Lennot Helsinki - Napoli alkaen 183 €

Parhaat lennot Helsinki – Napoli

Halvimmat 7 päivän aikana löydetyt hinnat määritetylle ajanjaksolle kohteeseen Napoli ovat meno-paluulennoille 183 € ja yhdensuuntaisille lennoille 81 €. Sivustomme avulla löydät lisäksi kohteen Napoli lentotarjoukset vuosille 2022 ja 2023. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Reitin Helsinki – Napoli lentotiedot
Lähtölentokentän IATA-koodiHEL
Kohdelentokentän IATA-koodiNAP
Lentovaihtoehtoja1
Lennon hinta183 €
Keskimääräinen lennon kesto2 tuntia 30 minuuttia

Napoli NAP lentotiedot

Lähtöpaikka Helsinki
Lähtölenuitktän IATA-koodi HEL
Matkustaminen kohteeseen Napoli
Kohdelenuitktän IATA-koodi NAP
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä 2
Lentoyhtiöt SAS, Air Baltic, Norwegian Air Shuttle, Finnair, Turkish Airlines, Lufthansa, Air France
Etäisyys 2282 km
Suoran lennon kesto 1 30
Lentohinta 183 €

Usein kysytyt kysymykset

LentoyhtiöLentoLähtö HELSaapuminen NAPpe
8.7
la
9.7
su
10.7
ma
11.7
ti
12.7
ke
13.7
to
14.7
Välilaskut
AY179304:10 pm06:40 pm
-
-
-
Tarkista hinta
-
-
-
0 Välilaskut
AY179107:20 am09:50 am
-
-
-
-
-
-
Tarkista hinta
0 Välilaskut

Kampanjaehdot

Hinnat ovat alkaen hintoja ja voimassa toistaiseksi. Matkustusajoissa ja saatavuudessa voi olla poikkeuksia. Alkaen hinnat saatavuuden mukaan. Hinnat sisältävät verot, matkustajamaksun sekä online varausmaksun.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.