Halvat lennot Belgiaan alkaen

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Belgia suosituimpiin kaupunkeihin

Lento ja hotelli -tarjoukset kohteeseen Belgia

Belgia – Lomat Economy-lennoilla

The House of Edward
Ghent River Hotel
Hotel de Flandre
1898 The Post
Yalo Urban Boutique Hotel Ghent

Kiinnostaako kaunis Belgia? Matkat voit varata vaikka heti!

Jos olet harkinnut lähteväsi lomalle Belgiaan, olet oikealla asialla: Belgiassa riittää maan pienestä koosta huolimatta paljon nähtävää ja koettavaa niin lapsiperheille, pariskunnille, ystävyksille kuin yksin matkustavillekin. Reilun 11 miljoonan asukkaan maa tunnetaan kenties parhaiten pääkaupungistaan Brysselistä, jossa sijaitsee Euroopan unionin päämaja. Belgian-matkat ovat kiinnostavia monesta muustakin syystä. Tiesitkö, että maassa on ihastuttavia hiekkarantoja Pohjanmeren rannikolla? Lisäksi Belgiassa on pitkät suklaanvalmistuksen perinteet. Belgialainen suklaa tunnetaankin jo kaikkialla maailmassa – maa on siis ehdottomasti myös herkkusuiden paratiisi! Mikä parasta, lentoliput Belgiaan ovat yleensä edullisia ja niitä on tarjolla paljon.

Halvat lennot Belgiaan

Belgia ei ole kovin kaukana: pääset lentäen noin 1 700 kilometrin päässä sijaitsevaan Belgiaan nopeimmillaan kahdessa ja puolessa tunnissa ilman välilaskuja. Suoria lentoja Belgiaan tarjoaa Finnair, mutta saatat säästää lentojen hinnoissa, jos valitset välilaskulliset lennot. Belgiaan liikennöivät muiden muassa Lufthansa, airBaltic ja Brussels Airlines. Halvimmat lennot Belgiaan saat todennäköisesti Swissiltä, Ukraine International Airlinesiltä ja Lufthansalta. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että halvimpien lentojen sisältämä välilasku saattaa kestää useiden tuntien ajan, jolloin matka-aikasi pitenee huomattavasti. Valitsitpa minkä lentoyhtiön tahansa, voit löytää halvat lennot Belgiaan myös varaamalla lentoliput hyvissä ajoin: jos onnistut ostamaan lippusi jo esimerkiksi kuukautta tai kahta ennen lähtöpäivää, saat ne todennäköisesti vielä kohtuullisilla hinnoilla.

Milloin kannattaa lähteä matkaan?

Halvat matkat Belgiaan löydät todennäköisimmin syys- ja marraskuussa. Syksy on myös sään puolesta hyvää aikaa matkustaa Belgiaan, sillä erityisesti elo- ja syyskuu ovat tavallisesti vähäsateisia verrattuna muihin vuodenaikoihin ja lämpötila on alkusyksystä keskimäärin hieman alle 20 asteen. Kesä–heinäkuussa on lämpimintä, mutta myös lennot Belgiaan ovat tuolloin kalliimpia. Belgian ilmasto on suhteellisen viileä verrattuna Keski-Euroopan ilmastoon, mutta meidän suomalaisten näkökulmasta Belgian lämpimät kesät ja leudot talvet ovat varsin miellyttäviä. Jos haluat päästä edullisesti Belgiaan, lennot sinne voivat olla halpoja myös tammikuussa sekä joulukuussa. Perheenjäsenesi eivät luultavasti panisi pahakseen, jos löytäisivät joulupaketeistaan ihania belgialaisia herkkuja tai vaatteita! Varmaa on, että voit viettää Belgiassa mieleenpainuvan ja rentouttavan loman mihin vuodenaikaan tahansa. Varaa siis lento Belgiaan silloin, kun omaan kalenteriisi sopii!

Perillä Belgiassa

Kun matkustat Belgiaan, lentosi laskeutuu todennäköisesti Brysseliin, joka on suomalaisten suosituin kohde Belgiassa. Brysselin lentokenttä (IATA: BRU) sijaitsee noin 12 kilometrin päässä kaupungista, ja lentokenttä palvelee vuosittain jopa noin 25 miljoonaa kansainvälistä matkailijaa. Lentokentällä on runsaasti erilaisia myymälöitä, ravintoloita ja kahviloita jokaiseen tarpeeseen. Lisäksi lentokentällä on muun muassa ilmainen langaton internet-yhteys, apteekki, autovuokraamo ja rahanvaihtopisteitä. Belgian rahayksikkö on euro, joten sinun ei tarvitse onneksi huolehtia valuutan vaihtamisesta. Toinen suosittu kohde Belgiassa on hieman yli 500 000 asukkaan Antwerp, jonne pääset lentäen yhden välilaskun kautta nopeimmillaan vajaassa viidessä tunnissa. Antwerpin lentokenttä (IATA: ANR) on selvästi Brysselin lentokenttää harvemmin liikennöity ja vaatimattomammin varusteltu, mutta voit kuitenkin ruokailla lentokentän ravintolassa sekä tehdä ostoksia pienessä myymälässä.

Lentokentältä hotelliin

Brysselin lentokentällä on rautatieasema, jolta lähtee junia sekä kaikkialle Belgiaan että myös muualle Eurooppaan. Pääset lentokentältä Brysselin keskustaan 17 minuutissa sekä esimerkiksi historialliseen, kauniiseen Ghentiin vajaassa tunnissa. Voit ostaa junaliput etukäteen internetistä tai rautatieasemalta. Myös useat bussit liikennöivät lentokentältä Brysselin keskustaan. Lentokentällä on saatavilla myös takseja. Taksimatka Brysselin keskustaan maksaan noin 45 euroa. Jos lentosi laskeutuu puolestaan Antwerpin lentokentälle, pääset kaupunkiin joko läheisen rautatieaseman kautta junalla. Bussit numero 51, 52 tai 53 kulkevat lentokentältä Berchemin rautatieasemalle, josta pääset esimerkiksi raitiovaunulla numero 9 Antwerpin keskustaan. Taksilla matka kaupunkiin maksaa noin 10 euroa. Olipa kohteenasi mikä tahansa kaupunki Belgiassa, pääset takuulla nauttimaan uusista elämyksistä ja mielenkiintoisista nähtävyyksistä. Jos mielesi siis tekee lähteä Belgiaan, edulliset lennot kannattaa ostaa jo tänään!

Autonvuokraustarjoukset Belgia

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.