Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tieto lennoista

Kohdelentokenttä Chamonix-Mont-Blanc

Chamonix Mont Blancin juurella tuskin esittelyjä kaipaa – varaa lennot Chamonix Mont Blanciin ja nauti lumilomasta Alppien huikeassa tunnelmassa.

Ranskan Alppien käsittämättömän jylhissä maisemissa sijaitseva Chamonix Mont Blanc on taatusti kaikkien tuntema hiihto- ja laskettelukohde. Sen sijainti Mont Blancin juurella on häkellyttävä, eivätkä maisemat tästä voi edes parantua. Jos etsit kohdetta seuraavalle lumilomalle, valitse ja varaa lennot Chamonix Mont Blanciin, joka on oikea klassikkojen klassikko hiihtokohteena. Mont Blancin huippu pysyy valkoisena ympäri vuoden, mutta parasta matkustusaikaa laskettelukohteeseen ovat tietenkin takuulumiset talvikuukaudet. Toki tekemistä riittää myös kesäisin.

Halvat lennot Chamonix Mont Blanciin

Kun etsit halpoja lentoja Chamonix Mont Blanciin, kannattaa yleensä valita lennot Sveitsin puolelle Genèveen. Edullisimmat kuukaudet matkustaa ovat touko- ja elokuu, joten jos kesäreissu Chamonix Mont Blanciin sopii sinulle, valitse jompikumpi niistä. Jos kuitenkin haaveilet laskettelu-, hiihto- tai lautailulomasta, pääset valitsemaan keskihintaisista kuukausista – ja kalleimmat ovat heinä- ja joulukuu. Viikonpäivistä edullisin lentopäivä on tiistai ja kallein lauantai. Sopivien Chamonix Mont Blanc -lentojen etsiskely kannattaa aloittaa viimeistään pari kuukautta ennen matkan ajankohtaa, sillä edullisimmat liput reitille myydään noin 60 päivää ennen matkaa. Helpoin vaihtoehto on varata Finnairin suorat lennot Genèveen – lentoaika on vain noin kolme tuntia. Hyviä vaihtoehtoja on myös esimerkiksi Lufthansalla Münchenin ja Turkish Airlinesilla Istanbulin kautta – jälkimmäisillä lentoaika tosin venyy lähelle 24 tuntia. Myös KLM tarjoaa kätevät ja nopeat yhteydet Amsterdamin kautta, Norwegianilla pääset Genèveen Oslon kautta ja SASilla Kööpenhaminan kautta. Talvikaudella lentoja on tarjolla huomattavasti enemmän kuin kesällä, joten aikataulut kannattaa vielä tarkistaa, kun oman matkan ajankohta on selvillä. Lähellä sijaitsee myös Sionin lentokenttä (SIR), joka sekin on Sveitsin puolella, ja lisäksi hieman kauempana, kuitenkin alle kolmen tunnin matkan päässä, Torino, Lyon ja Milano, joihin varmasti löytyy hinnoiltaan kilpailukykyisiä lentoja.

Paras matkustusaika Chamonix Mont Blanciin

Chamonix Mont Blanc on luonnollisesti suosituimmillaan talvikaudella, etenkin koulujen loma-aikoina. Jos aiot matkaan silloin, varaa lennot ja majoitus hyvissä ajoin etukäteen ja suunnittele myös vapaa-ajanviettomahdollisuudet hissilippuineen ja varustevuokrineen huolella ja hyvissä ajoin. Koska Chamonix on noin 13 000 asukkaan kaupunki, ei se muiden Alppien kohteiden tapaan hiljene täysin kesälläkään vaan on täysin näkemisen arvoinen myös silloin.

Perille Chamonix Mont Blanciin

Genèven lentokentältä (GVA) on Chamonix Mont Blanciin noin tunnin matka. Tarjolla on erilaisia minibussikuljetuksista yksityiseen kuljetukseen – älä kuitenkaan koskaan jätä etukäteisvarausta tekemättä, ettet joudu odottelemaan perillä vaan pääset heti lennon laskeuduttua jatkamaan matkaa. Hinta vaihtelee sesongin mukaan. Bussit ja minibussit kuljettavat kaikki matkustajat hotellin ovelle saakka, joten bussikuljetus on vähintään yhtä kätevä kuin esimerkiksi auton vuokraaminen lentokentältä. Chamonix Mont Blancissa on erinomainen palvelutaso, joten kuljetuksen lisäksi myös majoitus on helppo löytää. Ylivoimaisesti suosituin vaihtoehto on chalet eli oma huvila tai mökki, joka on myös tunnelmallisin vaihtoehto. Toki tarjolla on myös hotelleja eri hintaluokissa luksuksesta budjettihotelleihin. Jos matkustat koko perheen voimin tai osana isompaa porukkaa, mökin vuokraaminen on lähes aukottomasti aina hotellia edullisempi vaihtoehto. Keskustasta löytyvät kaikki tarpeelliset palvelut ruokakaupoista ravintoloihin ja kahviloihin, ja rinteisiin pääsee ilmaisella hiihtobussilla. Rinteitä löytyy joka lähtöön lapsista ja aloittelijoista rauhallisemman menon ystävien kautta jatkuvasti uusia haasteita hakeviin extremeharrastajiin ja ammattilaisiin asti. Valitse laskettavat rinteet aina huolellisesti oman kokemus- ja taitotasosi mukaan. Etsi ja varaa halvat lennot Chamonix Mont Blanciin – tee varaus hyvissä ajoin ja heittäydy nauttimaan unelmaloman ajatuksesta.

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Chamonix-Mont-Blanc?Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.