Lennot Bryssel

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat menopaluulennot Bryssel

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Bryssel olivat annetulla aikavälillä 67 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 153 € (menopaluu). Sivustomme avulla saat hyvät lentotarjouksen kohteeseen Bryssel vuosille 2022 ja 2023. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Halvat lennot Brysseliin

Bryssel tunnetaan sekä Belgian että Euroopan unionin pääkaupunkina. Viehättävä kaupunki on ehkä Euroopan poliittinen keskus, mutta myös monipuolinen lomakohde, joka houkuttelee tutustumaan belgialaiseen kulttuuriin pintaa syvemmältä. Lennot Brysseliin on helppo löytää, sillä tarjontaa on paljon. Matkailijalle Bryssel on helppo kohde, sillä se on paitsi lähellä, myös erittäin kansainvälinen kaupunki, jossa on mukava asioida. Halvat lennot Brysseliin löytyvät varmimmin olemalla ajoissa asialla. Suomesta Brysseliin operoitavat lennot nimittäin täyttyvät sekä liikematkailijoista että lomamatkailijoista jo varhain, ja lisäksi aikaisin varaamalla saa yleensä paremman hinnan. Lento Brysseliin on nopea, mutta suorien lentojen hinnat ovat usein korkeampia kuin välilaskullisten. Suorat lennot Brysseliin kestävät vain noin kaksi ja puoli tuntia, mutta välilaskullisiakin lentoja on tarjolla hyvin nopeilla aikatauluilla. Esimerkiksi SAS lentää pienen mutkan kauttakin Helsingistä Brysseliin alle neljässä tunnissa, joten kannattaa ottaa myös välilaskulliset lennot huomioon. Kätevällä lentohaullamme löydät nopeimmat välilaskulliset lennot näppärästi parilla napsautuksella, ja voit vertailla lentojen ominaisuuksia myös vaikkapa hinnan tai aikataulun mukaan. Pienellä budjetilla matkaava voi päästä moninkertaisesti halvemmalla vertailemalla hintoja. Jos lähtöpäivää ei ole vielä lyöty lukkoon, kannattaa vertailla myös hintoja viikonpäivien välillä, sillä niissä on usein vaihteluita. Halvalla Brysseliin pääsee varmimmin syksyllä tai talvella, sillä kesän kuukausina kaupungissa on aina selvästi eniten vierailijoita, ja sesonki nostaa hintoja. Bryssel on kuitenkin upea myös muina vuodenaikoina kuin kesällä, joten matkalle voi lähteä koska vain. Tutustu eri lentovaihtoehtoihin ebookersin kätevän hakukoneen avulla.

Brysseliin halvalla

Euroopan pääkaupunki ei ole erityisen tunnettu pienen budjetin matkakohteena, mutta tämä ei tarkoita sitä, etteikö siellä selviäisi kevyemmälläkin lompakolla. Halvat lennot Brysseliin löytyvät yhä helpommin, sillä tarjonta kasvaa koko ajan, ja kilpailu laskee hintoja. Monet kiehtovista nähtävyyksistä ovat ilmaisia, ja poistumalla vilkkaimmilta turistialueilta hinnat laskevat myös kahviloiden ja ravintoloiden valikoimissa. Bryssel sopiikin hyvin monenlaisille matkailijoille ja nostaa profiiliaan kaupunkikohteiden joukossa Euroopassa. Historiallinen ja moderni kaupunkikulttuuri kohtaavat Brysselissä. Lennot Brysseliin vievät vain muutamassa tunnissa keskelle kiehtovaa brysseliläistä elämänmenoa. Koska tarjolla on monenlaisia lentoja Brysseliin, löytyy jokaiselle varmasti sopiva vaihtoehto. Toiset hakevat lentoja nimenomaan hinnan perusteella, kun taas joillekin on tärkeää hinnasta välittämättä olla paikalla tiettyyn aikaan. Monipuolinen lentovalikoima auttaa matkustajia löytämään itselleen parhaat lennot. Vaikka aikaisin varaaminen on hyvä idea, myös viime tipassa löytää hyvin lentoja. Tarjontaa on paljon, ja Brysseliin pääsee Suomesta useita kertoja päivässä.

Lentäen nopeasti

Brysselissä on kaksi lentoasemaa, Brussels Airport ja Charleroi. Suurin osa lennoista laskeutuu kaupungin päälentoasemalle, Brussels Airportille, joka on tunnettu myös nimellä Zaventem, sillä se sijaitsee Zaventemin kunnassa. Se on tärkeä lentoliikenteen solmukohta, jonka läpi kulkee päivittäin paljon ihmisiä. Se on kuitenkin hyvin suunniteltu, joten vilkkaudesta huolimatta siellä on helppo liikkua ja asioida. Lentoasema sijaitsee noin 12 kilometrin päässä Brysselin keskustasta, ja sieltä on erinomaiset yhteydet kaikkialle Belgiaan ja myös muualle Eurooppaan. Juna on ehkä suosituin tapa siirtyä lentoasemalta keskustaan. Vartin välein liikennöivä paikallisjuna kuljettaa lentoasemalta keskustan alueella sijaitseville rautatieasemille noin 20 minuutissa ja on hyvin kohtuuhintainen tapa matkustaa. Vaihtoehtoisesti lentoasemalta voi myös siirtyä bussilla läheiselle metroasemalle ja jatkaa siitä metrolla. Julkinen liikenne on edullista ja hyvin toimivaa. Myös kiinteähintaiset taksit ovat suosittuja lentomatkustajien parissa. Taksin helppous houkuttaa, vaikka hinta on luonnollisesti julkista liikennettä korkeampi.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Bryssel?

✔️ Lennot kohteeseen Bryssel maksavat yleensä 153 €–237 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Bryssel, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 67 €.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Bryssel?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Bryssel yhdensuuntaiselle matkalle on marraskuussa ja menopaluulennolle maaliskuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Bryssel?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Bryssel helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Bryssel saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Bryssel?

✔️ Voit muuttaa kohteen Bryssel lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista.

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Bryssel?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Bryssel helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Bryssel lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Bryssel sinne lentävät seuraavat lentoyhtiöt: Scandinavian Airlines, Air Baltic, KLM, Brussels Airlines, Air France, Austrian Airlines, Lufthansa. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Bryssel (BRU) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Bryssel (BRU), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Bryssel Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi BRU
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Scandinavian Airlines, Air Baltic, KLM, Brussels Airlines, Air France, Austrian Airlines, Lufthansa
Halvin lento 153 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento
KohdelentokenttäBryssel

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Bryssel?

Scandinavian Airlines, Air Baltic, KLM, Brussels Airlines, Air France, Austrian Airlines, Lufthansa

Bryssel – lento ja hotelli -paketit economy-lennoilla

Grand Hotel Normandy
Holiday Suites Zeebrugge
Canalview Hotel Ter Reien
Hotel Dukes' Palace Bruges
The Dominican
Hotel Dukes' Palace Residence
Grand Hotel Casselbergh Bruges
Velotel Brugge
Martin's Relais
Hotel Albert I
Radisson Blu Hotel Bruges
Golden Tree Hotel
Etkö löydä etsimääsi?
Katso kaikki saatavilla olevat matkat: Helsinki –> Bryssel
Näytä kaikki matkat

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.