Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Seuraava matkasi kohteeseen Montenegro ebookersilta

  • Vuoden 2020 pakettitarjoukset eivät ole tällä hetkellä saatavilla, mutta voit selata vuoden 2021 lomapakettitarjouksia. Niistä löydät hotellin ja lennot tai hotellin ja auton sisältäviä paketteja alennettuun hintaan. Varaa täydellinen matkasi yhdestä ja samasta paikasta!
  • Olet onnenpekka! Mahtavia tarjouksia upeista majoitusliikkeistä. Selaa majoitusvaihtoehtoja yllä olevalla hakutoiminnolla.
  • Tarjoamme ilmaisen peruutuksen useimmissa hotelleissa, jos suunnitelmasi muuttuvat*

Lue lisää COVID-19-tietosivulta.

Löydä tähän hetkeen juuri sinulle sopiva matka!

*Joissain hotelleissa peruutus on tehtävä viimeistään 24–48 tuntia ennen sisäänkirjautumista. Lisätietoja sivustolla.

Matkat eri kaupungeista kohteeseen Montenegro

Matkat Helsinki - Montenegro

Montenegron lomamatkat: Matkaopas Montenegroon

Balkanin pienin valtio Montenegro on melkeinpä täydellinen matkakohde. Suosituimmillaan se on kesäisin, jolloin väkeä vetää etenkin maan upea rannikko, mutta yhtä hyvin perille voi suunnata myös muina vuodenaikoina. Jo lyhyen matkan aikana ehdit näkemään keskiaikaisia pikkukaupunkeja, upeita järvi- ja metsämaisemia sekä Albanian ja Serbian rajoilla kohoavat vuoret. Suomesta matka Montenegroon taittuu nopeimmillaan vain hieman yli kolmessa tunnissa. Suoria Montenegron lentoja on ainakin Tivatiin ja Kroatian puolella sijaitsevaan Dubrovnikiin.

Montenegron nähtävyydet ja aktiviteetit

Montenegro on erittäin monipuolinen matkakohde, jossa aika ei taatusti käy lomailijalle pitkäksi. Maan suosituimpiin kohteisiin lukeutuvat muun muassa hiekkarannoistaan tunnettu Budva, keskiaikaiset Kotorin ja Perastin pikkukaupungit, lumoava Skutarijärvi sekä vuoristoinen Durmitorin kansallispuisto. Kuten edellisistä voi päätellä, loma Montenegrossa on yleensä kaikkea muuta kuin yksipuolinen. Nähtävyyksien ohella myös harrastevalikoima on melkoinen: täällä voit harrastaa vesiurheilua, varjoliitoa ja koskimelontaa, käydä vaeltamassa, maastopyöräilemässä sekä ratsastamassa, ja jos kaipaat vähän rentouttavampaa lomatekemistä, myös golfinpeluu onnistuu. Helpoiten tutustut vaihtoehtoihin sivustomme Aktiviteetit-hakukoneella.

Paras aika matkustaa Montenegroon

Montenegron rannikolla kesät ovat kuumia ja talvet leutoja ja sateisia. Sisämaassa ilmasto vaihtelee sen mukaan, miten korkealla merenpinnasta ollaan. Koska maan sisäiset ilmastoerot ovat huomattavia, ne kannattaa pitää mielessä jo Montenegron matkaa suunnitellessa. Esimerkiksi talvella verrattain leudolta rannikolta voi suunnata maan itäosassa sijaitseviin hiihtokeskuksiin; kesällä sama suunta tarjoaa viilennystä hiostavaan helteeseen. Suomeen verrattuna Montenegron kesä on pitkä: etenkin rannikolla hellettä voi riittää toukokuulta jopa lokakuuhun asti.

Käytännössä paras matkustusajankohta riippuu siitä, mitä Montenegron-lomaltasi haet. Lämpöä ja aurinkoa on tarjolla keväästä syksyyn, joskin silloin paikan päälle suuntaa myös melkoinen määrä muita. Jos sinulle kelpaa myös viileämpi sää, kannattaa harkita myös loppusyksyä tai alkukevättä. Näinä aikoina Montenegron hotellit ovat halvimmillaan, eikä museoissa ja keskiaikaisilla kujilla ole väkeä tungokseksi asti.

Liikkuminen Montenegrossa

Montenegrossa parhaat kulkupelit turistille ovat henkilöauto, bussi ja juna – tässä järjestyksessä. Juna on hyvä vaihtoehto vain, jos olet suuntaamassa yhteen maan suurimmista kaupungeista tai rajan yli Serbiaan. Bussi kulkee kattavammin, mutta sen kyydissä matkat kestävät kauan. Jos maata haluaa nähdä vähänkään kattavammin, ylivoimaisesti paras vaihtoehto onkin vuokrata auto Montenegrossa. Etenkin vuoristossa sen kyydistä pääsee näkemään todella huikeita maisemia.

