Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Halvat lennot Helsinki Rio de Janeiro

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat lennot Helsingistä Rio de Janeiroon

Pitkät hiekkarannat ja karnevaalitunnelma? Ikuinen samba, bikinit ja maailman kaunein auringonlasku? Jos vastasit kyllä, varaa lennot Helsingistä Rio de Janeiroon ja varaudu pitämään hauskaa!

Helsinki–Rio de Janeiro -lennot

Lennot Helsingistä Rio de Janeiroon löydät parhaiten esimerkiksi Lontoon Heathrow’n, Pariisin tai Frankfurtin kautta, sillä suoria lentoja ei ole tarjolla. Hyviä yhteyksiä on esimerkiksi British Airwaysilla, Air Francella, KLM:llä ja TAP Portugalilla, joilla matka-aika pysyy matkan pituuteen nähden kohtuullisena, noin 15–16 tunnissa. Edullisimpiin lentoihin tulee usein muutama tunti lisää. Halvimmillaan Rio de Janeiroon voi löytää lennot noin 600–700 eurolla. Hyvä matkustusaika Rioon on oikeastaan milloin tahansa, koska ilmasto on trooppisen lämmin. Suomen talvikuukausina, joulu–helmikuussa, Brasiliassa on kesä ja siten kuumaa ja kuivaa. Suomen kesäaikaan, heinä–syyskuussa, sää on enimmäkseen pilvinen, mutta lämpötila on silti mukavat 20 astetta. Rion-matkalle kannattaa varata riittävästi aikaa, koska matka on pitkä ja nähtävää ja koettavaa on paljon. Muutamaksi päiväksi sinne ei kannata missään nimessä lähteä, vaan aikaa tarvitaan vähintään viikko, mieluiten kaksi tai kolmekin.

Matka alkaa Helsinki-Vantaalta

Helsinki-Vantaan lentoasemalla on mukava valmistautua pitkälle kaukolennolle, koska lähtöselvitys, turvatarkastus ja rajamuodollisuudet sujuvat yleensä jouhevasti. Kentällä on myös monipuoliset palvelut ostosmahdollisuuksineen ja ravintoloineen. Voit saapua Helsinki-Vantaalle joko kotimaan lennolla muualta Suomesta tai Helsingin keskustasta bussilla tai uudella paikallisjunalla. Oman auton voit jättää jollekin lentoaseman vartioiduista pysäköintialueista. Mikäli lentosi lähtee aikaisin aamulla tai saavut kauempaa jo edellisenä päivänä, voit varata huoneen lentokenttähotellista, joita on lähistöllä useita.

Perillä Rio de Janeirossa

Rio de Janeiron Galeãon lentoasema (GIG), viralliselta nimeltään Antonio Carlos Jobimin kansainvälinen lentokenttä, sijaitsee 20 kilometrin päässä Rio de Janeiron keskustasta Ilha do Governadorin saarella. Kentältä on useita bussiyhteyksiä Rio de Janeiron keskustaan ja eri puolille kaupunkia. Bussit kuitenkin ajavat Rion ruuhkissa melko hitaasti. Vaikka suoraa metroyhteyttä kaupunkiin ei ole, metro on silti bussia kätevämpi vaihtoehto. Lentokentältä on BRT-pikabussiyhteys, TransCarioca ja TransCarioca Express, lähimmälle metroasemalle, linjan 2 Vicente de Carvalholle. Lentokentällä on kaksi BRT-asemaa, yksi terminaali 1:n tuloaulassa, sisäänkäynti H:n vieressä, ja toinen terminaali 2:n tuloaulassa, sisäänkäynnillä D. Taksit löytyvät kummassakin terminaalissa ensimmäisestä kerroksesta. Kätevintä on varata taksi tuloaulan palvelutiskiltä etukäteen, koska yli-innokkaita kuljettajia riittää muuten kimpussa. Toinen etukäteen varaamisen etu on kiinteä hinta mahdollisista ruuhkista huolimatta. Matka keskustaan kestää noin 45 minuuttia. Monilla hotelleilla on sopimus jonkin kuljetusyhtiön kanssa; kuljetusyhtiöiden autot kuljettavat matkustajia tietyille hotelleille suoraan. Jos uskallat ajaa brasilialaiseen tyyliin, voit toki myös vuokrata lentokentältä auton. Rio de Janeiron alueella kannattaa hyödyntää kattavaa metroverkostoa usein ruuhkiin jumittuvien bussien sijasta. Metrolla pääsee nopeasti myös rannoille. Taksilla ajelu on halpaa mutta joskus hidasta. Aikaero Suomen ja Rio de Janeiron välillä on -5 tuntia.

