Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Bryssel

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Bryssel

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi BRU
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 130 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 35 minuuttia

Halvat lennot Helsingistä Brysseliin

Jos ensimmäiset mielikuvasi Belgian pääkaupungista liittyvät lähinnä EU:n betonisiin virastotaloihin ja sääntöjä rukkaaviin poliitikkoihin harmaissa jakkupuvuissa, tarvitset todellakin lennot Helsingistä Brysseliin. Paikan päällä huomaat lähes välittömästi, että Bryssel on todellisuudessa kiinnostava ja monipuolinen matkailukaupunki, jossa on sekä historiaa että kulttuuria. Kuuluisan Manneken Pis ‑patsaan lisäksi Brysselissä on esimerkiksi Unescon maailmanperintölistalta löytyvä Grand‑Place‑aukio ja vaikuttava metallijättiläinen Atomium. Belgia tunnetaan hyvin myös suklaasta, oluesta ja sarjakuvista, jotka yksinään ovat aivan riittävän suuri syy etsiä halvat lennot Helsingistä Brysseliin ebookersin sivuilta. Belgian kolmesta parhaasta herkusta voi vaikka nauttia samaan aikaan, sillä sarjakuvia pystyy vaivatta lukemaan samalla, kun maistelee hyvää suklaata ja täyteläistä olutta.

Lomailua ja liikematkailua Brysselissä

Kulttuurikohteet ja maittavat makuelämykset tekevät Brysselistä loistavan kaupunkimatkakohteen mihin aikaan vuodesta tahansa, mutta monien keskieurooppalaisten suurkaupunkien tavoin Bryssel houkuttelee eniten vierailijoita kesäisin. Kevät ja syksy ovat myös mukavan lämpimiä ja kaupunkilomailuun sopivia, joten varaa lennot Helsingistä Brysseliin vähemmän helteiseen vuodenaikaan ja kiertele kaupunkia omassa rauhassa. ”Oma rauha” on toki suhteellinen käsite miljoonakaupungissa, mutta suurimmat turistilaumat pystyy välttämään ajoittamalla loman kevääseen, syksyyn tai talveen. Näinä kolmena vuodenaikana myös lento Helsingistä Brysseliin löytyy vaivattomasti, sillä kaupunkiin suuntaavat bisnesmatkailijat ja poliitikot pitävät koneiden täyttöasteen korkeana. Monipuolisessa Brysselissä kannattaa pitää mieli avoimena, joten lomareissaajat voivat hyvin käydä kurkkaamassa EU:n päätöksenteon näyttämöä ja poliitikot saavat hetken hengähdystauon keskittymällä Tinttien lukemiseen Belgian sarjakuvakeskuksessa.

Suorat lennot Helsingistä Brysseliin

Brysselin ja Helsingin välisistä hyvistä lentoyhteyksistä on kiittäminen juuri virkaintoisia poliitikkoja ja liikematkailijoita, sillä suoria vuoroja kaupunkien välillä on tarjolla vuoden ympäri. Kotimainen Finnair hoitaa matkailijat Suomesta Belgiaan, joten vertaile suoria lentoja Helsingistä Brysseliin ebookersin sivuilla ja valitse sopiva vuoro sinivalkoisilla siivillä. Kesällä suoria lentovaihtoehtoja on jonkin verran vähemmän, mutta silloinkin pääkaupungista toiseen pääsee vähintään kerran päivässä. Suora lento Helsingistä Brysseliin kestää yleensä hieman yli 2,5 tuntia. Jos sinulla on enemmän aikaa kuin rahaa, voit useimmiten säästää jälkimmäistä valitsemalla yhden välilaskun sisältävät lennot Helsingin ja Brysselin välillä. Esimerkiksi SASin lennot Kööpenhaminan tai Tukholman kautta tai KLM:n lennot Amsterdamin kautta voi löytää varsin halpaan hintaan, eikä matka‑aika välttämättä nouse yli viiden tunnin. Suosittuun Brysseliin löytää varmasti omaan aikatauluun ja kukkaroon sopivan lennon, kunhan käyttää hetken matkapäivien ja lentoyhtiöiden vertailuun.

Lähtö Helsinki‑Vantaan lentoasemalta

Sujuva matkaan lähtö on kaiken A ja O, jotta lomatunnelma ei latistu heti alkuunsa. Helsinki‑Vantaan lentoasemalle on onneksi helppo saapua niin pääkaupunkiseudulta kuin Kehä III:n ulkopuolelta. Monet kaukoliikenteen bussit tulevat suoraan kentälle, joten oman kotikaupungin mahdolliset vuorot kannattaa tarkistaa Matkahuollon sivuilta. Helsingin keskustasta päin lentoasemalle pääsee sekä bussilla että junalla. Finnair City Bus ja HSL:n linja 615 kuljettavat lentoreissaajat suoraan Helsinki‑Vantaan terminaaleille 1 ja 2. Bussimatka kaupungista kentälle kestää 30–45 minuuttia, ja mukaan pääsee myös matkan varrella olevilta pysäkeiltä. Matka keskustasta lentoasemalle taittuu kehärataa pitkin kätevästi junalla noin puolessa tunnissa Tikkurilan tai Myyrmäen kautta. Varaa hiukan ylimääräistä aikaa turvatarkastuksen hoitamiseen Helsinki‑Vantaan lentoaseman ruuhka‑aikoina, jotka ajoittuvat yleensä aamuun ja iltapäivään.

