Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Lennot Strasbourg alkaen

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Lennot Strasbourgiin – tutustu merkittävään keskieurooppalaiseen kaupunkiin

Strasbourgin kaupunki sijaitsee aivan Ranskan ja Saksan välisen rajan tuntumassa. Strasbourgilla, kuten monella muullakin keskieurooppalaisella kaupungilla on takanaan pitkä ja vaiherikas historia. Aluetta ovat vuorollaan hallinneet niin roomalaiset, saksalaiset kuin ranskalaisetkin, ja kaikki ovat jättäneet oman leimansa alueen kulttuuriin. Strasbourg on tänäkin päivänä Euroopan ja Euroopan unionin mittakaavassa hyvin merkittävä kaupunki, sillä siellä sijaitsevat Euroopan parlamentti, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin sekä Euroopan neuvosto. Lennot Strasbourgiin vievät sinut viettämään mukavaa kaupunkilomaa taikka lyhyttä viikonloppulomaa.

Strasbourgin pitkä historia takaa sen, että kaupungissa riittää paljon historiallisia nähtävyyksiä sekä arkkitehtonisesti upeita rakennuksia. Goottilaistyylinen katedraali sekä monet muut kirkot ovat vierailemisen arvoisia. Rohanin palatsissa sijaitsee kaksi taidemuseota sekä arkeologinen museo. Strasbourg onkin oiva kohde museoiden ja taiteen ystäville. Strasbourg sijaitsee Ill-joen varrella, ja sen historiallinen keskusta Grande Île on rakentunut joessa olevalle saarelle. Petite France -kortteli on rakentunut myös joen rannoille 1500- ja 1600-luvuilla. Ill-joella kulkee jokilaivoja, joiden kyydissä voi ihastella kaupunkia hieman erilaisesta näkökulmasta. Strasbourg sopii myös kulinaristeille. Kaupungin ruokakulttuurissa on huomattavissa vahvat saksalaiset vaikutteet. Kaupunki sijaitsee myös kuululla Elsassin viinialueella, joten vierailu paikallisella viinitilalla on matkan ehdoton kohokohta! Lähde matkalle kohti Euroopan sydäntä ja varaa lento Strasbourgiin ebookersin monipuolisesta lentotarjonnasta!

Paras aika matkustaa Strasbourgiin

Strasbourg on oivallinen lomakohde ympäri vuoden. Kaupunkikohteena siellä riittää nähtävää ja koettavaa niin kesällä kuin talvellakin. Museoihin, taidegallerioihin, kauppoihin ja ravintoloihin voi mennä talvisaikaan pakoon pakkasasteita. Strasbourgissa järjestetään aina joulukuussa perinteiset joulumarkkinat. Erilaisia myyntikojuja löytyy kaikkialta ydinkeskustasta, ja joulumarkkinoilta on kätevä hankkia ainutlaatuiset joululahjat koko perheelle ja läheisille ystäville. Matkaan voi napata esimerkiksi käsityötuotteita tai paikallista viiniä ja herkkuja. Kalleimmillaan lentoliput ovat joulu- ja tammikuussa, joten aika moni muukin turisti on mieltynyt Strasbourgin talviseen tunnelmaan. Kesäkuukaudet ovat silti myös suosittua matkustusaikaa. Strasbourgin sijainti Keski-Euroopassa takaa kuitenkin sen, että lämpötilat pysyttelevät miellyttävissä lukemissa aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Strasbourgissa järjestetään kesäisin monia kulttuurifestivaaleja, kuten kesäkuinen elokuvafestivaali sekä musiikkifestivaali. Edullisia lentolippuja metsästävä ajoittaa lomansa helmikuulle tai syyskuulle.

Halvat lennot Strasbourgiin

Suomesta Strasbourgiin kertyy matkaa hieman alle 1 700 kilometriä. Strasbourgiin on tarjolla runsaasti välilaskullisia lentoja, mutta valitettavasti suorat lennot Strasbourgiin uupuvat lentotarjonnasta tyystin. Välilaskullisia lentoja operoivat kuitenkin monet eurooppalaiset lentoyhtiöt, joihin lukeutuvat muun muassa KLM, Air France, Finnair ja Lufthansa. Välilasku tehdään lentoyhtiöstä riippuen Amsterdamissa, Pariisissa tai Frankfurtissa. Nopeimmillaan matka-aika on alle viisi tuntia, ja nopeimmalla reitillä lentokoneen vaihto tehdään Amsterdamissa. Kun haluat vertailla hintoja ja etsiä halvat lennot Strasbourgiin, käytä apunasi ebookersin hakukonetta, jolla voit rajata ja kartoittaa mieleisiä reitti- ja aikatauluvaihtoehtoja hakukriteereidesi mukaisesti. Lentojen hinnat voivat vaihdella viikoittain, mutta tärkeää on varata lennot tarpeeksi aikaisessa vaiheessa ennen matkaa, ja Strasbourgin kohdalla lentolippuja kannattaa katsella viimeistään reilua kuukautta aikaisemmin.

Saapuminen Strasbourgiin

Suomesta lähtevät lennot laskeutunut Strasbourgin lentoasemalle (IATA: SXB), joka sijaitsee 10 kilometrin päässä kaupungista. Strasbourgin keskustaan pääsee lentoasemalta junalla, joka pysähtyy neljä kertaa tunnissa lentokentän junapysäkillä. Pysäkille on helppo löytää, ja lipun saa ostettua lippuautomaatista. Junamatka päärautatieasemalle ei kestä kuin yhdeksän minuuttia, joten perillä ollaan aivan tuossa tuokiossa. Junan lisäksi lentoasemalta voi ottaa taksin tai vuokrata auton lentoaseman monista autovuokraamoista. Strasbourgissa on helppo liikkua erityisesti raitiovaunulla. Raitiovaunun reittiverkosto kattaa koko kaupungin, joten sillä pääsee eri puolille kaupunkia aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Strasbourg?

✔️ Lennot kohteeseen Strasbourg maksavat yleensä –. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Strasbourg, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin . Halpaa lentoa kohteeseen Strasbourg etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Strasbourg?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Strasbourg on . Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Strasbourg?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Strasbourg helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Strasbourg saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Strasbourg?

✔️ Voit muuttaa kohteen Strasbourg lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Strasbourg?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Strasbourg helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Strasbourg lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Strasbourg, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on . Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Strasbourg (SXB) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Strasbourg (SXB), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Strasbourg Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi SXB
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt
Halvin lento
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Strasbourg?Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.