Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Montenegron lomamatkat: Matkaopas Montenegroon

Balkanin pienin valtio Montenegro on melkeinpä täydellinen matkakohde. Suosituimmillaan se on kesäisin, jolloin väkeä vetää etenkin maan upea rannikko, mutta yhtä hyvin perille voi suunnata myös muina vuodenaikoina. Jo lyhyen matkan aikana ehdit näkemään keskiaikaisia pikkukaupunkeja, upeita järvi- ja metsämaisemia sekä Albanian ja Serbian rajoilla kohoavat vuoret. Suomesta matka Montenegroon taittuu nopeimmillaan vain hieman yli kolmessa tunnissa. Suoria Montenegron lentoja on ainakin Tivatiin ja Kroatian puolella sijaitsevaan Dubrovnikiin.

Montenegron nähtävyydet ja aktiviteetit

Montenegro on erittäin monipuolinen matkakohde, jossa aika ei taatusti käy lomailijalle pitkäksi. Maan suosituimpiin kohteisiin lukeutuvat muun muassa hiekkarannoistaan tunnettu Budva, keskiaikaiset Kotorin ja Perastin pikkukaupungit, lumoava Skutarijärvi sekä vuoristoinen Durmitorin kansallispuisto. Kuten edellisistä voi päätellä, loma Montenegrossa on yleensä kaikkea muuta kuin yksipuolinen. Nähtävyyksien ohella myös harrastevalikoima on melkoinen: täällä voit harrastaa vesiurheilua, varjoliitoa ja koskimelontaa, käydä vaeltamassa, maastopyöräilemässä sekä ratsastamassa, ja jos kaipaat vähän rentouttavampaa lomatekemistä, myös golfinpeluu onnistuu. Helpoiten tutustut vaihtoehtoihin sivustomme Aktiviteetit-hakukoneella.

Paras aika matkustaa Montenegroon

Montenegron rannikolla kesät ovat kuumia ja talvet leutoja ja sateisia. Sisämaassa ilmasto vaihtelee sen mukaan, miten korkealla merenpinnasta ollaan. Koska maan sisäiset ilmastoerot ovat huomattavia, ne kannattaa pitää mielessä jo Montenegron matkaa suunnitellessa. Esimerkiksi talvella verrattain leudolta rannikolta voi suunnata maan itäosassa sijaitseviin hiihtokeskuksiin; kesällä sama suunta tarjoaa viilennystä hiostavaan helteeseen. Suomeen verrattuna Montenegron kesä on pitkä: etenkin rannikolla hellettä voi riittää toukokuulta jopa lokakuuhun asti.

Käytännössä paras matkustusajankohta riippuu siitä, mitä Montenegron-lomaltasi haet. Lämpöä ja aurinkoa on tarjolla keväästä syksyyn, joskin silloin paikan päälle suuntaa myös melkoinen määrä muita. Jos sinulle kelpaa myös viileämpi sää, kannattaa harkita myös loppusyksyä tai alkukevättä. Näinä aikoina Montenegron hotellit ovat halvimmillaan, eikä museoissa ja keskiaikaisilla kujilla ole väkeä tungokseksi asti.

Liikkuminen Montenegrossa

Montenegrossa parhaat kulkupelit turistille ovat henkilöauto, bussi ja juna – tässä järjestyksessä. Juna on hyvä vaihtoehto vain, jos olet suuntaamassa yhteen maan suurimmista kaupungeista tai rajan yli Serbiaan. Bussi kulkee kattavammin, mutta sen kyydissä matkat kestävät kauan. Jos maata haluaa nähdä vähänkään kattavammin, ylivoimaisesti paras vaihtoehto onkin vuokrata auto Montenegrossa. Etenkin vuoristossa sen kyydistä pääsee näkemään todella huikeita maisemia.

Saa enemmän vähemmällä - lomatarjoukset Montenegroon

Montenegron matkojen hintoja päivitetään jatkuvasti, joten saat tyylikkään kaupunkiloman edullisesti ja helposti. Syötä ebookersin hakukoneeseen vain valitsemasi päivämäärät, ja saat nopeasti listan Montenegron hotelleista, jotka ovat saatavilla matkustuspäivinäsi. Tarkkojen hotellikuvausten ja kuvien avulla päätöksen tekeminen on myös helppoa. Seuraavaksi voitkin sitten valita lentosi, sillä voit säästää jopa 9.6% matkasi kokonaishinnasta, jos varaat lennot ja hotellit Montenegroon samalla kertaa. Jos pystyt tämän lisäksi joustamaan matkustuspäivissäsi, saatat löytää vielä parempia lomatarjouksia kohteesta, sillä hinnat vaihtelevat eri päivien välillä joskus huomattavasti.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteen Montenegro matkatarjouksista

Mistä voi löytää matkatarjouksia kohteeseen Montenegro?

