Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Reykjavik

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Reykjavik

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi KEF
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 212 €
Keskimääräinen lentoaika 0 tuntia 35 minuuttia

Halvat lennot Helsingistä Reykjavíkiin

Suomessa lomaillessa voi nähdä kaikenlaista hienoa, kuten peltoja, metsää ja oransseja huoltoasemia, mutta rehellisyyden nimissä vaihtelu voi joskus virkistää. Matkailijan ei tarvitse lähteä Pohjoismaita kauemmas nähdäkseen eksoottisia geysireitä ja tulivuoria tai vaeltaakseen ikijäätiköllä, sillä lennot Helsingistä Reykjavíkiin vievät Islannin ihmeiden äärelle. Harvassa ovat ne pääkaupungit maailmassa, joissa luonnollisissa kuumissa lähteissä kylpeminen on arkipäivää ja idyllisen kalastajakylän puitteet kätkevät sisäänsä kansainvälisen kaupunkikeskuksen. Etsi halvat lennot Helsingistä Reykjavíkiin ebookersin sivuilta ja lähde vaeltamaan Vatnajökullin jäätikölle. Uhmaa kohtaloasi ja käy valloittamassa aktiivisen tulivuoren Heklan vulkaaninen ympäristö. Reykjavíkista koko Islanti on helppo ottaa haltuun, joten lähde kiertämään Pohjoismaista pohjoisinta itseksesi tai hyvässä seurassa.

Paras aika matkustaa Reykjavíkiin

Heti alkuun pieni matkalaukun pakkausvinkki: Islantiin suunnatessa hellevaatteet kannattaa jättää kotimaahan, sillä lämpötila ei yleensä nouse kahdenkymmenen asteen paremmalle puolelle edes keskikesällä. Rantalomailun ystäviä tämä tieto todennäköisesti lannistaa, mutta muut matkailijat voivat iloita siitä, että Golfvirran ansiosta Reykjavíkissa ei myöskään ole talvella paukkupakkasia. Retkeilyn ja luontovaeltamisen ystävät voivat varata lennot Helsingistä Reykjavíkiin oikeastaan mihin aikaan vuodesta tahansa, sillä pääkaupungista on suhteellisen helppo lähteä tutustumaan Islannin ihmeisiin kaikkina vuodenaikoina. Osa tieverkosta saattaa olla suljettuna pahimmilla talvikeleillä, mutta Pohjois-Islantia kierrellessä tätäkään ongelmaa ei yleensä tule. Suosituin aika lähteä käymään Reykjavíkissa on kuitenkin kukkea kesä, jolloin on myös helpointa löytää lento Helsingistä Reykjavíkiin. Kesällä niin paikalliset palvelut kuin lennot ovat sesonkiaikaan tyypilliseen tapaan kalliimpia, joten syksyreissu Reykjavíkiin voi olla huomattavasti halvempi vaihtoehto.

Suorat lennot Helsingistä Reykjavíkiin

”Savujen lahdelle” eli leutoon Reykjavíkiin on erittäin helppo lähteä lomalle Helsingistä, sillä Islantiin on sieltä tarjolla lentoja ympäri vuoden. Vertaile suoria lentoja Helsingistä Reykjavíkiin Finnairin ja Icelandairin välillä ebookersin sivuilla ja etsi itsellesi sopivin vaihtoehto. Yleisesti ottaen Reykjavíkiin liikennöidään päivittäin yksi suora lento, joka lähtee Helsingistä kahden maissa iltapäivällä. Matka pääkaupunkien välillä kestää ilman koneenvaihtoa noin 3,5 tuntia, mutta lento Helsingistä Reykjavíkiin hoituu myös yhden välilaskun kautta. Hyviä vaihtoehtoja suorille lennoille ovat esimerkiksi Norwegianin lennot Oslon kautta, SASin lennot Kööpenhaminan kautta tai Finnairin lennot Tukholman kautta. Matka-aika vaihtelee 5,5 tunnista 7 tuntiin ja siitä ylöspäin. Rahoistaan tarkat matkailijat voivat kuitenkin säästää huomattavasti rahaa varaamalla yhden välilaskun sisältävän lennon suoran kyydin sijaan, joten vaihtoehtojen vertailu kannattaa.

Lähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta

Reykjavíkin-reissulle on mukava lähteä Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta, jonne pääseminen on tehty helpoksi. Muualta kuin pääkaupunkiseudulta saapuvien matkailijoiden kannattaa tarkistaa, ajaako ExpressBus oman kotikaupungin kautta suoraan Helsinki-Vantaan terminaaleille. Helsingin keskustasta voi valita joko bussi- tai junayhteyden lentoasemalle. Rautatientorilta Helsinki-Vantaalle pääsee Finnair City Busilla tai HSL:n bussilla numero 615, joilla matka kentälle taittuu 30–45 minuutissa reilusti alle kymmenen euron hintaan. Päärautatieasemalta pääsee kehärataa pitkin Helsinki-Vantaan Aviapolisin asemalle noin puolessa tunnissa seutulipun hintaan. Lähtöselvitykseen ja turvatarkastukseen kannattaa varata hieman ylimääräistä aikaa etenkin klo 6–8 ja 14–17, sillä silloin Helsinki-Vantaalla on ajoittaista ruuhkaisuutta.

Saapuminen Reykjavíkiin

Keflavikin kansainvälinen lentoasema on noin 50 kilometrin päässä Reykjavíkista, joten matka kentältä kaupunkiin kannattaa suunnitella etukäteen. Pitkän välimatkan vuoksi taksimatkan hinta saattaa aiheuttaa pienen sydämenpysähdyksen, mutta useamman henkilön kesken jaettuna maksu tuntuu kohtuullisemmalta. Bussi on hyvä ja halpa tapa päästä lentoasemalta Reykjavíkiin, joten Airport Expressin tai Flybusin linjat ovat mainio ratkaisu. Molemmilla yhtiöillä on lähtöjä aina laskeutuvien lentojen jälkeen. Lisäksi paikallisliikenteen bussi numero 55 kuljettaa matkailijoita suoraan Reykjavíkin keskustaan useita kertoja päivässä.

Helsinki - Reykjavik Lennot FAQ

Lennot Helsinki – Reykjavik

Onko kohteiden Helsinki ja Reykjavik välillä suoria lentoja?

Monet yhtiöt lentävät väliä Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) – Reykjavík (KEF-Keflavíkin kansainvälinen lentoasema), joten lentolippujen hankkiminen ei ole vaikeaa. Tarkista millaisella aikataululla Icelandair lentää. Jos ajat eivät sovi sinulle, myös Finnair operoi samaa reittiä.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Helsinki ja Reykjavik välillä kestää?

Kohteiden Helsinki ja Reykjavik välinen matka on 2 400 km ja lentoaika on suurin piirtein 3 tuntia 40 minuuttia. Mutta sään suosiessa lentoon voi mennä korkeintaan 3 tuntia 25 minuuttia. Jos etsit suoria lentoja, Icelandair ja Finnair tarjoavat usein hyviä vaihtoehtoja.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Reykjavik välisille lennoille?

Jos olet lentämässä kohteesta Helsinki kohteeseen Reykjavik, lähtölentokenttäsi tulee mitä luultavimmin olemaan Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja saapumislentokenttäsi Reykjavík (KEF-Keflavíkin kansainvälinen lentoasema).

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki ja Reykjavik välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Kohteiden Reykjavik ja Helsinki välillä liikennöi lukuisia yhtiöitä, mutta jos haluat lentää yhden parhaimpiin kuuluvan kyydissä, tarkista näiden neljän yhtiön tarjonta:

  • Icelandair, 266 lentoa kuussa
  • Finnair, 220 lentoa kuussa
  • SAS, 99 lentoa kuussa
  • Singapore Airlines, 60 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Reykjavik välillä on?

Matka kohteiden Helsinki ja Reykjavik välillä ei voisi olla helpompi. 7 päivittäistä lentoa takaavat, että voit helposti valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan ajan.

Varatuimmat hotellit Reykjavik

Näytä kaikki 707 majoitusliikettä kohteessa Reykjavik
Hae hinnat
Icelandair Hotel Reykjavik Natura

Icelandair Hotel Reykjavik Natura

4.0 kautta 5.0 Nautholsvegur 52, Reykjavik
Icelandair Hotel Reykjavik Natura on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Laugavegurin vaellusreitti. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 1964 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 220 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.
92 €
Center Hotels Plaza

Center Hotels Plaza

3.0 kautta 5.0 Adalstraeti 4, Reykjavik
Center Hotels Plaza on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Reykjavikin kaupungintalo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä 3 tähden hotellissa on 255 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
The Retreat at Blue Lagoon Iceland

The Retreat at Blue Lagoon Iceland

5.0 kautta 5.0 Norðurljósavegur 9, Grindavik, Eteläinen niemimaa
The Retreat at Blue Lagoon Iceland on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Blue Lagoon. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä 5 tähden hotellissa on 61 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.