Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Nizza

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tieto lennoista

Kohdelentokenttä Cote d'Azur
Kohdekaupunki Nizza
Lennon hinta 88 €

Lennot Nizza

Provencelaisen keittiön ihastuttavat maut ja valkoisten hiekkarantojen reunustamat turkoosit vesistöt odottavat sinua! Etelä-Ranskan helmessä, Nizzassa voit nautiskella päiväkahvista palmujen katveessa ja shoppailla kaikkea huippumuodista paikallisiin käsitöihin. Kaupungista voit tehdä myös leppoisia päiväretkiä esimerkiksi Monacoon ja Cannesiin. Hankkiessasi lentosi Nizzaan eBookersilta pääset hyödyntämään huikeita tarjouksiamme, ja säästät selvää rahaa. Hakukoneemme monipuolisten toimintojen avulla löydät juuri sinulle parhaiten sopivat lennot. Tartu tilaisuuteen ja aloita matkasi suunnittelu jo tänään!

Saapuminen Nizzaan

Nizzan Côte d’Azurin kansainvälinen lentokenttä on vilkas ilmailuliikenteen keskus, ja se sijaitsee vain kuuden kilometrin päässä kaupungin ydinkeskustasta. Nizzaan laskeutuu koneita kaikkialta Euroopasta.

Kun koneesi pyörät ovat koskettaneet kiitorataa ja laukut on napattu mukaan hihnalta, on aika suunnata kohti kaupungin keskustaa. Matka Nizzan ytimessä sijaitsevalle linja-autoasemalle taittuu lentokenttäbussilla numero 98 noin 35 minuutissa, ja matkan hinta on 4€. Vaihtoehtoisesti voit hypätä bussiin numero 99, jonka päätepysäkkinä on kaupungin päärautatieasema. Lentokenttäbussit liikennöivät puolen tunnin välein. Keskustaan pääsee myös paikallisliikenteen bussilla numero 23, ja lipun hinta on siinä vain 1€.

Voit siirtyä kentältä keskustaan myös taksilla, mutta se on huomattavasti bussia hintavampi vaihtoehto. Yhdensuuntainen matka maksaa noin 20€. Välttääkseen ikävät yllätykset matkailijan kannattaa neuvotella hinnasta taksikuskin kanssa jo ennen kyytiin hyppäämistä.

Ranskan aurinkoisella Rivieralla sijaitseva Nizza on tunnettu luksuksesta ja kimaltelevasta glamouristaan, mutta myös viehättävistä taidemuseoistaan ja lämpimästä tunnelmastaan. Unelmalomasi Nizzassa voi alkaa vaikka heti, sillä lentolippujen hankkiminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Voit hakea kaikki lennot Nizzaan ja vertailla hintoja ja tarjouksia yhdessä paikassa: useiden sivustojen välillä surffailu on historiaa. Kun varaat lentojen lisäksi muitakin tuotteitamme, voit säästää hinnoista yhteensä yli 40 %. Kiinnostavaa, eikö totta? Etelän lämpö on vain muutaman klikkauksen päässä!

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Nizza?

Norwegian Air International Ltd, Air Baltic, Air France, Norwegian Air Shuttle, KLM, SAS, Lufthansa, Austrian Airlines

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.