Hotellin sijainti La Ramblan varrella oli loistava. Kadun vilskeestä huolimatta oli huoneessa rauhallista, eikä melu kuulunut huoneeseen juuri lainkaan. Hotellin lähistöltä löytyi lukemattomia erilaisia ruokapaikkoja ja kahviloita. Hotellin katolla oli rauhallinen näköala terassi, jonne aurinko paistoi ...

67 €
Masd Mediterráneo

Masd Mediterráneo

4.0 kautta 5.0 Passeig Maritim 50, Carrer Disset 3, Castelldefels, Barcelona
4/5
(8 arvostelua)
Castelldefelsin ranta ja British School of Barcelona sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rantakadulla sijaitsevasta huoneistohotellista. Anec Blau -ostoskeskus ja Olympia-kanaali ovat myös 5 kilometrin päässä. Castelldefelsin asema sijaitsee 27 minuutin kävelymatkan päässä.
Arvosteltu 8.4.2019

Myöhäisemmästä huoneenluovutuksesta joutui maksamaan viidestä tunnista yli 50 euroa.

96 €
Suites Avenue

Suites Avenue

3.5 kautta 5.0 Passeig De Gracia 83, Barcelona, Barcelona
4/5
(10 arvostelua)
Casa Milà ja Passeig de Gracia sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Casa Batlló ja Rambla de Catalunya ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Diagonalin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Provençan asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.
Arvosteltu 18.4.2019

Die Unterkunft bietet viel Platz. Sie hat ein einzigartiges Design, ist sehr sauber und liegt an einer super Lage. In wenigen Gehminuten ist man an der Plaza Catalunya.

Kartta

Vuokraa lomasi ajaksi asunto Barcelonassa ja tee rentouttava matka Espanjan upeimpaan metropoliin

Flamenco, arkkitehtuuri, ruoka... Barcelonassa kaikkeen ladataan aimo annos tunnetta. Sitä tulvii vasten kasvoja kaupungin historiallisilla kaduilla ja esimerkiksi legendaarisen Gaudín mystisistä rakennuksista, joiden ilme on kuin joltain kaukaiselta planeetalta. Kaupungin sydän on legendaarinen La Ramblan kävelykatu, jolla väkeä virtaa kuin joessa vettä. Nälän tai janon yllättäessä siltä on helppo poiketa yhteen läheisistä tapasbaareista maistelemaan esimerkiksi kuivasuolattua lihaa ja oliiveja jonkin kepeän viinin kera. Kun käytössäsi on oma Barcelonan loma-asunto, ovesi takana odottaa kaupungin lisäksi myös lämmin Välimeri.

Miksi varata loma-asunto Barcelonassa ebookersin kautta?

Barcelonassa väkeä ja menoa riittää, joten täällä oman rauhan löytäminen voi välillä olla melkoisen haastavaa. Jos haluat varmistaa, että saat reissusi aikana myös hieman omaa rauhaa ja lepoa, parhaiten se onnistuu, kun varaat itsellesi oman loma-asunnon Barcelonassa. Tällöin pääset yöpymään pienen huoneen sijaan tilavaan asuntoon, jossa voit herättyäsi nauttia aamiaista ja suunnitella päivääsi kaikessa rauhassa. Ja kun kaupungin humu tai ranta käyvät voimillesi, voit tulla takaisin ja ottaa vaikka torkut asunnon sohvalla. Lisäksi käytössäsi on aina oma jääkaappi, hella ja muut keittiövarusteet. Niiden avulla voit kokkailla juuri mitä haluat ja säästää samalla pitkän pennin. Kun teet varauksesi ebookersilla, voit valita asunnon esimerkiksi keskiaikaisesta Barri Goticin kaupunginosasta tai jostain hieman keskustan ulkopuolelta.

Parhaat aktiviteetit Barcelonassa

Valmistaudu saamaan todella reilu annos upeaa arkkitehtuuria, sillä Barcelonan parhaimpiin aktiviteetteihin lukeutuu ehdottomasti kiertely Antoni Gaudín luomuksilla. Uskomattoman, kuin toiselta planeetalta kaapatun ulkoasunsa ansiosta niistä on tullut Barcelonan tunnistettavimpia maamerkkejä. Esimerkiksi Sagrada Familian kirkko huokuu mystistä tunnelmaa, joka on yksinkertaisesti koettava itse. Toki Barcelona sopii hyvin myös aurinkoa palvoville. Siitä pitää huolen kaupungin oma Barcelonetan ranta, joka sijaitsee vain kivenheiton päässä useista Barcelonan loma-asunnoista. Sillä on mittaa siinä määrin, että kuumanakin päivänä löydät rannalta varmasti paikan, jolla lepuuttaa jalkojasi. Taiteesta pitäville Barcelonan ykköskohde lienee kaupungin oma Picasso-museo. Sen näyttelytilat sijaitsevat usean keskiaikaisen palatsin sisällä ja esillä on tuhansittain Picasson töitä. Lisää taidetta tarjoaa Fundació Joan Miró, jossa esillä on puolestaan hieman Picassoa vähemmän kuulun, mutta silti ansioituneen Joan Mirón kiehtovia töitä.

Liikkuminen Barcelonassa

Autonvuokraus

Jos vietät koko lomasi Barcelonan keskustassa et välttämättä tarvitse julkisia kulkuneuvoja, omasta autosta nyt puhumattakaan. Jos kuitenkin haluat päästä jonnekin nopeasti, paras vaihtoehto siihen on kiistatta kaupungin metro. Nähtävyyksien kiertelyssä avuksi voivat olla myös vanhat Tramvia Blau -raitiovaunut. Mikäli olet tullut Barcelonaan pidemmäksi aikaa ja haluat nähdä Kataloniaa hieman laajemmalti, ehdoton valinta on tietysti oma vuokra-auto. Sivustomme kautta voit vuokrata sen Barcelonaan jo etukäteen, ja suunnata tien päälle jo vaikka suoraan lentokentältä.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.