Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Dublin

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Dublin

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi DUB
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 131 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 22 minuuttia

Kohteen Dublin Parhaimmat Pakettimatkat

Dublin lento + hotelli economyluokan lennoilla

Halvat lennot Helsingistä Dubliniin

Atlantin valtameren laidalla vihreän jalokiven lailla kimmeltävä Irlanti on kutsuva saarikohde, jossa reippaat Riverdance‑tanssijat ja Guinness‑tuoppeja kantavat punatukkaiset tarjoilijat ottavat matkailijat avosylin vastaan. Irlanti ei onneksi todellisuudessa ole näin stereotyyppinen, mutta helpoin tapa murtaa piintyneet myytit on varata lennot Helsingistä Dubliniin ja tutustua Irlantiin paikan päällä. Saarivaltion pääkaupunki Dublin on jo yksinään monipuolinen ja kutsuva lomakohde, jonka lävitse virtaava Liffeyjoki ja sitä ylittävät sillat hallitsevat kaupunkikuvaa. Dublin on kulttuurin, historian ja kirjallisuuden kaupunki, jossa matkailija pääsee tutustumaan niin keskiaikaiseen Kellsin kirjaan kuin James Joycen Odysseukseen. Lisäksi koko ihana Irlanti on ulottuvillasi, kun etsit halvat lennot Helsingistä Dubliniin ebookersin kautta.

Paras aika matkustaa Irlantiin

Suomi ja Irlanti ovat monessa suhteessa kuin kaukaisia serkuksia, joilla on yllättävän paljon yhteistä. Historian käänteet ja väkiluku ovat hyviä esimerkkejä samankaltaisuuksista, mutta niin on valitettavasti myös vaihteleva sää. Pakkaset ja lumisade ovat harvinaisia ilmiöitä Irlannissa, mutta vesisadetta riittää ympäri vuoden. Tästä syystä lennot Helsingistä Dubliniin voi varata huoletta mihin aikaan vuodesta vain, sillä sateenvarjo täytyy joka tapauksessa pakata mukaan. Pientä ripottelua ei edes huomaa, kun ihailee Moherin rantakallioiden jyrkkiä reunoja tai poikkeuksellisten kivipylväiden luonnostaan muodostamaa Giant’s Causewaytä. Kesä on kuitenkin lämpötilaltaan miellyttävin vuodenaika, joten silloin kannattaa toteuttaa haaveet kaupunkilomasta Dublinissa tai koko Irlannin kattavasta nähtävyyskierroksesta. Lento Helsingistä Dubliniin kestää parhaimmillaan vain hieman yli kolme tuntia, joten esimerkiksi pitkän viikonlopun vietto pääkaupungissa onnistuu helposti.

Suorat lennot Helsingistä Dubliniin

Finnair ja Norwegian liikennöivät suoria lentoja Helsingistä Dubliniin vuoden ympäri, mutta kummallakaan yhtiöllä ei ole valikoimissaan yhtä päivittäistä lentovuoroa, johon voisi aina turvautua. Dublinin‑matkailulla ei ole varsinaista yksittäistä sesonkiaikaa, joten lentojen määrä ei suoraan riipu kuukaudesta tai vuodenajasta. Suoria lentoja Helsinki–Dublin‑välillä ei myöskään ole tarjolla aivan kaikkina viikonpäivinä, joten mahdollisten matkapäivien vertailu kannattaa. Finnairin tai Norwegianin matkassa suora lento Helsingistä Dubliniin kestää vähän päälle kolme tuntia, mutta yksi välilasku ei välttämättä pidennä matka‑aikaa kuin 2–3 tunnilla. Vertaile lentoja Helsingistä Dubliniin ebookersin sivuilla ja valitse suoran yhteyden sijaan esimerkiksi SASin lento Tukholman kautta tai KLM:n lento Amsterdamin kautta.