Voit löytää kohteen Montenegro matkatarjouksia ebookersilta hyvin edullisesti!

Mikä aika vuodesta on kaikkein ruuhkaisin kohteessa Montenegro?

Yleisesti ottaen elokuu, heinäkuu, kesäkuu ovat kaikkein ruuhkaisimmat kuukaudet matkustaa kohteeseen Montenegro.

Mikä paras aika vierailla kohteessa Montenegro?

Jos olet etsimässä edullisia matkoja, marraskuu on paras aika vierailla kohteessa Montenegro.

Mikä on huonoin aika vierailla kohteessa Montenegro?

Datamme mukaan heinäkuu on hintojen suhteen kallein kuukausi. 

Milloin kohde Montenegro on kaikista vähiten ruuhkaisin?

Tietojemme mukaan helmikuu, joulukuu, marraskuu ovat kaikkein vähiten ruuhkaisimmat kuukaudet kohteessa Montenegro.

Lisää Montenegro hotelleja

148 €
Hotel Splendid Conference and Spa Resort

Hotel Splendid Conference and Spa Resort

5.0 kautta 5.0 Becici 2, Becici
Hotel Splendid Conference and Spa Resort on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Becicin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 sisäuima-allasta ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 341 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
84 €
Hilton Podgorica Crna Gora

Hilton Podgorica Crna Gora

5.0 kautta 5.0 Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 2, Podgorica
Hilton Podgorica Crna Gora on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Trg Republike (aukio). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 kahvilaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1953 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 180 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
362 €
Regent Porto Montenegro

Regent Porto Montenegro

5.0 kautta 5.0 Porto Montenegro Village, Tivat
Regent Porto Montenegro on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kotor Bay. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 175 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
179 €
Iberostar Bellevue - All Inclusive

Iberostar Bellevue - All Inclusive

4.0 kautta 5.0 Budva-becici, Becici
Iberostar Bellevue - All Inclusive on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mediterranean Sea. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 4 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1975 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 567 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
233 €
Iberostar Heritage Grand Perast

Iberostar Heritage Grand Perast

5.0 kautta 5.0 Marka Martinovica, S/N, Perast
Iberostar Heritage Grand Perast on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kotor Bay. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 130 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat satelliittikanavat ja minibaarit.
202 €
Iberostar Herceg Novi

Iberostar Herceg Novi

4.0 kautta 5.0 Herceg Novi, Igalo
Iberostar Herceg Novi on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kotor Bay. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 4 tähden hotellissa on 238 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
130 €
Blue Kotor Bay Premium Spa Resort

Blue Kotor Bay Premium Spa Resort

4.0 kautta 5.0 Donji Stoliv, Donji Stoliv
Blue Kotor Bay Premium Spa Resort sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kotor Bay. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä 4 tähden hotellissa on 106 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen/pation.
136 €
The Long Beach Hotel Montenegro - All Inclusive

The Long Beach Hotel Montenegro - All Inclusive

3.0 kautta 5.0 Velika Plaza, Ulcinj, Ulcinj
The Long Beach Hotel Montenegro - All Inclusive sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Velika Plažan ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 3 tähden hotellissa on 126 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
187 €
The Chedi Lustica Bay

The Chedi Lustica Bay

5.0 kautta 5.0
The Chedi Lustica Bay on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Kotor Bay. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen valet-pysäköinti. Tässä 5 tähden hotellissa on 111 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
90 €
Apartments Eneida

Apartments Eneida

4.0 kautta 5.0 Cazim Resulbegovic bb, Ulcinj, Montenegro
Apartments Eneida on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mediterranean Sea. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 1985 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 25 huoneistoa 2 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

Halvat meno-paluu lennot Montenegro

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Montenegro

Katso kaikki kohteen Montenegro vuokra-autot

Hyödynnä edulliset pakettitarjoukset huippukaupunkeihin: Montenegro

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.