Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat hotellit Eurooppa

The Grand at Trafalgar Square 113 €
The Grand at Trafalgar Square

The Grand at Trafalgar Square

8 Northumberland Avenue, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  The Grand at Trafalgar Square on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Strand. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1887 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 63 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

  Park Plaza County Hall London 150 €
  Park Plaza County Hall London

  Park Plaza County Hall London

  1 Addington Street, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Park Plaza County Hall London on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Westminster Bridge. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 399 huonetta 14 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.

   Park Plaza Westminster Bridge London 151 €
   Park Plaza Westminster Bridge London

   Park Plaza Westminster Bridge London

   200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Park Plaza Westminster Bridge London on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Westminster Bridge. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 1019 huonetta 16 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.

    Club Quarters Hotel, Trafalgar Square 118 €
    Club Quarters Hotel, Trafalgar Square

    Club Quarters Hotel, Trafalgar Square

    8 Northumberland Ave, (adjacent to Trafalgar Square), Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Club Quarters Hotel, Trafalgar Square on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Strand. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 225 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

     The Edwardian Manchester, A Radisson Collection Hotel 108 €
     The Edwardian Manchester, A Radisson Collection Hotel

     The Edwardian Manchester, A Radisson Collection Hotel

     Free Trade Hall Peter Street, Manchester, Englanti
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      The Edwardian Manchester, A Radisson Collection Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Albert Square. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 263 huonetta 16 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

      The Strand Palace Hotel 148 €
      The Strand Palace Hotel

      The Strand Palace Hotel

      372 The Strand, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       The Strand Palace Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Strand. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1909 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 785 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

       Radisson Blu Hotel, Berlin 89 €
       Radisson Blu Hotel, Berlin

       Radisson Blu Hotel, Berlin

       Karl-Liebknecht-Str. 3, Berliini, BE
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Radisson Blu Hotel, Berlin on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Berliinin televisiotorni. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 427 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

        The Waldorf Hilton, London 221 €
        The Waldorf Hilton, London

        The Waldorf Hilton, London

        Aldwych, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         The Waldorf Hilton, London on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Strand. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1908 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 298 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille taulutelevisiot ja minibaarit.

         Radisson Blu Hotel, Birmingham 90 €
         Radisson Blu Hotel, Birmingham

         Radisson Blu Hotel, Birmingham

           
          4.0 kautta 5.0 Tähteä

          Radisson Blu Hotel, Birmingham on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Mailbox. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 211 huonetta 15 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

          Hilton Manchester Deansgate 114 €
          Hilton Manchester Deansgate

          Hilton Manchester Deansgate

          303 Deansgate, Manchester, Englanti
            
           4.0 kautta 5.0 Tähteä

           Hilton Manchester Deansgate on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Albert Square. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 279 huonetta 23 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille plasmatelevisiot ja DVD-soittimet.

           American Hotel Amsterdam 114 €
           American Hotel Amsterdam

           American Hotel Amsterdam

           Leidsekade 97, Amsterdam
             
            4.0 kautta 5.0 Tähteä

            American Hotel Amsterdam on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Leidseplein. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 1902 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 175 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

            The Midland - Manchester 89 €
            The Midland - Manchester

            The Midland - Manchester

            16 Peter Street, Manchester, Englanti
              
             4.0 kautta 5.0 Tähteä

             The Midland - Manchester on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Albert Square. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 3 ravintolaa ja sisäuima-allas. Tässä vuonna 1903 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 312 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

             Etsi hotellitarjous kohteessa Eurooppa

             Kohteessa Eurooppa löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata halvan majoituksen kohteesta Eurooppa hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä.

             Voit itse asiassa jopa etsiä majoituspaikkaa tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

              

             Matkustaminen majoituksellesi kohteessa Eurooppa

             Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Eurooppa etukäteen. Lennot kohteeseen Eurooppa löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia.

             Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

              

             Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Eurooppa

             Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä majapaikassa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Eurooppa riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi majoituksen läheltä kohteessa Eurooppa, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

             Viimeksi varatut hotellit Eurooppa

             Viimeisimmät hotelliarvostelut Eurooppa

             *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.