Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Suosituimmat hotellit Viro

Swissotel Tallinn 126 €
Swissotel Tallinn

Swissotel Tallinn

Tornimae 3, Tallinna
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Viron taideakatemia, Raatihuoneentori ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Aleksanteri Nevskin katedraali ja Pyhän Olavin kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 24 minuutin kävelymatkan päässä.

  Metropol Spa Hotel 80 €
  Metropol Spa Hotel

  Metropol Spa Hotel

  Roseni 9, Tallinna, TLL
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Venäläinen kulttuurikeskus, Raatihuoneentori ja Pyhän Olavin kirkko sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Tallinnan satama ja Pyhän Nikolauksen kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

   Radisson Blu Hotel Olumpia 93 €
   Radisson Blu Hotel Olumpia

   Radisson Blu Hotel Olumpia

   33 Liivalaia Street, Tallinna
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Viihde- ja elämäntapakeskus Solaris, Viron kansallisooppera ja Rotermannin alue sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Raatihuoneentori ja Kohtuotsan näköalatasanne ovat myös 2 kilometrin päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 24 minuutin kävelymatkan päässä.

    Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn 81 €
    Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

    Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

    Toompuiestee 27 / Paldiski mnt 4, Tallinna
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Aleksanteri Nevskin katedraali, Tallinnan tuomiokirkko ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Raatihuoneentori ja Pyhän Olavin kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

     Meriton Old Town Garden Hotel 56 €
     Meriton Old Town Garden Hotel

     Meriton Old Town Garden Hotel

     Lai 24/Pikk 29, Tallinna
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Kanutin killan talo, Raatihuoneentori ja Tallinnan raatihuone sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Pyhän Olavin kirkko ja Pyhän Nikolauksen kirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Tallink Spa and Conference Hotel 103 €
      Tallink Spa and Conference Hotel

      Tallink Spa and Conference Hotel

      Sadama 11a, Tallinna
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tallinnan satama ja Pyhän Olavin kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Raatihuoneentori ja Tallinnan raatihuone ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

       Original Sokos Hotel Viru 103 €
       Original Sokos Hotel Viru

       Original Sokos Hotel Viru

       Viru väljak 4, Tallinna
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Viru Keskus -ostoskeskus, Raatihuoneentori ja Tallinnan raatihuone sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Pyhän Nikolauksen kirkko ja Pyhän Olavin kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Palace by TallinnHotels 120 €
        Hotel Palace by TallinnHotels

        Hotel Palace by TallinnHotels

        Vabaduse Valjak 3, Tallinna
          
         4.5 kautta 5.0 Tähteä

         Vabaduse väljak, Pyhän Nikolauksen kirkko ja Raatihuoneentori sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Aleksanteri Nevskin katedraali ja Tallinnan tuomiokirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.

         L'Ermitage Hotel 77 €
         L'Ermitage Hotel

         L'Ermitage Hotel

         Toompuiestee 19, Tallinna
           
          4.0 kautta 5.0 Tähteä

          Hirvepark, Aleksanteri Nevskin katedraali ja Tallinnan tuomiokirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Nikolauksen kirkko ja Raatihuoneentori ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

          Nordic Hotel Forum 104 €
          Nordic Hotel Forum

          Nordic Hotel Forum

          Viru Väljak 3, Tallinna
            
           4.5 kautta 5.0 Tähteä

           Viru Keskus -ostoskeskus, Raatihuoneentori ja Tallinnan raatihuone sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Pyhän Nikolauksen kirkko ja Pyhän Olavin kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.

           Angleterre Apartments 60 €
           Angleterre Apartments

           Angleterre Apartments

           Mere Puiestee 8, Tallinna
             
            3.5 kautta 5.0 Tähteä

            Rotermannin alue ja Pyhän Olavin kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Raatihuoneentori ja Tallinnan satama ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

            Hotel Metropol 85 €
            Hotel Metropol

            Hotel Metropol

            Roseni 13, Tallinna
              
             3.5 kautta 5.0 Tähteä

             Pyhän Olavin kirkko, Raatihuoneentori ja Tallinnan yliopisto sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Pyhän Nikolauksen kirkko ja Klaustrofoobia ovat myös 2 kilometrin päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 18 minuutin kävelymatkan päässä.

             Etsi hotellit kohteessa Viro

             Kohteessa Viro löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata hotellit kohteesta Viro hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä. Voit itse asiassa jopa etsiä hotelleja tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

             Matkustaminen kohteen Viro hotellille

             Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Viro etukäteen. Lennot kohteeseen Viro löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia. Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

             Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Viro

             Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä hotellissa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Viro riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua
             our Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi hotellin läheltä kohteessa Viro, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

             Viimeksi varatut hotellit Viro

             Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Viro

             Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.