Halvat lennot Kroatiaan alkaen 70 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Kroatia suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Kroatia

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Kroatia olivat annetulla aikavälillä 70 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 159 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa

Lento ja hotelli -tarjoukset kohteeseen Kroatia

Kroatia – Lomat Economy-lennoilla

Royal Palm Hotel
Hotel Marul
Cornaro Hotel
Dubrovnik Palace
Royal Blue Hotel
Royal Princess Hotel
Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Kroatian-matkat – lennot Kroatiaan vievät kauniille rannoille ja historiallisiin kaupunkeihin

Kroatia on Adrianmeren rannalla sijaitseva vajaan viiden miljoonan asukkaan valtio. Maan puhtaan turkoosit vedet, lukuisat hiekkarannat ja kiinnostava historia vetävät puoleensa yhä enemmän matkailijoita, ja alueen edullinen hintataso tekee Kroatiasta ihanteellisen matkakohteen myös budjettireissaajille. Myös Kroatian lentoyhteydet paranevat vuosi vuodelta, ja maahan on helppo suunnata lomailemaan myös Suomesta. Eipä ole mikään ihme, että Kroatian-matkat ovat viime vuosina kasvattaneet suosiotaan huimasti kaikenikäisten matkailijoiden keskuudessa!

Halvat lennot Kroatiaan löydät meiltä

Suomesta on tätä nykyä helppoa ja edullista matkustaa Kroatiaan, sillä halpalentoyhtiö Norwegian lentää Helsinki-Vantaan lentoasemalta suorin lennoin Pulaan, Splitiin ja Dubrovnikiin. Dubrovnikiin lentää suoraan myös Finnair, ja yhden välilaskun reiteillä operoivat edellä mainittujen lisäksi muun muassa Lufthansa ja Czech Airlines. Välilaskulliset lennot ovat kuitenkin huomattavasti suoria yhteyksiä pidempiä, eivätkä niiden hinnat ole useinkaan erityisen edullisia. Halvat lennot Kroatiaan ovat saatavilla varsinkin alkukeväästä, kun rantalomakausi on maassa vielä lähtökuopissaan.

Kroatiassa on helppo viettää vaikkapa yhdistetty kaupunki- ja rantaloma: ikivanhat kaupungit linnoituksineen ovat täynnä eloa ja ystävällisiä ihmisiä, ja saarineen Kroatiasta löytyy huimat kuutisentuhatta kilometriä rantaviivaa. Rannikon lisäksi reissulla kannattaa poiketa myös sisämaassa, jonka upeat kansallispuistot ja pikkukylät jäävät varmasti mieleen. Kroatian matkailu on kaikinpuolin helppoa ja mukavaa varsinkin kesäaikaan, kun lentoja on saatavilla hyvin. Varaa lento Kroatiaan ebookersin kautta. Hakukoneemme avulla löydät varmasti halvimmat lennot Kroatiaan!

Monipuolinen matkakohde

Kroatia on täynnä tekemistä ja näkemistä. Maan suosituin matkakohde on sen eteläosassa sijaitseva Dubrovnikin kaupunki, jota ympäröivät ikivanhat muurit. Kaupungista on helppo suunnata viettämään päivää myös vaikkapa läheisille hiekkarannoille tai jollekin rannikon kuvankauniista saarista. Toinen suosittu lomakohde on Dalmatian rannikolla sijaitseva Split, joka tarjoilee kävijöilleen niin ikään idyllisen vanhan kaupungin kapeine katuineen ja tunnelmallisine ravintoloineen. Lisäksi Splitissä on eläväinen kaupunkikulttuuri, ja varsinkin rantakadulla on kesäaikaan mukava tunnelma. Sekä Dubrovnikiin että Splitiin lentää Suomesta vain reilussa kolmessa tunnissa, ja lentoasemilta on kattavat bussiyhteydet kaupunkien keskustoihin.

Kroatian luoteisosassa sijaitseva Istrian niemimaa on toinen alue, johon turistit suuntaavat sankoin joukoin Kroatian lämpimän kesän aikana. Niemimaa sijaitsee aivan Italian ja Slovenian naapurissa, ja etenkin Italian vaikutus näkyy alueella vahvana. Istrian niemimaan suosituimmat kohteet ovat Pula, Rovinj ja Poreč, joista varsinkin Pulassa pääsee kokemaan hyvinkin autenttista kroatialaista kaupunkielämää. Pulaan on myös helpointa lentää Suomesta, sillä kaupunkiin on kesällä suora lentoyhteys Helsinki-Vantaalta.

Sisämaahan suunnattaessa voi kohteeksi ottaa vaikkapa Kroatian pääkaupungin Zagrebin, josta löytyy paljon nähtävää jo itse kaupungin arkkitehtuurin suhteen. Kaupungissa on kattava kulttuuritarjonta, paljon laadukkaita ravintoloita ja vilkas yöelämä. Koska suurin osa maan turismista suuntautuu rannikkoalueille, Zagreb jää moneltakin matkailijalta väliin, vaikka sillä on kaupunkilomakohteena paljon tarjottavaa. Suomesta Zagrebiin pääsee helposti välilaskullisella lennolla.

Kroatian kuuma kesä odottaa!

Kroatian ilmasto muistuttaa läheisesti muiden Välimeren maiden ilmastoa. Kesät ovat kuumia ja kuivia ja talvet sateisia. Sisämaassa on huomattavasti rannikkoa viileämpää, eivätkä keskilämpötilat nouse siellä kesälläkään kuin noin 20 asteen tuntumille. Rannikolla taas nautitaan kesällä jopa 30 asteen lämmöstä, eikä elohopea laske useimmiten talvellakaan pakkasen puolelle. Kesä on parasta aikaa matkustaa Kroatiaan, mutta jos haluat lomailla ilman tungosta, kannattaa matka varata keskikesän sijaan joko heti kesän alkuun tai alkusyksyyn. Näinä aikoina myös lennot Kroatiaan ovat edullisempia kuin keskikesällä.

Autonvuokraustarjoukset Kroatia

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.