Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Le Mont-Saint-Michel – Matkat

Liittyykö lähitulevaisuuden suunnitelmiisi matka kohteeseen Le Mont-Saint-Michel? Aloita seikkailusi tässä kiehtovassa kaupungissa seuraamalla meiltä saatuja vinkkejä.

Le Mont-Saint-Michel – Lennot ja hotelli

Le Mont-Saint-Michel odottaa. Kun olet valmis lähtemään liikkeelle, ebookers-asiantuntijatiimi on valmiina viemään sinut ja seurueesi tarjouslennoilla laadukkaaseen majapaikkaan.

Olet varmasti innoissasi jopa 7.7%^:n alennuksesta, jos varaat sekä lennot majoitukset palveluidemme kautta.

Jatkuvasti kasvavassa valikoimassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania ja yli 500 000 majoituskohdetta, joiden joukosta löydät varmasti omasi, suuntautuipa matkasi mihin tahansa.

Ajatteletko, että voisit löytää paremman tarjouksen muualta? Älä mieti enää, vaan varaa matkapaketti jo heti. Jos satut varauksen tehtyäsi huomaamaan muualla jotakin parempaa 48 tunnin sisällä, ebookers pistää paremmaksi palauttamalla erotuksen tilillesi.

Älä enää jahkaile, vaan lankea kiusaukseen ja vastaa kaukaisten kohteiden kutsuun. Suurkaupungin sykettä ja seikkailulomia – rajana on vain mielikuvitus.

Varausehtoja sovelletaan.

Le Mont-Saint-Michel – Matkat

Le Mont-Saint-Michel sijaitsee 4 km:n etäisyydellä naapurikaupungista, joka on Beauvoir, ja 280 km:n päässä valtion pääkaupungista (Pariisi).

Jos haluat syventää tietämystäsi alueesta, suosittelemme sinun hankkivan paikallistuntemusta. Mont-Saint-Michelin matkailutoimisto on paikka, jonka avulias henkilökunta osaa antaa vastaukset kysymyksiisi, mitä sitten ikinä lomaltasi haluatkin.

Laivanrakennuksella ja navigointitekniikoilla on ollut suuri merkitys monien maiden kehitykselle. Jos haluat kuulla lisää seudun merenkulun historiasta, valitse vierailukohteeksi Merihistoriallinen museo.

Jos haluat ymmärtää nykyisyyttä, paras tapa siihen on katsoa menneisyyteen. Archéoscope on vierailun väärti, jos haluat kurkistaa syvemmälle ja oppia lisää niistä ihmisistä ja tapahtumista, jotka ovat tehneet tästä seudusta sen, mikä se on tänään.

Merkittävät uskonnolliset kohteet, kuten Mont Saint Michelin luostarikirkko ja Saint-Aubertin kirkko, tarjoavat tilaisuuden syvällisten asioiden pohdiskeluun.

Le Mont-Saint-Michel – Hotellit

Voit varata majoituksen heti, kun matkapäiväsi on lyöty lukkoon. ebookersin matkaoppaassa olevan yli 21 majoitusliikkeen ansiosta majapaikan valitseminen on lastenleikkiä.

Oli toiveissasi sitten yksinkertainen majapaikka tai luksuslukaali koko loman ajaksi, tästä kaupungista löydät sinulla sopivan majoitusvaihtoehdon. L'Ermitage Mont Saint Michel (14 Route Du Mont Saint Michel) ja Hotel le Mouton Blanc (Grand Rue - BP 18) tarjoavat mahdollisuuden yöpymiseen edulliseen hintaan. Jos ylellinen ympäristö ja laadukas palvelu kuulostavat sinusta silti vastustamattomalta, hyviä vaihtoehtoja ovat Le Relais Saint Michel ja Mercure Mont Saint Michel.

