Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
27.11. - 29.11.

Varatuimmat hotellit Nizza

89 €
Mercure Nice Promenade Des Anglais

Mercure Nice Promenade Des Anglais

4.0 kautta 5.0 2 Rue Halevy, Nizza, Alpes-Maritimes
Mercure Nice Promenade Des Anglais on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Promenade des Anglais'n ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja business centerin. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
95 €
Novotel Nice Arenas Aeroport

Novotel Nice Arenas Aeroport

4.0 kautta 5.0 455 Promenade Des Anglais, Nizza, Alpes-Maritimes
Novotel Nice Arenas Aeroport on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Phœnixin eläinpuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Hyatt Regency Nice Palais de la Méditerranée

Hyatt Regency Nice Palais de la Méditerranée

5.0 kautta 5.0 13-15 Promenade Des Anglais, Boite Postale 1655 Cedex 1, Nizza, Alpes-Maritimes
Hyatt Regency Nice Palais de la Méditerranée on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Promenade des Anglais'n ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
Hae hinnat
Radisson Blu Hotel, Nice

Radisson Blu Hotel, Nice

4.0 kautta 5.0 223 Promenade Des Anglais, Nizza, Alpes-Maritimes
Radisson Blu Hotel, Nice on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Promenade des Anglais'n ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja baarin. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
85 €
Mercure Nice Centre Notre Dame

Mercure Nice Centre Notre Dame

4.0 kautta 5.0 28 Avenue Notre Dame, Nizza, Alpes-Maritimes
Mercure Nice Centre Notre Dame on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Place Massena. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Goldstar Suites Nice

Goldstar Suites Nice

4.0 kautta 5.0 45 rue Maréchal Joffre, Nizza, Alpes-Maritimes
Goldstar Suites Nice on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Promenade des Anglais'n ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, business center ja kuivapesulapalvelu. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjallisen sängyn.
72 €
ibis Styles Nice Aéroport Arenas

ibis Styles Nice Aéroport Arenas

3.0 kautta 5.0 127 Boulevard René Cassin, Nizza, Alpes-Maritimes
Ibis Styles Nice Aéroport Arenas on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Phœnixin eläinpuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
84 €
Aparthotel Adagio Nice Promenade des Anglais

Aparthotel Adagio Nice Promenade des Anglais

4.0 kautta 5.0 179 Promenade Des Anglais, Nizza, Alpes-Maritimes
Aparthotel Adagio Nice Promenade des Anglais on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Promenade des Anglais'n ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelun. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
94 €
Hôtel Le Grimaldi by Happyculture

Hôtel Le Grimaldi by Happyculture

4.0 kautta 5.0 15, Rue Grimaldi, Nizza, Alpes-Maritimes
Hôtel Le Grimaldi by Happyculture on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Promenade des Anglais'n ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja business centerin. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
70 €
Hotel Victor Hugo

Hotel Victor Hugo

59 Boulevard Victor Hugo, Nizza, Alpes-maritimes
Hotel Victor Hugo on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Promenade des Anglais'n ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuivapesulapalvelun ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
46 €
Villa Velvet

Villa Velvet

1 avenue du Clos, Villeneuve-Loubet, Alpes-Maritimes
Villa Velvet on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Baie des Anges on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
77 €
Citotel Tierce Beach Hotel

Citotel Tierce Beach Hotel

3.0 kautta 5.0 33, Boulevard JF Kennedy, Cagnes-sur-Mer, Alpes-Maritimes
Citotel Tierce Beach Hotel on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Baie des Anges. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset rantakuljetukset ja baarin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
58 €
ibis Nice Aéroport Promenade des Anglais

ibis Nice Aéroport Promenade des Anglais

3.0 kautta 5.0 359 Promenade Des Anglais, Nizza, Alpes-Maritimes
Ibis Nice Aéroport Promenade des Anglais on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Promenade des Anglais'n ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Trocadéro

Trocadéro

7 Rue de Belgique, Nizza, Alpes-Maritimes
Trocadéro on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nice Etoilen ostoskeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä hotellissa on 40 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat taulutelevisiot ja ilmaiset hygieniatuotteet.
170 €
Hotel Le Negresco

Hotel Le Negresco

5.0 kautta 5.0 37 Promenade Des Anglais, Nizza, Alpes-Maritimes
Hotel Le Negresco on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Promenade des Anglais'n ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja baarin. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Nizza

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Nizza

Näytä kaikki

Kohteen Nizza hotellit

Harkitsetko retkeä kohteeseen Nizza? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on lähellä nähtävyyksiä, syötä lomapäiväsi ja käytä hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Place Massena, Promenade des Anglais'n ranta ja Cours Saleya. Voit valita 5835 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Nizza löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Nizza, perhelomaa varten sopivia majoitusliikkeitä tai majoituksia, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Nizza tarjoaa runsaasti erilaisia majoituspaikkoja, joista voit löytää itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 79 lentokenttähotellia
 • 135 halpaa hotellia
 • 411 lapsiystävällistä hotellia
 • 84 luksushotellia
 • 181 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Nizza

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Nizza, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.

Asiakkaat arvostavat seuraavia hotelleja kohteessa Nizza niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Ibis Styles Nice Aéroport Arenas
 • Ibis Styles Nice Centre Gare
 • Ibis Styles Nice Vieux Port

Nämä kohteen Nizza hotellit ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Radisson Blu Hotel, Nice
 • Hôtel Aston La Scala
 • Park Inn by Radisson Nice Airport Hotel

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä kohteen Nizza hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Hyatt Regency Nice Palais de la Méditerranée
 • Villa Saint Exupéry Beach - Hostel
 • Park Inn by Radisson Nice Airport Hotel

Kohteeseen Nizza tutustuminen

Kompakti Nizza on tunnettu ravintoloista, kahviloista ja rannoistaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Nizza ja sen lähellä kuuluu:

 • Place Massena
 • Promenade des Anglais'n ranta
 • Cours Saleya
 • Nice Etoilen ostoskeskus
 • Sininen ranta
 • Matisse-museo
 • Paloman ranta

Kun järjestät lomaa kohteeseen Nizza, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Nizza (NCE-Cote d'Azur). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Nizza?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa Nizza, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Nizza, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Lokakuu ja marraskuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas heinäkuu ja kesäkuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 16 °C ja öisin 4 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 121 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 26 °C päivisin ja 8 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 112 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 27 °C ja öisin 14 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 104 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 23 °C ja 5 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 211 mm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa Nizza on 548 cm.

Viimeksi varatut hotellit Nizza

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.