Lennot Bergamo

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Varaa lennot Bergamoon ja ihastu Pohjois-Italiaan!

Seitsemälle kukkulalle rakennettu historiallinen Bergamon kaupunki sijaitsee Pohjois-Italiassa noin 50 kilometrin etäisyydellä Milanosta. Reilun sadan tuhannen asukkaan kaupunki on suosittu matkakohde, johon on helppo tulla niin lentäen kuin Milanosta käsinkin. Kaupungin lentoasemaa käyttävät useat halpalentoyhtiöt, minkä ansiosta lennot Bergamoon ovat usein hyvinkin edullisia. Suomesta Bergamoon ei tällä hetkellä ole suoria lentoja, mutta yhden välilaskun kautta perille pääsee kätevästi useaakin eri reittiä.

Rentouttava kaupunkiloma Bergamossa

Bergamossa on sen pienen koon ansiosta helppo liikkua, ja nähtävää tässä kauniissa kaupungissa on kaikkialla. Bergamo koostuu kahdesta osasta, joista matkailijat valitsevat usein kukkulan päällä sijaitsevan vanhan osan Città Altan eli yläkaupungin. Yläkaupunkia ympäröi lähes täydellisesti säilynyt keskiaikainen muuri, ja vanhassa kaupungissa voi tosiaankin aistia menneiden aikojen tunnelmaa. Alakaupunki, Città Bassa, on kaupungin uudempi osa, joka tarjoaa vierailijoilleen muun muassa tasokkaita ravintoloita ja hyvät ostosmahdollisuudet. Kaupunginosien välillä on helppo liikkua bussilla: muutoin lähes joka paikkaan on mahdollista myös kävellä. Korkeimmalle paikalle San Vigilioon pääsee Funicolarella eli funikulaarilla. Näkymät ovat täältä upeat, ja itse funikulaarimatka on niin ikään elämys.

Halvat lennot Bergamoon löydät kätevimmin ebookersilta. Vaikka suorat lennot Bergamoon eivät ole tällä hetkellä mahdolliset, ebookersin avulla varaat edullisen matkan ilman turhaa vaivannäköä: lentojen hakeminen on helppoa, ja eri reittejä vertailemalla löydät varmasti juuri sinun aikatauluihisi ja budjettiisi sopivan vaihtoehdon. Älä siis enää mieti – lento Bergamoon vie sinut hyvän ruoan ja upeiden nähtävyyksien luo keskelle kauneinta Pohjois-Italiaa!

Halvat lennot Bergamon Orio al Serio -lentoasemalle

Bergamon lentoasema Orio al Serio sijaitsee vain neljän kilometrin päässä Bergamon keskustasta. Erityisesti halpalentoyhtiöiden suosimalla lentoasemalla on kattavat palvelut, kuten useita edullisia ravintoloita, apteekki, pankkeja ja autovuokraamoja. Lennot Bergamoon ovat yleisesti edullisia, joskin Suomesta lennettäessä hintaa nostaa jonkin verran suoran lentoyhteyden puute.

Yhdellä välilaskulla Suomesta voi halpalentoyhtiöiden siivin lentää Bergamoon esimerkiksi Ryanairilla, joka lentää maaliskuusta lokakuuhun Tampereelta Unkarin Budapestiin ja siitä eteenpäin Bergamoon. Turusta Bergamoon taas pääsee ympäri vuoden Wizz Airilla Puolan Gdanskin kautta. Halpalentoyhtiöiden reittejä valittaessa on hyvä muistaa, että koneen vaihto on usein matkustajan omalla vastuulla. Vaihtoaikaa on siis varattava reilusti mahdollisten myöhästymisten varalta.

Muista kuin halpalentoyhtiöistä ainakin Lufthansa lentää Bergamoon Helsinki-Vantaalta Münchenin kautta. Toisaalta Bergamoon voi matkustaa helposti myös Milanon Malpensan lentoaseman kautta, johon Finnair lentää suoraan Helsinki-Vantaalta. Matka Milanosta Bergamoon bussin tai junan kyydissä ei tuo matkalle paljon lisähintaa, sillä lippujen hinnat pyörivät viiden euron tienoilla.

Paras aika matkustaa Bergamoon on kesä, jolloin Pohjois-Italiassa on lämmintä. Jos helle tuntuu uuvuttavalta kaupunkilomaa ajatellen, kannattaa reissuun lähteä touko-, kesä- tai syyskuussa, jolloin elohopea kohoaa Bergamossa useimpina päivinä yli 20 asteeseen mutta harvemmin yli 30 asteen. Kuuminta ja kiireisintä kaupungissa on Keski- ja Etelä-Euroopan kesälomien aikaan heinä–elokuussa.

Lentoasemalta nopeasti Bergamon keskustaan

Bergamon lentoasemalta on kattavat bussiyhteydet Bergamon juna- ja linja-autoasemille, keskustaan ja vanhaan kaupunkiin. Paikallisliikenteen linja 1 lähtee lentoasemalta kolmisen kertaa tunnissa ja ajaa keskustaan 10–15 minuutissa. Lippu maksaa muutaman euron, ja sillä voi myös vaihtaa toiseen bussiin Bergamon alueella. Muistathan, että bussilippu on aina ostettava jo ennen bussiin astumista. Bussiakin helpompi vaihtoehto on taksi. Takseja on hyvin saatavilla lentoaseman taksiasemalla, ja matkan hinnaksi keskusta-alueelle tulee noin 15 euroa.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Bergamo?

✔️ Lennot kohteeseen Bergamo maksavat yleensä –. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Bergamo, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin .

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Bergamo?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Bergamo yhdensuuntaiselle matkalle on ja menopaluulennolle . Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Bergamo?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Bergamo helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Bergamo saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Bergamo?

✔️ Voit muuttaa kohteen Bergamo lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista.

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Bergamo?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Bergamo helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Bergamo lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Bergamo sinne lentävät seuraavat lentoyhtiöt: . Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Bergamo (MIL) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Bergamo (MIL), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Bergamo Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi MIL
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt
Halvin lento
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Bergamo?Bergamo – lento ja hotelli -paketit economy-lennoilla

Worldhotel Cristoforo Colombo
Futura Motel
DBH Duomo Boutique Hotel Lake Como
Hotel Osteria della Pista
Relais Castello Di Casiglio
Parco San Marco Lifestyle Beach Resort
Hotel VIU Milan
Rosa Grand Milano
Hotel Dei Cavalieri
Grand Hotel Campione
The Westin Palace, Milan
UNAHOTELS Varese
Etkö löydä etsimääsi?
Katso kaikki saatavilla olevat matkat: Helsinki –> Bergamo
Näytä kaikki matkat

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.