Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
30.10. - 1.11.
Ensi viikonloppuna
6.11. - 8.11.

Varatuimmat hotellit Bergamo

72 €
Winter Garden Hotel - Bergamo Airport

Winter Garden Hotel - Bergamo Airport

4.0 kautta 5.0 Via Padergnone 52, Grassobbio, BG
Winter Garden Hotel - Bergamo Airport on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, ja Oriocenter (ostoskeskus) sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 149 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
89 €
NH Orio al Serio

NH Orio al Serio

4.0 kautta 5.0 Via Portico 75, Orio al Serio, BG
NH Orio al Serio on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oriocenter (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 118 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
60 €
Art & Hotel

Art & Hotel

4.0 kautta 5.0 Via Santuario 43, Stezzano, BG
Art & Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kilometro Rosso Science and Technology Park (tiede- ja tutkimuskeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuntoklubin. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 84 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
43 €
Bes Hotel Bergamo West

Bes Hotel Bergamo West

4.0 kautta 5.0 Via Fausto Radici 3, Mozzo, BG
Bes Hotel Bergamo West on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Parco Faunistico Le Cornelle. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 98 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat LCD-televisiot ja ilmaiset hygieniatuotteet.
79 €
Joia Hotel & Luxury Apartments

Joia Hotel & Luxury Apartments

4.0 kautta 5.0 Via Cascina Cà, Brusaporto, BG
Joia Hotel & Luxury Apartments on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Brusaporto Sport Centre (urheilukeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 30 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
50 €
B&B Hotel Bergamo

B&B Hotel Bergamo

3.0 kautta 5.0 Via Autostrada 2/A, Bergamo, BG
B&B Hotel Bergamo on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Humanitas Gavazzenin sairaala. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä business centerin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 95 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
70 €
Hotel Executive

Hotel Executive

4.0 kautta 5.0 Via Nazionale 67, San Paolo d'Argon, BG
Hotel Executive on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, ja Brusaporto Sport Centre (urheilukeskus) sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 38 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
57 €
Settecento Hotel

Settecento Hotel

4.0 kautta 5.0 Via Milano, 3, Presezzo, BG
Settecento Hotel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, minkä lisäksi Oratory of Our Lady of Ghiaie on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja sisäuima-allas. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 52 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.
54 €
Mercure Bergamo Aeroporto

Mercure Bergamo Aeroporto

4.0 kautta 5.0 Via Arrigo Boito 12, Stezzano, BG
Mercure Bergamo Aeroporto on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kilometro Rosso Science and Technology Park (tiede- ja tutkimuskeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1996 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 82 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjalliset sängyt.
94 €
GuglielMotel

GuglielMotel

4.0 kautta 5.0 Via delle Industrie 1 - Uscita casello, Autostrada A-4 Capriate, Brembate, BG
GuglielMotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Leolandia. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintolan. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 137 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.
Hae hinnat
Relais San Lorenzo

Relais San Lorenzo

5.0 kautta 5.0 Piazza Mascheroni 9A, Bergamo, BG
Relais San Lorenzo on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Vecchia (aukio). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 5 tähden hotellissa on 30 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
52 €
Bergamo Inn 43

Bergamo Inn 43

Bergamo Inn 43 on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Matteotti. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä majatalossa on 17 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
87 €
Hotel Excelsior San Marco

Hotel Excelsior San Marco

4.0 kautta 5.0 Piazzale della Repubblica 6, Bergamo, BG
Hotel Excelsior San Marco on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Matris Dominin luostari. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1960 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 155 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
66 €
Hotel Città Dei Mille

Hotel Città Dei Mille

3.0 kautta 5.0 via Autostrada 3/c, Bergamo, BG
Hotel Città Dei Mille on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Humanitas Gavazzenin sairaala. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja baari. Tässä 3 tähden hotellissa on 40 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
60 €
Mercure Bergamo Centro Palazzo Dolci

Mercure Bergamo Centro Palazzo Dolci

4.0 kautta 5.0 Viale Papa Giovanni Xxiii 100, Bergamo, BG
Mercure Bergamo Centro Palazzo Dolci on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Humanitas Gavazzenin sairaala on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja baarin. Tässä vuonna 1800 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 88 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Bergamo

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Bergamo

Näytä kaikki

Kohteen Bergamo hotellit

Harkitsetko lomaa kohteeseen Bergamo? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on nähtävyyksien lähellä, syötä lomapäiväsi ja käytä hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Leolandia, Piazza Vecchia (aukio) ja Parco Faunistico Le Cornelle. Voit valita 499 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Bergamo löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Bergamo, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai majoituksia, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Bergamo tarjoaa useita erilaisia majoituspaikkoja, joista löydät takuulla itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 93 lentokenttähotellia
 • 13 halpaa hotellia
 • 120 lapsiystävällistä hotellia
 • 7 luksushotellia
 • 97 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Bergamo

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Bergamo, voit löytää ebookersin sivustolta hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.

Asiakkaat arvostavat näitä hotelleja kohteessa Bergamo niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Il Borghetto
 • InVilladiserio Hotel
 • Hotel Città Dei Mille

Nämä kohteen Bergamo hotellit ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Joia Hotel & Luxury Apartments
 • Bombyx
 • Settecento Hotel

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä kohteen Bergamo hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • NH Orio al Serio
 • Art & Hotel
 • T'AMI Hotel Resort SPA

Kohteeseen Bergamo tutustuminen

Bergamo on tunnettu linnastaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Bergamo ja sen lähellä kuuluu:

 • Leolandia
 • Piazza Vecchia (aukio)
 • Parco Faunistico Le Cornelle
 • Teatro Donizetti
 • Via XX Settembre
 • Rocca
 • GAMeC-museo

Kun järjestät lomaa kohteeseen Bergamo, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Milano (MXP-Malpensan kansainvälinen lentokenttä). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Bergamo?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa Bergamo, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Bergamo, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Heinäkuu ja kesäkuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas helmikuu ja tammikuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 19 °C ja öisin 0 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 99 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 30 °C päivisin ja 8 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 260 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 31 °C ja öisin 14 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 282 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 23 °C ja 1 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 151 mm.
 • Vuosittainen keskimääräinen sademäärä kohteessa Bergamo on 793 cm.

Viimeksi varatut hotellit Bergamo

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.