Saa enemmän vähemmällä - lomatarjoukset Montenegroon

Montenegron matkojen hintoja päivitetään jatkuvasti, joten saat tyylikkään kaupunkiloman edullisesti ja helposti. Syötä ebookersin hakukoneeseen vain valitsemasi päivämäärät, ja saat nopeasti listan Montenegron hotelleista, jotka ovat saatavilla matkustuspäivinäsi. Tarkkojen hotellikuvausten ja kuvien avulla päätöksen tekeminen on myös helppoa. Seuraavaksi voitkin sitten valita lentosi, sillä voit säästää jopa 9.6% matkasi kokonaishinnasta, jos varaat lennot ja hotellit Montenegroon samalla kertaa. Jos pystyt tämän lisäksi joustamaan matkustuspäivissäsi, saatat löytää vielä parempia lomatarjouksia kohteesta, sillä hinnat vaihtelevat eri päivien välillä joskus huomattavasti.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteen Montenegro matkatarjouksista

Mistä voi löytää matkatarjouksia kohteeseen Montenegro?

Voit löytää kohteen Montenegro matkatarjouksia ebookersilta hyvin edullisesti!

Mikä aika vuodesta on kaikkein ruuhkaisin kohteessa Montenegro?

Yleisesti ottaen ovat kaikkein ruuhkaisimmat kuukaudet matkustaa kohteeseen Montenegro.

Mikä paras aika vierailla kohteessa Montenegro?

Jos olet etsimässä edullisia matkoja, on paras aika vierailla kohteessa Montenegro.

Mikä on huonoin aika vierailla kohteessa Montenegro?

Datamme mukaan on hintojen suhteen kallein kuukausi. 

Milloin kohde Montenegro on kaikista vähiten ruuhkaisin?

Tietojemme mukaan ovat kaikkein vähiten ruuhkaisimmat kuukaudet kohteessa Montenegro.

Lisää Montenegro hotelleja

84 €
Hilton Podgorica Crna Gora

Hilton Podgorica Crna Gora

5.0 kautta 5.0 Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 2, Podgorica
Hilton Podgorica Crna Gora on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Trg Republike (aukio). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kasinon. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
110 €
Regent Porto Montenegro

Regent Porto Montenegro

5.0 kautta 5.0 Porto Montenegro Village, Tivat
Regent Porto Montenegro on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kotor Bay. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
71 €
Hotel Budva

Hotel Budva

4.0 kautta 5.0 Slovenska obala, Budva
Hotel Budva on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Slovenskan uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
74 €
Hotel Splendid Conference and Spa Resort

Hotel Splendid Conference and Spa Resort

5.0 kautta 5.0 Becici 2, Becici
Hotel Splendid Conference and Spa Resort on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Becicin uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja täyden palvelun kylpylä. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
84 €
CentreVille Hotel&Experiences Montenegro

CentreVille Hotel&Experiences Montenegro

4.0 kautta 5.0 Cetinjska 7, The Capital Plaza, Podgorica, Podgorica
CentreVille Hotel&Experiences Montenegro on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Hram Hristovog Vaskrsenja on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
69 €
Hotel Tre Canne

Hotel Tre Canne

4.0 kautta 5.0 Donji bulevar bb, Budva
Hotel Tre Canne on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Slovenskan uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja lanain.
Hae hinnat
Hotel Petrovac

Hotel Petrovac

3.5 kautta 5.0 Mirista bb, Petrovac
Hotel Petrovac sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Perazića Don ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja välipalabaarin/delin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
55 €
Padam Hotel & SPA

Padam Hotel & SPA

3.5 kautta 5.0 Kosovska Ulica Pinjes bb, Ulcinj, Ulcinj
Padam Hotel & SPA sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Mala Plaza (uimaranta). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja täyden palvelun kylpylän. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille parvekkeet ja taulutelevisiot.
96 €
Blue Kotor Bay Premium Spa Resort

Blue Kotor Bay Premium Spa Resort

5.0 kautta 5.0 Donji Stoliv, Donji Stoliv
Blue Kotor Bay Premium Spa Resort sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kotor Bay. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
106 €
Boutique Hotel La Roche

Boutique Hotel La Roche

5.0 kautta 5.0 Setaliste Iva Vizina 4, Tivat, Montenegro
Boutique Hotel La Roche on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kotor Bay. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

Halvat meno-paluu lennot Montenegro

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Montenegro

Katso kaikki kohteen Montenegro vuokra-autot

Hyödynnä edulliset pakettitarjoukset huippukaupunkeihin: Montenegro

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 2019-04-01 - 2020-03-31 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.