Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Dublin

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Dublin

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi DUB
Lennon hinta 134 €

Halvat lennot Helsingistä Dubliniin

Atlantin valtameren laidalla vihreän jalokiven lailla kimmeltävä Irlanti on kutsuva saarikohde, jossa reippaat Riverdance‑tanssijat ja Guinness‑tuoppeja kantavat punatukkaiset tarjoilijat ottavat matkailijat avosylin vastaan. Irlanti ei onneksi todellisuudessa ole näin stereotyyppinen, mutta helpoin tapa murtaa piintyneet myytit on varata lennot Helsingistä Dubliniin ja tutustua Irlantiin paikan päällä. Saarivaltion pääkaupunki Dublin on jo yksinään monipuolinen ja kutsuva lomakohde, jonka lävitse virtaava Liffeyjoki ja sitä ylittävät sillat hallitsevat kaupunkikuvaa. Dublin on kulttuurin, historian ja kirjallisuuden kaupunki, jossa matkailija pääsee tutustumaan niin keskiaikaiseen Kellsin kirjaan kuin James Joycen Odysseukseen. Lisäksi koko ihana Irlanti on ulottuvillasi, kun etsit halvat lennot Helsingistä Dubliniin ebookersin kautta.

Paras aika matkustaa Irlantiin

Suomi ja Irlanti ovat monessa suhteessa kuin kaukaisia serkuksia, joilla on yllättävän paljon yhteistä. Historian käänteet ja väkiluku ovat hyviä esimerkkejä samankaltaisuuksista, mutta niin on valitettavasti myös vaihteleva sää. Pakkaset ja lumisade ovat harvinaisia ilmiöitä Irlannissa, mutta vesisadetta riittää ympäri vuoden. Tästä syystä lennot Helsingistä Dubliniin voi varata huoletta mihin aikaan vuodesta vain, sillä sateenvarjo täytyy joka tapauksessa pakata mukaan. Pientä ripottelua ei edes huomaa, kun ihailee Moherin rantakallioiden jyrkkiä reunoja tai poikkeuksellisten kivipylväiden luonnostaan muodostamaa Giant’s Causewaytä. Kesä on kuitenkin lämpötilaltaan miellyttävin vuodenaika, joten silloin kannattaa toteuttaa haaveet kaupunkilomasta Dublinissa tai koko Irlannin kattavasta nähtävyyskierroksesta. Lento Helsingistä Dubliniin kestää parhaimmillaan vain hieman yli kolme tuntia, joten esimerkiksi pitkän viikonlopun vietto pääkaupungissa onnistuu helposti.

Suorat lennot Helsingistä Dubliniin

Finnair ja Norwegian liikennöivät suoria lentoja Helsingistä Dubliniin vuoden ympäri, mutta kummallakaan yhtiöllä ei ole valikoimissaan yhtä päivittäistä lentovuoroa, johon voisi aina turvautua. Dublinin‑matkailulla ei ole varsinaista yksittäistä sesonkiaikaa, joten lentojen määrä ei suoraan riipu kuukaudesta tai vuodenajasta. Suoria lentoja Helsinki–Dublin‑välillä ei myöskään ole tarjolla aivan kaikkina viikonpäivinä, joten mahdollisten matkapäivien vertailu kannattaa. Finnairin tai Norwegianin matkassa suora lento Helsingistä Dubliniin kestää vähän päälle kolme tuntia, mutta yksi välilasku ei välttämättä pidennä matka‑aikaa kuin 2–3 tunnilla. Vertaile lentoja Helsingistä Dubliniin ebookersin sivuilla ja valitse suoran yhteyden sijaan esimerkiksi SASin lento Tukholman kautta tai KLM:n lento Amsterdamin kautta.

Lähtö Helsinki‑Vantaan lentoasemalta

Loma saa kirjaimellisesti lentävän lähdön Helsinki‑Vantaalla, mutta myös kuvaannollisessa mielessä matkalle on helppo lähteä kotimaan päässä. Lentoasemalle pääsee suoraan lukuisilla kaukoliikenteen busseilla, joten oman kotikaupungin bussiyhteydet kannattaa käydä tarkistamassa Matkahuollon sivuilta. Joukkoliikenne on muutenkin kätevä tapa saapua Helsinki‑Vantaan lentoasemalle, sillä kentälle kulkee sekä junia että busseja Helsingistä päin. Rautatientorilta pääsee suoraan Helsinki‑Vantaan molemmille terminaaleille Finnair City Busilla tai HSL:n linjalla 615, ja ne ottavat matkustajia kyytiin myös reitin varrelta. Bussimatkaan kannattaa varata aikaa 30–45 minuuttia. Helsinki‑Vantaalle pääsee myös junalla suoraan päärautatieasemalta. Tikkurilan ja Myyrmäen kautta kulkevat I‑ ja P‑junat vievät lentomatkailijat Helsingin keskustasta lentoasemalle noin puolessa tunnissa. Helsinki‑Vantaan lentoasemalla on ajoittaista ruuhkaisuutta etenkin aamulla ja iltapäivällä, jolloin kannattaa varata hieman ylimääräistä aikaa turvatarkastuksessa jonottamiseen.

