Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Lennot Lyon alkaen 142 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Lyon

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Lyon olivat annetulla aikavälillä 142 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 177 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

su 8.8.
HEL
Helsinki
LYS
Lyon
142 €
KLM
su 8.8.
HEL
Helsinki
LYS
Lyon
155 €
KLM
su 19.9.
HEL
Helsinki
LYS
Lyon
160 €
Lufthansa
su 19.9.
HEL
Helsinki
LYS
Lyon
166 €
Lufthansa
pe 10.12.
HEL
Helsinki
LYS
Lyon
166 €
Lufthansa
su 19.9.
HEL
Helsinki
LYS
Lyon
172 €
Turkish Airlines
su 19.9.
HEL
Helsinki
LYS
Lyon
176 €
Lufthansa
to 16.9. - ke 6.10.
HEL
Helsinki
LYS
Lyon
177 €
KLM
pe 17.9. - ti 5.10.
HEL
Helsinki
LYS
Lyon
184 €
KLM
ke 28.7. - ke 18.8.
HEL
Helsinki
LYS
Lyon
186 €
KLM
pe 17.9. - ti 5.10.
HEL
Helsinki
LYS
Lyon
187 €
Lufthansa
su 19.9. - la 9.10.
HEL
Helsinki
LYS
Lyon
190 €
KLM
ke 4.8. - la 21.8.
HEL
Helsinki
LYS
Lyon
226 €
Air France
la 17.7. - la 24.7.
HEL
Helsinki
XYD
Lyon
236 €
Air France

Halvat lennot Lyoniin

Historiaa, herkkuja ja hauskanpitoa? Kyllä kiitos! Itäisessä Ranskassa sijaitseva Lyon on maan kolmanneksi suurin kaupunki Pariisin ja Marseillen jälkeen. Tämä kahden suuren joen risteykseen jo antiikin aikana perustettu yliopistokaupunki jää usein turhaan matkakohteena pääkaupungin varjoon, sillä se tarjoaa matkailijalle lähes loputtomasti nähtävää ja koettavaa. Lyon pitää sisällään suorastaan hengästyttävän määrän historiallisia nähtävyyksiä: roomalaisajan jäänteitä, keskiaikaisia kirkkoja ja mielenkiintoisia museoita riittäisi vaikka useamman kaupunkiloman täytteeksi. Lisäksi nykypäivän Lyon on kupliva urbaanin elämän keskus, jonka klubit ja kulttuuritarjonta vetävät vertoja Pariisille. Samalla Lyon on kuitenkin rauhallisempi kuin Pariisi ja pääkaupunkiseutua vähemmän ruuhkainen. Kulinaristit arvostavat myös varmasti Lyonin perinteikästä gastronomiaa ja paikallisen alueen viinejä. Lyon on hieno matkakohde ympäri vuoden, ja jokainen vuodenaika tarjoaa erilaisia kokemuksia. Kesä on toki parasta aikaa nauttia kaupungin puistoista ja jokinäkymistä. Joulukuun alussa Lyonissa järjestetään vuosittain suuri 'Valojen juhla', jonka aikana kadut loistavat ikkunoihin sytytettyjen kynttilöiden valosta ja kaupungin rakennukset valaistaan upeasti. Kun mielesi tekee kiehtovalle kaupunkilomalle, ebookersin kautta löydät helposti halvat lennot Lyoniin.

Verkon kautta varaten halvalla Lyoniin

Ranska on vuodesta toiseen suosittu matkailumaa, ja sinne lennetäänkin Suomesta ahkerasti. Myös Lyoniin löytyy kotimaasta kattava valikoima lentoja. Lyoniin on helppoa lentää Suomesta, sillä lentojen hinnat ja matka-ajat ovat varsin kohtuullisia. Suoria lentoja Lyoniin ei toistaiseksi ole, mutta lentoja Lyoniin yhdellä vaihtoyhteydellä tarjoavat ainakin Helsinki-Vantaan lentoasemalta esimerkiksi Lufthansa, Air France, KLM sekä Finnair. Hyviä vaihtoehtoja löytyy usein päivittäin kaikilta näiltä lentoyhtiöiltä, joten jokainen löytää varmasti omaan aikatauluunsa sopivat lennot. Air France ja Finnair liikennöivät Helsingistä Lyoniin Pariisin Charles de Gaullen lentoaseman kautta. Lufthansa tekee välilaskun joko Frankfurtissa tai Münchenissä, ja KLM lentää Amsterdamin Schipholin kautta. Nopeimmat reitit Helsingistä Lyoniin kestävät noin viidestä tunnista kuuteen tuntiin, mutta välilaskujen määrä sekä kesto vaikuttavat kokonaismatka-aikaan. Lentojen vertaileminen on onneksi vaivatonta ebookersin hakukoneen avulla. Jos matkakalenterisi on joustava, hintoja sekä lentoaikoja on hyvä vertailla myös eri päivien välillä. Lennot Lyoniin maksavat edullisimmillaan noin 250 euroa, mutta aikainen varaaja voi löytää lennot jopa halvemmalla. Koska tarjontaa on runsaasti, edulliset lennot voi kuitenkin hyvällä onnella saada lyhyelläkin varoitusajalla. Eurooppalaiset lomailevat mielellään etenkin elokuussa, joten loppukesästä lennot voivat olla hieman muuta vuotta kalliimpia. Ajoittamalla matkansa oikein voi siis päästä Lyoniin halvalla. Lentoja etsiessä on hyvä muistaa, että ebookersin kautta voit varata kätevästi samalla kertaa sekä lennot että majoituksen. Hotelleja on tarjolla laaja valikoima eri tähtiluokituksilla, joten jokaisen matkabudjettiin sopiva vaihtoehto löytyy varmasti.

