Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Strasbourg

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Strasbourg

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi XER
Lennon hinta 179 €

Halvat lennot Helsingistä Strasbourgiin

Lennot Helsingistä Strasbourgiin kuljettavat sinut Ranskan ja Saksan välisen rajan tuntumassa sijaitsevaan idylliseen keskieurooppalaiseen kaupunkiin. Strasbourgin pitkän historian aikana aluetta ovat hallinneet niin roomalaiset, saksalaiset kuin ranskalaiset. Vahvat saksalaisvaikutteet näkyvät myös Elsassin alueella sijaitsevan Strasbourgin ruokakulttuurissa.

Strasbourg on hyvin merkittävä kaupunki niin koko Euroopan kuin Euroopan unionin kannalta katsottuna. Siellä toimii Euroopan parlamentti, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin sekä Euroopan neuvosto. Strasbourgin nähtävyyksiä hallintorakennusten ohella ovat mahtipontinen goottilaistyylinen katedraali ja sen vieressä sijaitseva Rohanin palatsi. Palatsin sisään kätkeytyy kaksi taidemuseota ja arkeologinen museo. Strasbourg on lisäksi merkittävä yliopistokaupunki. Monen keskieurooppalaisen kaupungin tapaan Strasbourg on täynnä vanhoja historiallisia rakennuksia ja monumentteja. Onpa kaupungin historiallinen keskusta päätynyt myös Unescon maailmanperintölistalle.

Joulumarkkinoille Strasbourgiin

Hyviä ajankohtia matkustaa Helsingistä Strasbourgiin on ympäri vuoden. Suosituinta matkustusaikaa ovat tietysti kesäkuukaudet, mutta koska Strasbourg sijaitsee Suomea etelämpänä, pääsee siellä nauttimaan miellyttävistä lämpötiloista alkaen aikaisesta keväästä ja jatkuen pitkälle syksyyn. Kesäaikaan Strasbourg täyttyy erilaisista kulttuurifestivaaleista. Kesäkuussa vietetään muun muassa elokuvafestivaalia ja samoihin aikoihin musiikkifestivaalia. Kaupunkia halkovalla Ill-joella voi tehdä jokiristeilyn mihin vuodenaikaan tahansa. Istahda jokilaivaan ja anna nähtävyyksien lipua hiljalleen silmiesi ohi. Jokilaivasta käsin pääsee ihastelemaan kaunista Petite Francen korttelia, jonka talot on rakennettu joen rantamille jo 1500- ja 1600-luvuilla. Joulukuussa Strasbourgissa järjestetään perinteikkäät joulumarkkinat, jotka ovat Euroopan suurimpia ja vanhimpia. Myyntikojuja on ripoteltu ympäri ydinkeskustaa. Yllätä perheesi tai ystäväsi ainutlaatuisella joululahjalla ja osta heille joulumarkkinoilta käsityönä tehtyjä tuotteita tai elsassilaista viiniä.

Lennot Helsingistä Strasbourgiin

Helsingin ja Strasbourgin välinen matka on hieman vajaat 1 700 kilometriä. Suoria lentoja Helsingistä Strasbourgiin ei lennetä, mutta yhden välilaskun lentoja operoi useampi lentoyhtiö. Näihin lukeutuvat esimerkiksi KLM, Air France, Finnair ja Lufthansa. Välilaskupaikkoja ovat muun muassa Amsterdam, Pariisi tai Frankfurt. Nopeimmat lentoreitit kulkevat kuitenkin Amsterdamin kautta. Tällöin matka-aika pysyttelee alle viidessä tunnissa. Lentojen hinnoissa voi olla viikoittaista vaihtelua, ja tärkeimpänä keinona edullisen lennon hankkimiseksi voikin pitää sitä, että varaa lennot tarpeeksi ajoissa tai onnistuu löytämään tarjouslentoja. Halpoja lentoja Helsingistä Strasbourgiin etsivä voi turvautua ebookersin sivujen palveluihin. Hakukone auttaa sinua kartoittamaan sopivat reitit ja aikataulut.

