Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Napoli

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Napoli

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi NAP
Lennon hinta 129 €

Halvat lennot Helsingistä Napoliin

Etelä‑Italiassa, aivan Vesuviuksen tulivuoren kupeessa, on vuosisatoja vanha Napolin kaupunki. Pohjois‑Italian pöyhkeistä suurkaupungeista katsottuna Napolia on helppo pitää vähän rujona ja parhaat päivänsä nähneenä, mutta todellisuudessa kaupungilla on matkailijalle paljon tarjottavaa. Etsi halvat lennot Helsingistä Napoliin ebookersin sivuilta ja muodosta oma mielipiteesi Italian kolmanneksi suurimmasta kaupungista. Historiallisten nähtävyyksien ystävät eivät varmasti pety Napolin tarjontaan, sillä vilkkaassa metropolissa ja sen lähiympäristössä on runsaasti nähtävää. Napolissa voisi viettää loman pelkästään upeita kirkkoja kierrellen, sillä katoliset pyhätöt ovat kauniin koristeellisia kautta linjan. Yksi suosituimpia syitä varata lennot Helsingistä Napoliin on kuitenkin muinainen Pompeijin kaupunki, joka jäi tuhoisan tuhkakerroksen alle ajanlaskumme ensimmäisellä vuosisadalla.

Paras aika matkustaa Napoliin

Kesä on suosittua aikaa lähteä matkalle Napoliin, sillä vaikka kaupunki sijaitseekin Etelä‑Italiassa, ei esimerkiksi Sisilialle tyypillisiä paahtavia helteitä yleensä koeta. Talvisin lämpötila pysyy käytännössä aina plussan puolella, joten joulu‑ tai talviloma Napolissa on myös varteenotettava ajankohta kaupunkilomailijoille. Historialliset nähtävyydet kiehtovat vierailijoita ympäri vuoden, joten niiden perässä alueelle tulleet lomailijat voivat varata lennot Helsingistä Napoliin juuri itselleen sopivimpaan aikaan. Napoli on satamakaupunki, mutta rantalomakohteeksi sitä ei voi sanoa. Kesällä omaan Napolin‑matkaan on kuitenkin helppo yhdistää auringonpalvontaa suuntaamalla lautalla Ischian saarelle, joka on aivan rannikon tuntumassa. Napolista on hyvät meriyhteydet myös muualle Italian länsirannikolle ja esimerkiksi Caprille ja Sisiliaan.

Löydä paras lento Napoliin ebookersin sivuilta

Suoria lentoja Helsingistä Napoliin on tarjolla lähinnä kesällä ja silloinkin vaihtelevasti, joten Finnairin suoraan reittiin ei valitettavasti voi turvautua kuin kausittain. Suora lento kaupunkien välillä kestää noin 3,5 tuntia. Napolin‑loma on kuitenkin helppo suunnitella, kun lisäät yhden välilaskun matkasuunnitelmiin. Vertaile lentoja Napolista Helsinkiin ebookersin sivuilla ja valitse omiin suunnitelmiisi sopiva reitti. Jatkoyhteyden sisältävä lento kestää noin 5–6 tuntia, joten loma‑aikaa ei tarvitse tuhlata lentokentillä odotteluun. Lufthansan lennot Frankfurtin tai Münchenin kautta ovat hyvä ja nopea vaihtoehto Napoliin suuntaaville matkailijoille, mutta lento Napolista Helsinkiin löytyy vähällä vaivalla myös esimerkiksi Air Berliniltä tai Finnairilta, jotka tekevät välilaskun Düsseldorfissa. Lisäksi Air Francen lennot Pariisin Charles de Gaullen kautta ovat varteenotettava vaihtoehto.

