Pääosion alkuosa

Suositut Huvilat – Nizza

Upea Huvila Uima-altaalla, Luokiteltu 4 , Tilava ja Erittäin Hyvä Koti Hae hinnat
Upea Huvila Uima-altaalla, Luokiteltu 4 , Tilava ja Erittäin Hyvä Koti

Upea Huvila Uima-altaalla, Luokiteltu 4 , Tilava ja Erittäin Hyvä Koti

51 avenue de Nice, Antibes, Provence-Alpes-Cote d'Azur
   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Tämä huvila on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Marineland Antibes -eläinpuisto. Huvila tarjoaa yksityisen uima-altaan ja keittiön.

  VILLA BAGHEERA Hae hinnat
  VILLA BAGHEERA

  VILLA BAGHEERA

  26 Chemin de la Maure, Cagnes-sur-Mer, Alpes-Maritimes
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   VILLA BAGHEERA on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Renoir-museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä huvilassa on 5 huvilaa.

   Villa Monaco - 5 Luxury Paradise, Taivas Maan Päällä Bentley Limo ja Henkilökunta Hae hinnat
   Villa Monaco - 5 Luxury Paradise, Taivas Maan Päällä Bentley Limo ja Henkilökunta

   Villa Monaco - 5 Luxury Paradise, Taivas Maan Päällä Bentley Limo ja Henkilökunta

   boulevard des jardins exotique, Monaco
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tämä huvila on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Monte Carlon Formula 1 -rata. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi kuntokeskuksen, concierge-palvelut ja pelihallin/-huoneen. Huvila tarjoaa yksityisen uima-altaan ja keittiön.

    Domaine du Mont Leuze Hae hinnat
    Domaine du Mont Leuze

    Domaine du Mont Leuze

    600 Chemin du Mont Leuze, Villefranche-sur-Mer
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Domaine du Mont Leuze sijaitsee lähellä kohdetta Place Massena. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä 2 ulkouima-allasta ja business centerin. Tässä huvilassa on 90 huvilaa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

     Appt 70 m2 Villa + Terassi 28 m2 -barbeque Hallitsee Monacon Ruhtinaskunnassa Hae hinnat
     Appt 70 m2 Villa + Terassi 28 m2 -barbeque Hallitsee Monacon Ruhtinaskunnassa

     Appt 70 m2 Villa + Terassi 28 m2 -barbeque Hallitsee Monacon Ruhtinaskunnassa

     656 Chemin de la Turbie Supérieur, Beausoleil, Provence-Alpes-Cote d'Azur
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Tämä huvila on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Monte Carlon Formula 1 -rata. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi aamiaisen (lisämaksusta). Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja 2 kylpyhuonetta.

      Villa Loucisa 759 €
      Villa Loucisa

      Villa Loucisa

      25 Avenue des Chênes Victoria Park, Nizza, Alpes-Maritimes
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Villa Loucisa sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Palais des Congrès Acropolis. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä huvilassa on 6 huvilaa. Kaikki huvilat tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset uima-altaat.

       Villa With 4 Bedrooms in Beausoleil, With Wonderful sea View, Private Pool, Furnished Terrace - 3 km From the Beach 4,368 €
       Villa With 4 Bedrooms in Beausoleil, With Wonderful sea View, Private Pool, Furnished Terrace - 3 km From the Beach

       Villa With 4 Bedrooms in Beausoleil, With Wonderful sea View, Private Pool, Furnished Terrace - 3 km From the Beach

       220 Bretelle du Vistaero, Beausoleil, Provence-Alpes-Cote d'Azur
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Monte Carlon Formula 1 -rata. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

        Villa Mimosa Hae hinnat
        Villa Mimosa

        Villa Mimosa

        959 Chemin Lintier, Vallauris
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Villa Mimosa sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Parc Exflora. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä huvilassa on 3 huvilaa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

         Les Flots Bleus Hae hinnat
         Les Flots Bleus

         Les Flots Bleus

         586 Boulevard de la Garoupe, Antibes
           
          0.0 kautta 5.0 Tähteä

          Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Garoupen uimaranta. Huvila tarjoaa keittiön ja kalustetun pation.

          La Villa du Cros Hae hinnat
          La Villa du Cros

          La Villa du Cros

          18 rue Hector Berlioz, Cagnes-sur-Mer, Provence-Alpes-Cote d'Azur
            
           3.0 kautta 5.0 Tähteä

           La Villa du Cros on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Baie des Anges. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huvilassa on 3 huvilaa.