Lähtöpaikkana Helsinki-Vantaan lentoasemalta

Helsinki-Vantaalla voi astua lentokoneeseen lähes mihin aikaan päivästä, kun suuntana on Strasbourg. Helsinki-Vantaan lentoasemalle taas matkaa kätevästi 30 minuutissa Helsingistä vaikkapa Rautatientorilta lähtevällä bussilinjalla numero 615 tai Finnair City Busilla. Kilpaileva vaihtoehto ovat kehärataa kiertävät I- ja P-junat, joilla matkanteko kestää saman verran kuin busseilla. Varma keino perille pääsyyn on myös hypätä taksin kyytiin tai ajella lentoasemalle omalla autolla. Auton saa pysäköityä koko matkan ajaksi maksulliselle pysäköintialueelle. Jos olet varannut iltalennot Strasbourgiin, ehdit hyvin lentokentälle kauempaakin Suomesta kaukoliikenteen busseilla, kaukojunilla tai kotimaan sisäisillä lennoilla. Tikkurilassa voi kaukojunan vaihtaa kehäradan I-junaan. Aamulennolle mennessä on mukava viettää edeltävä yö lentoaseman lähettyvillä sijaitsevassa hotellissa. Lentokenttähotelleista on myös maksuton bussikuljetus terminaaleihin.

Liikkuminen Strasbourgiin ja Strasbourgissa

Kun lento on laskeutunut Strasbourgin lentoasemalle (IATA: SXB), matkaa jatketaan junalla kohti Strasbourgin keskustaa. Juna pysähtyy neljästi tunnissa lentokentän asemalla, eikä matka päärautatieasemalle kestä kuin vaivaiset yhdeksän minuuttia. Kaupunkiin voi matkata totta kai myös taksilla tai vuokraamalla auton lentoasemalla sinua palvelevista autovuokraamoista. Päästyäsi perille kaupunkiin liikkuminen on yksinkertaista raitiovaunuilla, joiden reitit kattavat kaupungin joka kolkan aamusta iltamyöhään. Tutustu kaupunkiin myös kävellen, vuokratulla pyörällä tai vauhdikkaasti Segwayn kyydissä!

Helsinki - Strasbourg Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Strasbourg?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Strasbourg on 179 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Strasbourg. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Strasbourg on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Strasbourg on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Strasbourg on tarjolla 25 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Strasbourg?

  reitillä Helsinki -- Strasbourg liikennöi 5 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Strasbourg -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Strasbourg: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Strasbourg Intl. (SXB), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Strasbourg.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Strasbourg?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Strasbourg hintaan 179 €! Reitillä Helsinki -- Strasbourg 5 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Strasbourg (SXB)\n * Air France\n * KLM\n * Finnair\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Strasbourg useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Strasbourg (SXB)\n * Air France -- 8 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- SXB\n \n\n * KLM -- 8 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- SXB\n \n\n * Finnair -- 4 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- SXB\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Strasbourg joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Air France, liikennöivät viikoittain 8 lentoa reitillä Helsinki -- Strasbourg. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 25 lentoa kohteeseen Strasbourg (SXB).\n
 • Onko reitillä Helsinki – Strasbourg tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Helsinki -- Strasbourg ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 5 tuntia, 15 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 1 890,58 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 9 tuntia, 20 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 7 tuntia, 1 minuutti.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Strasbourg?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Strasbourg (SXB)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.00\n * Aikaisin saapumisaika: 09.55\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 18.15\n * Myöhäisin saapumisaika: 21.45\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Strasbourg?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Strasbourg

Näytä kaikki 519 majoitusliikettä kohteessa Strasbourg
Hilton Strasbourg

Hilton Strasbourg

1 Avenue Herrenschmidt, Strasbourg, Bas-Rhin
  4.0 kautta 5.0
   
   
  3,4/5 (16 arvostelua)

  Strasbourgin konferenssikeskus ja Euroopan parlamentti sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. ...

  Hilton Strasbourg71 €

  Hilton Strasbourg71 €
  Maison Rouge

  Maison Rouge

  4 Rue Des Francs Bourgeois, Strasbourg, Bas-Rhin
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,3/5 (36 arvostelua)

   Place Kléber ja Strasbourgin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Rautatieaseman aukio ja Strasbourgin konferenssikeskus ...

   Maison Rouge85 €

   Maison Rouge85 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.