Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tieto lennoista

Kohdelentokenttä Strasbourg

Lennot Strasbourgiin – tutustu merkittävään keskieurooppalaiseen kaupunkiin

Strasbourgin kaupunki sijaitsee aivan Ranskan ja Saksan välisen rajan tuntumassa. Strasbourgilla, kuten monella muullakin keskieurooppalaisella kaupungilla on takanaan pitkä ja vaiherikas historia. Aluetta ovat vuorollaan hallinneet niin roomalaiset, saksalaiset kuin ranskalaisetkin, ja kaikki ovat jättäneet oman leimansa alueen kulttuuriin. Strasbourg on tänäkin päivänä Euroopan ja Euroopan unionin mittakaavassa hyvin merkittävä kaupunki, sillä siellä sijaitsevat Euroopan parlamentti, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin sekä Euroopan neuvosto. Lennot Strasbourgiin vievät sinut viettämään mukavaa kaupunkilomaa taikka lyhyttä viikonloppulomaa.

Strasbourgin pitkä historia takaa sen, että kaupungissa riittää paljon historiallisia nähtävyyksiä sekä arkkitehtonisesti upeita rakennuksia. Goottilaistyylinen katedraali sekä monet muut kirkot ovat vierailemisen arvoisia. Rohanin palatsissa sijaitsee kaksi taidemuseota sekä arkeologinen museo. Strasbourg onkin oiva kohde museoiden ja taiteen ystäville. Strasbourg sijaitsee Ill-joen varrella, ja sen historiallinen keskusta Grande Île on rakentunut joessa olevalle saarelle. Petite France -kortteli on rakentunut myös joen rannoille 1500- ja 1600-luvuilla. Ill-joella kulkee jokilaivoja, joiden kyydissä voi ihastella kaupunkia hieman erilaisesta näkökulmasta. Strasbourg sopii myös kulinaristeille. Kaupungin ruokakulttuurissa on huomattavissa vahvat saksalaiset vaikutteet. Kaupunki sijaitsee myös kuululla Elsassin viinialueella, joten vierailu paikallisella viinitilalla on matkan ehdoton kohokohta! Lähde matkalle kohti Euroopan sydäntä ja varaa lento Strasbourgiin ebookersin monipuolisesta lentotarjonnasta!

Paras aika matkustaa Strasbourgiin

Strasbourg on oivallinen lomakohde ympäri vuoden. Kaupunkikohteena siellä riittää nähtävää ja koettavaa niin kesällä kuin talvellakin. Museoihin, taidegallerioihin, kauppoihin ja ravintoloihin voi mennä talvisaikaan pakoon pakkasasteita. Strasbourgissa järjestetään aina joulukuussa perinteiset joulumarkkinat. Erilaisia myyntikojuja löytyy kaikkialta ydinkeskustasta, ja joulumarkkinoilta on kätevä hankkia ainutlaatuiset joululahjat koko perheelle ja läheisille ystäville. Matkaan voi napata esimerkiksi käsityötuotteita tai paikallista viiniä ja herkkuja. Kalleimmillaan lentoliput ovat joulu- ja tammikuussa, joten aika moni muukin turisti on mieltynyt Strasbourgin talviseen tunnelmaan. Kesäkuukaudet ovat silti myös suosittua matkustusaikaa. Strasbourgin sijainti Keski-Euroopassa takaa kuitenkin sen, että lämpötilat pysyttelevät miellyttävissä lukemissa aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Strasbourgissa järjestetään kesäisin monia kulttuurifestivaaleja, kuten kesäkuinen elokuvafestivaali sekä musiikkifestivaali. Edullisia lentolippuja metsästävä ajoittaa lomansa helmikuulle tai syyskuulle.

Halvat lennot Strasbourgiin

Suomesta Strasbourgiin kertyy matkaa hieman alle 1 700 kilometriä. Strasbourgiin on tarjolla runsaasti välilaskullisia lentoja, mutta valitettavasti suorat lennot Strasbourgiin uupuvat lentotarjonnasta tyystin. Välilaskullisia lentoja operoivat kuitenkin monet eurooppalaiset lentoyhtiöt, joihin lukeutuvat muun muassa KLM, Air France, Finnair ja Lufthansa. Välilasku tehdään lentoyhtiöstä riippuen Amsterdamissa, Pariisissa tai Frankfurtissa. Nopeimmillaan matka-aika on alle viisi tuntia, ja nopeimmalla reitillä lentokoneen vaihto tehdään Amsterdamissa. Kun haluat vertailla hintoja ja etsiä halvat lennot Strasbourgiin, käytä apunasi ebookersin hakukonetta, jolla voit rajata ja kartoittaa mieleisiä reitti- ja aikatauluvaihtoehtoja hakukriteereidesi mukaisesti. Lentojen hinnat voivat vaihdella viikoittain, mutta tärkeää on varata lennot tarpeeksi aikaisessa vaiheessa ennen matkaa, ja Strasbourgin kohdalla lentolippuja kannattaa katsella viimeistään reilua kuukautta aikaisemmin.

Saapuminen Strasbourgiin

Suomesta lähtevät lennot laskeutunut Strasbourgin lentoasemalle (IATA: SXB), joka sijaitsee 10 kilometrin päässä kaupungista. Strasbourgin keskustaan pääsee lentoasemalta junalla, joka pysähtyy neljä kertaa tunnissa lentokentän junapysäkillä. Pysäkille on helppo löytää, ja lipun saa ostettua lippuautomaatista. Junamatka päärautatieasemalle ei kestä kuin yhdeksän minuuttia, joten perillä ollaan aivan tuossa tuokiossa. Junan lisäksi lentoasemalta voi ottaa taksin tai vuokrata auton lentoaseman monista autovuokraamoista. Strasbourgissa on helppo liikkua erityisesti raitiovaunulla. Raitiovaunun reittiverkosto kattaa koko kaupungin, joten sillä pääsee eri puolille kaupunkia aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan.

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Strasbourg?Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.