Lähtö Helsinki‑Vantaan lentoasemalta

Matkalle lähtö onnistuu kätevästi Suomen päässä, kun hyödyntää hyviä julkisia liikenneyhteyksiä Helsinki‑Vantaan lentoasemalle. Pitkämatkalaisten kannattaa tarkistaa esimerkiksi Matkahuollon sivuilta, kulkeeko omasta kotikaupungista suoria kaukoliikenteen busseja kentälle asti. Pääkaupunkiseudun yhteyksillä kaikkien lomailijoiden on helppo päästä Helsinki‑Vantaalle, sillä tarjolla on sekä junia että busseja. Helsingin keskustassa sijaitsevalta Rautatientorilta pääsee lentoasemalle HSL:n bussilla 615 ja Finnair City Busilla, joilla matka kaupungilta kentälle kestää 30–45 minuuttia. Molempiin busseihin pääsee mukaan myös matkan varrella olevilta pysäkeiltä. Helsingin keskustasta pääsee lentoasemalle myös junalla, sillä kehärataa pitkin kulkevat I‑ ja P‑junat vievät matkailijat suoraan terminaalien 1 ja 2 välissä olevalle asemalle. Matka päärautatieasemalta Helsinki‑Vantaalle taittuu junalla noin puolessa tunnissa Tikkurilan tai Myyrmäen kautta. Helsinki‑Vantaan lentoasemalla on usein ruuhkaa varhaiseen aamuaikaan ja iltapäivällä, joten varaa riittävästi aikaa turvatarkastukseen.

Saapuminen Napoliin

Italian päässä matkailijaa odottaa Napolin kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee noin kuuden kilometrin päässä Napolin kaupungista. Taksit veloittavat kiinteän hinnan matkasta Napoliin tai muihin lähiseudun suosituimpiin kohteisiin, joten esimerkiksi kaupungin keskustassa sijaitsevalle Piazza Municipiolle pitäisi päästä noin 20 eurolla. Napolin lentoasemalta on hyvät bussiyhteydet sekä kaupunkiin että lähiseudulle, joten myös joukkoliikenteen ystävien reissu jatkuu sujuvasti. Napolin kaupunkiin pääsee aamusta iltaan Alibusin busseilla, joiden vuoroja ajetaan noin kerran tunnissa.

Helsinki - Napoli Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Napoli?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Napoli on 129 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Napoli. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Napoli on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Napoli on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Napoli on tarjolla 63 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Napoli?

  reitillä Helsinki -- Napoli liikennöi 8 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Napoli -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Napoli: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Naples Intl. (NAP), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Napoli.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Napoli?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Napoli hintaan 129 €! Reitillä Helsinki -- Napoli 8 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Napoli (NAP)\n * Finnair\n * Lufthansa\n * Air France\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Napoli useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Napoli (NAP)\n * Finnair -- 29 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- NAP\n \n\n * Lufthansa -- 12 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- NAP\n \n\n * Air France -- 7 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- NAP\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Napoli joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 29 lentoa reitillä Helsinki -- Napoli. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 63 lentoa kohteeseen Napoli (NAP).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Helsinki – Napoli?

  Suora lento reitillä Helsinki -- Napoli kestää yleensä noin 3 tuntia, 30 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 2 294,43 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 3 tuntia, 30 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 3 tuntia, 30 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Napoli?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Napoli (NAP)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 08.45\n * Aikaisin saapumisaika: 11.15\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 08.45\n * Myöhäisin saapumisaika: 11.15\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Napoli?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Napoli

Näytä kaikki 5 003 majoitusliikettä kohteessa Napoli
Hotel San Pietro

Hotel San Pietro

Via San Pietro ad Aram, 18, Napoli, NA
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,3/5 (18 arvostelua)

  Piazza Giuseppe Garibaldi (aukio) ja Spaccanapoli sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Napolin metro ja Universita' degli Studi di Napoli ...

  Hotel San Pietro65 €

  Hotel San Pietro65 €
  UNAHOTELS Napoli

  UNAHOTELS Napoli

  Piazza Garibaldi, 9/10, Napoli, NA
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,2/5 (54 arvostelua)

   Piazza Giuseppe Garibaldi (aukio) ja Spaccanapoli sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Napolin metro ja Universita' degli Studi di Napoli ...

   UNAHOTELS Napoli118 €

   UNAHOTELS Napoli118 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.