Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Dublin

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat lennot Helsingistä Dubliniin

Atlantin valtameren laidalla vihreän jalokiven lailla kimmeltävä Irlanti on kutsuva saarikohde, jossa reippaat Riverdance‑tanssijat ja Guinness‑tuoppeja kantavat punatukkaiset tarjoilijat ottavat matkailijat avosylin vastaan. Irlanti ei onneksi todellisuudessa ole näin stereotyyppinen, mutta helpoin tapa murtaa piintyneet myytit on varata lennot Helsingistä Dubliniin ja tutustua Irlantiin paikan päällä. Saarivaltion pääkaupunki Dublin on jo yksinään monipuolinen ja kutsuva lomakohde, jonka lävitse virtaava Liffeyjoki ja sitä ylittävät sillat hallitsevat kaupunkikuvaa. Dublin on kulttuurin, historian ja kirjallisuuden kaupunki, jossa matkailija pääsee tutustumaan niin keskiaikaiseen Kellsin kirjaan kuin James Joycen Odysseukseen. Lisäksi koko ihana Irlanti on ulottuvillasi, kun etsit halvat lennot Helsingistä Dubliniin ebookersin kautta.

Paras aika matkustaa Irlantiin

Suomi ja Irlanti ovat monessa suhteessa kuin kaukaisia serkuksia, joilla on yllättävän paljon yhteistä. Historian käänteet ja väkiluku ovat hyviä esimerkkejä samankaltaisuuksista, mutta niin on valitettavasti myös vaihteleva sää. Pakkaset ja lumisade ovat harvinaisia ilmiöitä Irlannissa, mutta vesisadetta riittää ympäri vuoden. Tästä syystä lennot Helsingistä Dubliniin voi varata huoletta mihin aikaan vuodesta vain, sillä sateenvarjo täytyy joka tapauksessa pakata mukaan. Pientä ripottelua ei edes huomaa, kun ihailee Moherin rantakallioiden jyrkkiä reunoja tai poikkeuksellisten kivipylväiden luonnostaan muodostamaa Giant’s Causewaytä. Kesä on kuitenkin lämpötilaltaan miellyttävin vuodenaika, joten silloin kannattaa toteuttaa haaveet kaupunkilomasta Dublinissa tai koko Irlannin kattavasta nähtävyyskierroksesta. Lento Helsingistä Dubliniin kestää parhaimmillaan vain hieman yli kolme tuntia, joten esimerkiksi pitkän viikonlopun vietto pääkaupungissa onnistuu helposti.

Suorat lennot Helsingistä Dubliniin

Finnair ja Norwegian liikennöivät suoria lentoja Helsingistä Dubliniin vuoden ympäri, mutta kummallakaan yhtiöllä ei ole valikoimissaan yhtä päivittäistä lentovuoroa, johon voisi aina turvautua. Dublinin‑matkailulla ei ole varsinaista yksittäistä sesonkiaikaa, joten lentojen määrä ei suoraan riipu kuukaudesta tai vuodenajasta. Suoria lentoja Helsinki–Dublin‑välillä ei myöskään ole tarjolla aivan kaikkina viikonpäivinä, joten mahdollisten matkapäivien vertailu kannattaa. Finnairin tai Norwegianin matkassa suora lento Helsingistä Dubliniin kestää vähän päälle kolme tuntia, mutta yksi välilasku ei välttämättä pidennä matka‑aikaa kuin 2–3 tunnilla. Vertaile lentoja Helsingistä Dubliniin ebookersin sivuilla ja valitse suoran yhteyden sijaan esimerkiksi SASin lento Tukholman kautta tai KLM:n lento Amsterdamin kautta.

Lähtö Helsinki‑Vantaan lentoasemalta

Loma saa kirjaimellisesti lentävän lähdön Helsinki‑Vantaalla, mutta myös kuvaannollisessa mielessä matkalle on helppo lähteä kotimaan päässä. Lentoasemalle pääsee suoraan lukuisilla kaukoliikenteen busseilla, joten oman kotikaupungin bussiyhteydet kannattaa käydä tarkistamassa Matkahuollon sivuilta. Joukkoliikenne on muutenkin kätevä tapa saapua Helsinki‑Vantaan lentoasemalle, sillä kentälle kulkee sekä junia että busseja Helsingistä päin. Rautatientorilta pääsee suoraan Helsinki‑Vantaan molemmille terminaaleille Finnair City Busilla tai HSL:n linjalla 615, ja ne ottavat matkustajia kyytiin myös reitin varrelta. Bussimatkaan kannattaa varata aikaa 30–45 minuuttia. Helsinki‑Vantaalle pääsee myös junalla suoraan päärautatieasemalta. Tikkurilan ja Myyrmäen kautta kulkevat I‑ ja P‑junat vievät lentomatkailijat Helsingin keskustasta lentoasemalle noin puolessa tunnissa. Helsinki‑Vantaan lentoasemalla on ajoittaista ruuhkaisuutta etenkin aamulla ja iltapäivällä, jolloin kannattaa varata hieman ylimääräistä aikaa turvatarkastuksessa jonottamiseen.

Saapuminen Dubliniin

Irlannin päässä lomailijoita odottaa Dublinin kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee noin 12 kilometrin etäisyydellä pääkaupungista. Taksimatka lentoasemalta Dubliniin kestää parikymmentä minuuttia, mutta kentältä pääsee jatkamaan matkaa myös lukuisilla bussiyhteyksillä. Dubliniin ja lähiseuduille pääsee esimerkiksi Dublin Busin julkisen liikenteen reiteillä tai lukuisien lentokenttäkuljetusta tarjoavien bussiyhtiöiden kyydissä. Yhteys Dublinin lentoasemalta kaupunkiin järjestyy mihin vuorokauden aikaan tahansa. Matkaa Irlannin muihin osiin voi myös jatkaa suoraan lentoasemalta, sillä bussireitit ulottuvat kaikkialle Galwaysta Corkiin.

Lento ja hotelli paketissa edullisesti:

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.