Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Parhaat lennot Helsinki – Reykjavik

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Reitin Helsinki – Reykjavik lentotiedot

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi KEF
Lennon hinta 174 €

Parhaat päivät lentää reitillä HEL – REK

Lentohintakalenteri Kaavio halvimman hinnan löytämiseksi kohteesta Helsinki kohteeseen Reykjavik Napsauta tätä painiketta saadaksesi edellisten päivien tiedot Napsauta tätä painiketta saadaksesi seuraavien päivien tiedot 476 € 408 € 340 € 272 € 204 € 136 € 68 € 0 € 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 T K T P L S M T K T P L S M T K T P L S M T K T P L S M T K T Hinta on 269 € on Lufthansa Hinta on 287 € on Lufthansa Hinta on 289 € on Lufthansa Hinta on 469 € on Air Baltic Hinta on 476 € on Finnair Hinta on 451 € on Air Baltic Hinta on 272 € on Lufthansa Hinta on 232 € on Lufthansa Hinta on 289 € on Lufthansa Hinta on 267 € on Lufthansa Hinta on 234 € on Lufthansa Hinta on 242 € on Lufthansa Hinta on 207 € on Lufthansa Hinta on 258 € on Air Baltic Hinta on 219 € on Lufthansa Hinta on 214 € on Lufthansa Hinta on 232 € on Lufthansa Hinta on 207 € on Lufthansa Hinta on 232 € on Lufthansa Hinta on 207 € on Lufthansa Hinta on 457 € on Finnair Hinta on 242 € on Lufthansa Hinta on 224 € on Lufthansa Hinta on 232 € on Lufthansa Hinta on 207 € on Lufthansa

Reykjavik lentotiedot

LähtöpaikkaHelsinki
Lähtölentokentän IATA-koodiHEL
Matkustaminen kohteeseenReykjavik
Kohdelentokentän IATA-koodiREK
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
LentoyhtiötLufthansa, Icelandair, Air Baltic, Norwegian Air Shuttle, SAS, Finnair, KLM, British Airways
Etäisyys
Suoran lennon kesto
Lentohinta155 €

Lennot Helsinki – Reykjavik

Onko kohteiden Helsinki ja Reykjavik välillä suoria lentoja?

Mikään lentoyhtiö ei juuri nyt lennä suoraan kohteiden Helsinki ja Reykjavik välillä. Pari tarjoaa välilaskullisia lentoja, joten muista varata aikaa vähintään yhdelle välilaskulle.

Voinko peruuttaa lentovaraukseni kohteeseen Reykjavik COVID-19:n takia?

Koska olet ebookersin asiakas, sinulla voi olla mahdollisuus peruuttaa matkasi kohteeseen Reykjavik ilman lisämaksua ja saada hyvityskuponki, jonka voit käyttää toiseen lentoon. Näet tilisi tiedoista, sisältyykö varaukseesi tämä vaihtoehto. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, suuntaa asiakaspalveluportaaliimme.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Helsinki ja Reykjavik välillä kestää?

Seuraava jännittävä seikkailusi odottaa 3 tuntia ja 25 minuuttia päässä. Tämä on keskimääräinen aika, mikä 2 400 km päässä toisistaan sijaitsevien kohteiden Helsinki ja Reykjavik väliseen lentomatkaan menee.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Reykjavik välisille lennoille?

Oletko matkalla kohteiden Helsinki ja Reykjavik välillä etkä tiedä miltä kentältä lentosi lähtee tai mille se laskeutuu? Lähtökenttäsi tulee mitä luultavimmin olemaan Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja saapumiskenttäsi Reykjavík (KEF-Keflavíkin kansainvälinen lentoasema).

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki ja Reykjavik välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Useat yhtiöt liikennöivät kohteiden Helsinki ja Reykjavik välillä. Saat varmasti vastinetta rahoillesi hankkimalla liput näiltä suosituilta yhtiöiltä:

 • SAS, 78 lentoa kuussa
 • Finnair, 30 lentoa kuussa
 • Norwegian Air International, 13 lentoa kuussa
 • Lufthansa, 13 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Reykjavik välillä on?

Viime hetken matkat voivat piristää elämää. 5 päivittäistä lentoa välillä Helsinki – Reykjavik takaavat, että voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan lentoajan.


Reykjavik – vuokra-autotarjoukset


Varatuimmat hotellit Reykjavik

Näytä kaikki 809 majoitusliikettä kohteessa Reykjavik
Grand Hotel Reykjavik

Grand Hotel Reykjavik

Sigtun 28, Reykjavik
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,2/5 (18 arvostelua)

  Ásmundarsafn ja Laugavegurin vaellusreitti sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Laugardalslaugin geoterminen ...

  Grand Hotel Reykjavik101 €

  Grand Hotel Reykjavik101 €
  Alda Hotel Reykjavik

  Alda Hotel Reykjavik

  Laugavegur 66-68, Reykjavik
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,7/5 (10 arvostelua)

   Laugavegurin vaellusreitti ja Hallgrimskirkja sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Reykjavikin kaupungintalo ja Harpa ovat myös 15 minuutin ...

   Alda Hotel Reykjavik122 €

   Alda Hotel Reykjavik122 €
   Hotel Leifur Eiriksson

   Hotel Leifur Eiriksson

   Skolavordustigur 45, Reykjavik
    3.0 kautta 5.0
     
     
    3,9/5 (20 arvostelua)

    Einar Jónsson -museo ja Hallgrimskirkja sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Laugavegurin vaellusreitti ja Reykjavikin kaupungintalo ovat myös ...

    Canopy by Hilton Reykjavik City Centre

    Canopy by Hilton Reykjavik City Centre

    Smidjustigur 4, Reykjavik
     4.0 kautta 5.0
      
      
     4,7/5 (7 arvostelua)

     Laugavegurin vaellusreitti ja Harpa sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Reykjavikin kaupungintalo ja Reykjavikin satama ovat myös 10 ...

     Guesthouse Galtafell

     Guesthouse Galtafell

     Laufasvegur 46, Reykjavik
      3.0 kautta 5.0
       
       
      4,0/5 (5 arvostelua)

      Ásgrímur Jónssonin kokoelma, Laugavegurin vaellusreitti ja Reykjavikin kaupungintalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä majatalosta. Hallgrimskirkja ...

      Guesthouse Galtafell59 €

      Guesthouse Galtafell59 €
      Kvosin Downtown Hotel

      Kvosin Downtown Hotel

      Kirkjutorg 4, Reykjavik
       4.0 kautta 5.0
        
        
       4,7/5 (9 arvostelua)

       Tämän boutique-tyylinen hotellin lähellä sijaitsee Kansalliskatedraali, Laugavegurin vaellusreitti ja Reykjavikin kaupungintalo. Reykjavikin satama ja Harpa ...

       Kvosin Downtown Hotel180 €

       Kvosin Downtown Hotel180 €

       ^Säästöt perustuvat kaikkiin lento + hotelli -pakettivarauksiin ebookers.fi-sivustolla tammikuusta joulukuuhun 2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

       Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

       Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

       Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.