Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Eri majoitusmuodot kohteessa Reykjavik

Viiden ja neljän tähden hotellit + lennot kohteessa Reykjavik

Kolmen ja kahden tähden hotellit + lennot kohteessa Reykjavik

Loma-asunnot + lennot kohteessa Reykjavik

Huoneistot + lennot kohteessa Reykjavik

B&B + lennot kohteessa Reykjavik

Matkapaketit kohteeseen Reykjavik

Parhaat lomapaketit kohteeseen Reykjavik

Lomapaketit kohteeseen Reykjavik Neljäksi Yöksi

Lomapaketit kohteeseen Reykjavik 6-7:ksi Yöksi

Reykjavik – Matkat

Riippumatta siitä, kestääkö matka kohteeseen Reykjavik pari päivää vai useita viikkoja, ebookers auttaa sinua joka käänteessä. Näin pääset nauttimaan kaupunkitunnelmista täysin siemauksin.

Reykjavik – Lennot ja hotelli

Kun huomaat, että on aika vapautua arjen kahleista ja nähdä Reykjavik ja sen monet houkutukset, ebookers tarjoaa sinulle houkuttelevat tarjoukset kaikesta siitä, mitä onnistuneeseen lomaan tarvitaan!

Jopa 9.6%^:n säästöt ovat sinun, jos varaat lentoliput ja majoituksen kerralla palveluidemme kautta.

Onko unelmiesi täyttymys nautiskella herkullista aamiaista puiden koristamalla kattoterassilla? Ei hätää! Valikoimassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä sekä yli 500 000 majoitusliikettä, jotka täyttävät tiukimmatkin vaatimuksesi. Maailma on sinun.

Ehkä tämä helpottaa päätöksentekoa: mikäli löydät edullisemman lento- ja hotellipaketin kahden vuorokauden kuluessa tarjoukseen tarttumisesta, vastaamme siihen ja palautamme sinulle erotuksen.

Etsitpä sitten vilkasta suurkaupunkia tai suojaisia uimarantoja, me voimme auttaa matkailuhalusi tyydyttämisessä.

Varausehtoja sovelletaan.

Reykjavik – Matkat

Monen kohteen erityisestä ilmapiiristä ja vetovoimasta käy kiittäminen sen asukkaita. Islanti on miellyttävää aluetta, jonka väestöstä noin 120 000 asuu tämän kaupungin alueella.

Jos olet matkailija, joka rakastaa ikonisia nähtävyyksiä, Hallgrimskirkja odottaa juuri sinua.

Jos olet matkalla koko perheen voimin, Viikonkihevoset ja Laugardalslaugin geoterminen allas ovat ehdottomia retkikohteita, jotka saavat kaikkien hymyn korviin asti. Ishestar Riding Tours tai Arbaejarlaug voisivat olla seuraavia retkikohteita, jos perheen pienimmät valittavat tekemisen puutetta.

Reykjavik Park and Zoo (eläintarha) on lasten lempipaikka, jossa kaikki viihtyvät. Täällä he voivat tutustua läheltä eläinasukkaisiin ja oppia samalla, kuinka niistä huolehditaan.

Grasagardurin kasvitieteellinen puutarha on paikka, jossa näet, mitä syntyy luonnon ja ihmisen yhdistyessä ihmeellisesti. Jos et vielä ole ahkera viherpeukalo, kuljeskelu sen upeiden kukkaketojen keskellä riittää tekemään sinusta sellaisen.

Tahtoisitko tuntea nurmikon jalkojesi alla ja katsella pilvien lipuvan taivaalla? Suuntaa piknikille johonkin kaupungin urbaaneista keitaista, joita ovat muiden muassa Elf Garden (puutarha) ja Hellisgerdin puisto.

Kaipaat ehkä rauhallista paikkaa, jossa voisit hiljentää jatkuvasti poukkoilevat ajatuksesi hetkeksi. Jos asia on näin, Álafossin vesiputous ja sen soliseva vesi saattaa olla juuri sitä, mitä tarvitset.

Bongaile alueella asustavia eläimiä kohteessa Reykjavikin lampi. Jos sinusta tuntuu siltä, että tarvitset jotain toiminallisempaa, mikset ottaisi selvää, josko kohteessa Tjörnin olisi tarjolla vesiaktiviteetteja?

Maalaukselliset merimaisemat muodostavat vain osan kohteen Nauthólsvíkin geoterminen ranta viehätyksestä. Ole tarkkana, sillä voit nähdä yläpuolellasi lentelevien merilintujen lisäksi pienempiä eläimiä, kuten meduusoja ja rapuja.

Reykjavik tarjoaa useita luonnonsuojelualueita, joita ovat esimerkiksi Sininen laguuni ja Reykjavikin satama. Jos kaipaat vielä lisää raikasta ilmaa, Úlfarsfell ja Öskjuhlíð ovat pari muuta kohdetta, joissa kannattaa vierailla.

