Halvat lennot Montenegroon alkaen

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Montenegro suosituimpiin kaupunkeihin

Montenegron-matka tutustuttaa sinut Balkanin uuteen lomakohteeseen

Balkanin maat ovat vuosi vuodelta kasvattaneet suosiotaan turistien keskuudessa. Vuonna 2006 itsenäistynyt Montenegro on hiljalleen parantanut asemiaan ja kiilannut jo monen muun naapurimaansa ohi. Resepti on yksinkertainen: hyvä sijainti, monipuoliset lomanviettomahdollisuudet ja kohdillaan oleva hintataso. Lähde matkalle Adrianmeren rannalle ja varaa halvat lennot Montenegroon runsaasta valikoimasta ebookersin kautta!

Vuosimiljoonien kuluessa Tara-joki on uurtanut Montenegroon Euroopan suurimman kanjonin, joka on yksi Montenegron vaikuttavimmista ja hätkähdyttävimmistä nähtävyyksistä. Maan luonto tarjoaa loistavia lomailukohteita. Skutarijärven alue on unelmapaikka lintubongareille, ja Durmitorin kansallispuisto ylväine vuorineen luo upeat puitteet Montenegron-matkalle. Jos et kaipaa aktiivilomaa vaan etsit rentoutusta ja lepoa, Montenegron ihanteellinen sijainti kauniin Adrianmeren rannalla ei jätä sinua pulaan. Kaupunkilomaa voi viettää postikorttimaisessa ja idyllisessä Kotorissa, joka sijaitsee kauniin lahden poukamassa aivan vuorten syleilyssä. Muita kaupunkikohteita ovat muun muassa matkailijoiden suosima rantakaupunki Budva sekä pääkaupunki Podgorica. Mielenkiintoinen on myös pikkuruinen saarikylä Sveti Stefan vain vartin matkan päässä Budvasta.

Milloin matkustaa Montenegroon?

Montenegron rannikkoalueella on Välimerelle tyypilliset säät, lämmintä noin huhtikuusta syys–lokakuuhun ja talvisinkin sää on leuto. Kesäisin rantakohteet täyttyvät auringonpalvojista, ja suosituinta aikaa on ehdottomasti heinä- ja elokuu. Hyvistä säistä ja hieman tyhjemmistä rannoista voit iloita kesä- ja syyskuussa, jolloin turkoosi merivesi on edelleen tarpeeksi lämmintä uintiin tai vaikka veneilyyn. Sisämaassa vuoristoalueilla on talvisin lunta. Montenegron Dinaariset alpit ovatkin talvimatkailijan uusi pääkohde. Marraskuusta eteenpäin aina huhtikuulle sää viilenee ja hiihtokeskukset täyttyvät talvella laskettelijoista. Kesäaikaan samoilla korkeusasteilla on hienot mahdollisuudet tehdä pitkiä vaelluksia tai patikoida. Kun rannikolla sää voi olla hyvinkin helteinen, tuo päiväretki viileämpään vuoristoon kaivattua vaihtelua ja virkistystä.

Halvat lennot Montenegroon

Parhaat yhteydet Suomesta Montenegroon on sen pääkaupunki Podgoricaan. Suoria lentoja maidemme välillä ei kuitenkaan ole saatavilla vaan välilasku on pakollinen. Matkasta selviää kuitenkin yhdellä välilaskulla, ja niitä on tarjolla esimerkiksi Istanbulin kautta. Turkish Airlines vie matkalaiset perille jopa noin kahdeksassa tunnissa. Kahden välilaskun lentoja on tarjolla huomattavasti enemmän, mutta ne eivät silti ole hinnaltaan juuri sen halvempia kuin yhdenkään välilaskun lennot ja aikaa voi kulua paljon kauemmin. Varteenotettavia vaihtoehtoja ovat muun muassa airBaltic Wienin kautta, Air Serbian lennot Berliinin ja Belgradin kautta tai KLM:n lennot Amsterdamin ja Rooman kautta. Podgoricaan pääsee siis melkein kaupungista kuin kaupungista. Valinnanvaraa on paljon, ja mitä aiemmin olet liikkeellä varausten kanssa, sitä suuremmasta valikoimasta voit lentolippusi hankkia.

Huomioi sesongit ja varausajankohta

Montenegron matkailun huippusesonki ajoittuu heinä- ja elokuulle, jolloin moni suomalainenkin viettää kesälomaansa. Loman ajankohta on matkailun kannalta hyvä, mutta huippusesongin vuoksi on syytä pitää mielessä, että kasvavat turistimäärät vaikuttavat lentojen ja muiden palveluiden, kuten hotelliyöpymisten, hintoihin. Kalleimmat lennot osuvatkin juuri heinäkuulle, mutta myös marraskuu on lentojen osalta hintavaa. Matkan suunnittelua ei kannata jättää huippusesongin osalta viimeiseen hetkeen, sillä parhaat tarjoukset viedään käsistä nopeasti. Halvimmat lennot Montenegroon voi onnistua saamaan lennot alkuvuodesta tammi- tai helmikuussa, jolloin matkakohteeksi sopivat erityisesti maan hiihtokeskukset, mutta myös rannikko on kaunis ja talvi ainakin leudompi kuin Suomessa. Talvisaikaan voi myös viettää lomaa kaupungissa ja tutustua maan pitkään ja värikkääseen historiaan. Etsi lento Montenegroon ebookersin hakukoneella. Helppokäyttöinen hakutoiminto auttaa vertailemaan hintoja ja näyttää erilaisia vaihtoehtoja valitsemiesi matkustuspäivien mukaan. Jos et aiemmin ole vielä matkaillut Balkanilla, on Montenegro hyvä paikka aloittaa tutustuminen uuteen alueeseen!

Autonvuokraustarjoukset Montenegro

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.