Lähtö Helsinki‑Vantaan lentoasemalta

Loma saa kirjaimellisesti lentävän lähdön Helsinki‑Vantaalla, mutta myös kuvaannollisessa mielessä matkalle on helppo lähteä kotimaan päässä. Lentoasemalle pääsee suoraan lukuisilla kaukoliikenteen busseilla, joten oman kotikaupungin bussiyhteydet kannattaa käydä tarkistamassa Matkahuollon sivuilta. Joukkoliikenne on muutenkin kätevä tapa saapua Helsinki‑Vantaan lentoasemalle, sillä kentälle kulkee sekä junia että busseja Helsingistä päin. Rautatientorilta pääsee suoraan Helsinki‑Vantaan molemmille terminaaleille Finnair City Busilla tai HSL:n linjalla 615, ja ne ottavat matkustajia kyytiin myös reitin varrelta. Bussimatkaan kannattaa varata aikaa 30–45 minuuttia. Helsinki‑Vantaalle pääsee myös junalla suoraan päärautatieasemalta. Tikkurilan ja Myyrmäen kautta kulkevat I‑ ja P‑junat vievät lentomatkailijat Helsingin keskustasta lentoasemalle noin puolessa tunnissa. Helsinki‑Vantaan lentoasemalla on ajoittaista ruuhkaisuutta etenkin aamulla ja iltapäivällä, jolloin kannattaa varata hieman ylimääräistä aikaa turvatarkastuksessa jonottamiseen.

Saapuminen Dubliniin

Irlannin päässä lomailijoita odottaa Dublinin kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee noin 12 kilometrin etäisyydellä pääkaupungista. Taksimatka lentoasemalta Dubliniin kestää parikymmentä minuuttia, mutta kentältä pääsee jatkamaan matkaa myös lukuisilla bussiyhteyksillä. Dubliniin ja lähiseuduille pääsee esimerkiksi Dublin Busin julkisen liikenteen reiteillä tai lukuisien lentokenttäkuljetusta tarjoavien bussiyhtiöiden kyydissä. Yhteys Dublinin lentoasemalta kaupunkiin järjestyy mihin vuorokauden aikaan tahansa. Matkaa Irlannin muihin osiin voi myös jatkaa suoraan lentoasemalta, sillä bussireitit ulottuvat kaikkialle Galwaysta Corkiin.

Helsinki - Dublin Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Dublin?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Dublin on 132 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Dublin. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Dublin on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Dublin on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Dublin on tarjolla 301 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Dublin?

  reitillä Helsinki -- Dublin liikennöi 14 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Dublin -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Dublin: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Dublin (DUB), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Dublin.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Dublin?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Dublin hintaan 132 €! Reitillä Helsinki -- Dublin 14 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Dublin (DUB)\n * Finnair\n * British Airways\n * Air France\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Dublin useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Dublin (DUB)\n * Finnair -- 148 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- DUB\n \n\n * British Airways -- 47 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- DUB\n \n\n * Air France -- 24 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- DUB\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Dublin joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 148 lentoa reitillä Helsinki -- Dublin. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 301 lentoa kohteeseen Dublin (DUB).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Helsinki – Dublin?

  Suora lento reitillä Helsinki -- Dublin kestää yleensä noin 3 tuntia, 15 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 2 033,78 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 3 tuntia, 25 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 3 tuntia, 21 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Dublin?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Dublin (DUB)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 08.15\n * Aikaisin saapumisaika: 09.30\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 16.00\n * Myöhäisin saapumisaika: 17.20\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Helsinki – Dublin liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Helsinki -- Dublin liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|-----------------------|---------------|\n| Finnair | Airbus A319 |\n| British Airways | Airbus A319 |\n| Air France | Airbus A319 |\n| Lufthansa | Airbus A319 |\n| Scandinavian Airlines | Airbus A319 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Dublin?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: HEL Saapuu: DUB ke
29.1
to
30.1
pe
31.1
la
1.2
su
2.2
ma
3.2
ti
4.2
Välilaskut
AY 1381 07:40 am 09:00 am Tarkista hinta - - - Tarkista hinta Tarkista hinta - 0 välilasku(a)
AY 1385 03:55 pm 05:20 pm - Tarkista hinta Tarkista hinta - - - Tarkista hinta 0 välilasku(a)

Hotellit Dublin

Näytä kaikki 1 545 majoitusliikettä kohteessa Dublin
Clayton Hotel Dublin Airport

Clayton Hotel Dublin Airport

Stockhole Lane, Swords, Dublin, Dublin
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,1/5 (244 arvostelua)

  Beaumont Hospital (sairaala) on 3 kilometrin ja National Show Centre on 3,7 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta ekologisesta/kestävän ...

  Clayton Hotel Dublin Airport83 €

  Clayton Hotel Dublin Airport83 €
  Ashling Hotel Dublin

  Ashling Hotel Dublin

  Parkgate Street, Dublin, Dublin
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,4/5 (131 arvostelua)

   Guinness Storehouse, Christ Church Cathedral ja Dublinin linna sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. St. Patrick's Cathedral ja Trinity College ovat ...

   Ashling Hotel Dublin99 €

   Ashling Hotel Dublin99 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.