Lennot Helsinki - Amsterdam alkaen 140 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Parhaat lennot Helsinki – Amsterdam

Halvimmat 7 päivän aikana löydetyt hinnat määritetylle ajanjaksolle kohteeseen Amsterdam ovat meno-paluulennoille 140 € ja yhdensuuntaisille lennoille 72 €. Sivustomme avulla löydät lisäksi kohteen Amsterdam lentotarjoukset vuosille 2022 ja 2023. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Reitin Helsinki – Amsterdam lentotiedot
Lähtölentokentän IATA-koodiHEL
Kohdelentokentän IATA-koodiAMS
Lentovaihtoehtoja1
Lennon hinta140 €
Keskimääräinen lennon kesto1 tunti 40 minuuttia

Parhaat päivät lentää reitillä HEL – AMS

Amsterdam AMS lentotiedot

Lähtöpaikka Helsinki
Lähtölenuitktän IATA-koodi HEL
Matkustaminen kohteeseen Amsterdam
Kohdelenuitktän IATA-koodi AMS
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä 14
Lentoyhtiöt SAS, Finnair, Air Baltic, Air France, Lufthansa
Etäisyys 1521 km
Suoran lennon kesto 0 35
Lentohinta 140 €

Lennot Helsinki – Amsterdam

Voinko lentää tällä hetkellä kohteesta Helsinki kohteeseen Amsterdam?

Saat COVID-19-matkustusneuvontasivultamme ajantasaista tietoa kaikista mahdollisista lento- ja matkustusrajoituksista, jos olet lähiaikoina matkustamassa kohteesta Helsinki kohteeseen Amsterdam.

Voinko peruuttaa lentovaraukseni kohteeseen Amsterdam COVID-19:n takia?

Koska olet ebookersin asiakas, sinulla voi olla mahdollisuus peruuttaa matkasi kohteeseen Amsterdam ilman lisämaksua ja saada hyvityskuponki, jonka voit käyttää toiseen lentoon. Näet tilisi tiedoista, sisältyykö varaukseesi tämä vaihtoehto. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, suuntaa asiakaspalveluportaaliimme.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Helsinki ja Amsterdam välillä kestää?

Jos tapanasi on lennon aikana tutustua muihin matkustajiin, sinulla on noin 2 tuntia ja 32 minuuttia aikaa tällä suoralla lennolla kohteiden Helsinki ja Amsterdam välillä. Tähän 1 500 km lentomatkaan voi mennä joskus jopa vain 2 tuntia ja 30 minuuttia, mikä on silti tarpeeksi parin uuden ystävän saamiseen.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Amsterdam välisille lennoille?

Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) on mitä todennäköisemmin lähtökenttäsi jos olet lentämässä kohteiden Helsinki ja Amsterdam välillä. Aiotko tavata ystäviä tai perheenjäseniä saapuessasi kohteeseen? Voit ilmoittaa heille, että Amsterdam (AMS-Schiphol) on mitä todennäköisemmin saapumiskenttäsi.

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki ja Amsterdam välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Voit rentoutua tietäen, että olet matkustamassa kohteeseen Amsterdam luotettavan lentoyhtiön koneella. Monet yhtiöt lentävät tänne kohteesta Helsinki, mutta olemme koonneet listan joistain suosituimmista:

  • Lufthansa, 73 lentoa kuussa
  • AirBaltic, 52 lentoa kuussa
  • SAS, 39 lentoa kuussa
  • Icelandair, 30 lentoa kuussa
  • Norwegian Air Shuttle, 26 lentoa kuussa
  • Blue Air, 17 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Amsterdam välillä on?

Lentolippujen varaaminen reitille Helsinki – Amsterdam on helppoa. Voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan lennon 10 päivittäisestä lennosta, joten unelmiesi loma voi alkaa mihin aikaan vuodesta tahansa.

Amsterdam – vuokra-autotarjoukset

^Säästöt perustuvat kaikkiin lento + hotelli -pakettivarauksiin ebookers.fi-sivustolla tammikuusta joulukuuhun 2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.