           Verhaan Välittäminen 15 Minuutin Päässä Nizzasta, Yhteisen Uima-altaan Kanssa Hae hinnat
           Verhaan Välittäminen 15 Minuutin Päässä Nizzasta, Yhteisen Uima-altaan Kanssa

           Verhaan Välittäminen 15 Minuutin Päässä Nizzasta, Yhteisen Uima-altaan Kanssa

           1110 Chemin de Vienne, Blausasc, Provence-Alpes-Cote d'Azur
             
            0.0 kautta 5.0 Tähteä

            Tämä huvila on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Monte Carlon Formula 1 -rata. Huvila tarjoaa asiakkaille keittiön ja pation.

            Merinäköala, Huvila Yhdellä Tasolla Rauhallisella Rannalla Jaloissa, Lähellä Antibeja Hae hinnat
            Merinäköala, Huvila Yhdellä Tasolla Rauhallisella Rannalla Jaloissa, Lähellä Antibeja

            Merinäköala, Huvila Yhdellä Tasolla Rauhallisella Rannalla Jaloissa, Lähellä Antibeja

            Chemin du Micocoulier, Villeneuve Loubet, Villeneuve-Loubet, Provence-Alpes-Cote d'Azur
              
             0.0 kautta 5.0 Tähteä

             Tämä huvila on saanut hyvää palautetta Wi-Fi-yhteydestään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Antibes Land -huvipuisto. Huvila tarjoaa asiakkaille keittiön ja 2 kylpyhuonetta.

             Kohteen Nizza Huvilat – lomaile tilasta ja mukavuuksista tinkimättä

             Jos etsit kohteen Nizza parasta majoitusta, sinun kannattaa ehdottomasti huomioida myös tällä alueella sjaitsevat Huvilat. Näissä majapaikoissa on sitä jotain – tarjolla on esimerkiksi suuren uima-altaan ja puutarhan tarjoavia luksushuviloita, joiden tilat kelpaisivat vaikka kuninkaallisille. Sisätilaa on reippaasti ja se on sisustettu tyylillä. Tarjolla voi olla esimerkiksi modernia taidetta, paikallisia koriste-esineitä tai kiehtovia värisommitelmia. Kenties kaikkein parasta on kuitenkin huvilan tarjoama yksityisyys – täällä kaikki on vain ja ainoastaan teidän, eikä lomaanne häiritse kukaan.

             Suurissa hotelleissa on toki puolensa, mutta täydellistä vapautta ne eivät koskaan tarjoa. Joudut esimerkiksi syömään aamiaisen määrättynä aikana, ruokalista on mikä on ja aurinkotuolitkin on varattava. Huvilassa kaikki on toisin. Sen suojissa et joudu tekemään mitään kompromisseja – teet mitä haluat, milloin haluat ja miten haluat. Kun toisia asiakkaita ei ole, saat aina sen paikan, jonka haluat. Itse asiassa kaikki on aivan kuin kotonasi!

             Kohteen Nizza Huvilat – tilaa, vapautta ja kaikki haluamasi mukavuudet

             Huvila valitaan aina ennen muuta oman rauhan, vapauden ja ylivertaisten tilojen vuoksi. Kylpylää, ravintolaa tai muita hotellipalveluita sen tiloista ei löydy, mutta tämä on harvoin ongelma, sillä kaikki mainitut löytää usein helposti huvilan lähialueelta. Yleensä jopa hyvin lähellä keskustaa sijaitsevat huvilat on sijoitettu johonkin suojaiseen nurkkaan tai kolkkaan, johon lähialueen häly ja melu tai vieraiden katseet eivät yllä. Sen sisätiloista löytyy aina suuri oleskelutila, jossa on usein muhkeita sohvia ja tilava ruokapöytä. Valtaosan yhteydessä on myös tilava piha-alue, jolta saattaa löytyä uima-allas, puutarha tai molemmat. Lisäksi tarjolla on yleensä aurinkotuoleja sekä kalustettu patio. Suurten ulko- ja sisätilojen arvoa nostaa etenkin se, että voit tehdä niissä tasan mitä haluat. Jos väkeä on reilummin, jokaiselle löytyy taatusti omaa tilaa, eikä kylpyhuoneisiinkaan tarvitse suuremmin jonottaa. Myös altaalla on aina tilaa – nouset sitten aikaisin tai et.

