Halvat lennot Italiaan alkaen 60 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Italia suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Italia

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Italia olivat annetulla aikavälillä 60 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 161 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Air Baltic
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Lufthansa

Lento ja hotelli -tarjoukset kohteeseen Italia

Italia – Lomat Economy-lennoilla

Mama Shelter Roma
numa I Portico
Parco dei Principi Grand Hotel & SPA
Hotel Manfredi Suite in Rome
Aurum Uffizi

Italia – Lomat Business-luokan lennoilla

The Major
Mama Shelter Roma
numa I Portico
Hotel 55 Fifty five
UNAWAY Hotel Empire Roma
Etkö löydä etsimääsi?
Katso kaikki saatavilla olevat matkat: Helsinki –> Italia
Näytä kaikki matkat

Matkat Italiaan

Monipuolinen luonto, rikkaat historialliset nähtävyydet, kaupunkien upeat kulttuurikohteet ja tapahtumat, lämmin auringonpaiste tai upeat uimarannat – mikä tahansa Italiassa sinua puhuttaakaan, lomat sen upeissa maisemissa ovat aina unohtumattomat, olit liikkeellä sitten perheen tai kavereiden kanssa, pakettimatkalla tai reppureissulla. Varaamalla lennot Italiaan ebookersin kautta turvallisesti ja omilla hakuehdoillasi, löydät juuri sinulle sopivat vaihtoehdot Italian lumoavimpiin lomakohteisiin.

Romanttinen Rooma, tunnelmallinen Toscana vai viehkeä Venetsia? Italialla on tarjota monenlaisia kohteita moneen makuun Tämän vuoksi tarkkaa kohdetta ja matkustusaikaa voi olla vaikea päättää, kun etsit lentoja Italiaan. Muodin ystävät ihastuvat Milanon monipuoliseen kaupunkiin, kun taas romantikkojen kannattaa suunnata Venetsiaan tai Firenzeen. Luontointoilija ihastuu Etelä-Italian tulivuoriin, ja Rooman kiihkeä kulttuuri puhuttelee kaupunkikolleja. Perhelomalla kannattaa suunnata Pohjois-Italian järville tai Toscanan kauniille maaseudulle.

Varaa lennot Italiaan edullisesti

Italia tunnetaan maailmaa mullistavasta muodista, herkullisesta ruoasta, viinistä ja rikkaasta kulttuurista, ja varaamalla halvat lennot Italiaan saat säästettyä isomman osan matkakassasta lomalla nauttimiseen. Parhaita lentotarjouksia Italiaan löytyy yleensä sen suurimpiin tai ainakin suosituimpiin kaupunkeihin, kuten Roomaan, Milanoon ja Venetsiaan, sillä tarjonta on laajempi: suoria lentoja on saatavilla useisiin kohteisiin niin Finnairilta kuin Norwegianiltakin.

Suomesta käsin pääset Italiaan kätevimmin lentämällä Helsingistä: Helsinki-Vantaan lentokentältä on saatavilla suoria lentoja useisiin Italian eri kohteisiin pitkin vuotta. Suomen kattavan sisäisen lentoliikenteen ansiosta reitti muualtakaan Suomesta ei yleensä ole kovin hankala, vaikka välilasku pitäisikin tehdä Helsingin kautta.

Edullisin aika varata lento Italiaan riippuu pitkälti kohteesta, jonne olet suuntaamassa, mutta yleisesti ottaen kalleimmat ajat matkustaa ovat joulu, uusivuosi ja muut juhlapyhät sekä suositut kesälomakuukaudet. Lentoliput Italiaan irtoavat edullisesti myös sitä helpommin, mitä aikaisemmin olet liikenteessä matkavalmistelujen kanssa: vertailemalla lentoja esimerkiksi Momondossa tai Skyscannerissa saatat huomata, että hinnat putoavat heti, jos haet lentoja päivämäärillä, jotka ovat vähintään kahden kuukauden päässä.

Italian parhaat matkustusajat

Italia sijaitsee Apenniinien niemimaalla Välimeren ja Adrianmeren välissä. Maan alueelta löytyy toinen toistaan henkeäsalpaavia maisemia aina rannikolta vuoristoihin, Pojoen alavista maista ja Pohjois-Italian järvistä Sardinian ja Sisilian saariin ja eteläisen Italian upeisiin tulivuoriin. Nähtävää siis riittää runsaasti jokaiseen makuun! Parhaat ajat matkustaa Italiaan vaihtelevat pitkälti sen mukaan, minne päin olet menossa.

Monipuoliset maisemat tarkoittavat monipuolista ilmastoa. Firenzestä etelään päin suunnatessa säät ovat usein aurinkoiset ja melko leudot talvellakin, ja esimerkiksi Napoli on mielenkiintoinen kaupunkikohde jokaisena vuodenaikana. Vuoristoilla puolestaan on huomattavasti viileämpää ja sateisempaa ympäri vuoden, ja Pohjois-Italiassa päästään talvisin helposti pakkasen puolelle. Kesäisin maan keski- ja eteläosissa ja saarilla voi olla suorastaan tukalan kuuma lämpötilojen noustessa 30 asteen yläpuolelle, mutta talvisin kannattaa varautua sateisiin.

Matkat Italiaan ovat suosituimmillaan kesäisin, joten jos haluat välttää pahimmat ruuhkat, kannattaa loma suunnitella joko loppukeväälle tai syksylle. Jos turistiruuhkat eivät haittaa, kesälomalla Italiaan kannattaa suunnata Toscanan rannikolle tai Sisiliaan, joissa saat nauttia kuumista kesäilmoista yllin kyllin. Talvella Pohjois-Italian vuoristokohteet ovat suosittuja hiihtomahdollisuuksien vuoksi, ja kaupunkeihin tulee kesän lisäksi paljon matkalaisia myös uudeksivuodeksi.

Matkavalmistelut mallilleen

Kun suunnittelet matkoja Italiaan, kannattaa lentojen ja kohteiden ohelle tutustua myös lentokenttäkuljetuksiin etukäteen, sillä lentokentillä saatavilla olevat palvelut vaihtelevat paljon saman kaupunginkin sisällä. Jos suunnitelmissasi on pidempi loma Italiassa, kannattaa harkita autonvuokrausta. Omassa käytössä oleva auto antaa vapautta ja mahdollistaa sen, että voit varata edulliset lennot suurkaupunkiin ja jatkaa matkaa vuokra-autolla omaan tahtiisi valitsemaasi tarkempaan kohteeseen.

Autonvuokraustarjoukset Italia

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.