Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Reykjavik

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Reykjavik

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi KEF
Lennon hinta 189 €

Halvat lennot Helsingistä Reykjavíkiin

Suomessa lomaillessa voi nähdä kaikenlaista hienoa, kuten peltoja, metsää ja oransseja huoltoasemia, mutta rehellisyyden nimissä vaihtelu voi joskus virkistää. Matkailijan ei tarvitse lähteä Pohjoismaita kauemmas nähdäkseen eksoottisia geysireitä ja tulivuoria tai vaeltaakseen ikijäätiköllä, sillä lennot Helsingistä Reykjavíkiin vievät Islannin ihmeiden äärelle. Harvassa ovat ne pääkaupungit maailmassa, joissa luonnollisissa kuumissa lähteissä kylpeminen on arkipäivää ja idyllisen kalastajakylän puitteet kätkevät sisäänsä kansainvälisen kaupunkikeskuksen. Etsi halvat lennot Helsingistä Reykjavíkiin ebookersin sivuilta ja lähde vaeltamaan Vatnajökullin jäätikölle. Uhmaa kohtaloasi ja käy valloittamassa aktiivisen tulivuoren Heklan vulkaaninen ympäristö. Reykjavíkista koko Islanti on helppo ottaa haltuun, joten lähde kiertämään Pohjoismaista pohjoisinta itseksesi tai hyvässä seurassa.

Paras aika matkustaa Reykjavíkiin

Heti alkuun pieni matkalaukun pakkausvinkki: Islantiin suunnatessa hellevaatteet kannattaa jättää kotimaahan, sillä lämpötila ei yleensä nouse kahdenkymmenen asteen paremmalle puolelle edes keskikesällä. Rantalomailun ystäviä tämä tieto todennäköisesti lannistaa, mutta muut matkailijat voivat iloita siitä, että Golfvirran ansiosta Reykjavíkissa ei myöskään ole talvella paukkupakkasia. Retkeilyn ja luontovaeltamisen ystävät voivat varata lennot Helsingistä Reykjavíkiin oikeastaan mihin aikaan vuodesta tahansa, sillä pääkaupungista on suhteellisen helppo lähteä tutustumaan Islannin ihmeisiin kaikkina vuodenaikoina. Osa tieverkosta saattaa olla suljettuna pahimmilla talvikeleillä, mutta Pohjois-Islantia kierrellessä tätäkään ongelmaa ei yleensä tule. Suosituin aika lähteä käymään Reykjavíkissa on kuitenkin kukkea kesä, jolloin on myös helpointa löytää lento Helsingistä Reykjavíkiin. Kesällä niin paikalliset palvelut kuin lennot ovat sesonkiaikaan tyypilliseen tapaan kalliimpia, joten syksyreissu Reykjavíkiin voi olla huomattavasti halvempi vaihtoehto.

Suorat lennot Helsingistä Reykjavíkiin

”Savujen lahdelle” eli leutoon Reykjavíkiin on erittäin helppo lähteä lomalle Helsingistä, sillä Islantiin on sieltä tarjolla lentoja ympäri vuoden. Vertaile suoria lentoja Helsingistä Reykjavíkiin Finnairin ja Icelandairin välillä ebookersin sivuilla ja etsi itsellesi sopivin vaihtoehto. Yleisesti ottaen Reykjavíkiin liikennöidään päivittäin yksi suora lento, joka lähtee Helsingistä kahden maissa iltapäivällä. Matka pääkaupunkien välillä kestää ilman koneenvaihtoa noin 3,5 tuntia, mutta lento Helsingistä Reykjavíkiin hoituu myös yhden välilaskun kautta. Hyviä vaihtoehtoja suorille lennoille ovat esimerkiksi Norwegianin lennot Oslon kautta, SASin lennot Kööpenhaminan kautta tai Finnairin lennot Tukholman kautta. Matka-aika vaihtelee 5,5 tunnista 7 tuntiin ja siitä ylöspäin. Rahoistaan tarkat matkailijat voivat kuitenkin säästää huomattavasti rahaa varaamalla yhden välilaskun sisältävän lennon suoran kyydin sijaan, joten vaihtoehtojen vertailu kannattaa.

Lähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta

Reykjavíkin-reissulle on mukava lähteä Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta, jonne pääseminen on tehty helpoksi. Muualta kuin pääkaupunkiseudulta saapuvien matkailijoiden kannattaa tarkistaa, ajaako ExpressBus oman kotikaupungin kautta suoraan Helsinki-Vantaan terminaaleille. Helsingin keskustasta voi valita joko bussi- tai junayhteyden lentoasemalle. Rautatientorilta Helsinki-Vantaalle pääsee Finnair City Busilla tai HSL:n bussilla numero 615, joilla matka kentälle taittuu 30–45 minuutissa reilusti alle kymmenen euron hintaan. Päärautatieasemalta pääsee kehärataa pitkin Helsinki-Vantaan Aviapolisin asemalle noin puolessa tunnissa seutulipun hintaan. Lähtöselvitykseen ja turvatarkastukseen kannattaa varata hieman ylimääräistä aikaa etenkin klo 6–8 ja 14–17, sillä silloin Helsinki-Vantaalla on ajoittaista ruuhkaisuutta.

Saapuminen Reykjavíkiin

Keflavikin kansainvälinen lentoasema on noin 50 kilometrin päässä Reykjavíkista, joten matka kentältä kaupunkiin kannattaa suunnitella etukäteen. Pitkän välimatkan vuoksi taksimatkan hinta saattaa aiheuttaa pienen sydämenpysähdyksen, mutta useamman henkilön kesken jaettuna maksu tuntuu kohtuullisemmalta. Bussi on hyvä ja halpa tapa päästä lentoasemalta Reykjavíkiin, joten Airport Expressin tai Flybusin linjat ovat mainio ratkaisu. Molemmilla yhtiöillä on lähtöjä aina laskeutuvien lentojen jälkeen. Lisäksi paikallisliikenteen bussi numero 55 kuljettaa matkailijoita suoraan Reykjavíkin keskustaan useita kertoja päivässä.

Lennot Helsinki – Reykjavik

Onko kohteiden Helsinki ja Reykjavik välillä suoria lentoja?

Lukuisat lentoyhtiöt lentävät väliä Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) – Reykjavík (KEF-Keflavíkin kansainvälinen lentoasema), joten seuraavan lomasi varaaminen ei ole vaikeaa. Tarkista millaisella aikataululla Icelandair lentää. Jos ajat eivät sovi sinulle, myös Finnair lentää samaa reittiä.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Helsinki ja Reykjavik välillä kestää?

Jos suunnittelet matkaa kohteiden Helsinki ja Reykjavik välillä, siihen menee suurin piirtein 3 tuntia ja 37 minuuttia. Kohteiden välinen matka on 2 400 km. Tällä välillä lentävät Icelandair ja Finnair. Mikään ei voita täysin uuteen kohteeseen matkustamista, varsinkin, jos matkalla ei ole välilaskua.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Reykjavik välisille lennoille?

Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) on mitä todennäköisemmin lähtölentokenttäsi jos olet matkalla kohteiden Helsinki ja Reykjavik välillä. Oletko tapaamassa sukulaisia tai ystäviä laskeuduttuasi? Voit kertoa heille, että Reykjavík (KEF-Keflavíkin kansainvälinen lentoasema) on mitä luutavimmin saapumiskenttäsi.

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki ja Reykjavik välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Jokainen matka on erilainen, ja valitsemasi yhtiö voi vaikuttaa todella paljon lentokokemukseesi. Jos olet lentämässä kohteiden Helsinki ja Reykjavik välillä, tässä on joitain suosittuja yhtiöitä:

  • Icelandair, 204 lentoa kuussa
  • Finnair, 169 lentoa kuussa
  • SAS, 84 lentoa kuussa
  • Singapore Airlines, 31 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Reykjavik välillä on?

Välillä Helsinki – Reykjavik lennetään noin 8 lentoa päivässä. Seuraavan matkan varaaminen ei siis ole mikään ongelma.

Varatuimmat hotellit Reykjavik

Näytä kaikki 812 majoitusliikettä kohteessa Reykjavik
Hae hinnat
Canopy by Hilton Reykjavik City Centre

Canopy by Hilton Reykjavik City Centre

4.0 kautta 5.0 Smidjustigur 4, Reykjavik
Canopy by Hilton Reykjavik City Centre on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Laugavegurin vaellusreitti. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ravintola. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 112 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.
101 €
Grand Hotel Reykjavik

Grand Hotel Reykjavik

4.0 kautta 5.0 Sigtun 28, Reykjavik
Grand Hotel Reykjavik on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Laugavegurin vaellusreitti. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 1987 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 312 huonetta 14 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
1,090 €
The Retreat at Blue Lagoon Iceland

The Retreat at Blue Lagoon Iceland

5.0 kautta 5.0 Norðurljósavegur 9, Grindavik, Eteläinen niemimaa
The Retreat at Blue Lagoon Iceland on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Blue Lagoon. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä 5 tähden hotellissa on 61 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.