Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Riva del Garda – Matkat

Matka kohteeseen Riva del Garda tarjoaa paljon tekemistä ja erilaisia nähtävyyksiä kaikenlaisille matkailijoille. Lue lisää, niin pääset tutustumaan tarkemmin kaupungin parhaisiin käyntikohteisiin.

Riva del Garda – Lennot ja hotelli

Lennot ja huoneet sekä kaikki taianomaiset elämykset... Ebookers pitää huolta siitä, että houkutteleva Riva del Garda on unelmiesi määränpää.

Jopa 9.6%^:n säästöt odottavat, kun varaat lennot ja hotellihuoneet yhtä aikaa meiltä.

Jos varaat lomasi meidän kauttamme, edessäsi on rajattomasti upeita elämyksiä. Maailmanlaajuisessa tietokannassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä ja yli 500 000 majoituspaikkaa. Jos haaveidesi lomakohde on olemassa, meidän kauttamme pääset sinne varmasti.

Jos haluat olla varma siitä, että saat varmasti hyvän tarjouksen, älä ota turhaa stressiä. Ebookers-hintatakuu tarkoittaa, että jos lomapaketin varattuasi huomaat jossakin muualla edullisemman tarjouksen seuraavan kahden vuorokauden kuluessa, me vastaamme siihen ja palautamme hintojen välisen erotuksen.

On tullut aika toteuttaa matkahaaveesi. Kaipasitpa sitten lumisille vuorille tai paahtaville hiekoille, me autamme sinua toteuttamaan hurjimmatkin haaveesi.

Varausehtoja sovelletaan.

Riva del Garda – Matkat

On muistettava, että minkään kaupungin ilmapiiriä eivät luo rakennukset ja monumentit yksinään – yhtä tärkeässä asemassa ovat paikalliset ihmiset. Tällä alueella asukkaita on yhteensä 15 000.

Riva del Garda sijaitsee 460 km:n päässä maan pääkaupungista, joka on Rooma. Lähimpään kaupunkiin (Nago-Torbole) on matkaa 5 km.

Vedä jalkaan mukavimmat kävelykenkäsi ja pakkaa reppuusi eväät päiväretkeä varten. Monte Brione tarjoaa hyvät mahdollisuudet pieneen luontoseikkailuun.

Jos haluat ymmärtää nykyhetkeä, paras tapa siihen on katsoa menneisyyteen. Riva del Garda Museo Civico (museo) on vierailun väärti, jos haluat oppia lisää tärkeimmistä tapahtumista ja ihmisistä, jotka tekivät tästä kaupungista sen, millaisena me tunnemme sen tänään.

Haluaisitko ymmärtää paremmin seudun historiaa? Torre d'Apponale ja Porta San Michele ovat siinä tapauksessa ehdottomia kohteita. Jos historian nälkäsi ei vielä ole lähtenyt, piipahdapa myös kohteissa Area archeologica del Monte San Martino ja Porta San Marco.

Vain vierailemalla kohteessa The Bastion käsität tämän vanhan puolustustukikohdan tärkeyden. Se rakennettiin kestämään vihollisen hyökkäyksiä, eikä ole vaikeaa elää mielikuvissaan niitä moninaisia yhteenottoja, joita on nähty juuri täällä.

Kukapa ei olisi leikkinyt lapsena prinssiä tai prinsessaa. La Rocca on kuin suoraan sadusta ja tarjoaa hienon tilaisuuden tutustua kuninkaalliseen elämään.

Aukiot ja torit ovat jokapäiväisen elämän lisäksi todistaneet monia historiallisia tapahtumia. Piazza Catena ja Piazza delle Erbe ovat myös hyviä paikkoja kaupungin historiaan perehtymiseen.

Riva del Garda – Hotellit

ebookers tarjoaa yli 137 hotellioppaaseen päivitettyä majoitusliikettä. Näin laajasta tarjonnasta sopivimman vaihtoehdon löytäminen käy käden käänteessä.

Jos olet sitä mieltä, että kulutat matkabudjettisi mieluummin uusiin elämyksiin kuin hotellimaksuihin, 4LIMONI Apartment Resort ja Residence Verdeblu ovat tutustumisen arvoisia majoitusliikkeitä. Jos toiveenasi kuitenkin on rentoutua ja nauttia laadukkaasta palvelusta lomasi aikana, Lido Palace ja Park Hotel Imperial Centro Tao Natural Medical Spa ovat enemmän sinun makuusi. Voit jättää stressin kotiin ja antaa näiden huippuhotellien ystävällisen henkilökunnan täyttää toiveesi.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Riva del Garda

Näytä kaikki 220 majoitusliikettä kohteessa Riva del Garda
Du Lac et Du Parc Grand Resort

Du Lac et Du Parc Grand Resort

Viale Rovereto 44, Riva del Garda, TN
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,2/5 (12 arvostelua)

  Du Lac et Du Parc Grand Resort on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta ...

  Du Lac et Du Parc Grand ResortHae hinnat

  Grand Hotel Liberty

  Grand Hotel Liberty

  Viale Carducci 3/5, Riva del Garda, TN
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,7/5 (3 arvostelua)

   Grand Hotel Liberty on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Roccan linnoitus. ...

   Grand Hotel Liberty59 €

   Grand Hotel Liberty59 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.