Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Rio de Janeiro

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat lennot Helsingistä Rio de Janeiroon

Pitkät hiekkarannat ja karnevaalitunnelma? Ikuinen samba, bikinit ja maailman kaunein auringonlasku? Jos vastasit kyllä, varaa lennot Helsingistä Rio de Janeiroon ja varaudu pitämään hauskaa!

Helsinki–Rio de Janeiro -lennot

Lennot Helsingistä Rio de Janeiroon löydät parhaiten esimerkiksi Lontoon Heathrow’n, Pariisin tai Frankfurtin kautta, sillä suoria lentoja ei ole tarjolla. Hyviä yhteyksiä on esimerkiksi British Airwaysilla, Air Francella, KLM:llä ja TAP Portugalilla, joilla matka-aika pysyy matkan pituuteen nähden kohtuullisena, noin 15–16 tunnissa. Edullisimpiin lentoihin tulee usein muutama tunti lisää. Halvimmillaan Rio de Janeiroon voi löytää lennot noin 600–700 eurolla. Hyvä matkustusaika Rioon on oikeastaan milloin tahansa, koska ilmasto on trooppisen lämmin. Suomen talvikuukausina, joulu–helmikuussa, Brasiliassa on kesä ja siten kuumaa ja kuivaa. Suomen kesäaikaan, heinä–syyskuussa, sää on enimmäkseen pilvinen, mutta lämpötila on silti mukavat 20 astetta. Rion-matkalle kannattaa varata riittävästi aikaa, koska matka on pitkä ja nähtävää ja koettavaa on paljon. Muutamaksi päiväksi sinne ei kannata missään nimessä lähteä, vaan aikaa tarvitaan vähintään viikko, mieluiten kaksi tai kolmekin.

Matka alkaa Helsinki-Vantaalta

Helsinki-Vantaan lentoasemalla on mukava valmistautua pitkälle kaukolennolle, koska lähtöselvitys, turvatarkastus ja rajamuodollisuudet sujuvat yleensä jouhevasti. Kentällä on myös monipuoliset palvelut ostosmahdollisuuksineen ja ravintoloineen. Voit saapua Helsinki-Vantaalle joko kotimaan lennolla muualta Suomesta tai Helsingin keskustasta bussilla tai uudella paikallisjunalla. Oman auton voit jättää jollekin lentoaseman vartioiduista pysäköintialueista. Mikäli lentosi lähtee aikaisin aamulla tai saavut kauempaa jo edellisenä päivänä, voit varata huoneen lentokenttähotellista, joita on lähistöllä useita.

Perillä Rio de Janeirossa

Rio de Janeiron Galeãon lentoasema (GIG), viralliselta nimeltään Antonio Carlos Jobimin kansainvälinen lentokenttä, sijaitsee 20 kilometrin päässä Rio de Janeiron keskustasta Ilha do Governadorin saarella. Kentältä on useita bussiyhteyksiä Rio de Janeiron keskustaan ja eri puolille kaupunkia. Bussit kuitenkin ajavat Rion ruuhkissa melko hitaasti. Vaikka suoraa metroyhteyttä kaupunkiin ei ole, metro on silti bussia kätevämpi vaihtoehto. Lentokentältä on BRT-pikabussiyhteys, TransCarioca ja TransCarioca Express, lähimmälle metroasemalle, linjan 2 Vicente de Carvalholle. Lentokentällä on kaksi BRT-asemaa, yksi terminaali 1:n tuloaulassa, sisäänkäynti H:n vieressä, ja toinen terminaali 2:n tuloaulassa, sisäänkäynnillä D. Taksit löytyvät kummassakin terminaalissa ensimmäisestä kerroksesta. Kätevintä on varata taksi tuloaulan palvelutiskiltä etukäteen, koska yli-innokkaita kuljettajia riittää muuten kimpussa. Toinen etukäteen varaamisen etu on kiinteä hinta mahdollisista ruuhkista huolimatta. Matka keskustaan kestää noin 45 minuuttia. Monilla hotelleilla on sopimus jonkin kuljetusyhtiön kanssa; kuljetusyhtiöiden autot kuljettavat matkustajia tietyille hotelleille suoraan. Jos uskallat ajaa brasilialaiseen tyyliin, voit toki myös vuokrata lentokentältä auton. Rio de Janeiron alueella kannattaa hyödyntää kattavaa metroverkostoa usein ruuhkiin jumittuvien bussien sijasta. Metrolla pääsee nopeasti myös rannoille. Taksilla ajelu on halpaa mutta joskus hidasta. Aikaero Suomen ja Rio de Janeiron välillä on -5 tuntia.

