Lennot Ranska

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Ranska suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Ranska

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Ranska olivat annetulla aikavälillä 63 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 159 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Air France
KLM
Air France
Air France
Norwegian Air International Ltd
Air Baltic
Lufthansa
Air France
KLM
Lufthansa

Lento ja hotelli -tarjoukset kohteeseen Ranska

Ranska – Lomat Economy-lennoilla

Hotel de Nell
1K Paris
Villa Royale
Villa Beaumarchais
Villa Royale Montsouris
Pavillon Opera Grands Boulevards

Varaa romanttiset, suussasulavat tai kulttuurintäyteiset Ranskan-matkat jo tänään!

Ranskan-matkat Euroopan sydämeen ovat monille suomalaisille jo tuttuja. Ranska on ollut unelmien matkakohde pariskunnille, perheille sekä viinin tai ruoan harrastajille jo satojen vuosien ajan. Ranskassa on eläväisiä suurkaupunkeja, kuten Pariisi, Lyon, Bordeaux, Strasbourg ja Marseille; toisaalta taas maan maaseutu tunnetaan viehättävästä idyllistään, jossa rentoutuminen pääsee aivan uudelle tasolle. Ranskalla on myös runsaasti rantaviivaa, ja sen lukuisat rantakohteet Atlantin ja Välimeren äärellä ovatkin sekä matkailijoiden että paikallisten suosimia. On mahdotonta kuvailla Ranskaa tyhjentävästi sanoin – sinun on parempi ostaa halvat lennot Ranskaan ja lähteä itse katsomaan, mistä Ranskassa on kyse.

Milloin on paras aika lähteä Ranskaan?

Jos voit vaikuttaa matkasi ajankohtaan ja haluat säästää lentojesi hinnoissa, lento Ranskaan kannattaa ostaa mieluiten loka–marraskuuksi. Silloin saat nimittäin todennäköisimmin halvat lennot Ranskaan. Syksyllä, kun kotimaassa voi jo olla ensipakkasia, on erityisesti Ranskan eteläosissa tavallisesti vielä varsin lämmintä: esimerkiksi Marseillessa ja Montpellierissä keskilämpötila lokakuussa yltää 17 asteeseen eivätkä 25 asteen lämpötilat ole harvinaisia. Edullisia lentolippuja on kuitenkin tarjolla myös muina vuodenaikoina, kuten alkuvuodesta heti vuodenvaihteen jälkeen, myöhemmin keväällä sekä alkukesällä. Kalleimmillaan lennot Ranskaan ovat keskikesällä, kun turistisesonki on vilkkaimmillaan, sekä joulun ja uudenvuoden aikaan.

Miten saisin mahdollisimman edulliset lennot Ranskaan?

Mikäli haaveilet joulunvietosta tai vuodenvaihteesta Ranskassa herkutellen ja viettäen aikaa läheistesi kanssa, mutta lentojen hinnat huolestuttavat, voit säästää rahaa vielä parilla hyvällä niksillä: vertailemalla eri lentoyhtiöiden tarjoamien lentojen hintoja sekä varaamalla lennot ajoissa. Ranskan eri kaupunkeihin liikennöi useita eri lentoyhtiöitä, joiden hinnoissa on jonkin verran vaihtelua. Pariisiin pääset edullisimmin Swissin ja Lufthansan siivillä, kun taas Toulouseen lennät halvalla todennäköisesti easyJetin, Lufthansan tai Turkish Airlinesin tarjoamilla lennoilla. Ebookersin sivuilla lentoyhtiöiden vertailu on helppoa. Niin, ja mikäli ennätät varata lentoliput Ranskaan esimerkiksi jo kaksi kuukautta ennen koneen nousua, saatat hyvinkin säästää huomattavasti rahaa käytettäväksi vaikkapa jossakin Seinen rannalla olevassa viihtyisässä ravintolassa.

Saapuminen Ranskan pääkaupunkiin

Jos olet jo onnistunut ostamaan halvat matkat Ranskaan, voit onnitella itseäsi. Useimmat suomalaiset matkailijat laskeutuvat Ranskaan saapuessaan toiselle Pariisin kansainvälisistä lentokentistä. Finnair, Norwegian ja Air France tarjoavat suoria lentoja Pariisiin, jolloin matka-aika on vain hieman yli kolme tuntia. Välilaskulliset lennot saattavat tosin olla hieman halvemmat. Entä mitä tapahtuu perillä? Jos laskeudut Charles de Gaullen kansainväliselle lentoasemalle (IATA: CDG), laskeudut Euroopan toiseksi vilkkaimmalle lentokentälle. Älä kuitenkaan säikähdä ihmisten määrää. Pääset lentokentältä Pariisin keskustaan nimittäin varsin helposti RER B -paikallisjunalla, joka pysähtyy terminaaleissa 2 ja 3. Junamatka kestää puoli tuntia, ja juna pysähtyy eri puolilla Pariisia. Aikuiselta junalippu lentokentältä keskustaan maksaa kymmenen euroa. Voit myös ostaa rautatieasemalta kortin, jolla pääset matkustamaan kaikissa kaupungin julkisissa liikennevälineissä muutaman päivän ajan. Toki pääset Pariisin keskustaan myös bussilla; siinä tapauksessa kävelymatkaa tulee vähemmän. Pariisin toinen lentokenttä on Orlyn kansainvälinen lentokenttä. Myös sieltä pääset hotellillesi parhaiten RER B -junalla. Matka Orlyn lentokentältä keskustaan kestää noin 40 minuuttia.

Lento muualle Ranskaan

Laskeutuipa lentosi mille tahansa Ranskan lukuisista lentokentistä, pääset hotellillesi tavallisesti helposti julkisilla kulkuvälineillä. Lyonin lentokentältä liikennöivät nopeat raitiovaunut ja bussit keskustaan, Strasbourgin lentokentältä kulkee juna päärautatieasemalle 15 minuutin välein ja Marseillen lentokentältä pääset junalla tai bussilla niin Marseillen keskustaan kuin rannikon lomakohteisiin ja kyliinkin. Lisäksi on aina mahdollista nousta taksiin, joita on joka lentokentän edustalla. Taksiin noustessa matkan hinta kannattaa sopia kuljettajan kanssa etukäteen.

Hyvää matkaa Ranskaan!

Jos olet lähdössä Ranskaan ensi kertaa, on edessäsi monia ihania kokemuksia, mutta myös Ranskaan rakastuneet konkarimatkailijat voivat halutessaan kokea Ranskassa joka käynnillään jotakin uutta. Jos vuokraat auton ja lähdet kiertelemään maan syrjäisempiä kolkkia ja pikkukaupunkeja, kannattaa ranskan kieli opetella ainakin auttavasti, niin varmistat osaltasi iloisen palvelun joka paikassa. Suurissa kaupungeissa pärjää jo melko hyvin englannillakin. Jos et ole autoilun ystävä, voit tutustua maan eri osiin hyvin myös junilla tai busseilla. Toki Ranskassa on myös runsaasti kauniita pyöräily- ja vaellusreittejä. Olipa mieluisin liikkumistapasi mikä tahansa edellä mainituista, yksi asia on varma: halpa lento Ranskaan on matkan ensimmäinen askel!

Autonvuokraustarjoukset Ranska

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.