Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Napoli

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Napoli

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi NAP
Lennon hinta 148 €

Halvat lennot Helsingistä Napoliin

Etelä‑Italiassa, aivan Vesuviuksen tulivuoren kupeessa, on vuosisatoja vanha Napolin kaupunki. Pohjois‑Italian pöyhkeistä suurkaupungeista katsottuna Napolia on helppo pitää vähän rujona ja parhaat päivänsä nähneenä, mutta todellisuudessa kaupungilla on matkailijalle paljon tarjottavaa. Etsi halvat lennot Helsingistä Napoliin ebookersin sivuilta ja muodosta oma mielipiteesi Italian kolmanneksi suurimmasta kaupungista. Historiallisten nähtävyyksien ystävät eivät varmasti pety Napolin tarjontaan, sillä vilkkaassa metropolissa ja sen lähiympäristössä on runsaasti nähtävää. Napolissa voisi viettää loman pelkästään upeita kirkkoja kierrellen, sillä katoliset pyhätöt ovat kauniin koristeellisia kautta linjan. Yksi suosituimpia syitä varata lennot Helsingistä Napoliin on kuitenkin muinainen Pompeijin kaupunki, joka jäi tuhoisan tuhkakerroksen alle ajanlaskumme ensimmäisellä vuosisadalla.

Paras aika matkustaa Napoliin

Kesä on suosittua aikaa lähteä matkalle Napoliin, sillä vaikka kaupunki sijaitseekin Etelä‑Italiassa, ei esimerkiksi Sisilialle tyypillisiä paahtavia helteitä yleensä koeta. Talvisin lämpötila pysyy käytännössä aina plussan puolella, joten joulu‑ tai talviloma Napolissa on myös varteenotettava ajankohta kaupunkilomailijoille. Historialliset nähtävyydet kiehtovat vierailijoita ympäri vuoden, joten niiden perässä alueelle tulleet lomailijat voivat varata lennot Helsingistä Napoliin juuri itselleen sopivimpaan aikaan. Napoli on satamakaupunki, mutta rantalomakohteeksi sitä ei voi sanoa. Kesällä omaan Napolin‑matkaan on kuitenkin helppo yhdistää auringonpalvontaa suuntaamalla lautalla Ischian saarelle, joka on aivan rannikon tuntumassa. Napolista on hyvät meriyhteydet myös muualle Italian länsirannikolle ja esimerkiksi Caprille ja Sisiliaan.

Löydä paras lento Napoliin ebookersin sivuilta

Suoria lentoja Helsingistä Napoliin on tarjolla lähinnä kesällä ja silloinkin vaihtelevasti, joten Finnairin suoraan reittiin ei valitettavasti voi turvautua kuin kausittain. Suora lento kaupunkien välillä kestää noin 3,5 tuntia. Napolin‑loma on kuitenkin helppo suunnitella, kun lisäät yhden välilaskun matkasuunnitelmiin. Vertaile lentoja Napolista Helsinkiin ebookersin sivuilla ja valitse omiin suunnitelmiisi sopiva reitti. Jatkoyhteyden sisältävä lento kestää noin 5–6 tuntia, joten loma‑aikaa ei tarvitse tuhlata lentokentillä odotteluun. Lufthansan lennot Frankfurtin tai Münchenin kautta ovat hyvä ja nopea vaihtoehto Napoliin suuntaaville matkailijoille, mutta lento Napolista Helsinkiin löytyy vähällä vaivalla myös esimerkiksi Air Berliniltä tai Finnairilta, jotka tekevät välilaskun Düsseldorfissa. Lisäksi Air Francen lennot Pariisin Charles de Gaullen kautta ovat varteenotettava vaihtoehto.