             Kohteen Nizza Huvilat – paikallinen tyyli, kotoa tutut mukavuudet

             Kohteen Nizza Huvilat tarjoavat aina jotain täysin ainutlaatuista. Ne ovat usein täydellinen yhdistelmä paikallista estetiikkaa ja kotoa tuttuja mukavuuksia, mikä varmistaa loman, joka on samaan aikaan sekä unohtumaton että äärimmäisen miellyttävä. Erityisen paljon paikallinen estetiikka näkyy sisustuksessa, joka voi parhaimmillaan olla hyvin kaukana tavanomaisesta. Esimerkiksi elektroniikka on sen sijaan yleensä täsmälleen samaa kuin kotonasi. Kuulostaako hyvältä? ebookersin tarjonnan kohteessa Nizza näet helposti sivustomme hakukoneella. Vaihtoehtoja on moneen makuun, joten niihin kannattaa tutustua huolellisesti ennen varauksen tekemistä.

             Löydä ebookersin hakukoneella parhaat Huvilat kohteessa Nizza

             Kohteen Nizza Huvilat tarjoavat loistavaa majoitusta kaikille pariskunnista suurperheisiin. Etsi kohteen Nizza Huvilat sivustollamme nyt ja lähde lomalle, jolta ei tilaa ja vapautta puutu. Sivustomme hakutyökaluilla löydät helposti juuri sinulle sopivan huvilan. Hakusuodattimien avulla pystyt varmistamaan, että saat käyttöösi kaikki haluamasi mukavuudet. Kätevää karttatyökalua käyttämällä voit lisäksi valita vain haluamallasi alueella sijaitsevat huvilat tai etsiä niitä lähialueen syrjäisimmistä nurkista.

             Kohteen Nizza Huvilat – lomaile tilasta ja mukavuuksista tinkimättä

             Jos etsit kohteen Nizza parasta majoitusta, sinun kannattaa ehdottomasti huomioida myös tällä alueella sjaitsevat Huvilat. Näissä majapaikoissa on sitä jotain – tarjolla on esimerkiksi suuren uima-altaan ja puutarhan tarjoavia luksushuviloita, joiden tilat kelpaisivat vaikka kuninkaallisille. Sisätilaa on reippaasti ja se on sisustettu tyylillä. Tarjolla voi olla esimerkiksi modernia taidetta, paikallisia koriste-esineitä tai kiehtovia värisommitelmia. Kenties kaikkein parasta on kuitenkin huvilan tarjoama yksityisyys – täällä kaikki on vain ja ainoastaan teidän, eikä lomaanne häiritse kukaan.

             Suurissa hotelleissa on toki puolensa, mutta täydellistä vapautta ne eivät koskaan tarjoa. Joudut esimerkiksi syömään aamiaisen määrättynä aikana, ruokalista on mikä on ja aurinkotuolitkin on varattava. Huvilassa kaikki on toisin. Sen suojissa et joudu tekemään mitään kompromisseja – teet mitä haluat, milloin haluat ja miten haluat. Kun toisia asiakkaita ei ole, saat aina sen paikan, jonka haluat. Itse asiassa kaikki on aivan kuin kotonasi!

             Kohteen Nizza Huvilat – tilaa, vapautta ja kaikki haluamasi mukavuudet

             Huvila valitaan aina ennen muuta oman rauhan, vapauden ja ylivertaisten tilojen vuoksi. Kylpylää, ravintolaa tai muita hotellipalveluita sen tiloista ei löydy, mutta tämä on harvoin ongelma, sillä kaikki mainitut löytää usein helposti huvilan lähialueelta. Yleensä jopa hyvin lähellä keskustaa sijaitsevat huvilat on sijoitettu johonkin suojaiseen nurkkaan tai kolkkaan, johon lähialueen häly ja melu tai vieraiden katseet eivät yllä. Sen sisätiloista löytyy aina suuri oleskelutila, jossa on usein muhkeita sohvia ja tilava ruokapöytä. Valtaosan yhteydessä on myös tilava piha-alue, jolta saattaa löytyä uima-allas, puutarha tai molemmat. Lisäksi tarjolla on yleensä aurinkotuoleja sekä kalustettu patio. Suurten ulko- ja sisätilojen arvoa nostaa etenkin se, että voit tehdä niissä tasan mitä haluat. Jos väkeä on reilummin, jokaiselle löytyy taatusti omaa tilaa, eikä kylpyhuoneisiinkaan tarvitse suuremmin jonottaa. Myös altaalla on aina tilaa – nouset sitten aikaisin tai et.

