Pääosion alkuosa
Menopaluumatkan kuvake
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Chamonix Mont Blancin juurella tuskin esittelyjä kaipaa – varaa lennot Chamonix Mont Blanciin ja nauti lumilomasta Alppien huikeassa tunnelmassa.

Ranskan Alppien käsittämättömän jylhissä maisemissa sijaitseva Chamonix Mont Blanc on taatusti kaikkien tuntema hiihto- ja laskettelukohde. Sen sijainti Mont Blancin juurella on häkellyttävä, eivätkä maisemat tästä voi edes parantua. Jos etsit kohdetta seuraavalle lumilomalle, valitse ja varaa lennot Chamonix Mont Blanciin, joka on oikea klassikkojen klassikko hiihtokohteena. Mont Blancin huippu pysyy valkoisena ympäri vuoden, mutta parasta matkustusaikaa laskettelukohteeseen ovat tietenkin takuulumiset talvikuukaudet. Toki tekemistä riittää myös kesäisin.

Halvat lennot Chamonix Mont Blanciin

Kun etsit halpoja lentoja Chamonix Mont Blanciin, kannattaa yleensä valita lennot Sveitsin puolelle Genèveen. Edullisimmat kuukaudet matkustaa ovat touko- ja elokuu, joten jos kesäreissu Chamonix Mont Blanciin sopii sinulle, valitse jompikumpi niistä. Jos kuitenkin haaveilet laskettelu-, hiihto- tai lautailulomasta, pääset valitsemaan keskihintaisista kuukausista – ja kalleimmat ovat heinä- ja joulukuu. Viikonpäivistä edullisin lentopäivä on tiistai ja kallein lauantai. Sopivien Chamonix Mont Blanc -lentojen etsiskely kannattaa aloittaa viimeistään pari kuukautta ennen matkan ajankohtaa, sillä edullisimmat liput reitille myydään noin 60 päivää ennen matkaa. Helpoin vaihtoehto on varata Finnairin suorat lennot Genèveen – lentoaika on vain noin kolme tuntia. Hyviä vaihtoehtoja on myös esimerkiksi Lufthansalla Münchenin ja Turkish Airlinesilla Istanbulin kautta – jälkimmäisillä lentoaika tosin venyy lähelle 24 tuntia. Myös KLM tarjoaa kätevät ja nopeat yhteydet Amsterdamin kautta, Norwegianilla pääset Genèveen Oslon kautta ja SASilla Kööpenhaminan kautta. Talvikaudella lentoja on tarjolla huomattavasti enemmän kuin kesällä, joten aikataulut kannattaa vielä tarkistaa, kun oman matkan ajankohta on selvillä. Lähellä sijaitsee myös Sionin lentokenttä (SIR), joka sekin on Sveitsin puolella, ja lisäksi hieman kauempana, kuitenkin alle kolmen tunnin matkan päässä, Torino, Lyon ja Milano, joihin varmasti löytyy hinnoiltaan kilpailukykyisiä lentoja.

Paras matkustusaika Chamonix Mont Blanciin

Chamonix Mont Blanc on luonnollisesti suosituimmillaan talvikaudella, etenkin koulujen loma-aikoina. Jos aiot matkaan silloin, varaa lennot ja majoitus hyvissä ajoin etukäteen ja suunnittele myös vapaa-ajanviettomahdollisuudet hissilippuineen ja varustevuokrineen huolella ja hyvissä ajoin. Koska Chamonix on noin 13 000 asukkaan kaupunki, ei se muiden Alppien kohteiden tapaan hiljene täysin kesälläkään vaan on täysin näkemisen arvoinen myös silloin.

Perille Chamonix Mont Blanciin

Genèven lentokentältä (GVA) on Chamonix Mont Blanciin noin tunnin matka. Tarjolla on erilaisia minibussikuljetuksista yksityiseen kuljetukseen – älä kuitenkaan koskaan jätä etukäteisvarausta tekemättä, ettet joudu odottelemaan perillä vaan pääset heti lennon laskeuduttua jatkamaan matkaa. Hinta vaihtelee sesongin mukaan. Bussit ja minibussit kuljettavat kaikki matkustajat hotellin ovelle saakka, joten bussikuljetus on vähintään yhtä kätevä kuin esimerkiksi auton vuokraaminen lentokentältä. Chamonix Mont Blancissa on erinomainen palvelutaso, joten kuljetuksen lisäksi myös majoitus on helppo löytää. Ylivoimaisesti suosituin vaihtoehto on chalet eli oma huvila tai mökki, joka on myös tunnelmallisin vaihtoehto. Toki tarjolla on myös hotelleja eri hintaluokissa luksuksesta budjettihotelleihin. Jos matkustat koko perheen voimin tai osana isompaa porukkaa, mökin vuokraaminen on lähes aukottomasti aina hotellia edullisempi vaihtoehto. Keskustasta löytyvät kaikki tarpeelliset palvelut ruokakaupoista ravintoloihin ja kahviloihin, ja rinteisiin pääsee ilmaisella hiihtobussilla. Rinteitä löytyy joka lähtöön lapsista ja aloittelijoista rauhallisemman menon ystävien kautta jatkuvasti uusia haasteita hakeviin extremeharrastajiin ja ammattilaisiin asti. Valitse laskettavat rinteet aina huolellisesti oman kokemus- ja taitotasosi mukaan. Etsi ja varaa halvat lennot Chamonix Mont Blanciin – tee varaus hyvissä ajoin ja heittäydy nauttimaan unelmaloman ajatuksesta.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Chamonix-Mont-Blanc?

✔️ Lennot kohteeseen Chamonix-Mont-Blanc maksavat yleensä –. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Chamonix-Mont-Blanc, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin . Halpaa lentoa kohteeseen Chamonix-Mont-Blanc etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Chamonix-Mont-Blanc?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Chamonix-Mont-Blanc on . Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Chamonix-Mont-Blanc?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Chamonix-Mont-Blanc helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Chamonix-Mont-Blanc saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Chamonix-Mont-Blanc?

✔️ Voit muuttaa kohteen Chamonix-Mont-Blanc lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Chamonix-Mont-Blanc?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Chamonix-Mont-Blanc helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Chamonix-Mont-Blanc lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Chamonix-Mont-Blanc, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on . Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

Chamonix-Mont-Blanc Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodiMVV
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt
Halvin lento
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Chamonix-Mont-Blanc?Kartta

Paras aika lentää kohteesta

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Katso kaikki kohteen Chamonix-Mont-Blanc vuokra-autot

^Säästöt perustuvat kaikkiin lento + hotelli -pakettivarauksiin ebookers.fi-sivustolla tammikuusta joulukuuhun 2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.