Saapuminen Lyoniin

Saint-Exupéryn kansainvälinen lentoasema sijaitsee Colombier-Saugnieun pikkukunnan alueella noin 20 kilometrin etäisyydellä Lyonista. Lentoasemalla on kolme matkustajaterminaalia. Lufthansa, Air France ja KLM toimivat kaikki terminaalissa 2. Lentoasemalta on hyvät liikenneyhteydet Lyonin keskustaan sekä ympäröiville alueille. Tiheästi liikennöivä Rhônexpress-juna kulkee lentoasemalta Lyonin keskustan Part-Dieu-liikekaupunginosaan hieman alle puolessa tunnissa. Yhdensuuntainen junalippu maksaa lentoasemalta ostettuna noin 16 euroa ja etukäteen internetistä ostettuna hieman vähemmän. Lentoaseman bussiasemalta lähtee linja-autoja lähialueen kaupunkeihin kuten Grenobleen ja Chambéryyn sekä sukkulabusseja useisiin hiihtokeskuksiin. Taksilla pääsee myös kaupunkiin, joskin kyyti on melko kallis. Taksimatka lentoasemalta Lyonin keskustaan maksaa päiväsaikaan noin 50–55 euroa ja iltaseitsemän ja varhaisaamun välisenä aikana sekä pyhäpäivisin noin 65–70 euroa. Perillä Lyonin kaupungissa on kattava joukkoliikenneverkosto, jonka avulla on helppoa liikkua paikasta toiseen. Metrolinjoja on vain neljä, joten risteysasemilla vaihtaminen on kätevämpää kuin vaikkapa Pariisissa. Myös raitiovaunut ja bussit vievät sujuvasti eri puolille kaupunkia.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Lyon?

✔️ Lennot kohteeseen Lyon maksavat yleensä 177 €–236 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Lyon, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 142 €. Halpaa lentoa kohteeseen Lyon etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että syyskuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Lyon?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Lyon on elokuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Lyon?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Lyon helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Lyon saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Lyon?

✔️ Voit muuttaa kohteen Lyon lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Lyon?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Lyon helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Lyon lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Lyon, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on KLM, Lufthansa, Turkish Airlines, Air France. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Lyon (LYS) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Lyon (LYS), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Lyon Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi LYS
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt KLM, Lufthansa, Turkish Airlines, Air France
Halvin lento 177 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Lyon?

KLM, Lufthansa, Turkish Airlines, Air France

Lyon – lento + hotelli -paketit economy-lennoilla

MAISON NÔ
Sofitel Lyon Bellecour
Grand Hotel Des Terreaux
Hôtel La Résidence Lyon
Q7 Lodge Lyon 7
Hotel Charlemagne
Hôtel des Remparts
Hôtel Axotel Lyon Perrache
Hôtel Elysée
Hotel Carlton Lyon - MGallery Hotel Collection
Globe et Cecil Hôtel
Hotel du Helder
Etkö löydä etsimääsi?
Katso kaikki saatavilla olevat matkat: Helsinki –> Lyon
Näytä kaikki matkat

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Economy Chevrolet Spark

Economy

Chevrolet Spark tai vastaava
  • 4 henkilöä
Chevrolet Spark
Compact Ford Focus

Compact

Ford Focus tai vastaava
  • 4 henkilöä
Ford Focus
Midsize Toyota Corolla

Midsize

Toyota Corolla tai vastaava
  • 5 henkilöä
Toyota Corolla
SUV Jeep Compass

SUV

Jeep Compass tai vastaava
  • 5 henkilöä
Jeep Compass

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.