             Kohteen Nizza Huvilat – paikallinen tyyli, kotoa tutut mukavuudet

             Kohteen Nizza Huvilat tarjoavat aina jotain täysin ainutlaatuista. Ne ovat usein täydellinen yhdistelmä paikallista estetiikkaa ja kotoa tuttuja mukavuuksia, mikä varmistaa loman, joka on samaan aikaan sekä unohtumaton että äärimmäisen miellyttävä. Erityisen paljon paikallinen estetiikka näkyy sisustuksessa, joka voi parhaimmillaan olla hyvin kaukana tavanomaisesta. Esimerkiksi elektroniikka on sen sijaan yleensä täsmälleen samaa kuin kotonasi. Kuulostaako hyvältä? ebookersin tarjonnan kohteessa Nizza näet helposti sivustomme hakukoneella. Vaihtoehtoja on moneen makuun, joten niihin kannattaa tutustua huolellisesti ennen varauksen tekemistä.

             Löydä ebookersin hakukoneella parhaat Huvilat kohteessa Nizza

             Kohteen Nizza Huvilat tarjoavat loistavaa majoitusta kaikille pariskunnista suurperheisiin. Etsi kohteen Nizza Huvilat sivustollamme nyt ja lähde lomalle, jolta ei tilaa ja vapautta puutu. Sivustomme hakutyökaluilla löydät helposti juuri sinulle sopivan huvilan. Hakusuodattimien avulla pystyt varmistamaan, että saat käyttöösi kaikki haluamasi mukavuudet. Kätevää karttatyökalua käyttämällä voit lisäksi valita vain haluamallasi alueella sijaitsevat huvilat tai etsiä niitä lähialueen syrjäisimmistä nurkista.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Nizza

             Näytä kaikki 7 532 majoitusliikettä kohteessa Nizza
             Hyatt Regency Nice Palais de la Méditerranée 127 €
             Hyatt Regency Nice Palais de la Méditerranée

             Hyatt Regency Nice Palais de la Méditerranée

             13-15 Promenade Des Anglais, Boite Postale 1655 Cedex 1, Nizza, Alpes-Maritimes
               
              5.0 kautta 5.0 Tähteä

              La Plage Bleuen ranta ja Promenade des Anglais'n ranta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Place Massena ja Cours Saleya ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Massénan raitiovaunupysäkki on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Jean Médecinin raitiovaunupysäkki on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

              Hotel Le Negresco 180 €
              Hotel Le Negresco

              Hotel Le Negresco

              37 Promenade Des Anglais, Nizza, Alpes-Maritimes
                
               5.0 kautta 5.0 Tähteä

               Promenade des Anglais'n ranta ja Place Massena ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä meren rannalla sijaitsevasta hotellista. Musée des Beaux-Arts de Nice ja Ortodoksinen katedraali (Cathédrale Orthodoxe Saint-Nicolas de Nice) ovat myös 2 kilometrin päässä. Massénan raitiovaunupysäkki on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nice Villen asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

               Hôtel La Villa Nice Victor Hugo 69 €
               Hôtel La Villa Nice Victor Hugo

               Hôtel La Villa Nice Victor Hugo

               19 Bis Boulevard Victor Hugo, Nizza, Alpes-Maritimes
                 
                3.0 kautta 5.0 Tähteä

                Place Massena ja Promenade des Anglais'n ranta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Nice Etoilen ostoskeskus ja Nizzan teatteri ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Jean Médecinin raitiovaunupysäkki on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Massénan raitiovaunupysäkki on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

                Best Western Plus Hotel Massena Nice 78 €
                Best Western Plus Hotel Massena Nice

                Best Western Plus Hotel Massena Nice

                58 Rue Gioffredo, Nizza, Alpes-Maritimes
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Avenue Jean Médecin ja Place Massena sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Promenade des Anglais'n ranta ja Nice Etoilen ostoskeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Massénan raitiovaunupysäkki ja Opéra - Vieille Villen raitiovaunupysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.