Saapuminen Dubliniin

Irlannin päässä lomailijoita odottaa Dublinin kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee noin 12 kilometrin etäisyydellä pääkaupungista. Taksimatka lentoasemalta Dubliniin kestää parikymmentä minuuttia, mutta kentältä pääsee jatkamaan matkaa myös lukuisilla bussiyhteyksillä. Dubliniin ja lähiseuduille pääsee esimerkiksi Dublin Busin julkisen liikenteen reiteillä tai lukuisien lentokenttäkuljetusta tarjoavien bussiyhtiöiden kyydissä. Yhteys Dublinin lentoasemalta kaupunkiin järjestyy mihin vuorokauden aikaan tahansa. Matkaa Irlannin muihin osiin voi myös jatkaa suoraan lentoasemalta, sillä bussireitit ulottuvat kaikkialle Galwaysta Corkiin.

Helsinki - Dublin Lennot FAQ

Lennot Helsinki – Dublin

Onko kohteiden Helsinki ja Dublin välillä suoria lentoja?

Finnair vai Juneyao Airlines? Tai yksi 2 muusta lentoyhtiöstä, jotka lentävät suoraan kohteiden Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja Dublin (DUB) välillä? Sinun täytyy vain valita haluamasi lentoyhtiö, jotta voit varata liput. Koska valinnan varaa on niin runsaasti, matkasuunnitelmiisi sopivan lentoyhtiön löytäminen ei ole ongelma eikä mikään.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Helsinki ja Dublin välillä kestää?

2 000 km pituiseen matkaan saattaa mennä vain 3 tuntia 5 minuuttia, mutta keskimäärin tähän lentomatkaan menee 3 tuntia 16 minuuttia. Olitpa sitten ottamassa pitkään odotettua lomaa töistä tai lähdössä koko perheen kanssa matkalle, American Airlines ja JAL tarjoavat suoria lentoja kohteiden Helsinki ja Dublin välillä.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Dublin välisille lennoille?

Oletko matkalla kohteiden Helsinki ja Dublin välillä etkä tiedä miltä kentältä lentosi lähtee tai mille se saapuu? Lähtölentokenttäsi tulee mitä luultavimmin olemaan Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja saapumiskenttäsi Dublin (DUB).

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki ja Dublin välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Koska kohteiden Helsinki ja Dublin välillä operoi niin lukuisia yhtiöitä, suunnitelmiisi sopivan lentoyhtiön löytäminen on todella helppoa. Nämä yhtiöt ovat parhaimpien joukossa:

  • American Airlines, 285 lentoa kuussa
  • JAL, 61 lentoa kuussa
  • British Airways, 61 lentoa kuussa
  • Finnair, 38 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Dublin välillä on?

Spontaanit lomat voivat tuoda jännitystä elämään. 8 päivittäistä lentoa reitillä Helsinki – Dublin takaavat, että voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan ajan.

Varatuimmat hotellit Dublin

Näytä kaikki 1 535 majoitusliikettä kohteessa Dublin
95 €
Clayton Hotel Dublin Airport

Clayton Hotel Dublin Airport

4.0 kautta 5.0 Stockhole Lane, Swords, Dublin, Dublin
Clayton Hotel Dublin Airport on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Malahiden linna. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 608 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
124 €
Clayton Hotel Burlington Road

Clayton Hotel Burlington Road

4.0 kautta 5.0 Burlington Road, Upper Leeson Street, Dublin 4, Dublin, Dublin
Clayton Hotel Burlington Road on saanut loistavaa palautetta Wi-Fi-yhteydestään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta St. Stephen's Green. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 baaria ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 502 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
145 €
Hotel Riu Plaza The Gresham Dublin

Hotel Riu Plaza The Gresham Dublin

4.0 kautta 5.0 23 Upper O Connell Street, Dublin, Dublin
Hotel Riu Plaza The Gresham Dublin on saanut loistavaa palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta O'Connell Street. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 323 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.