Halvat lennot Portugaliin alkaen 76 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Portugali suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Portugali

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Portugali olivat annetulla aikavälillä 76 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 148 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Scandinavian Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Air Baltic
Air Baltic
Lufthansa

Lento ja hotelli -tarjoukset kohteeseen Portugali

Portugali – Lomat Economy-lennoilla

Grape Harbor Prata Apartments
Hotel Quintinha São João & Spa
Lisbon Serviced Apartments - Avenida
Dare Lisbon House
Dona Graca Lisbon Apartments
Luster Hotel
Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Portugali – Lomat Business-luokan lennoilla

Upon Lisbon Prime Residences
Altis Suites - Apartamentos Turísticos
Altis Prime Hotel de Apartamentos
Legendary Lisboa Suites
Real Residência - Touristic Apartments
Etkö löydä etsimääsi?
Katso kaikki saatavilla olevat matkat: Helsinki –> Portugali
Näytä kaikki matkat
Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Portugali sopii matkakohteeksi ympäri vuoden – parhaat Portugalin-matkat varataan nyt.

Ilmastoltaan Euroopan suotuisimpiin kuuluva Portugali sopii kesällä takuuvarmaa aurinkoa etsivälle, joka ei kavahda helteisiäkään oloja. Pitkälle lämpimänä jatkuva syksy taas on ihanteellista matkustusaikaa esimerkiksi retkeilijöille ja golfinpelaajille, ja molempia lajeja voi harrastaa Portugalin talvessakin. Eikä mikään voita kaunista kevättä, joka alkaa Portugalissa varhain. Etsi ja varaa Portugalin-matkat joko kuivempaan ja lämpimämpään Etelä-Portugaliin tai astetta viileämpään ja kosteampaan Pohjois-Portugaliin. Ylivoimaisesti suosituin aika matkustaa maahan on touko–lokakuu. Kesäaikaan Portugalin rantakohteisiin on tarjolla paljon pakettimatkoja ja äkkilähtöjä, mutta omatoiminen matkustaminen on kasvattanut suosiotaan. Muina vuodenaikoina maassa viihtyvät ennen kaikkea aktiivilomailijat – jos toimit ajoissa, halpa lento Portugaliin on helppo löytää syys- ja talvikaudellekin.

Halvat lennot Portugaliin

Jos Portugalille kuuluvat upeat saaret Atlantin valtameressä jätetään laskuista, Suomesta Portugaliin voi lentää pääkaupunki Lissabonin lisäksi esimerkiksi Pohjois-Portugalin Portoon ja aivan etelärannikon äärimmäiseen Faroon. Eniten lentoja on kuitenkin tarjolla Lissaboniin, josta matkaa voi toki jatkaa kotimaanlennoilla moneen suuntaan. TAP Portugalilla on kausittain suoria lentoja Helsingistä Lissaboniin – lento kestää viitisen tuntia ja on näppärä tapa päästä Euroopan laidalta toiselle. Usein edullisempi vaihtoehto ovat kuitenkin välilaskulliset lennot esimerkiksi Norwegianilla Kööpenhaminan tai Transavia Airlinesilla ja easyJetillä Amsterdamin kautta. Finnairin ja Swiss International Airlinesin lennot Zürichin kautta ovat nopea ja näppärä vaihtoehto, sillä lentoaika on vain reilut kuusi tuntia. Myös Scandinavian Airlinesin ja TAP Portugalin lennot Oslon kautta, Finnairin ja TAP Portugalin lennot Manchesterin kautta ja KLM:n lennot Amsterdamin kautta ovat kaikki suunnilleen yhtä nopeita – vaihtoehtoja siis riittää, vaikka suoria lentoja Lissaboniin ei löytyisikään. Jos suuntaat pohjoisen Portoon, voit valita esimerkiksi Finnairin, TAP Portugalin, Norwegianin, Ryanairin, Lufthansan tai Brussels Airlinesin lennot tai yhdistellä niitä – lentoja on tarjolla esimerkiksi Brysselin, Frankfurtin ja Kööpenhaminan kautta yhtiöstä riippuen. Jos lennät etelärannikon Faroon, voit valita vaikkapa Norwegianin lennot Oslon kautta tai Airberlinin lennot Berliinin kautta – lentoaika on lyhyimmillään vain reilut seitsemän tuntia.

Perille Portugaliin

Lissabonin Portelan lentoasema (LIS) sijaitsee seitsemän kilometrin päässä kaupungin keskustasta koilliseen. Matka on siis varsin lyhyt, ja ruuhka-aikojen ulkopuolella sen taittaa autolla vartissa. Kätevin tapa on kuitenkin matkustaa metrolla, joka on esimerkiksi busseja nopeampi ja edullisempi tapa. Metromatka kentältä ydinkeskustaan kestää noin 20 minuuttia, ja matka maksaa vain tavallisen metrolipun verran eli muutaman euron. Metron käyttäminen on Lissabonissa muutenkin suositeltava matkustustapa, joten siihen kannattaa tehdä tuttavuutta heti matkan alussa. Matka kentältä keskustaan sujuu myös taksilla noin vartissa. Sovi matkan hinnasta etukäteen tai varmista, että käytössä on taksamittari. Porton lentokenttä on viralliselta nimeltään Francisco Sá Carneiron lentokenttä (OPO). Se sijaitsee 11 kilometrin päässä Porton keskustasta luoteeseen, ja keskustaan pääsee parhaiten metron violetilla linjalla. Jos oma määränpää ei ole metroverkoston varrella, tarjolla on myös lentokenttäbusseja keskustaan. Taksilla matka kestää noin 20–30 minuuttia. Matkan hinta kannattaa sopia kuljettajan kanssa etukäteen. Faron lentokenttä sijaitsee seitsemän kilometrin päässä Faron keskustasta. Keskustaan, Ilha de Faroon eli rannan tuntumaan, pääsee vaaleanpunaisella linjalla numero 16. Matka kestää noin 20 minuuttia. Toinen vaihtoehto on ottaa lentokentältä taksi.

Haaveiletpa sitten rantalomasta vaikkapa Algarven rantakohteissa, rosoisista fadon sävelistä ja eläväisestä kaupunkikulttuurista Lissabonissa, portviinikellarikierroksesta ja museoista Portossa tai vaikkapa retkeilystä Portugalin kuvankauniilla ja koskemattomalla maaseudulla, halvat lennot Portugaliin ovat erinomainen ostos jokaiselle, joka haluaa tutustua omaleimaiseen ja merelliseen Euroopan lounaiseen helmeen.

Autonvuokraustarjoukset Portugali

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.