Lähtö Helsinki‑Vantaan lentoasemalta

Matkalle lähtö onnistuu kätevästi Suomen päässä, kun hyödyntää hyviä julkisia liikenneyhteyksiä Helsinki‑Vantaan lentoasemalle. Pitkämatkalaisten kannattaa tarkistaa esimerkiksi Matkahuollon sivuilta, kulkeeko omasta kotikaupungista suoria kaukoliikenteen busseja kentälle asti. Pääkaupunkiseudun yhteyksillä kaikkien lomailijoiden on helppo päästä Helsinki‑Vantaalle, sillä tarjolla on sekä junia että busseja. Helsingin keskustassa sijaitsevalta Rautatientorilta pääsee lentoasemalle HSL:n bussilla 615 ja Finnair City Busilla, joilla matka kaupungilta kentälle kestää 30–45 minuuttia. Molempiin busseihin pääsee mukaan myös matkan varrella olevilta pysäkeiltä. Helsingin keskustasta pääsee lentoasemalle myös junalla, sillä kehärataa pitkin kulkevat I‑ ja P‑junat vievät matkailijat suoraan terminaalien 1 ja 2 välissä olevalle asemalle. Matka päärautatieasemalta Helsinki‑Vantaalle taittuu junalla noin puolessa tunnissa Tikkurilan tai Myyrmäen kautta. Helsinki‑Vantaan lentoasemalla on usein ruuhkaa varhaiseen aamuaikaan ja iltapäivällä, joten varaa riittävästi aikaa turvatarkastukseen.

Saapuminen Napoliin

Italian päässä matkailijaa odottaa Napolin kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee noin kuuden kilometrin päässä Napolin kaupungista. Taksit veloittavat kiinteän hinnan matkasta Napoliin tai muihin lähiseudun suosituimpiin kohteisiin, joten esimerkiksi kaupungin keskustassa sijaitsevalle Piazza Municipiolle pitäisi päästä noin 20 eurolla. Napolin lentoasemalta on hyvät bussiyhteydet sekä kaupunkiin että lähiseudulle, joten myös joukkoliikenteen ystävien reissu jatkuu sujuvasti. Napolin kaupunkiin pääsee aamusta iltaan Alibusin busseilla, joiden vuoroja ajetaan noin kerran tunnissa.

Lennot Helsinki – Napoli

Onko kohteiden Helsinki ja Napoli välillä suoria lentoja?

Haluatko varata suorat lennot kohteiden Helsinki ja Napoli välillä? Valitettavasti se ei ole mahdollista juuri nyt. Voit kuitenkin ostaa yhden monista välilaskullisista lennoista, joita tällä reitillä on saatavilla.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Napoli välisille lennoille?

Oletko matkalla kohteiden Helsinki ja Napoli välillä etkä tiedä miltä kentältä lentosi lähtee tai mille se saapuu? Lähtölentokenttäsi tulee mitä luultavimmin olemaan Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja saapumiskenttäsi Napoli (NAP-Napolin kansainvälinen lentoasema).

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki ja Napoli välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Jokainen matka on erilainen, ja valitsemasi lentoyhtiö voi vaikuttaa huomattavasti yleiseen lentokokemukseesi. Jos aiot lentää kohteiden Helsinki ja Napoli välillä, tässä on joitain suosittuja yhtiöitä:

  • Lufthansa, 75 lentoa kuussa
  • Brussels Airlines, 73 lentoa kuussa
  • United Airlines, 52 lentoa kuussa
  • ANA, 52 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Napoli välillä on?

Välillä Helsinki – Napoli operoidaan noin 2 lentoa päivässä. Seuraavan matkan suunnittelu käy siis todella helposti.

Varatuimmat hotellit Napoli

Näytä kaikki 6 522 majoitusliikettä kohteessa Napoli
82 €
UNAHOTELS Napoli

UNAHOTELS Napoli

4.0 kautta 5.0 Piazza Garibaldi, 9/10, Napoli, NA
UNAHOTELS Napoli on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lentokentän yhteydessä, ja Spaccanapoli on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 89 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
165 €
Grand Hotel Santa Lucia

Grand Hotel Santa Lucia

4.0 kautta 5.0 Via Partenope 46, Napoli, NA
Grand Hotel Santa Lucia on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castel dell'Ovo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1906 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 88 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat poreammeet ja taulutelevisiot.
57 €
Hotel Real Orto Botanico

Hotel Real Orto Botanico

4.0 kautta 5.0 Via Foria 192, Napoli, NA
Hotel Real Orto Botanico on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Napolin kasvitieteellinen puutarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 36 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa parvekkeen ja LCD-television.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.