Majoitus Riossa

Rio de Janeiro on matkailijoiden suosikki, ja siksi majoitusta on tarjolla paljon. Huipputason hotellit sijaitsevat Ipaneman ja Copacabanan rannoilla. Etenkin karnevaaliaikaan majoitus on varattava hyvissä ajoin etukäteen, ja hinnat ovat silloin ihan omaa luokkaansa. Toinen ääripää on todella edullinen hostellimajoitus, jota sitäkin on kaupungissa paljon. Ääripäiden välistä löytyy keskihintaisia hotelleja, kotimajoitusta sekä vuokrattavia huoneistoja ja huviloita.

Elämää Riossa

Rioon matkustavalle on tarjolla maailmankuuluja hiekkarantoja, sambaa, jalkapalloa, kiertokäyntejä favela-slummeihin ja henkeäsalpaavia vuorenhuippuja, kuten Corcovado kuuluisine Kristus-patsaineen ja Sokeritoppavuoro vaijerihisseineen. Nyt kannattaa etsiä halvat lennot Helsingistä Rio de Janeiroon ja lähteä katsastamaan kaikki tämä ja paljon muuta omin silmin.

Lento ja hotelli paketissa edullisesti:

Hotellit Rio de Janeiro

Näytä kaikki 2 013 majoitusliikettä kohteessa Rio de Janeiro
Hotel Atlantico Business Centro

Hotel Atlantico Business Centro

Rua Senador Dantas, 25, Rio de Janeiro
  3.5 kautta 5.0
   
   
  4,0/5 (2 arvostelua)

  Guanabaran lahti ja Brasilian kansalliskirjasto sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Arcos da Lapan akvedukti ja Catedral de São Sebastião ...

  Hotel Atlantico Business Centro27 €

  Hotel Atlantico Business Centro27 €
  Américas Barra Hotel

  Américas Barra Hotel

  Av. das Américas, 10.500, Rio de Janeiro
   3.5 kautta 5.0
    
    

   Marapendin ekologinen puisto on 0,9 kilometrin ja Campo Olímpico de Golfen golfkenttä on 2,2 kilometrin päässä tästä hotellista. Parque dos Atletasin puisto ...

   Américas Barra Hotel34 €

   Américas Barra Hotel34 €
   Miramar Hotel by Windsor

   Miramar Hotel by Windsor

   Avenida Atlantica, 3668 - Copacabana, Rio de Janeiro
    5.0 kautta 5.0
     
     
    4,7/5 (46 arvostelua)

    Copacabanan ranta ja Avenida Atlantica ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Carlos Drummond de Andraden patsas ja Dorival ...

    Miramar Hotel by Windsor124 €

    Miramar Hotel by Windsor124 €
    Hotel Atlântico Rio

    Hotel Atlântico Rio

    Rua Xavier da Silveira, 112, Rio de Janeiro
     3.5 kautta 5.0
      
      
     4,0/5 (1 arvostelua)

     Avenida Atlantica on 0,5 kilometrin päässä tästä hotellista. Sokeritoppavuori ja Parque Henrique Lage (puisto) sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Copacabanan ranta ...

     Hotel Atlântico Rio33 €

     Hotel Atlântico Rio33 €
     Windsor Excelsior Hotel

     Windsor Excelsior Hotel

     Avenida Atlantica 1800, Rio de Janeiro
      4.0 kautta 5.0
       
       
      4,6/5 (9 arvostelua)

      Copacabanan ranta, Sokeritoppavuori ja Parque Henrique Lage (puisto) ovat 5 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa rantakadulla sijaitsevasta hotellista. ...

      Windsor Excelsior Hotel96 €

      Windsor Excelsior Hotel96 €
      Grand Hyatt Rio De Janeiro

      Grand Hyatt Rio De Janeiro

      Av. Lucio Costa 9600, Rio de Janeiro
       5.0 kautta 5.0
        
        
       4,0/5 (1 arvostelua)

       Barran ranta ja Bosque da Barra (puisto) sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä ostosalueella sijaitsevasta hotellista. BarraShopping ja Citibank Hall Rio de ...

       Grand Hyatt Rio De Janeiro101 €

       Grand Hyatt Rio De Janeiro101 €

       Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

       Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

       Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.