Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Riva del Garda Lomapaketit 6-7:ksi Yöksi

Riva del Garda – Matkat

Matka kohteeseen Riva del Garda tarjoaa paljon tekemistä ja erilaisia nähtävyyksiä kaikenlaisille matkailijoille. Lue lisää, niin pääset tutustumaan tarkemmin kaupungin parhaisiin käyntikohteisiin.

Riva del Garda – Lennot ja hotelli

Matkailu tarkoittaa unohtumattomia elämyksiä. Jos Riva del Garda ja sen kiehtovat nähtävyydet ovat haaveidesi täyttymys, ebookers on valmis tarjoamaan asiantuntija-apua upeiden matkojen metsästämisessä. ebookers auttaa tekemään matkastasi mahdollisimman upean.

Jos hankit lentoliput ja huoneet yhtä aikaa, saatat säästää parhaimmillaan jopa 9%*.

Valikoimassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä ja runsaat 500 000 majoituspaikkaa, joiden joukossa valinnanvaraa riittää, suuntautuipa matkasi mihin tahansa.

Miltäpä hintatakuu kuulostaisi? Jos satut saamaan jostakin edullisemman matkatarjouksen kahden vuorokauden sisällä varauksesta, vastaamme siihen ja siirrämme erotuksen takaisin tilillesi.

Pakkaa laukkusi, sillä nyt on aika lähteä matkaan! Me autamme sisäisen seikkailijasi vapauttamisessa – halusitpa sitten aavikon hiekoille tai vuoristoon, tai vaikkapa niiden väliin levittäytyville rannoille. Varausehtoja sovelletaan.

Riva del Garda – Matkat

On muistettava, että minkään kaupungin ilmapiiriä eivät luo rakennukset ja monumentit yksinään – yhtä tärkeässä asemassa ovat paikalliset ihmiset. Tällä alueella asukkaita on yhteensä 15 000.

Riva del Garda sijaitsee 460 km:n päässä maan pääkaupungista, joka on Rooma. Lähimpään kaupunkiin (Nago-Torbole) on matkaa 5 km.

Vedä jalkaan mukavimmat kävelykenkäsi ja pakkaa reppuusi eväät päiväretkeä varten. Monte Brione tarjoaa hyvät mahdollisuudet pieneen luontoseikkailuun.

Jos haluat ymmärtää nykyhetkeä, paras tapa siihen on katsoa menneisyyteen. Riva del Garda Museo Civico (museo) on vierailun väärti, jos haluat oppia lisää tärkeimmistä tapahtumista ja ihmisistä, jotka tekivät tästä kaupungista sen, millaisena me tunnemme sen tänään.

Haluaisitko ymmärtää paremmin seudun historiaa? Torre d'Apponale ja Porta San Michele ovat siinä tapauksessa ehdottomia kohteita. Jos historian nälkäsi ei vielä ole lähtenyt, piipahdapa myös kohteissa Area archeologica del Monte San Martino ja Porta San Marco.

Vain vierailemalla kohteessa The Bastion käsität tämän vanhan puolustustukikohdan tärkeyden. Se rakennettiin kestämään vihollisen hyökkäyksiä, eikä ole vaikeaa elää mielikuvissaan niitä moninaisia yhteenottoja, joita on nähty juuri täällä.

Kukapa ei olisi leikkinyt lapsena prinssiä tai prinsessaa. La Rocca on kuin suoraan sadusta ja tarjoaa hienon tilaisuuden tutustua kuninkaalliseen elämään.

Aukiot ja torit ovat jokapäiväisen elämän lisäksi todistaneet monia historiallisia tapahtumia. Piazza Catena ja Piazza delle Erbe ovat myös hyviä paikkoja kaupungin historiaan perehtymiseen.

Riva del Garda – Hotellit

ebookers tarjoaa yli 137 hotellioppaaseen päivitettyä majoitusliikettä. Näin laajasta tarjonnasta sopivimman vaihtoehdon löytäminen käy käden käänteessä.

Jos olet sitä mieltä, että kulutat matkabudjettisi mieluummin uusiin elämyksiin kuin hotellimaksuihin, 4LIMONI Apartment Resort ja Residence Verdeblu ovat tutustumisen arvoisia majoitusliikkeitä. Jos toiveenasi kuitenkin on rentoutua ja nauttia laadukkaasta palvelusta lomasi aikana, Lido Palace ja Park Hotel Imperial Centro Tao Natural Medical Spa ovat enemmän sinun makuusi. Voit jättää stressin kotiin ja antaa näiden huippuhotellien ystävällisen henkilökunnan täyttää toiveesi.

