Halvat lennot Islantiin alkaen 121 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Islanti suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Islanti

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Islanti olivat annetulla aikavälillä 121 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 207 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lufthansa
Icelandair
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Swiss International Air Lines
Air Baltic

Lento ja hotelli -tarjoukset kohteeseen Islanti

Islanti – Lomat Economy-lennoilla

Kvosin Downtown Hotel
Þingholt by Center Hotels
Grandi by Center Hotels
Center Hotels Laugavegur
Center Hotels Klöpp
Astro Apartments
Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Lennot Islantiin

Vuoristoa, saaria, tulivuoria, kuohuvia koskia, kuumia lähteitä, vesiputouksia, jäätiköitä ja vuonoja – Islannin ainutlaatuinen luonto on taianomainen ja henkeäsalpaava. Sen tarunhohtoisissa maisemissa kulkiessa alkaa ymmärtää paikallisten syvää yhteyttä luontoon ja kiintymystä mytologiaan ja saagoihin. Saatatpa nähdä vilauksen alueella tarujen mukaan elävistä haltijoista ja maahisista! Se on täydellinen kohde seikkailunmielisille matkailijoille, jotka kaipaavat lomalta muutakin kuin aurinkoa ja hiekkarantoja. Varaa lennot Islantiin ja lähde satumaiselle matkalle Pohjoismaiden ainutlaatuiseen saarivaltioon, tarunhohtoiselle lomalle viikinkien maahan.

Islanti sijaitsee Euroopan läntisimpänä valtiona Atlantin valtamerellä aivan pohjoisen napapiirin eteläpuolella, Euroopan ja Amerikan mannerlaattojen välissä. Se on hankalasta sijainnistaan huolimatta yksi maailman kiehtovimmista kohteista, joka on kasvattanut suosiotaan turistien keskuudessa viime vuosina huomattavasti. Tämän huomaa muun muassa siitä, että lentoja Islantiin on saatavilla yhä enemmän. Islannin-lomat vievät sinut tuttuun ja tuntemattomaan maahan, joka tuntuu samaa aikaa sekä kotoisalta että vieraalta: Islannin kulttuuri on selkeästi pohjoismaalainen, mutta etäinen sijainti ja luonnonolot ovat auttaneet maata säilyttämään ainutlaatuisen viikinkiaikaisen ilmapiirin.

Varaa edulliset lennot Islantiin

Islanti on muiden pohjoismaiden tavoin melko kallis maa, joten on sitäkin tärkeämpää löytää lentoliput Islantiin edullisesti, jotta matkabudjetista riittää tarpeeksi niin ravintoloihin kuin kuumissa lähteissä pulahteluunkin ja tuliaisiin. Tutustumalla ebookersin lentotarjontaan löydät halvat lennot Islantiin helposti ja vaivattomasti haluamillasi kriteereillä: vertailussa on yli 400 lentoyhtiön lennot, joten valinnanvaraa riittää.

Islannin lennot ovat yleensä halvimmillaan välikausina, eli kevät-talvella joulun ja uuden vuoden jälkeen ja syksyllä kesälomien jälkeen. Halvat lennot Islantiin löytyvät yleensä joko touko-kesäkuun vaihteeseen tai loka-marraskuulle. Matkasuunnitelmien kanssa kannattaa olla liikkeellä ajoissa muutenkin – lennot ovat edullisimmillaan yleensä noin 50–60 päivää ennen lähtöä. Lentoja ei tällöinkään saa yleensä paljoa alle 300 euron, valitsit sitten suorat tai välilaskulliset lennot.

Islannin pääkaupungin Reykjavikin lentoasema palvelee lähinnä vain kotimaan-, Färsaarien- ja Grönlannin-lentoja, joten vaikka varaisitkin lennot Islantiin Reykjavikiin, ei reittiä hotellille kannata lähteä suunnittelemaan kaupungin nimikkokentältä. Useimmat kansainväliset Reykjavikin- ja Islannin-lennot lentävät itseasiassa Keflavíkin kansainväliselle lentoasemalle, joka sijaitsee samannimisessä kaupungissa noin 50 kilometrin päässä Reykjavikista.

Keflavík on Islannin suurin ja tärkein lentokenttä, ja se on ainoa Islannin lentoasmeista, jonne on suoria lentoja Suomesta käsin. Lennot Islantiin kestävät suorina Suomesta käsin yleensä noin kolme ja puoli tuntia, mutta välilaskulla lennoissa kestää yleensä noin seitsemän tuntia hieman lentoyhtiöstä ja vaihtoajasta riippuen. Lennot Islantiin maan muilla lentoasemille on hieman vaikeampi järjestää, mutta sekös innokasta seikkailijaa lannistaisi! Voit hakea lentoja myös maan muille lentoasemille, mutta varaudu vähintään yhteen tai kahteen välilaskuun. Esimerkiksi Akureyrin (AEY) lentoasema palvelee myös kansainvälisiä lentoja, eikä matka-aika Suomesta käsin ole yleensä kuutta tuntia pidempi välilaskuineen päivineen.

Valmiina Islannin lennoille

Muutama asia on hyvä muistaa, kun suunnittelet Islannin-matkaa. Ensinäkin kannattaa pitää mielessä, että Islanti ei kuulu Euroopan unioniin, joten eurot eivät käy paikallisesta valuutasta. Islanti kuuluu kuitenkin Schengeniin, minkä vuoksi Suomen passilla et tarvitse viisumia matkustaessasi maahan, vaan pelkkä passi riittää. Kun suunnittelet matkaa Islantiin, muistathan kuitenkin, että passisi oltava voimassa vähintään paluupäivääsi saakka.

Kätevin tapa matkustaa Islannissa paikasta toiseen on auto, ellet ole lähdössä patikkaretkelle. Maan ilmasto on kylmä ympäri vuoden, joten vaikka varaisit lennot Islantiin keskikesälle, kannattaa varata useampia vaatekertoja mukaan, sillä lämpötilat eivät yleensä kohoa kuin muutaman asteen nollan yläpuolelle. Etenkin jäätiköiden tuntumassa tulee väistämättäkin kylmä – mutta onneksi voit käydä lämmittelemässä kuumissa lähteissä patikkaretken päätteeksi!

Autonvuokraustarjoukset Islanti

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.