Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat meno-paluu lennot Bergamo

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tieto lennoista

Kohdelentokenttä Malpensan kansainvälinen lentokenttä
Kohdekaupunki Milano
Lennon hinta 98 €

Varaa lennot Bergamoon ja ihastu Pohjois-Italiaan!

Seitsemälle kukkulalle rakennettu historiallinen Bergamon kaupunki sijaitsee Pohjois-Italiassa noin 50 kilometrin etäisyydellä Milanosta. Reilun sadan tuhannen asukkaan kaupunki on suosittu matkakohde, johon on helppo tulla niin lentäen kuin Milanosta käsinkin. Kaupungin lentoasemaa käyttävät useat halpalentoyhtiöt, minkä ansiosta lennot Bergamoon ovat usein hyvinkin edullisia. Suomesta Bergamoon ei tällä hetkellä ole suoria lentoja, mutta yhden välilaskun kautta perille pääsee kätevästi useaakin eri reittiä.

Rentouttava kaupunkiloma Bergamossa

Bergamossa on sen pienen koon ansiosta helppo liikkua, ja nähtävää tässä kauniissa kaupungissa on kaikkialla. Bergamo koostuu kahdesta osasta, joista matkailijat valitsevat usein kukkulan päällä sijaitsevan vanhan osan Città Altan eli yläkaupungin. Yläkaupunkia ympäröi lähes täydellisesti säilynyt keskiaikainen muuri, ja vanhassa kaupungissa voi tosiaankin aistia menneiden aikojen tunnelmaa. Alakaupunki, Città Bassa, on kaupungin uudempi osa, joka tarjoaa vierailijoilleen muun muassa tasokkaita ravintoloita ja hyvät ostosmahdollisuudet. Kaupunginosien välillä on helppo liikkua bussilla: muutoin lähes joka paikkaan on mahdollista myös kävellä. Korkeimmalle paikalle San Vigilioon pääsee Funicolarella eli funikulaarilla. Näkymät ovat täältä upeat, ja itse funikulaarimatka on niin ikään elämys.

Halvat lennot Bergamoon löydät kätevimmin ebookersilta. Vaikka suorat lennot Bergamoon eivät ole tällä hetkellä mahdolliset, ebookersin avulla varaat edullisen matkan ilman turhaa vaivannäköä: lentojen hakeminen on helppoa, ja eri reittejä vertailemalla löydät varmasti juuri sinun aikatauluihisi ja budjettiisi sopivan vaihtoehdon. Älä siis enää mieti – lento Bergamoon vie sinut hyvän ruoan ja upeiden nähtävyyksien luo keskelle kauneinta Pohjois-Italiaa!

Halvat lennot Bergamon Orio al Serio -lentoasemalle

Bergamon lentoasema Orio al Serio sijaitsee vain neljän kilometrin päässä Bergamon keskustasta. Erityisesti halpalentoyhtiöiden suosimalla lentoasemalla on kattavat palvelut, kuten useita edullisia ravintoloita, apteekki, pankkeja ja autovuokraamoja. Lennot Bergamoon ovat yleisesti edullisia, joskin Suomesta lennettäessä hintaa nostaa jonkin verran suoran lentoyhteyden puute.

Yhdellä välilaskulla Suomesta voi halpalentoyhtiöiden siivin lentää Bergamoon esimerkiksi Ryanairilla, joka lentää maaliskuusta lokakuuhun Tampereelta Unkarin Budapestiin ja siitä eteenpäin Bergamoon. Turusta Bergamoon taas pääsee ympäri vuoden Wizz Airilla Puolan Gdanskin kautta. Halpalentoyhtiöiden reittejä valittaessa on hyvä muistaa, että koneen vaihto on usein matkustajan omalla vastuulla. Vaihtoaikaa on siis varattava reilusti mahdollisten myöhästymisten varalta.

Muista kuin halpalentoyhtiöistä ainakin Lufthansa lentää Bergamoon Helsinki-Vantaalta Münchenin kautta. Toisaalta Bergamoon voi matkustaa helposti myös Milanon Malpensan lentoaseman kautta, johon Finnair lentää suoraan Helsinki-Vantaalta. Matka Milanosta Bergamoon bussin tai junan kyydissä ei tuo matkalle paljon lisähintaa, sillä lippujen hinnat pyörivät viiden euron tienoilla.

Paras aika matkustaa Bergamoon on kesä, jolloin Pohjois-Italiassa on lämmintä. Jos helle tuntuu uuvuttavalta kaupunkilomaa ajatellen, kannattaa reissuun lähteä touko-, kesä- tai syyskuussa, jolloin elohopea kohoaa Bergamossa useimpina päivinä yli 20 asteeseen mutta harvemmin yli 30 asteen. Kuuminta ja kiireisintä kaupungissa on Keski- ja Etelä-Euroopan kesälomien aikaan heinä–elokuussa.

Lentoasemalta nopeasti Bergamon keskustaan

Bergamon lentoasemalta on kattavat bussiyhteydet Bergamon juna- ja linja-autoasemille, keskustaan ja vanhaan kaupunkiin. Paikallisliikenteen linja 1 lähtee lentoasemalta kolmisen kertaa tunnissa ja ajaa keskustaan 10–15 minuutissa. Lippu maksaa muutaman euron, ja sillä voi myös vaihtaa toiseen bussiin Bergamon alueella. Muistathan, että bussilippu on aina ostettava jo ennen bussiin astumista. Bussiakin helpompi vaihtoehto on taksi. Takseja on hyvin saatavilla lentoaseman taksiasemalla, ja matkan hinnaksi keskusta-alueelle tulee noin 15 euroa.

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Bergamo?

SAS, Air Baltic, Lufthansa, Finnair, Air France, Iberia

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.