Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Parhaat lennot Helsinki – Rio de Janeiro

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Reitin Helsinki – Rio de Janeiro lentotiedot

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi GIG
Lennon hinta 602 €

Parhaat päivät lentää reitillä HEL – RIO

Lentohintakalenteri Kaavio halvimman hinnan löytämiseksi kohteesta Helsinki kohteeseen Rio de Janeiro Napsauta tätä painiketta saadaksesi edellisten päivien tiedot Napsauta tätä painiketta saadaksesi seuraavien päivien tiedot 685 € 587 € 489 € 391 € 294 € 196 € 98 € 0 € 25 26 27 28 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 T P L S M T K T P L S M T K T P L S M T K T P L S M T K T P L Hinta on 684 € on KLM Hinta on 679 € on KLM Hinta on 684 € on KLM Hinta on 684 € on KLM Hinta on 680 € on KLM Hinta on 684 € on KLM Hinta on 684 € on KLM Hinta on 684 € on KLM Hinta on 679 € on KLM Hinta on 684 € on KLM Hinta on 684 € on KLM Hinta on 679 € on KLM Hinta on 685 € on KLM Hinta on 684 € on KLM Hinta on 684 € on KLM Hinta on 679 € on KLM Hinta on 684 € on KLM Hinta on 684 € on KLM Hinta on 679 € on KLM Hinta on 684 € on KLM Hinta on 684 € on KLM Hinta on 684 € on KLM Hinta on 679 € on KLM Hinta on 684 € on KLM Hinta on 684 € on KLM Hinta on 679 € on KLM Hinta on 684 € on KLM Hinta on 684 € on KLM Hinta on 684 € on KLM

Rio de Janeiro lentotiedot

LähtöpaikkaHelsinki
Lähtölentokentän IATA-koodiHEL
Matkustaminen kohteeseenRio de Janeiro
Kohdelentokentän IATA-koodiRIO
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
LentoyhtiötTAP Portugal, LATAM Airlines Group, Air France, KLM, British Airways, American Airlines
Etäisyys
Suoran lennon kesto
Lentohinta602 €

Lennot Helsinki (ja lähialueet) – Rio de Janeiro (ja lähialueet)

Onko kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Rio de Janeiro (ja lähialueet) välillä suoria lentoja?

Pakkaa mukaan kaikki tarpeellinen, että sinulla ei tule tylsää välilaskun aikana, koska kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Rio de Janeiro (ja lähialueet) välillä ei tarjota suoria lentoja. Sinun täytyy varata lentolippusi lentoyhtiöltä, joka liikennöi välilaskullisia lentoja.

Voinko peruuttaa lentovaraukseni kohteeseen Rio de Janeiro (ja lähialueet) COVID-19:n takia?

Koska olet ebookersin asiakas, sinulla voi olla mahdollisuus peruuttaa matkasi kohteeseen Rio de Janeiro (ja lähialueet) ilman lisämaksua ja saada hyvityskuponki, jonka voit käyttää toiseen lentoon. Näet tilisi tiedoista, sisältyykö varaukseesi tämä vaihtoehto. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, suuntaa asiakaspalveluportaaliimme.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Rio de Janeiro (ja lähialueet) välisille lennoille?

Jos olet lentämässä kohteesta Helsinki (ja lähialueet) kohteeseen Rio de Janeiro (ja lähialueet), lähtölentokenttäsi tulee mitä luultavimmin olemaan Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja saapumislentokenttäsi Rio de Janeiro (GIG-Galeão - Antonio Carlos Jobimin kansainvälinen lentoasema).

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Rio de Janeiro (ja lähialueet) välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Olet säästänyt kovalla työllä ansaitut rahasi lomaa varten, ja nyt on aika hankkia lennot. Sinulla on pari vaihtoehtoa lennoille kohteiden Rio de Janeiro (ja lähialueet) ja Helsinki (ja lähialueet) välillä. Yksi suosituimmista vaihtoehdoista on KLM, joka lentää 21 lentoa joka kuukausi. Mutta jos haluat varmistaa, että saat rahoillesi vastinetta, kannattaa harkita myös muita vaihtoehtoja. XiamenAir on toinen loistava valinta, ja se operoi 21 lentoa joka kuukausi.

Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Rio de Janeiro (ja lähialueet) välillä on?

Oletko jo pitkään haaveillut vierailevasi kohteessa Rio de Janeiro (ja lähialueet)? Kohteesta Helsinki (ja lähialueet) operoidaan sinne 21 lentoa joka kuukausi, joten nyt on täydellinen hetki toteuttaa unelmasi.


Rio de Janeiro – vuokra-autotarjoukset


Varatuimmat hotellit Rio de Janeiro

Näytä kaikki 4 435 majoitusliikettä kohteessa Rio de Janeiro
Hilton Copacabana Rio de Janeiro

Hilton Copacabana Rio de Janeiro

Avenida Atlantica 1020, Rio de Janeiro, RJ
  5.0 kautta 5.0
   
   
  4,1/5 (10 arvostelua)

  Copacabanan ranta ja Sokeritoppavuori sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Nykytaiteen museo ja Rion kasvitieteellinen ...

  Hilton Copacabana Rio de Janeiro88 €

  Hilton Copacabana Rio de Janeiro88 €
  Miramar Hotel by Windsor

  Miramar Hotel by Windsor

  Avenida Atlantica, 3668 - Copacabana, Rio de Janeiro, RJ
   5.0 kautta 5.0
    
    
   4,8/5 (14 arvostelua)

   Copacabanan ranta ja Atlântica-puistokatu ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Copacabanan linnoitus ja Arpoadorin ranta ...

   Miramar Hotel by Windsor90 €

   Miramar Hotel by Windsor90 €
   Windsor Marapendi

   Windsor Marapendi

   Avenida Lúcio Costa, 5400, Barra da Tijuca, Rio de Janeiro
    5.0 kautta 5.0
     
     

    Praia da Reservan ranta, Tijuca-järvi ja Pepên ranta ovat 5 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. BarraShopping ja Rio Design Barran ostoskeskus ...

    Windsor Marapendi71 €

    Windsor Marapendi71 €
    Grand Hyatt Rio De Janeiro

    Grand Hyatt Rio De Janeiro

    Av. Lucio Costa 9600, Barra Da Tijuca, Rio de Janeiro
     5.0 kautta 5.0
      
      
     4,5/5 (2 arvostelua)

     Praia da Reservan ranta, BarraShopping ja Bosque da Barra (puisto) sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä rannalla rantakadulla sijaitsevasta hotellista. Arena ...

     Grand Hyatt Rio De Janeiro131 €

     Grand Hyatt Rio De Janeiro131 €
     Sheraton Grand Rio Hotel & Resort

     Sheraton Grand Rio Hotel & Resort

     Avenida Niemeyer 121 - Leblon, Rio de Janeiro, RJ
      5.0 kautta 5.0
       
       
      4,5/5 (2 arvostelua)

      Leblonin ranta, Ipaneman ranta ja Rion kasvitieteellinen puutarha (Jardim Botânico) ovat 5 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Arpoadorin ...

      Sheraton Grand Rio Hotel & Resort132 €

      Sheraton Grand Rio Hotel & Resort132 €
      Windsor Martinique Hotel

      Windsor Martinique Hotel

      Rua Sa Ferreira, 30 Copacabana, Rio de Janeiro, RJ
       3.5 kautta 5.0
        
        
       4,2/5 (5 arvostelua)

       Atlântica-puistokatu ja Copacabanan ranta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ipaneman ranta ja Copacabanan linnoitus ovat myös 15 minuutin ...

       Windsor Martinique Hotel43 €

       Windsor Martinique Hotel43 €

       ^Säästöt perustuvat kaikkiin lento + hotelli -pakettivarauksiin ebookers.fi-sivustolla tammikuusta joulukuuhun 2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

       Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

       Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

       Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.