Saapuminen Brysseliin

Belgian päässä matka Brysselin lentoasemalta (IATA: BRU) jatkuu sujuvasti, sillä juna- ja bussiyhteydet pelaavat kaikkiin suuntiin. Noin 12 kilometrin päässä Brysselin keskustasta sijaitsevalta asemalta pääsee kaupunkiin bussilla parhaimmillaan noin puolessa tunnissa. Valittavana on suoria express‑vuoroja ja eri puolille kaupunkia vieviä bussilinjoja. Brysseliin pääsee kätevästi myös useita kertoja tunnissa lähtevillä junavuoroilla. Lisäksi lentoasemalta pääsee kaukoliikenteen junilla ja busseilla muualle Belgiaan ja esimerkiksi Alankomaihin.

Lennot Helsinki – Bryssel

Onko kohteiden Helsinki ja Bryssel välillä suoria lentoja?

Onko Finnair valintasi lennolle kohteeseen Bryssel? Loistava valinta! Se on yksi parhaimmista yhtiöistä, joka lentää suoria lentoja kohteiden Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja Bryssel (BRU-Brussels) välillä, joten voit olla varma, että matkasi on mukava.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Helsinki ja Bryssel välillä kestää?

Kohteiden Helsinki ja Bryssel välinen matka on 1 650 km ja lentoaika on noin 2 tuntia ja 35 minuuttia. Mutta hyvällä säällä lentoon saattaa mennä vain 2 tuntia ja 35 minuuttia. Jos haluat varata suorat lennot, SAS ja Finnair tarjoavat usein hyviä vaihtoehtoja.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Bryssel välisille lennoille?

Reitille Helsinki – Bryssel on pari vaihtoehtoa. Nämä ovat joitain suosituimpia reittejä:

  • Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) – Bryssel (BRU-Brussels): 53 lentoa viikossa
  • Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) – Charleroi (CRL-Brussels South Charleroi): 11 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki ja Bryssel välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Pitkään odottamasi loma on pian edessäsi. Jos edelleen harkitset, että mikä reitillä Helsinki – Bryssel liikennöivä lentoyhtiö vastaa matkasuunnitelmiasi parhaiten, kannattaa tarkistaa yhtiön SAS tarjonta. Se on useiden matkailijoiden suosima ja se operoi 84 lentoa joka kuukausi. Toinen vaihtoehto on Finnair. Se operoi 47 lentoa tällä reitillä joka kuukausi. Käytä hieman aikaa vertaillen näitä kahta yhtiötä ja saatat hyvinkin onnistua löytämään upean tarjouksen.

Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Bryssel välillä on?

Matka kohteiden Helsinki ja Bryssel välillä ei voisi olla helpompi. 8 päivittäistä lentoa takaavat, että voit helposti valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan ajan.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: HEL Saapuu: BRU la
4.7
su
5.7
ma
6.7
ti
7.7
ke
8.7
to
9.7
pe
10.7
Välilaskut
AY 1541 07:40 am 09:15 am - - Tarkista hinta - Tarkista hinta - Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 1545 04:40 pm 06:15 pm - - - Tarkista hinta - Tarkista hinta - 0 välilasku(a)

Varatuimmat hotellit Bryssel

Näytä kaikki 794 majoitusliikettä kohteessa Bryssel
101 €
NH Collection Brussels Centre

NH Collection Brussels Centre

4.0 kautta 5.0 Boulevard Adolphe Max 7, Bryssel
NH Collection Brussels Centre on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Grand Place. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen kiinteä internetyhteys, ravintola ja kuntoklubi. Tässä vuonna 1936 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 241 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa syvän kylpyammeen ja satelliittikanavat.
65 €
MEININGER Hotels Bruxelles City Center

MEININGER Hotels Bruxelles City Center

3.0 kautta 5.0 Quai du Hainaut 33, Bryssel
MEININGER Hotels Bruxelles City Center on saanut loistavaa palautetta hyvistä kylpyhuoneistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta MIMA-taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja business centerin. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 170 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
68 €
MEININGER Hotel Bruxelles Gare du Midi

MEININGER Hotel Bruxelles Gare du Midi

3.0 kautta 5.0 101 Rue Bara, Bryssel
MEININGER Hotel Bruxelles Gare du Midi on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Manneken Pis (patsas). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja pyykinpesutilat. Tässä 3 tähden hotellissa on 170 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.