ENEMMÄN hotelleja kohteessa Riva del Garda

Näytä kaikki 191 majoitusliikettä kohteessa Riva del Garda
Du Lac et Du Parc Grand Resort

Du Lac et Du Parc Grand Resort

Viale Rovereto 44, Riva del Garda, TN
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,1/5 (11 arvostelua)

  Du Lac et Du Parc Grand Resort on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Porto San ...

  Du Lac et Du Parc Grand Resort201 €

  Du Lac et Du Parc Grand Resort201 €
  Hotel Sole Relax & Panorama

  Hotel Sole Relax & Panorama

  Piazza 3 Novembre 35, Riva del Garda, TN
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,0/5 (1 arvostelua)

   Hotel Sole Relax & Panorama on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Apponalen ...

   Hotel Sole Relax & Panorama130 €

   Hotel Sole Relax & Panorama130 €
   Astoria Park Hotel SPA Resort

   Astoria Park Hotel SPA Resort

   Viale Trento, 9, Riva del Garda, TN
    4.0 kautta 5.0
     
     
    4,5/5 (4 arvostelua)

    Astoria Park Hotel SPA Resort on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta La Roccan linnoitus. Majoitusliike ...

    Astoria Park Hotel SPA Resort129 €

    Astoria Park Hotel SPA Resort129 €
    Hotel Lido Palace - The Leading Hotels of the World

    Hotel Lido Palace - The Leading Hotels of the World

    Viale Carducci 10, Riva del Garda, TN
     5.0 kautta 5.0
      
      

     Hotel Lido Palace - The Leading Hotels of the World on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä ...

     Hotel Lido Palace - The Leading Hotels of the World386 €

     Hotel Lido Palace - The Leading Hotels of the World386 €
     Grand Hotel Liberty

     Grand Hotel Liberty

     Viale Carducci 3/5, Riva del Garda, TN
      4.0 kautta 5.0
       
       
      4,5/5 (2 arvostelua)

      Grand Hotel Liberty on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Roccan linnoitus. ...

      Grand Hotel Liberty119 €

      Grand Hotel Liberty119 €
      Hotel Kristal Palace - TonelliHotels

      Hotel Kristal Palace - TonelliHotels

      Via Confalonieri, 8, Riva del Garda, TN
       4.5 kautta 5.0
        
        
       5,0/5 (1 arvostelua)

       Hotel Kristal Palace - TonelliHotels on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta ...

       Hotel Kristal Palace - TonelliHotels190 €

       Hotel Kristal Palace - TonelliHotels190 €
       Albergo Al Maso

       Albergo Al Maso

       Via Edoardo Modl, 7, Riva del Garda, TN
        3.0 kautta 5.0
         
         
        4,0/5 (1 arvostelua)

        Albergo Al Maso on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta La Roccan linnoitus. Majoitusliike ...

        Albergo Al Maso83 €

        Albergo Al Maso83 €
        Hotel Antico Borgo

        Hotel Antico Borgo

        Via A Diaz 15, Riva del Garda, TN
         4.0 kautta 5.0
          
          
         4,0/5 (3 arvostelua)

         Hotel Antico Borgo on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Apponalen torni. Majoitusliike ...

         Hotel Antico Borgo96 €

         Hotel Antico Borgo96 €
         Hotel Savoy Palace - TonelliHotels

         Hotel Savoy Palace - TonelliHotels

         Via Longa 10, Riva del Garda, TN
          4.0 kautta 5.0
           
           
          4,0/5 (1 arvostelua)

          Hotel Savoy Palace - TonelliHotels on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta ...

          Hotel Savoy Palace - TonelliHotels166 €

          Hotel Savoy Palace - TonelliHotels166 €
          Royal

          Royal

          Via Longa 8, Riva del Garda, TN
           4.0 kautta 5.0
            
            
           4,0/5 (1 arvostelua)

           Royal on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Porto San Nicolò. Majoitusliikkeessä on saatavilla ...

           Royal108 €

           Royal108 €

           ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

           *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.