Majoitus Riossa

Rio de Janeiro on matkailijoiden suosikki, ja siksi majoitusta on tarjolla paljon. Huipputason hotellit sijaitsevat Ipaneman ja Copacabanan rannoilla. Etenkin karnevaaliaikaan majoitus on varattava hyvissä ajoin etukäteen, ja hinnat ovat silloin ihan omaa luokkaansa. Toinen ääripää on todella edullinen hostellimajoitus, jota sitäkin on kaupungissa paljon. Ääripäiden välistä löytyy keskihintaisia hotelleja, kotimajoitusta sekä vuokrattavia huoneistoja ja huviloita.

Elämää Riossa

Rioon matkustavalle on tarjolla maailmankuuluja hiekkarantoja, sambaa, jalkapalloa, kiertokäyntejä favela-slummeihin ja henkeäsalpaavia vuorenhuippuja, kuten Corcovado kuuluisine Kristus-patsaineen ja Sokeritoppavuoro vaijerihisseineen. Nyt kannattaa etsiä halvat lennot Helsingistä Rio de Janeiroon ja lähteä katsastamaan kaikki tämä ja paljon muuta omin silmin.

Hotellit Rio de Janeiro

Näytä kaikki 1 556 majoitusliikettä kohteessa Rio de Janeiro
Hotel Atlântico Prime

Hotel Atlântico Prime

Rua do Resende 87, Rio de Janeiro
  4.0 kautta 5.0
   
   
  5,0 / 5 (1 arvostelua)

  Praça da Cruz Vermelha, Arcos da Lapan akvedukti ja Catedral de Sao Sebastiao do Rio de Janeiro sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. ...

  Hotel Atlântico Prime35 €

  Hotel Atlântico Prime35 €
  ibis budget RJ Botafogo

  ibis budget RJ Botafogo

  Praca Joia Valansi 24, Botafogo, Rio de Janeiro
   2.5 kautta 5.0
    
    

   Fundação Casa de Rui Barbosa on 0,7 kilometrin päässä tästä hotellista. Sokeritoppavuori ja Parque Henrique Lage sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Arcos da Lapan ...

   ibis budget RJ Botafogo27 €

   ibis budget RJ Botafogo27 €
   ibis Copacabana Posto 5

   ibis Copacabana Posto 5

   Rua Xavier Da Silveira 82, Rio de Janeiro
    3.0 kautta 5.0
     
     
    4,0 / 5 (1 arvostelua)

    Copacabana Beach, Sokeritoppavuori ja Parque Henrique Lage ovat 5 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Avenida Atlantica ja Carlos Drummond ...

    ibis Copacabana Posto 540 €

    ibis Copacabana Posto 540 €
    Grand Hyatt Rio De Janeiro

    Grand Hyatt Rio De Janeiro

    Av. Lucio Costa 9600, Rio de Janeiro
     5.0 kautta 5.0
      
      
     4,0 / 5 (1 arvostelua)

     Barran ranta ja Bosque da Barra sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä ostosalueella sijaitsevasta hotellista. BarraShopping ja Citibank Hall Rio de Janeiro ovat ...

     Grand Hyatt Rio De Janeiro109 €

     Grand Hyatt Rio De Janeiro109 €
     Arena Copacabana Hotel

     Arena Copacabana Hotel

     Av Atlantica 2064 - Copacabana, Rio de Janeiro
      4.0 kautta 5.0
       
       
      4,0 / 5 (14 arvostelua)

      Copacabana Beach ja Avenida Atlantica sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä rantakadulla sijaitsevasta hotellista. Praia do Lemen ranta ja Chacrinhan puisto ...

      Arena Copacabana Hotel76 €

      Arena Copacabana Hotel76 €
      ibis Rio de Janeiro Santos Dumont

      ibis Rio de Janeiro Santos Dumont

      Rua Marechal Camara 280 Centro, Rio de Janeiro
       3.0 kautta 5.0
        
        

       Guanabaran lahti, Kansalliskirjasto ja Nykytaiteen museo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Arcos da Lapan akvedukti ja Catedral de ...

       ibis Rio de Janeiro Santos Dumont31 €

       ibis Rio de Janeiro Santos Dumont31 €

       Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

       Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

       Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.