Halvat lennot Maltalle

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Malta suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Malta

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Malta olivat annetulla aikavälillä 124 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 234 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lufthansa
Air Baltic
Turkish Airlines
Austrian Airlines
Air France
Air Baltic

Lento ja hotelli -tarjoukset kohteeseen Malta

Malta – Lomat Economy-lennoilla

Corinthia Palace Malta
Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands
Maritim Antonine Hotel & Spa Malta
Ta' Tereza In Manwel Dimech
Palais Le Brun
La Falconeria Hotel
Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat lennot kohteeseen Malta

Mistä löydän halvimmat lennot kohteeseen Malta?

Halvimmat lennot kohteeseen Malta löydät ebookersin lentohakukoneesta. Löydät helposti parhaat lentotarjoukset ja voit varata edulliset lennot helposti vertaamalla hintoja ja lentoyhtiöitä. Hakukonetta on todella vaivatonta käyttää. Syötä vain lähtöpaikka ja kohteen nimi, haluamasi matkustuspäivät ja kuinka monta henkilöä matkustaa. Klikkaamalla ‘hae’ etsimme sinulle halvimmat lennot kohteeseen Malta.


Mikä on halvin hinta lennolle kohteeseen Malta?

Halvin lento kohteesta Helsinki (HEL) kohteeseen Luqa (MLA) maksaa tällä hetkellä edestakaisena lentona ainoastaan 234 € tai yhdensuuntaisena puolestaan 124 €.


Milloin on paras aika matkustaa kohteeseen Malta?

Lentojen hintojen vaihtelu riippuu matkasi ajankohdasta sekä miten ajoissa teet lennon varauksen. Yleisesti ottaen saat lentoliput halvalla, kun matkustat sesongin ulkopuoliseen aikaan.

Tämä pätee myös kotimaan matkailuun, sillä paras aika matkustaa Suomessa on yleisten pyhäpäivien ja juhlien ulkopuolella. Myös koulujen lomien aikaan kotimaan lennot saattavat olla erittäin haluttuja, jolloin lennot Helsinkiin tai Tampereelle on hyvä varata kiireettömämpään aikaan. Suositut lennot Kittilään. Ouluun tai Rovaniemelle on hyvä suunnitella loma-aikojen ulkopuolelle.

Halvin aika matkustaa kohteeseen Malta edestakaisella lennolla on marraskuussa ja yhdensuuntaisella lennolla puolestaan marraskuussa.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Malta?

Kohteeseen Malta lentää jopa 12 lentoyhtiötä, joiden väliltä voit valita itsellesi parhaan vaihtoehdon. Hakukoneellamme näet helposti kaikki lentoyhtiöt ja valitset sinulle sopivimman lentomatkan seuraavien lentoyhtiöiden valikoimasta: Air Baltic, Lufthansa, KLM, Air France, Turkish Airlines, Austrian Airlines.


Voiko kohteen Malta lentoja perua COVID-19 tilanteen vuoksi?

Lennon peruminen COVID-19 tilanteen vuoksi kohteeseen Malta voi olla mahdollista. Voit tarkastaa tililtäsi varauksesi tilan. Jos sinulla on mitä tahansa muita kysymyksiä liittyen aiheeseen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Kun ostat lentoliput ebookersin kautta, voit lisätä lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Näin pidätät itselläsi oikeuden perua varauksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!


Mitä jos lentoni kohteeseen Malta peruuntuu?

Lennon peruuntuminen kohteeseen Malta saattaa johtua monesta syystä. Lennon peruuntuessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme joka auttaa sinua lennon peruuntumiseen liittyvissä asioissa.

Autonvuokraustarjoukset Malta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.