Halvat lennot Kreikkaan alkaen

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Kreikka suosituimpiin kaupunkeihin

Lento ja hotelli -tarjoukset kohteeseen Kreikka

Kreikka – Lomat Economy-lennoilla

Hellas Beach
Argyro Villa
Santorini Dreams Villas
Amirandes Grecotel Boutique Resort
Atlantis Hotel

Unelmien Kreikan-matkat varataan nyt.

Valitsetpa sitten perinteisen mutta aina niin ihanan rantaloman, kaupunkiloman kuhisevassa metropoli Ateenassa, kiertomatkan tuntemattomammassa Pohjois-Kreikassa tai saarihyppelyn, varmaa on, että edessä on täydellinen loma. Meri ja aurinko, herkullinen kreikkalainen keittiö, vieraanvaraiset ja lämminsydämiset kreikkalaiset, Ateenan Akropolis sekä muut historialliset ja arkeologiset nähtävyydet, mielenkiintoinen kulttuuri, modernit museot ja taidegalleriat ja Euroopan ehkä paras yöelämä – siinä joitakin syitä etsiä ja varata nyt halvat lennot Kreikkaan, Välimeren rannalle. Monet lentävät lomalennoilla suoraan saarille osana pakettimatkaa, mutta tasokkaamman hotellin löydät ja enemmän paikallisesta kulttuurista ja elämänmenosta näet, jos varaat pelkät lennot Kreikkaan ja etsit majoituksen erikseen. Kreikka sopii matkakohteeksi kaikkina vuodenaikoina, mutta välimerelliseen ilmastoon kuuluvat viileät ja osittain sateiset talvet, eli mikään rantalomakohde Kreikka ei talvella ole. Pohjois-Kreikassa voi kuitenkin retkeillä, vierailla idyllisissä kylissä ja vaikkapa lasketella vuoristossa. Heinä- ja elokuu ovat kuukausista kuumimpia, ja ainakin Ateenaa kannattaa silloin välttää parhaansa mukaan. Elokuu on Keski- ja Etelä-Euroopan lomakuukausi, joten paikat paukkuvat silloin turisteista ja hinnat ovat korkeimmillaan. Kaikkein mukavinta matkustusaikaa Kreikkaan on kevät ja alkukesä ja toisaalta pitkä, lokakuun loppupuolelle lämpimänä ja aurinkoisena jatkuva syksy.

Halvat lennot Kreikkaan

Helsingistä on parhaat yhteydet Ateenaan, jonne on suoria lentoja aika ajoin ainakin Norwegianilla, Aegeanilla ja Finnairilla. Suorat lennot kestävät vain noin kolme ja puoli tuntia. Jos suoria lentoja ei löydy, voit valita esimerkiksi Turkish Airlinesin lennot Istanbulin kautta, SASin lennot Tukholman kautta, airBalticin lennot Riian kautta, KLM:n lennot Amsterdamin kautta tai Aegeanin tai Lufthansan lennot Münchenin kautta – kaikkiin yhteyksiin sisältyy vain yksi välilasku, ja lentoaika pysyy 5–6 tunnissa nopeiden vaihtojen ansiosta. Helsingistä voit toki lentää muuallekin Kreikkaan, kuten esimerkiksi maan toiseksi suurimpaan kaupunkiin Thessalonikiin – suoria lentoja tälle välille ei löydä, mutta yhden välilaskun yhteyksiä on myynnissä aika ajoin. Lisäksi Norwegianilla on Helsingistä suoria lentoja esimerkiksi Kreetan Haniaan, ja valikoimissa on kesäkaudella ollut muitakin Kreikan saaria. Tarjolla olevat suorat lennot vaihtelevat kuitenkin kausittain. Jos lopullinen matkakohteesi on jokin saari tai pikkupaikkakunta Kreikassa, voit varata lennot Ateenaan ja kohteesta riippuen jatkaa kotimaanlennolla eteenpäin. Monella pienelläkin saarella on nimittäin lentokenttä, jolle kotimaanlennot kesäkaudella laskeutuvat. Toinen vaihtoehto on jatkaa matkaa lautalla Pireuksen tai Rafinan satamasta.

Perille Kreikkaan

Ateenan lentoasema (ATH) on toiselta nimeltään Eleftherios Venizelos, ja se sijaitsee 26 kilometrin päässä Ateenan keskustasta itään, Itä-Attikan Spatassa. Kätevin yhteys kentältä keskustaan on metron linjalla 3, joka liikennöi keskustan Sintagman metroasemalle. Kentältä on Sintagmalle myös bussiyhteys, joka on metroa edullisempi mutta ruuhka-aikoina reilusti hitaampi. Kentältä voi ottaa myös taksin, jolla matka kestää ilman ruuhkia noin 35 minuuttia – ruuhka-aikaan selvästi enemmän. Taksitolppa löytyy tuloaulan edustalta, ja takseilla on käytössä kiinteä hinta.

Lomaa Kreikassa

Suomalaisten Kreikan-matkat painottuvat rantalomaan, mikä ei ole ihme, kun kyseessä on Välimeri ja sen aurinko. Monella on oma suosikkisaari, jonne palataan vuosi vuodelta yhä uudelleen. Seikkailunhaluiselle Kreikan useissa saaristoissa riittää aina uusia saaria koluttavaksi. Jos etsit muutakin kuin rantalomaa, Ateenasta löydät miljoonakaupungin täynnä arkeologisia kohteita, museoita ja kaupungin vilinää. Pohjois-Kreikassa voit tutustua vuoristokylien idylliin ja lähteä vaikka vaellukselle, laskea koskia tai harrastaa muita lajeja – talvikaudella Kreikassa on avoinna myös useita hiihtokeskuksia, joissa voit viettää vauhdikasta lumilomaa. Kreikka on yhtä kuin meri ja rannat, mutta se on myös paljon enemmän. Keskenään erilaisia Kreikan-matkoja voikin tehdä vaikka loputtomasti – varaa lento Kreikkaan ja valitse, mikä on seuraava kreikkalainen unelmasi.

Autonvuokraustarjoukset Kreikka

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.