Lennot Viro

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Viro suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Viro

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Viro olivat annetulla aikavälillä 88 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 161 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Finnair
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Air Baltic
Air Baltic
Finnair
Finnair

Lento ja hotelli -tarjoukset kohteeseen Viro

Viro – Lomat Economy-lennoilla

Hotel St. Barbara
Meriton Old Town Garden Hotel
Hotel Tallinn by Mercure
The von Stackelberg Hotel Tallinn
Tallinn City Apartments Toompea Old Town

Viron-matkat: loistava tapa päästä irti stressistä

Miksi et lähtisi hemmottelulomalle Viroon nopealla ja kätevällä lennolla? Lennot Viroon ovat paras tapa matkustaa Suomenlahden eteläpuolelle nopeasti ja vaivattomasti. Vaikka monet suomalaiset tuntevatkin jo hyvin Tallinnan, maasta löytyy myös monia muita mielenkiintoisia matkakohteita, joihin kannattaa tutustua. Viro on sopivan lähellä viikonloppulomaa varten – tarpeeksi tuttu, jotta stressitön äkkilähtö onnistuu, mutta silti riittävän erilainen piristävää lomareissua varten! Viro on nuori maa, jossa modernit palvelut ja toimivat online-yhteydet yhdistyvät maaseudun viehättävän vanhanaikaiseen tunnelmaan. Kaunis Viro on loistava hemmottelukohde, koska erilaisten ravintoloiden, hotellien ja kylpylöiden tarjonta on loppumaton. Lisäksi hintataso on Suomea edullisempi ja maassa on helppo liikkua paikasta toiseen. Viron-matkat ovat myös stressitön tapa matkustaa: suorat lennot Viroon kestävät vain 30 minuuttia, joten matka kotiovelta kohteeseen on harvinaisen lyhyt!

Lennot Viroon

Viro on todella vaivaton matkakohde. Helsingistä kulkee päivittäin useita suoria, Finnairin liikennöimiä lentoja Tallinnaan. Lento kestää vain puoli tuntia, joten olet perillä hetkessä. On myös helppoa löytää halvat lennot Viroon, koska tarjouksia on saatavilla usein eikä vuoden aikana ole mitään erityistä sesonkia, jolloin hinnat moninkertaistuisivat. Edullisimmillaan lennot saattavat olla alkusyksystä, jolloin ainakin Tallinnassa päivät ovat keskimääräistä sateisempia. Kun tekee mieli Viron-matkalle, kannattaa pitää silmällä ebookersin sivuja ja varata vaikka äkkilähtö, jos viikonlopulle löytyy sopiva lento!

Viro – stressitön ja rentouttava lomakohde

Tallinna on monille tuttu, mutta harvat tietävät, että Virossa on lukematon määrä muitakin mielenkiintoisia matkakohteita. Länsirannikolla sijaitseva Haapsalu on idyllinen pikkukaupunki, joka tunnetaan kylpylöistään. Kaupungissa järjestetään myös monia festivaaleja, ja sinne voi suunnata nauttimaan hyvästä ruoasta, kylpylöiden hemmottelupaketeista ja kävelyretkistä romanttisten puutalojen reunustamilla pikkukaduilla. Kesäaikaan kannattaa lähteä retkelle Saarenmaalle, jota täplittävät omaleimaiset tuulimyllyt, kiviaidat ja kylien ruokokatot. Saarella voi nauttia maisemista ja kauniista luonnosta vaikka polkupyörän selässä. Rantalomista pitävän täytyy ehdottomasti mennä Pärnuun, jonka pitkillä, kauniilla hiekkarannoilla voi todella nauttia kesästä! Kaupungista löytyy kivoja ravintoloita, erilaisia kylpyläkeskuksia ja vesipuistoja. Viron-matka on joka tapauksessa hyvä tilaisuus tutustua maahan monipuolisemmin. Voit vuokrata auton tai matkustaa bussilla: yhteydet toimivat ja bussiliput ovat edullisia. Kesäaikaan hauska idea voi olla reipas pyöräilyretki, sillä etäisyydet eri kohteiden väillä eivät ole liian pitkiä ja maasto on sopivan tasaista.

Tiesitkö tätä Tallinnasta?

Suosituin kohde Viron-matkoilla on pääkaupunki Tallinna, jossa monet suomalaiset ovat käyneet ainakin viikonloppureissulla. Tallinnan vanhakaupunki on yksi kauneimmista keskiaikaisista keskuksista, joita Euroopasta löytyy, ja se on UNESCOn maailmanperintökohde. Tallinnalla on pitkä historia: se perustettiin jo 1200-luvulla. Lisäksi Tallinna on luokiteltu yhdeksi maailman kymmenestä tehokkaimmin digitalisoidusta kaupungista. Arkkitehtuuriltaan historiallinen mutta hengeltään nuori kaupunki on täynnä mielenkiintoisia ravintoloita, baareja ja gallerioita. Jos kaupunkiin haluaa tutustua uudesta näkökulmasta, kannattaa kohteiksi ottaa eri kaupunginosat, kuten puutalo- ja teollisuusalue Kalamaja tai romanttinen, meren lähellä sijaitseva Kadriorg. Viron laajin taidekokoelma sijaitsee Kadriorgissa, jossa on myös kaunis, 1700-luvulta peräisin oleva puisto. Toinen vaihtoehto on eri reittien seuraaminen: kaupungin virallisella matkailusivustolla esitellään esimerkiksi Venäjän tsaarin aikakauden reitti, joka vie matkailijan aikakaudelle tyypillisille muistomerkeille. Jos lähihistoria kiinnostaa, kannattaa tutustua Neuvosto-Viron aikakauden reittiin. Kohteisiin kuuluvat muun muassa museo Viru-hotelli, KGB-käytävien museo, Hiidenmaan sotamuseo ja Valgan sotilaallinen teemapuisto. Historiallisen keskustan salaisuuksiin voi perehtyä erityisillä kävelyretkillä, jotka kuljettavat turistit vanhan keskustan läpi ja perehdyttävät keskiajan elämäntyyliin, kummitustarinoihin ja jännittäviin legendoihin. Tallinnan-reissulle kannattaa siis varata aikaa, jotta kaupunkiin pääsee tutustumaan syvemmin: erilaisia palveluja, retkiä ja paketteja on tarjolla runsaasti, ja tietoa löytyy aina myös suomen kielellä. Jos haluat matkalle etkä halua stressata liikaa, varaa Viron-matka ja kätevät lennot Viroon vaikka viime hetkellä. Tulet yllättymään positiivisesti!

Autonvuokraustarjoukset Viro

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.