Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Suosituimmat Huvilat Nizza

Hae hinnat
Domaine du Mont Leuze

Domaine du Mont Leuze

600 Chemin du Mont Leuze, Villefranche-sur-Mer
Domaine du Mont Leuze sijaitsee lähellä kohdetta Place Massena. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä 2 ulkouima-allasta ja business centerin. Tässä huvilassa on 90 huvilaa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi espressokoneen.
Hae hinnat
Villa Loucisa

Villa Loucisa

25 Avenue des Chênes Victoria Park, Nizza, Alpes-Maritimes
Villa Loucisa sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Nice Acropolis'n messu- ja näyttelykeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä huvilassa on 6 huvilaa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
La Corniche d'Argent VI4136 by Riviera Holiday Homes

La Corniche d'Argent VI4136 by Riviera Holiday Homes

63 Corniche Bellevue, Nizza
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Promenade des Anglais'n ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Vinaigrier Hills VI3086 by Riviera Holiday Homes

Vinaigrier Hills VI3086 by Riviera Holiday Homes

55 CHEMIN DU VINAIGRIER, Nizza
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Mont Boronin puisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Domaine de Respelido

Domaine de Respelido

122 Chemin des Pesquiers, Carros, Alpes-Maritimes
Domaine de Respelido sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Parc Naturel Régional des Préalpes d’Azurin luonnonpuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä porealtaan ja ulkouima-altaan (kauden mukaan). Tässä huvilassa on 3 huvilaa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
Villa Provence Pool & View

Villa Provence Pool & View

106 Chemin du Collet Rouge, Saint-Laurent-du-Var
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Promenade des Anglais'n ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ravintolan ja kattoterassin. Huvila tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Villa 5 étoiles Nice St Pancrace

Villa 5 étoiles Nice St Pancrace

30bis Route de Saint Pancrace, Nizza
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Place Massena. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä huvilassa on 3 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Villa 12

Villa 12

136 boulevard du mont Boron, Nizza
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Place Massena. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Luxury Villa Antibes - Bastide Saint Louis

Luxury Villa Antibes - Bastide Saint Louis

715 Chemin de la Valmasque, Antibes, Provence-Alpes-Cote d'Azur
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Golf Club de Biot. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi porealtaan. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa yksityisen uima-altaan ja 8 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Leopold II Villa VI2076 by Riviera Holiday Homes

Leopold II Villa VI2076 by Riviera Holiday Homes

540 AVENUE LEOPOLD II, Nizza
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Marc Chagallin kansallinen museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan (kauden mukaan). Huvila tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Côte Azur dans le Paradis

Côte Azur dans le Paradis

309 Chemin de la Chapelle, Carros, Alpes-Maritimes
Côte Azur dans le Paradis sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Parc Naturel Régional des Préalpes d’Azurin luonnonpuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 4 ulkotenniskenttää. Tässä vuonna 1980 rakennetussa huvilassa on 3 huvilaa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Villa Sarnia Côte D'azur Yksityinen Uima-allas Ylellinen, Tilava ja Upea Näköala! 11 Vierailijaa

Villa Sarnia Côte D'azur Yksityinen Uima-allas Ylellinen, Tilava ja Upea Näköala! 11 Vierailijaa

281 Chemin des Hautes Vignasses, Biot, Provence-Alpes-Cote d'Azur
Tämä huvila on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Marineland Antibes -eläinpuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ulkouima-altaan ja ulkotenniskentän. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi yksityisen uima-altaan ja keittiön.
Hae hinnat
Villa Amour VI4153 by Riviera Holiday Homes

Villa Amour VI4153 by Riviera Holiday Homes

14 F Avenue des Baumettes, Nizza
Tämä huvila on saanut loistavaa palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Promenade des Anglais'n ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Huvila tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Wonderful Villa with panoramic sea view

Wonderful Villa with panoramic sea view

17 Avenue Raquel Meller, Villefranche-sur-Mer
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Place Massena. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä huvilassa on 9 huvilaa. Huvila tarjoaa ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Villa de rêve face à Saint Paul de Vence

Villa de rêve face à Saint Paul de Vence

45 Route du Vieux Pont, La Colle-sur-Loup, Alpes-Maritimes
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Saint-Paul-de-Vencen historiallinen kaupunki. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja concierge-palvelut. Tässä huvilassa on 5 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 5 kylpyhuonetta.

