Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Bryssel

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tieto lennoista

Kohdelentokenttä Bryssel

Halvat lennot Brysseliin

Bryssel tunnetaan sekä Belgian että Euroopan unionin pääkaupunkina. Viehättävä kaupunki on ehkä Euroopan poliittinen keskus, mutta myös monipuolinen lomakohde, joka houkuttelee tutustumaan belgialaiseen kulttuuriin pintaa syvemmältä. Lennot Brysseliin on helppo löytää, sillä tarjontaa on paljon. Matkailijalle Bryssel on helppo kohde, sillä se on paitsi lähellä, myös erittäin kansainvälinen kaupunki, jossa on mukava asioida. Halvat lennot Brysseliin löytyvät varmimmin olemalla ajoissa asialla. Suomesta Brysseliin operoitavat lennot nimittäin täyttyvät sekä liikematkailijoista että lomamatkailijoista jo varhain, ja lisäksi aikaisin varaamalla saa yleensä paremman hinnan. Lento Brysseliin on nopea, mutta suorien lentojen hinnat ovat usein korkeampia kuin välilaskullisten. Suorat lennot Brysseliin kestävät vain noin kaksi ja puoli tuntia, mutta välilaskullisiakin lentoja on tarjolla hyvin nopeilla aikatauluilla. Esimerkiksi SAS lentää pienen mutkan kauttakin Helsingistä Brysseliin alle neljässä tunnissa, joten kannattaa ottaa myös välilaskulliset lennot huomioon. Kätevällä lentohaullamme löydät nopeimmat välilaskulliset lennot näppärästi parilla napsautuksella, ja voit vertailla lentojen ominaisuuksia myös vaikkapa hinnan tai aikataulun mukaan. Pienellä budjetilla matkaava voi päästä moninkertaisesti halvemmalla vertailemalla hintoja. Jos lähtöpäivää ei ole vielä lyöty lukkoon, kannattaa vertailla myös hintoja viikonpäivien välillä, sillä niissä on usein vaihteluita. Halvalla Brysseliin pääsee varmimmin syksyllä tai talvella, sillä kesän kuukausina kaupungissa on aina selvästi eniten vierailijoita, ja sesonki nostaa hintoja. Bryssel on kuitenkin upea myös muina vuodenaikoina kuin kesällä, joten matkalle voi lähteä koska vain. Tutustu eri lentovaihtoehtoihin ebookersin kätevän hakukoneen avulla.

Brysseliin halvalla

Euroopan pääkaupunki ei ole erityisen tunnettu pienen budjetin matkakohteena, mutta tämä ei tarkoita sitä, etteikö siellä selviäisi kevyemmälläkin lompakolla. Halvat lennot Brysseliin löytyvät yhä helpommin, sillä tarjonta kasvaa koko ajan, ja kilpailu laskee hintoja. Monet kiehtovista nähtävyyksistä ovat ilmaisia, ja poistumalla vilkkaimmilta turistialueilta hinnat laskevat myös kahviloiden ja ravintoloiden valikoimissa. Bryssel sopiikin hyvin monenlaisille matkailijoille ja nostaa profiiliaan kaupunkikohteiden joukossa Euroopassa. Historiallinen ja moderni kaupunkikulttuuri kohtaavat Brysselissä. Lennot Brysseliin vievät vain muutamassa tunnissa keskelle kiehtovaa brysseliläistä elämänmenoa. Koska tarjolla on monenlaisia lentoja Brysseliin, löytyy jokaiselle varmasti sopiva vaihtoehto. Toiset hakevat lentoja nimenomaan hinnan perusteella, kun taas joillekin on tärkeää hinnasta välittämättä olla paikalla tiettyyn aikaan. Monipuolinen lentovalikoima auttaa matkustajia löytämään itselleen parhaat lennot. Vaikka aikaisin varaaminen on hyvä idea, myös viime tipassa löytää hyvin lentoja. Tarjontaa on paljon, ja Brysseliin pääsee Suomesta useita kertoja päivässä.

Lentäen nopeasti

Brysselissä on kaksi lentoasemaa, Brussels Airport ja Charleroi. Suurin osa lennoista laskeutuu kaupungin päälentoasemalle, Brussels Airportille, joka on tunnettu myös nimellä Zaventem, sillä se sijaitsee Zaventemin kunnassa. Se on tärkeä lentoliikenteen solmukohta, jonka läpi kulkee päivittäin paljon ihmisiä. Se on kuitenkin hyvin suunniteltu, joten vilkkaudesta huolimatta siellä on helppo liikkua ja asioida. Lentoasema sijaitsee noin 12 kilometrin päässä Brysselin keskustasta, ja sieltä on erinomaiset yhteydet kaikkialle Belgiaan ja myös muualle Eurooppaan. Juna on ehkä suosituin tapa siirtyä lentoasemalta keskustaan. Vartin välein liikennöivä paikallisjuna kuljettaa lentoasemalta keskustan alueella sijaitseville rautatieasemille noin 20 minuutissa ja on hyvin kohtuuhintainen tapa matkustaa. Vaihtoehtoisesti lentoasemalta voi myös siirtyä bussilla läheiselle metroasemalle ja jatkaa siitä metrolla. Julkinen liikenne on edullista ja hyvin toimivaa. Myös kiinteähintaiset taksit ovat suosittuja lentomatkustajien parissa. Taksin helppous houkuttaa, vaikka hinta on luonnollisesti julkista liikennettä korkeampi.

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Bryssel?

SAS, Air Baltic, KLM, Czech Airlines, Air France, Lufthansa, Brussels Airlines, Austrian Airlines

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.