Reykjavikin sähkömuseo tai Gardurin perinnemuseo ovat sopivia vierailukohteita, jos sää on pilvinen. Tutustu kattaviin näyttelyihin tai pelkästään rentoudu hiljaisessa ympäristössä. Jos aika riittää, käy myös muissa museoissa, kuten Ásgrímur Jónssonin kokoelma ja Hafnarfjörðurin museo.

Viking World -museo ja Víkin merimuseo tarjoavat paljon mielenkiintoista tietoa laivojen ja merenkulkuun liittyvien esineiden historiasta.

Onneksi sinunkaan ei enää tarvitse lähteä vaivalloiselle tutkimusretkelle voidaksesi tutustua moniin luonnon aarteisiin ja ihmiskunnan historiaa valottaviin esineisiin. Siitä pitää huolen Kopavogurin luonnontieteellinen museo, joka tarjoaa vieraiden ihmeteltäviksi loputtoman määrän harvinaisia näyttelyesineitä ja merkittäviä löydöksiä.

Taiteen ystävät matkustavat maapallon toiselta puolen tarkastelemaan alueen hienoja kokoelmia, ja Kopavogurin taidemuseo ja Kjarvalsstaðir ovatkin usemmiten ensimmäisten vierailukohteiden joukossa. Reykjanesin taidemuseo ja ASÍ art museum esittelevät lisää elämää sykkiviä maalauksia ja hienoja veistoksia.

Islannin kansallismuseo ja Reykjavikin kaupunginmuseo tutustuttavat kävijän siihen, mikä valtava vaikutus tämän alueen menneillä tapahtumilla ja ihmisillä on ollut koko maalle tai koko maailmalle. Jos havittelet saavasi vielä syvemmän luotauksen historiaan, myös Arbaejarsafn ja Lääketieteen historian museo ovat hyviä kohteita.

Menneisyyden muistaminen ei ikinä ole turhaa. Parlamenttitalo ja Islannin yliopisto auttavat tutustumaan kunnolla tämän seudun ja sen lähialueiden menneisyyteen. Jos tunnet tarvetta tietää lisää, Viikinkikylä (interaktiivinen oppimiskeskus) ja Friðarsúlan ovat varmasti myös listallasi.

Jos olet uskonnollinen tai kaipaat vain hieman hiljaisuutta, Kansalliskatedraali ja Kopavogurin kirkko ovat tähän tarkoituksen sopivia tutustumiskohteita. Reykjavikin vapaakirkko ja Landakotskirkja ovat paikkoja, joissa voit tutustua paikalliseen uskonnolliseen elämään.

Älä unohda alueen tuntemattomimpia nähtävyyksiä, joita ovat esimerkiksi Solfar, Islannin kansallis- ja yliopistokirjasto ja Reykjavikin kaupunginkirjasto.

Reykjavik – Hotellit

Ennen kuin alat innokkaana päättää lopullista matkasuunnitelmaasi, sinun on parasta varmistaa majoitus. Vaikka tarjolla onkin ebookersin sivuston 120 majoitusliikettä, on parempi hoitaa asia pois päiväjärjestyksestä. Ollaanhan kuitenkin menossa pääkaupunkiin!

Sekä budjettimatkailijat että luksusmatkoista nauttivat pysyvät takuulla löytämään itselleen sopivan majoitusvaihtoehdon. Jos toiveissasi on mukava huone kukkarolle ystävälliseen hintaan, hyviä vaihtoehtoja ovat Guesthouse Lily ja Guesthouse Aurora. Tekisikö mielesi kuitenkin nauttia lomasta hemmotellen itseäsi? Ystävällinen henkilökunta majoitusliikkeissä Black Pearl ja 101 hotel auttaa sinua toteuttamaan toiveesi.

Kohteen Reykjavik ehdottomiin nähtävyyksiin kuuluu esimerkiksi Hallgrimskirkja, joka kaikkien vierailijoiden on nähtävä. Mikäli haluat varata huoneen mahdollisimman läheltä sitä, Reykjavik4you Apartments ja Reykjavik Residence Hotel kannattaa muistaa varausta tehdessä.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Reykjavik

Katso kaikki 28 aktiviteettia kohteessa Reykjavik

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Reykjavik

Näytä kaikki 672 majoitusliikettä kohteessa Reykjavik
Center Hotels Plaza

Center Hotels Plaza

Adalstraeti 4, Reykjavik
  3.0 kautta 5.0
   
   
  3,8/5 (42 arvostelua)

  Center Hotels Plaza on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Reykjavikin kaupungintalo. ...

  Center Hotels Plaza110 €

  Center Hotels Plaza110 €
  Reykjavik Residence Hotel

  Reykjavik Residence Hotel

  Hverfisgata 45, Reykjavik
   3.5 kautta 5.0
    
    
   4,8/5 (16 arvostelua)

   Reykjavik Residence Hotel on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Laugavegurin ...

   Reykjavik Residence Hotel107 €

   Reykjavik Residence Hotel107 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.