Kohteen Nizza Huvilat – lomaile tilasta ja mukavuuksista tinkimättä

Jos etsit kohteen Nizza parasta majoitusta, sinun kannattaa ehdottomasti huomioida myös tällä alueella sjaitsevat Huvilat. Näissä majapaikoissa on sitä jotain – tarjolla on esimerkiksi suuren uima-altaan ja puutarhan tarjoavia luksushuviloita, joiden tilat kelpaisivat vaikka kuninkaallisille. Sisätilaa on reippaasti ja se on sisustettu tyylillä. Tarjolla voi olla esimerkiksi modernia taidetta, paikallisia koriste-esineitä tai kiehtovia värisommitelmia. Kenties kaikkein parasta on kuitenkin huvilan tarjoama yksityisyys – täällä kaikki on vain ja ainoastaan teidän, eikä lomaanne häiritse kukaan.

Suurissa hotelleissa on toki puolensa, mutta täydellistä vapautta ne eivät koskaan tarjoa. Joudut esimerkiksi syömään aamiaisen määrättynä aikana, ruokalista on mikä on ja aurinkotuolitkin on varattava. Huvilassa kaikki on toisin. Sen suojissa et joudu tekemään mitään kompromisseja – teet mitä haluat, milloin haluat ja miten haluat. Kun toisia asiakkaita ei ole, saat aina sen paikan, jonka haluat. Itse asiassa kaikki on aivan kuin kotonasi!

Kohteen Nizza Huvilat – tilaa, vapautta ja kaikki haluamasi mukavuudet

Huvila valitaan aina ennen muuta oman rauhan, vapauden ja ylivertaisten tilojen vuoksi. Kylpylää, ravintolaa tai muita hotellipalveluita sen tiloista ei löydy, mutta tämä on harvoin ongelma, sillä kaikki mainitut löytää usein helposti huvilan lähialueelta. Yleensä jopa hyvin lähellä keskustaa sijaitsevat huvilat on sijoitettu johonkin suojaiseen nurkkaan tai kolkkaan, johon lähialueen häly ja melu tai vieraiden katseet eivät yllä. Sen sisätiloista löytyy aina suuri oleskelutila, jossa on usein muhkeita sohvia ja tilava ruokapöytä. Valtaosan yhteydessä on myös tilava piha-alue, jolta saattaa löytyä uima-allas, puutarha tai molemmat. Lisäksi tarjolla on yleensä aurinkotuoleja sekä kalustettu patio. Suurten ulko- ja sisätilojen arvoa nostaa etenkin se, että voit tehdä niissä tasan mitä haluat. Jos väkeä on reilummin, jokaiselle löytyy taatusti omaa tilaa, eikä kylpyhuoneisiinkaan tarvitse suuremmin jonottaa. Myös altaalla on aina tilaa – nouset sitten aikaisin tai et.

Kohteen Nizza Huvilat – paikallinen tyyli, kotoa tutut mukavuudet

Kohteen Nizza Huvilat tarjoavat aina jotain täysin ainutlaatuista. Ne ovat usein täydellinen yhdistelmä paikallista estetiikkaa ja kotoa tuttuja mukavuuksia, mikä varmistaa loman, joka on samaan aikaan sekä unohtumaton että äärimmäisen miellyttävä. Erityisen paljon paikallinen estetiikka näkyy sisustuksessa, joka voi parhaimmillaan olla hyvin kaukana tavanomaisesta. Esimerkiksi elektroniikka on sen sijaan yleensä täsmälleen samaa kuin kotonasi. Kuulostaako hyvältä? ebookersin tarjonnan kohteessa Nizza näet helposti sivustomme hakukoneella. Vaihtoehtoja on moneen makuun, joten niihin kannattaa tutustua huolellisesti ennen varauksen tekemistä.

Löydä ebookersin hakukoneella parhaat Huvilat kohteessa Nizza

Kohteen Nizza Huvilat tarjoavat loistavaa majoitusta kaikille pariskunnista suurperheisiin. Etsi kohteen Nizza Huvilat sivustollamme nyt ja lähde lomalle, jolta ei tilaa ja vapautta puutu. Sivustomme hakutyökaluilla löydät helposti juuri sinulle sopivan huvilan. Hakusuodattimien avulla pystyt varmistamaan, että saat käyttöösi kaikki haluamasi mukavuudet. Kätevää karttatyökalua käyttämällä voit lisäksi valita vain haluamallasi alueella sijaitsevat huvilat tai etsiä niitä lähialueen syrjäisimmistä nurkista.

Suosituimmat hotellit Nizza

Näytä kaikki
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.