Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Bryssel

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Bryssel

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi ZWE
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 218 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 40 minuuttia

Kohteen Bryssel Parhaimmat Pakettimatkat

Bryssel lento + hotelli economyluokan lennoilla

Halvat lennot Helsingistä Brysseliin

Jos ensimmäiset mielikuvasi Belgian pääkaupungista liittyvät lähinnä EU:n betonisiin virastotaloihin ja sääntöjä rukkaaviin poliitikkoihin harmaissa jakkupuvuissa, tarvitset todellakin lennot Helsingistä Brysseliin. Paikan päällä huomaat lähes välittömästi, että Bryssel on todellisuudessa kiinnostava ja monipuolinen matkailukaupunki, jossa on sekä historiaa että kulttuuria. Kuuluisan Manneken Pis ‑patsaan lisäksi Brysselissä on esimerkiksi Unescon maailmanperintölistalta löytyvä Grand‑Place‑aukio ja vaikuttava metallijättiläinen Atomium. Belgia tunnetaan hyvin myös suklaasta, oluesta ja sarjakuvista, jotka yksinään ovat aivan riittävän suuri syy etsiä halvat lennot Helsingistä Brysseliin ebookersin sivuilta. Belgian kolmesta parhaasta herkusta voi vaikka nauttia samaan aikaan, sillä sarjakuvia pystyy vaivatta lukemaan samalla, kun maistelee hyvää suklaata ja täyteläistä olutta.

Lomailua ja liikematkailua Brysselissä

Kulttuurikohteet ja maittavat makuelämykset tekevät Brysselistä loistavan kaupunkimatkakohteen mihin aikaan vuodesta tahansa, mutta monien keskieurooppalaisten suurkaupunkien tavoin Bryssel houkuttelee eniten vierailijoita kesäisin. Kevät ja syksy ovat myös mukavan lämpimiä ja kaupunkilomailuun sopivia, joten varaa lennot Helsingistä Brysseliin vähemmän helteiseen vuodenaikaan ja kiertele kaupunkia omassa rauhassa. ”Oma rauha” on toki suhteellinen käsite miljoonakaupungissa, mutta suurimmat turistilaumat pystyy välttämään ajoittamalla loman kevääseen, syksyyn tai talveen. Näinä kolmena vuodenaikana myös lento Helsingistä Brysseliin löytyy vaivattomasti, sillä kaupunkiin suuntaavat bisnesmatkailijat ja poliitikot pitävät koneiden täyttöasteen korkeana. Monipuolisessa Brysselissä kannattaa pitää mieli avoimena, joten lomareissaajat voivat hyvin käydä kurkkaamassa EU:n päätöksenteon näyttämöä ja poliitikot saavat hetken hengähdystauon keskittymällä Tinttien lukemiseen Belgian sarjakuvakeskuksessa.

Suorat lennot Helsingistä Brysseliin

Brysselin ja Helsingin välisistä hyvistä lentoyhteyksistä on kiittäminen juuri virkaintoisia poliitikkoja ja liikematkailijoita, sillä suoria vuoroja kaupunkien välillä on tarjolla vuoden ympäri. Kotimainen Finnair hoitaa matkailijat Suomesta Belgiaan, joten vertaile suoria lentoja Helsingistä Brysseliin ebookersin sivuilla ja valitse sopiva vuoro sinivalkoisilla siivillä. Kesällä suoria lentovaihtoehtoja on jonkin verran vähemmän, mutta silloinkin pääkaupungista toiseen pääsee vähintään kerran päivässä. Suora lento Helsingistä Brysseliin kestää yleensä hieman yli 2,5 tuntia. Jos sinulla on enemmän aikaa kuin rahaa, voit useimmiten säästää jälkimmäistä valitsemalla yhden välilaskun sisältävät lennot Helsingin ja Brysselin välillä. Esimerkiksi SASin lennot Kööpenhaminan tai Tukholman kautta tai KLM:n lennot Amsterdamin kautta voi löytää varsin halpaan hintaan, eikä matka‑aika välttämättä nouse yli viiden tunnin. Suosittuun Brysseliin löytää varmasti omaan aikatauluun ja kukkaroon sopivan lennon, kunhan käyttää hetken matkapäivien ja lentoyhtiöiden vertailuun.

