Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Reykjavik

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Reykjavik

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi KEF
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 282 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 46 minuuttia

Kohteen Reykjavik Parhaimmat Pakettimatkat

Reykjavik lento + hotelli economyluokan lennoilla

Halvat lennot Helsingistä Reykjavíkiin

Suomessa lomaillessa voi nähdä kaikenlaista hienoa, kuten peltoja, metsää ja oransseja huoltoasemia, mutta rehellisyyden nimissä vaihtelu voi joskus virkistää. Matkailijan ei tarvitse lähteä Pohjoismaita kauemmas nähdäkseen eksoottisia geysireitä ja tulivuoria tai vaeltaakseen ikijäätiköllä, sillä lennot Helsingistä Reykjavíkiin vievät Islannin ihmeiden äärelle. Harvassa ovat ne pääkaupungit maailmassa, joissa luonnollisissa kuumissa lähteissä kylpeminen on arkipäivää ja idyllisen kalastajakylän puitteet kätkevät sisäänsä kansainvälisen kaupunkikeskuksen. Etsi halvat lennot Helsingistä Reykjavíkiin ebookersin sivuilta ja lähde vaeltamaan Vatnajökullin jäätikölle. Uhmaa kohtaloasi ja käy valloittamassa aktiivisen tulivuoren Heklan vulkaaninen ympäristö. Reykjavíkista koko Islanti on helppo ottaa haltuun, joten lähde kiertämään Pohjoismaista pohjoisinta itseksesi tai hyvässä seurassa.

Paras aika matkustaa Reykjavíkiin

Heti alkuun pieni matkalaukun pakkausvinkki: Islantiin suunnatessa hellevaatteet kannattaa jättää kotimaahan, sillä lämpötila ei yleensä nouse kahdenkymmenen asteen paremmalle puolelle edes keskikesällä. Rantalomailun ystäviä tämä tieto todennäköisesti lannistaa, mutta muut matkailijat voivat iloita siitä, että Golfvirran ansiosta Reykjavíkissa ei myöskään ole talvella paukkupakkasia. Retkeilyn ja luontovaeltamisen ystävät voivat varata lennot Helsingistä Reykjavíkiin oikeastaan mihin aikaan vuodesta tahansa, sillä pääkaupungista on suhteellisen helppo lähteä tutustumaan Islannin ihmeisiin kaikkina vuodenaikoina. Osa tieverkosta saattaa olla suljettuna pahimmilla talvikeleillä, mutta Pohjois-Islantia kierrellessä tätäkään ongelmaa ei yleensä tule. Suosituin aika lähteä käymään Reykjavíkissa on kuitenkin kukkea kesä, jolloin on myös helpointa löytää lento Helsingistä Reykjavíkiin. Kesällä niin paikalliset palvelut kuin lennot ovat sesonkiaikaan tyypilliseen tapaan kalliimpia, joten syksyreissu Reykjavíkiin voi olla huomattavasti halvempi vaihtoehto.

Suorat lennot Helsingistä Reykjavíkiin

”Savujen lahdelle” eli leutoon Reykjavíkiin on erittäin helppo lähteä lomalle Helsingistä, sillä Islantiin on sieltä tarjolla lentoja ympäri vuoden. Vertaile suoria lentoja Helsingistä Reykjavíkiin Finnairin ja Icelandairin välillä ebookersin sivuilla ja etsi itsellesi sopivin vaihtoehto. Yleisesti ottaen Reykjavíkiin liikennöidään päivittäin yksi suora lento, joka lähtee Helsingistä kahden maissa iltapäivällä. Matka pääkaupunkien välillä kestää ilman koneenvaihtoa noin 3,5 tuntia, mutta lento Helsingistä Reykjavíkiin hoituu myös yhden välilaskun kautta. Hyviä vaihtoehtoja suorille lennoille ovat esimerkiksi Norwegianin lennot Oslon kautta, SASin lennot Kööpenhaminan kautta tai Finnairin lennot Tukholman kautta. Matka-aika vaihtelee 5,5 tunnista 7 tuntiin ja siitä ylöspäin. Rahoistaan tarkat matkailijat voivat kuitenkin säästää huomattavasti rahaa varaamalla yhden välilaskun sisältävän lennon suoran kyydin sijaan, joten vaihtoehtojen vertailu kannattaa.

Lähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta

Reykjavíkin-reissulle on mukava lähteä Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta, jonne pääseminen on tehty helpoksi. Muualta kuin pääkaupunkiseudulta saapuvien matkailijoiden kannattaa tarkistaa, ajaako ExpressBus oman kotikaupungin kautta suoraan Helsinki-Vantaan terminaaleille. Helsingin keskustasta voi valita joko bussi- tai junayhteyden lentoasemalle. Rautatientorilta Helsinki-Vantaalle pääsee Finnair City Busilla tai HSL:n bussilla numero 615, joilla matka kentälle taittuu 30–45 minuutissa reilusti alle kymmenen euron hintaan. Päärautatieasemalta pääsee kehärataa pitkin Helsinki-Vantaan Aviapolisin asemalle noin puolessa tunnissa seutulipun hintaan. Lähtöselvitykseen ja turvatarkastukseen kannattaa varata hieman ylimääräistä aikaa etenkin klo 6–8 ja 14–17, sillä silloin Helsinki-Vantaalla on ajoittaista ruuhkaisuutta.

Saapuminen Reykjavíkiin

Keflavikin kansainvälinen lentoasema on noin 50 kilometrin päässä Reykjavíkista, joten matka kentältä kaupunkiin kannattaa suunnitella etukäteen. Pitkän välimatkan vuoksi taksimatkan hinta saattaa aiheuttaa pienen sydämenpysähdyksen, mutta useamman henkilön kesken jaettuna maksu tuntuu kohtuullisemmalta. Bussi on hyvä ja halpa tapa päästä lentoasemalta Reykjavíkiin, joten Airport Expressin tai Flybusin linjat ovat mainio ratkaisu. Molemmilla yhtiöillä on lähtöjä aina laskeutuvien lentojen jälkeen. Lisäksi paikallisliikenteen bussi numero 55 kuljettaa matkailijoita suoraan Reykjavíkin keskustaan useita kertoja päivässä.

Helsinki - Reykjavik Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Reykjavik?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Reykjavik on 282 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Reykjavik. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Reykjavik on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Reykjavik on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Reykjavik on tarjolla 81 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Reykjavik?

  reitillä Helsinki -- Reykjavik liikennöi 5 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Reykjavik -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Reykjavik: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Keflavik Intl. (KEF), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Reykjavik.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Reykjavik?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Reykjavik hintaan 282 €! Reitillä Helsinki -- Reykjavik 5 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Reykjavik (KEF)\n * Finnair\n * Icelandair\n * Scandinavian Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Reykjavik useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Reykjavik (KEF)\n * Finnair -- 35 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- KEF\n \n\n * Icelandair -- 25 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- KEF\n \n\n * Scandinavian Airlines -- 18 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- KEF\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Reykjavik joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 35 lentoa reitillä Helsinki -- Reykjavik. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 81 lentoa kohteeseen Reykjavik (KEF).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Helsinki – Reykjavik?

  Suora lento reitillä Helsinki -- Reykjavik kestää yleensä noin 3 tuntia, 25 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 2 456,94 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 3 tuntia, 50 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 3 tuntia, 36 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Reykjavik?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Reykjavik (KEF)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 07.45\n * Aikaisin saapumisaika: 08.35\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 18.20\n * Myöhäisin saapumisaika: 18.45\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Helsinki – Reykjavik liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Helsinki -- Reykjavik liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|-----------------------|----------------|\n| Finnair | Boeing 757-200 |\n| Icelandair | Boeing 757-200 |\n| Scandinavian Airlines | Boeing 757-200 |\n| Air Baltic | Boeing 757-200 |\n| Egyptair | Boeing 757-200 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Reykjavik?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Reykjavik

Näytä kaikki 674 majoitusliikettä kohteessa Reykjavik
Center Hotels Plaza

Center Hotels Plaza

Adalstraeti 4, Reykjavik
  3.0 kautta 5.0
   
   
  3,8/5 (42 arvostelua)

  Reykjavikin kaupunginkirjasto, Reykjavikin kaupungintalo ja Reykjavikin satama sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Laugavegurin vaellusreitti ...

  Center Hotels Plaza110 €

  Center Hotels Plaza110 €
  Room With a View Hotel

  Room With a View Hotel

  18 Laugavegur, Reykjavik
   3.5 kautta 5.0
    
    
   3,0/5 (1 arvostelua)

   Laugavegurin vaellusreitti, Reykjavikin kaupungintalo ja Hallgrimskirkja sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Reykjavikin satama ja ...

   Room With a View Hotel91 €

   Room With a View Hotel91 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.