Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Le Mont-Saint-Michel – Matkat

Liittyykö lähitulevaisuuden suunnitelmiisi matka kohteeseen Le Mont-Saint-Michel? Aloita seikkailusi tässä kiehtovassa kaupungissa seuraamalla meiltä saatuja vinkkejä.

Le Mont-Saint-Michel – Matkat

Le Mont-Saint-Michel sijaitsee 4 km:n etäisyydellä naapurikaupungista, joka on Beauvoir, ja 280 km:n päässä valtion pääkaupungista (Pariisi).

Jos haluat syventää tietämystäsi alueesta, suosittelemme sinun hankkivan paikallistuntemusta. Mont-Saint-Michelin matkailutoimisto on paikka, jonka avulias henkilökunta osaa antaa vastaukset kysymyksiisi, mitä sitten ikinä lomaltasi haluatkin.

Laivanrakennuksella ja navigointitekniikoilla on ollut suuri merkitys monien maiden kehitykselle. Jos haluat kuulla lisää seudun merenkulun historiasta, valitse vierailukohteeksi Merihistoriallinen museo.

Jos haluat ymmärtää nykyisyyttä, paras tapa siihen on katsoa menneisyyteen. Archéoscope on vierailun väärti, jos haluat kurkistaa syvemmälle ja oppia lisää niistä ihmisistä ja tapahtumista, jotka ovat tehneet tästä seudusta sen, mikä se on tänään.

Merkittävät uskonnolliset kohteet, kuten Mont Saint Michelin luostarikirkko ja Saint-Aubertin kirkko, tarjoavat tilaisuuden syvällisten asioiden pohdiskeluun.

Le Mont-Saint-Michel – Hotellit

Voit varata majoituksen heti, kun matkapäiväsi on lyöty lukkoon. ebookersin matkaoppaassa olevan yli 21 majoitusliikkeen ansiosta majapaikan valitseminen on lastenleikkiä.

Oli toiveissasi sitten yksinkertainen majapaikka tai luksuslukaali koko loman ajaksi, tästä kaupungista löydät sinulla sopivan majoitusvaihtoehdon. L'Ermitage Mont Saint Michel (14 Route Du Mont Saint Michel) ja Hotel le Mouton Blanc (Grand Rue - BP 18) tarjoavat mahdollisuuden yöpymiseen edulliseen hintaan. Jos ylellinen ympäristö ja laadukas palvelu kuulostavat sinusta silti vastustamattomalta, hyviä vaihtoehtoja ovat Le Relais Saint Michel ja Mercure Mont Saint Michel.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Le Mont-Saint-Michel

Katso kaikki 2 aktiviteettia kohteessa Le Mont-Saint-Michel

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Le Mont-Saint-Michel

Näytä kaikki 1 324 majoitusliikettä kohteessa Le Mont-Saint-Michel
Hotel le Mouton Blanc

Hotel le Mouton Blanc

Grand Rue - BP 18, Le Mont-Saint-Michel, Manche
  3.0 kautta 5.0
   
   
  4,0/5 (1 arvostelua)

  Hotel le Mouton Blanc on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mont Saint Michelin ...

  Hotel le Mouton Blanc105 €

  Hotel le Mouton Blanc105 €
  Mercure Mont Saint Michel

  Mercure Mont Saint Michel

  Route Du Mont Saint Michel BP 8, Le Mont-Saint-Michel, Manche
   4.0 kautta 5.0
    
    
   3,6/5 (7 arvostelua)

   Mercure Mont Saint Michel on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Alligator Bay (alligaattoripuisto). ...

   Mercure Mont Saint Michel71 €

   Mercure Mont Saint Michel71 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.