Pääosion alkuosa
Menopaluumatkan kuvake
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Reykjavik

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Reykjavik olivat annetulla aikavälillä 119 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 155 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lennot Reykjavíkiin

Pulahda kuumiin lähteisiin, vaella jäätiköillä ja karun kauniissa luonnossa ja nauti värikkäiden puutalojen kodikkaasta kutsusta: Islannin pääkaupunki Reykjavík on täynnä kiehtovia nähtävyyksiä ja sympaattista pikkukaupungin tunnelmaa, johon Islannin taianomaiset kansanperinteet ovat kietoutuneet hienovaraisella tavalla. Varaa lennot Reykjavíkiin jo tänään, ja koe unohtumaton loma Pohjoismaiden pohjoisimmassa pääkaupungissa. Islanti on kasvattanut suosiotaan matkakohteena tasaisesti viime vuosina, ja sen ainutlaatuinen kulttuuri jaksaa kiehtoa yhä uudestaan ja uudestaan.

Parhaat ajat matkustaa Reykjavíkiin

Islannin sää on ympäri vuoden melko tasainen, joten vaikka varaisit lennot Reykjavíkiin keskikesälle, kannattaa matkatavaroihin pakata villapaita ja villasukat mukaan. Kesän kuumimmat lämpötilat ovat yleensä noin 13 asteen luokkaa, mutta talven kylmimmät säät eivät yleensä laske -10 asteen alapuolelle. Jokaisella vuodenajalla on omat hyvät ja huonot puolensa: kesällä aurinko paistaa vuorokauden ympäri ja luonto on kukkeimmillaan, mutta turistisesonki korottaa muutenkin korkeita hintoja vielä entisestään; talven revontulet, rauhallisuus ja uudenvuodenbileet ovat omaa luokkaansa, mutta sää rajoittaa liikkumista ja monet paikat sulkevat ovensa talveksi.

Halvat lennot Reykjavíkiin löytyvät keväälle ja syksylle

Jos haluat päästä kokemaan Reykjavíkin tarjonnan mahdollisimman edullisesti, kannattaa lentoliput varata joko syksylle tai keväälle. Kalleimmat matkustusajat ovat yleisesti ottaen heinäkuu ja joulukuu, jolloin kesä- ja joululomalle suuntaavat matkalaiset täyttävät Suomesta Reykjavíkiin suuntaavat koneet nopeasti täyteen. Matkat Reykjavíkiin kannattaa siis varata hyvissä ajoin, noin kaksi kuukautta ennen lähtöä, jos mielit viettää joulun tai uudenvuoden Reykjavíkissa.

Icelandic Air on toistaiseksi ainoa lentoyhtiö, joka tarjoaa suoria lentoja Suomesta Reykjavíkiin. Suoria lentoja on tarjolla Helsingistä käsin pitkin vuotta, ja niitä on saatavilla sesonkina parhaillaan jopa kahdesti päivässä. Sesongin ulkopuolella lennot saattavat vaativat välilaskun esimerkiksi Oslossa tai Tukholmassa. Välilaskullisia lentoja Reykjavíkiin tarjoavat muun muassa Finnair, Norwegian ja SAS. Lennot Reykjavíkiin kestävät välilaskuineen päivineen yleensä vain noin neljästä viiteen tuntia, ja suorina niissä ei mene kolmea tuntia kauempaa. Lennot Reykjavíkiin onnistuvat siten helposti myös lasten kanssa.

Saapuminen Reykjavíkiin: lentokentältä keskustaan

Reykjavíkissa on kaksi lentokenttää, Keflavíkin kansainvälinen lentoasema ja Reykjavíkin lentoasema. Näistä viimeksi mainittu on vain kotimaanlentojen käytössä, joten kannattaa olla tarkkana etenkin, kun olet palaamassa kotiin Reykjavíkin lomaltasi tai jos olet varannut lentokenttäkuljetukset kentältä keskustaan etukäteen. Lentoasemien välillä on noin 50 kilometrin välimatka, joten et todennäköisesti halua kyytisi päätyvän väärälle lentoasemalle.

Kaikki kansainväliset lennot Reykjavíkiin saapuvat lähes poikkeuksetta Keflavikille, mikä on syytä muistaa, kun suunnittelet reittiä lentoasemalta keskustaan. Keflavíkin lentoasema sijaitsee noin 50 kilometrin päässä Reykjavíkin keskustasta, ja matka taittuu sujuvasti joko taksilla tai bussilla. 50 kilometrin taksimatka käy kuitenkin helposti kalliiksi, minkä vuoksi monet matkalaiset suosivat lentokenttäbusseja. Autonvuokraus Reykjavíkissa kannattaa usein myös lyhyemmilläkin lomilla, jos haluat liikkua kaupungin ympäristössä vapaasti: välimatkat ovat Islannissa usein pitkiä, taksit kalliita ja julkinen liikenne rajoitettua, joten vuokra-auto maksaa itsensä pian takaisin.

Reykjavíkin lentoasemalta (KEF) kulkee keskustaan kaksi lentokenttäbussia, Airport Express ja Flybus. Bussit lähtevät noin 35-45 minuuttia aina saapuvien lentojen laskeutumisen jälkeen. Liput kannattaa ostaa verkosta etukäteen saatavuuden varmistamiseksi, mutta niitä on saatavilla myös terminaaleilta lipunmyyntipisteistä. Busseilla pääsee tilauksesta ja pienestä lisämaksusta myös useimmille Reykjavíkin hotelleille, joten et joudu seikkailemaan keskustasta hotellille isojenkaan matkalaukkujen kanssa. Voit halutessasi kuitenkin lähteä seikkailemaan myös julkisilla linja-autoilla: bussilinja numero 55 kulkee kentältä keskustaan. Lisätietoja ja tarkemmat aikataulut kannattaa tarkistaa Islannin julkisen liikenteen Strætón verkkosivuilta.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Reykjavik?

✔️ Lennot kohteeseen Reykjavik maksavat yleensä 155 €–451 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Reykjavik, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 119 €. Halpaa lentoa kohteeseen Reykjavik etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että toukokuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Reykjavik?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Reykjavik on kesäkuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Reykjavik?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Reykjavik helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Reykjavik saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Reykjavik?

✔️ Voit muuttaa kohteen Reykjavik lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Reykjavik?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Reykjavik helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Reykjavik lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Reykjavik, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on Icelandair, Air Baltic, Finnair, SAS, Lufthansa. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

Reykjavik Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodiREK
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
LentoyhtiötIcelandair, Air Baltic, Finnair, SAS, Lufthansa
Halvin lento155 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Reykjavik?

Icelandair, Air Baltic, Finnair, SAS, Lufthansa

Kartta

Paras aika lentää kohteesta

Lähtöpaikka Määränpää Matkustuspäivät Lennot kohteesta*
LHR Reykjavik 6.5. - 21.5. 155 €
ARN Reykjavik 28.4. - 2.5. 451 €
*Hinnat sisältävät verot ja maksut
Lähtöpaikka Määränpää Matkustuspäivät Lennot kohteesta*
LHR Reykjavik 16.4. - 7.5. 200 €
*Hinnat sisältävät verot ja maksut

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Katso kaikki kohteen Reykjavik vuokra-autot

^Säästöt perustuvat kaikkiin lento + hotelli -pakettivarauksiin ebookers.fi-sivustolla tammikuusta joulukuuhun 2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.