Lähtö Helsinki‑Vantaan lentoasemalta

Sujuva matkaan lähtö on kaiken A ja O, jotta lomatunnelma ei latistu heti alkuunsa. Helsinki‑Vantaan lentoasemalle on onneksi helppo saapua niin pääkaupunkiseudulta kuin Kehä III:n ulkopuolelta. Monet kaukoliikenteen bussit tulevat suoraan kentälle, joten oman kotikaupungin mahdolliset vuorot kannattaa tarkistaa Matkahuollon sivuilta. Helsingin keskustasta päin lentoasemalle pääsee sekä bussilla että junalla. Finnair City Bus ja HSL:n linja 615 kuljettavat lentoreissaajat suoraan Helsinki‑Vantaan terminaaleille 1 ja 2. Bussimatka kaupungista kentälle kestää 30–45 minuuttia, ja mukaan pääsee myös matkan varrella olevilta pysäkeiltä. Matka keskustasta lentoasemalle taittuu kehärataa pitkin kätevästi junalla noin puolessa tunnissa Tikkurilan tai Myyrmäen kautta. Varaa hiukan ylimääräistä aikaa turvatarkastuksen hoitamiseen Helsinki‑Vantaan lentoaseman ruuhka‑aikoina, jotka ajoittuvat yleensä aamuun ja iltapäivään.

Saapuminen Brysseliin

Belgian päässä matka Brysselin lentoasemalta (IATA: BRU) jatkuu sujuvasti, sillä juna- ja bussiyhteydet pelaavat kaikkiin suuntiin. Noin 12 kilometrin päässä Brysselin keskustasta sijaitsevalta asemalta pääsee kaupunkiin bussilla parhaimmillaan noin puolessa tunnissa. Valittavana on suoria express‑vuoroja ja eri puolille kaupunkia vieviä bussilinjoja. Brysseliin pääsee kätevästi myös useita kertoja tunnissa lähtevillä junavuoroilla. Lisäksi lentoasemalta pääsee kaukoliikenteen junilla ja busseilla muualle Belgiaan ja esimerkiksi Alankomaihin.

Helsinki - Bryssel Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Bryssel?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Bryssel on 218 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Bryssel. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Bryssel on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Bryssel on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Bryssel on tarjolla 330 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Bryssel?

  reitillä Helsinki -- Bryssel liikennöi 19 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Bryssel -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Bryssel: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Brussels (BRU), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Saapuessasi kohteeseen Bryssel voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n* Brussels (BRU)\n* Brussels South Charleroi (CRL)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Bryssel.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Bryssel?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Bryssel hintaan 218 €! Reitillä Helsinki -- Bryssel 19 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Bryssel (BRU)\n * Finnair\n * British Airways\n * Lufthansa\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Bryssel useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Bryssel (BRU)\n * Finnair -- 167 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- BRU\n \n\n * British Airways -- 37 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- BRU\n \n\n * Lufthansa -- 20 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- BRU\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Bryssel joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 167 lentoa reitillä Helsinki -- Bryssel. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 330 lentoa kohteeseen Bryssel (BRU).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Helsinki – Bryssel?

  Suora lento reitillä Helsinki -- Bryssel kestää yleensä noin 2 tuntia, 35 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 1 655,66 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 2 tuntia, 35 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 2 tuntia, 35 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Bryssel?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Bryssel (BRU)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 07.40\n * Aikaisin saapumisaika: 09.15\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 20.00\n * Myöhäisin saapumisaika: 21.35\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Helsinki – Bryssel liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Helsinki -- Bryssel liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|-----------------------|---------------|\n| Finnair | Airbus A319 |\n| British Airways | Airbus A319 |\n| Lufthansa | Airbus A319 |\n| KLM | Airbus A319 |\n| Scandinavian Airlines | Airbus A319 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Bryssel?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: HEL Saapuu: BRU su
19.1
ma
20.1
ti
21.1
ke
22.1
to
23.1
pe
24.1
la
25.1
Välilaskut
AY 1541 09:15 am 10:55 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 1545 04:40 pm 06:20 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 1549 08:05 pm 09:45 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - - 0 välilasku(a)
AY 1543 03:30 pm 05:10 pm - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - 0 välilasku(a)

Hotellit Bryssel

Näytä kaikki 843 majoitusliikettä kohteessa Bryssel
Sheraton Brussels Airport Hotel

Sheraton Brussels Airport Hotel

Brussels National Airport, Zaventem
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,1/5 (14 arvostelua)

  NATOn päämaja, Euroopan parlamentti ja Pyhän Mikaelin katedraali sijaitsevat 15 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Belgian ...

  Sheraton Brussels Airport Hotel95 €

  Sheraton Brussels Airport Hotel95 €
  NH Brussels EU Berlaymont

  NH Brussels EU Berlaymont

  Boulevard Charlemagne 11-19, Bryssel
   4.0 kautta 5.0
    
    
   3,8/5 (27 arvostelua)

   Euroopan komission päämaja (Berlaymont-rakennus) ja Euroopan parlamentti sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta ...

   NH Brussels EU Berlaymont67 €

   NH Brussels EU Berlaymont67 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.