Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Colmar – Matkat

Olisiko jo aika lähteä ihailemaan uusia maisemia kiehtovaan kaupunkikohteeseen? Matka kohteeseen Colmar on varma valinta.

Colmar – Matkat

Alueella asuu vakituisesti suunnilleen 65 000 henkeä.

Jotta pääset kohteeseen Colmar koko maan pääkaupungista (Pariisi), sinun täytyy matkata 380 km itään päin. Hyvä maamerkki on myös kohteesta luoteeseen sijaitseva lähikaupunki Katzenthal, jonne on matkaa 7 km.

Lelu- ja junamuseo tarjoaa paljon mielenkiintoista tutkittavaa.

Unterlinden-museo ja Bartholdi-musro saavat takuulla inspiroitumaan, kun vietät unohtumattoman päivän esillä olevien ihastuttavien kokoelmien kaksi- ja kolmiulotteisten taideteosten parissa.

La Petite Venise on yksi seudun tärkeimmistä historiallisista vetonauloista. Jos haluat oppia enemmän seudun menneisyydestä, ei kannata jättää sitä väliin.

Kaipaatko elämääsi hengellistä sisältöä? Collegiale St-Martin (kirkko) ja The Dominican Church (kirkko) ovat tällöin sopivia vierailukohteita, joissa voit tutustua paikalliseen uskonnolliseen elämään ja kenties löytää rauhan omien ajatustesi kanssa. Jos sinulla on vielä lisää aikaa, ota suunnaksi The Dominican Church (kirkko).

Kun etsit hyviä illanviettopaikkoja, muista Colmar-teatteri. Tämä tunnettu vaihtoehto täytyy sisällyttää lomaohjelmaan, jos tasokas viihde kiinnostaa sinua.

Colmar – Hotellit

Varmista paras majoitus ilman huolen häivää. Valittavanasi on yli 52 ebookersin sivuston tarjoamaa majoitusliikettä, joten valinnanvaraa ei puutu.

Jos olet aina ajatellut, että käytät lomallasi rahaa mieluummin uusiin elämyksiin kuin majoituskustannuksiin, Résidence Les Rives de la Fecht ja Hotel Des Deux Clefs ovat majoitusliikkeitä, jotka sinun kannattaa ottaa huomioon. Hôtel Quatorze ja Hôtel le Maréchal ovat kaksi muuta hyvää vaihtoehtoa. Nämä hienostuneet hotellit sopivat kaikille, jotka haluavat nauttia ylellisistä lisäpalveluista ja luksuksesta lomansa aikana.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Colmar

Näytä kaikki 273 majoitusliikettä kohteessa Colmar
Hôtel Roi Soleil Prestige Colmar

Hôtel Roi Soleil Prestige Colmar

26 Rue Des Metiers, Colmar, Haut-Rhin
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,7/5 (19 arvostelua)

  Hôtel Roi Soleil Prestige Colmar on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta La Petite Venise. Majoitusliike ...

  Hôtel Roi Soleil Prestige Colmar69 €

  Hôtel Roi Soleil Prestige Colmar69 €
  Best Western Grand Hotel Bristol

  Best Western Grand Hotel Bristol

  7 Place De La Gare, Colmar, Haut-Rhin
   4.0 kautta 5.0
    
    
   3,8/5 (34 arvostelua)

   Best Western Grand Hotel Bristol on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Parc ...

   Best Western Grand Hotel Bristol76 €

   Best Western Grand Hotel Bristol76 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.