Halvat lennot Saksaan alkaen 70 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Saksa suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Saksa

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Saksa olivat annetulla aikavälillä 70 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 117 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Eurowings
Lufthansa
Norwegian Air Shuttle
Air Baltic
Eurowings
Air Baltic
Norwegian Air International Ltd
Lufthansa
Eurowings
Eurowings
Air Baltic
Air Baltic

Lento ja hotelli -tarjoukset kohteeseen Saksa

Saksa – Lomat Economy-lennoilla

centrovital Hotel Berlin
Hotel Torbräu
Goodman's Living
mk hotel münchen city
The Westin Grand Munich
Haus im Tal

Parhaat Saksan-matkat vievät kokonaan irti arjesta, arkipäiväisten huolten tavoittamattomiin.

Saksa on edullinen ja mielenkiintoinen matkakohde, jonne on tarjolla runsaasti lentoja hyvillä hinnoilla. Miltä kuulostaisivat joulumarkkinat jossain Saksan historiallisista kaupungeista lämmittävää hehkuviiniä siemaillen ja suussa sulavia joululeivonnaisia maistellen? Entä Münchenin Oktoberfest ja lähistöllä sijaitseva prinsessa Ruususen linnan esikuva, Neuschwansteinin linna? Tai historiallinen hansakaupunki Hampuri, joka muistetaan myös Reeperbahnista ja vauhdikkaasta yöelämästä? Saksan suurkaupungeissa riittää erinomaisia museoita, taidegallerioita, tärkeitä kirkkoja ja historiallisia nähtävyyksiä hengästymiseen saakka, etenkin Berliinissä. Saksan edullinen hintataso helpottaa shoppailunystävää, ja valikoima on Suomeen verrattuna valtava ja monipuolinen. Jos etsit jotain täysin erilaista, voit suunnata vaikkapa hedelmällisten jokilaaksojen viinitiloille, Etelä-Saksan idyllisiin vuoristomaisemiin tai vaikkapa Pohjois-Saksan hiekkarannoille – varmaa on oikeastaan vain se, että koko Saksaa et näe yhdellä tai kahdella reissulla. Kaiken lisäksi hotellien hinnat ovat Saksassa aivan uskomattoman edullisia; löydät isoistakin kaupungeista tasokkaan keskustahotellin noin 50 eurolla per yö. Nyt siis kannattaa varata Saksan-matkat edullisin hinnoin.

Halvat lennot Saksaan

Nopeimmat suorista lennoista saavuttavat Saksan alle kahdessa tunnissa, jos lähdet matkaan Helsingistä. Finnairilla on tarjolla nopeat ja suorat lennot Saksaan Helsingistä: joko Berliiniin, Müncheniin, Frankfurtiin, Hampuriin tai Düsseldorfiin, ja lisäksi pääset kätevästi konetta vaihtamalla esimerkiksi Bremeniin, Stuttgartiin, Kölniin, Hannoveriin ja Nürnbergiin. Myös Tampereelta voit matkustaa nopein vaihtoyhteyksin Bremeniin, Müncheniin, Frankfurtiin tai Berliiniin, Turusta Berliiniin ja Müncheniin, Vaasasta Berliiniin ja Oulusta Müncheniin ja Berliiniin – nämä ovat suosittuja reittejä, joilla hinnat pysyvät enimmäkseen kohtuullisella tasolla. Saksassa on hyvä kotimaanlentotarjonta, joten isoilta lentokentiltä voit hyvin jatkaa matkaa muihin kohteisiin eri puolilla Saksaa. Norwegian tarjoaa myös erinomaisen vaihtoehdon lennoille Saksaan, koska sillä on välilaskulliset lennot Tukholman kautta Berliiniin, Hampuriin ja Müncheniin ja säännöllisesti huikeita tarjouskampanjoita, joissa edullisia lentoja Saksaan ja muihin kohteisiin myydään muutaman kympin hintaan. Halvimmat tarjoukset koskevat toki aina vain tiettyjä päiviä ja lentoja, mutta jos ne sattuvat sopimaan lomasuunnitelmiisi, voit napata Saksan-matkat todellisella huippuhinnalla ja kasvattaa perillä käytettävää matkakassaasi mukavasti. Reiteillä Suomesta Saksaan kilpailevat ilman muuta myös saksalaiset lentoyhtiöt Air Berlin ja Lufthansa, joilla on etunaan aivan loistavat jatkoyhteydet eri puolille Saksaa ja erittäin hyvät lentoaikataulut. Etenkin Frankfurt, München ja Berliini ovat suuria lentoliikenteen keskuksia ja kaupunkien lentokentät vastaavasti oikeita jättiläisiä; niiltä on jatkoyhteyksiä kaikkialle maailmaan. Osa lentoyhtiöistä liikennöi pienemmille kentille; esimerkiksi Norwegianin lennot Berliiniin laskeutuvat Berlin-Schönefeldin lentoasemalle Brandenburgiin, Berliinin etelärajalle. Tulevaisuudessa siitä on määrä tulla Berliinin–Brandenburgin kansainvälinen lentoasema, joka korvaa Berliinin tutun Tegelin ja jo suljetun Tempelhofin lentokentän, ja samalla maailman modernein lentoasema. Rakennustyöt ovat hieman venyneet, mutta nyt ne ovat jo mukavassa vauhdissa ja kenttä avattaneen täyteen toimintaan pian. Huomaa myös, että Frankfurt-Hahnin lentoasema ei itse asiassa ole Frankfurtissa vaan noin puolentoista tunnin matkan päässä. Bussiyhteys Frankfurtiin toimii säännöllisesti, mutta matkaan kuluva aika kannattaa ottaa huomioon matkasuunnitelmaa tehdessä.

Saksa sopii lomakohteeksi ympäri vuoden, sillä keskieurooppalainen leuto ilmasto takaa mukavat olosuhteet kaikkina vuodenaikoina. Kesällä on kuumaa, talvella kosteaa ja viileää muttei kylmää. Lunta voi toisinaan sataa, mutta yleensä se ei jää pitkäksi aikaa maahan. Mukavan lämpimistä säistä nautitaan yleensä jo huhtikuussa, ja kuiva, lämmin sää kestää usein lokakuulle saakka. Saksa on tasaisen suosittu kohde kaikkina vuodenaikoina, suosituimmillaan toki kesäkuukausina ja joulun alla. Hintataso on jonkin verran Suomea alhaisempi, mukava majoitus on helppo löytää ja julkinen liikenne toimii erinomaisesti – tämä kaikki tekee Saksasta vaivattoman ja mukavan matkakohteen. Selaa heti esille kätevä nettivarausjärjestelmä, vertaile kohteita ja yhteyksiä ja varaa sitten halvat lennot Saksaan.

Autonvuokraustarjoukset Saksa

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.