Löydä halvat matkat kohteeseen Le Mont-Saint-Michel

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Le Mont-Saint-Michel. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Le Mont-Saint-Michel lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Le Mont-Saint-Michel?

Juuri nyt kohteeseen Le Mont-Saint-Michel saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Le Mont-Saint-Michel itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Le Mont-Saint-Michel ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Le Mont-Saint-Michel matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Le Mont-Saint-Michel löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Le Mont-Saint-Michel?

Kohteen Le Mont-Saint-Michel suosituimmat kuukaudet ovat elokuu, toukokuu, heinäkuu. Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Le Mont-Saint-Michel halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Le Mont-Saint-Michel

170 €
Les Terrasses Poulard

Les Terrasses Poulard

3.0 kautta 5.0 Grande rue B.P. 18, Le Mont-Saint-Michel, Manche
Les Terrasses Poulard on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mont Saint Michelin luostarikirkko. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 29 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi taulutelevision ja minibaarin.
82 €
Hôtel Vert

Hôtel Vert

2.0 kautta 5.0 Route du Mont Saint Michel, La Caserne, Le Mont-Saint-Michel, Manche
Hôtel Vert on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Baie du Mont-Saint-Michelin lahti. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 2 tähden hotellissa on 54 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
109 €
Mercure Mont Saint Michel

Mercure Mont Saint Michel

4.0 kautta 5.0 Route Du Mont Saint Michel BP 8, Le Mont-Saint-Michel, Manche
Mercure Mont Saint Michel on saanut loistavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Baie du Mont-Saint-Michelin lahti. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 100 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa taulutelevision ja minibaarin.
198 €
Hôtel la Croix Blanche

Hôtel la Croix Blanche

3.0 kautta 5.0 BP 16 GRANDE RUE, Le Mont-Saint-Michel
Hôtel la Croix Blanche on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mont Saint Michelin luostarikirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 9 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
230 €
Auberge Saint-Pierre

Auberge Saint-Pierre

3.0 kautta 5.0 Grande Rue, Le Mont-Saint-Michel, Manche
Auberge Saint-Pierre on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mont Saint Michelin luostarikirkko. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja baari. Tässä 3 tähden hotellissa on 23 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
122 €
Le Relais Saint Michel

Le Relais Saint Michel

4.0 kautta 5.0 Le Caserne, BP 18, Le Mont-Saint-Michel, Manche
Le Relais Saint Michel on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Baie du Mont-Saint-Michelin lahti. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 1996 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 39 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
183 €
Hotel le Mouton Blanc

Hotel le Mouton Blanc

3.0 kautta 5.0 Grand Rue - BP 18, Le Mont-Saint-Michel, Manche
Hotel le Mouton Blanc on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mont Saint Michelin luostarikirkko. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 15 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
88 €
Hôtel de la Digue

Hôtel de la Digue

3.0 kautta 5.0 La Caserne, Le Mont-Saint-Michel, Manche
Hôtel de la Digue on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Baie du Mont-Saint-Michelin lahti. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 36 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Le Relais Du Roy

Le Relais Du Roy

3.0 kautta 5.0 Route Du Mont Saint Michel, Le Mont-Saint-Michel, Manche
Le Relais Du Roy on saanut loistavaa palautetta ravintolastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Baie du Mont-Saint-Michelin lahti. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 27 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
107 €
Hôtel Gabriel

Hôtel Gabriel

3.0 kautta 5.0 BP 8 Route du Mont Saint Michel, Le Mont-Saint-Michel, Manche
Hôtel Gabriel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Baie du Mont-Saint-Michelin lahti. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä concierge-palvelut ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä vuonna 1997 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 45 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat satelliittikanavat ja kahvinkeittimet.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Le Mont-Saint-Michel

Katso kaikki kohteen Le Mont-Saint-Michel vuokra-autot

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Le Mont-Saint-Michel

Katso kaikki 3 aktiviteettia kohteessa Le Mont-Saint-Michel

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.