Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Orio Al Serio – Lentokenttä
Lentokentän nimi
Orio al Serio International Airport
Lentokentän sijainti
Milan, Italy

Lentoasemakoodi

IATA BGY
ICAO LIME
Sade: 6 %
KORKEA
4 °C
MATALA
-1 °C
Viivästysindeksi
1 /5
Ei juurikaan häiriöitä
Leveysaste
45.665315
Pituusaste
9.698713

Lentokentän osoite ja tiedot

LähtöpaikkaOrio Al Serio
Määränpään lentokenttä
Lähtölentokentän IATA-koodiBGY
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt
Halvin lento
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Miten löydän halvimmat lennot lentokentältä Orio Al Serio (BGY)?

Jos tiedät jo lähteväsi matkaan kohteesta Orio Al Serio, voit etsiä tarpeisiisi sopivia lentoja helposti eri lentoyhtiöiltä ja lentoasemilta. Sinun tarvitsee vain syöttää ebookersin hakuun haluamasi matkakohde, ja saat listan kaikista valittavissa olevista lentoyhtiöistä, lentoajoista ja hinnoista, joita voit sitten itse vapaasti vertailla. Hakutuloksia päivitetään jatkuvasti, joten saat varmasti hyvän ja uusimman hinnan jokaiselle matkallesi. Jos hakutuloksia on liikaa, voit suodattaa niitä helposti. Voit etsiä esimerkiksi vain hyvitettäviä lentoja tai usean kohteen matkoja ja hakea vain suosimiesi lentoyhtiöiden lentoja, jotta löydät juuri sinulle sopivat lennot.


Onko kohteessa Orio Al Serio (BGY) lentokenttähotellia?

Ebookersin hotellihaku auttaa sinua löytämään kaikki lentokentän BGY hotellit, jos kentällä sellaisia on. Yksi keino säästää matkan kustannuksissa on varata hotellit ja lennot yhdessä ebookersin hakukoneen avulla, sillä ebookers tarjoaa parhaan hinnan takuun asiakkailleen. Luotettavien hotellikuvaustemme avulla löydät sopivan hotellin hetkessä ja voit säästää hinnassa.


Onko lentokentällä Orio Al Serio (BGY) ravintolaa?

Isoilla lentokentillä on yleisesti laajempi tarjonta, mutta pienemmiltäkin kentiltä löytyy usein ainakin yksi ravintola tai kahvila. Ravintolassa on hyvä syödä odotellessa lähtevää lentoa tai ottaa kahvi mukaan lennolle.


Mihin pysäköidä auto lentokentällä BGY?

Tarkasta lentokentän omalta sivustolta minkälaiset pysäköintimahdollisuudet kentällä BGY ovat. Pysäköinnistä on hyvä ottaa selvää etukäteen, jotta matkalle lähtö tai saapuvan lennolta tulevan noutaminen ei luo ikäviä yllätyksiä. Pysäköinti saattaa olla maksutonta tai maksullista ja se saattaa olla pysäköintihallissa tai parkkipaikalla.


Voiko lentokentältä Orio Al Serio (BGY) vuokrata auton?

Useimmilta lentoasemilta saa vuokrattua auton, jolla matkaa määränpäässä voi jatkaa mahdollisimman sujuvasti. Autonvuokraus lentokentällä Orio Al Serio kannattaa tehdä etukäteen, jotta saat parhaan mahdollisen hinnan, et joudu jonottamaan ja varmistat että saat haluamasi autotyypin. Voit säästää autonvuokrauksen hinnassa, jos vuokraat auton lentovarauksesi yhteydessä.


Mikä on kohteen Orio Al Serio lentokenttäkoodi?

Lentokentän Orio Al Serio IATA lentokenttäkoodi on (BGY). Tätä koodia käytetään standardoimaan ja yksinkertaistamaan lentoliikenteeseen liittyviä toimenpiteitä. Joissain kaupungeissa saattaa olla useampia lentoasemia. Voit varmistaa, että varaat lennot haluamaltasi kentältä tarkistamalla kentän IATA-koodin.


Onko lentokentällä Orio Al Serio (BGY) mahdollisuutta koronatestiin?

Tarkista ajankohtaisimmat Covid19-tilanteeseen liittyvät tiedot ja mahdollisuus koronatestiin ennakkoon lentoaseman omalta sivustolta. Varaa mahdolliseen testaukseen tarpeeksi aikaa, jotta ehdit lennollesi. Muista myös lukea ajankohtaiset matkustustiedotteemme koronaan liittyen asiakaspalveluportaalistamme.


Voiko lentoja perua kohteesta Orio Al Serio (BGY)?

Lennon peruminen kentältä (BGY) lähteviin lentoihin saattaa olla mahdollista. Peruutusehdot voivat olla lentokenttä- tai matkanjärjestäjäkohtaisia. Jos olet varannut lennon ebookersin kautta ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja he neuvovat sinua parhaiten lennon perumiseen liittyen.

Esitellyt hotellit kohteen Orio Al Serio lähellä

Näytä kaikki 650 majoitusliikettä kohteessa Orio Al Serio
89 €
NH Orio al Serio

NH Orio al Serio

4.0 kautta 5.0 Via Portico 75, Orio al Serio, BG
4/5
(6 arvostelua)
NH Orio al Serio on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oriocenter (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 118 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Arvosteltu 23.7.2015

Mahtava sijainti lentokentän lähellä ja monipuolinen ostoskeskus vieressä, hotellissa hyvä palvelu.

 
70 €
Winter Garden Hotel - Bergamo Airport

Winter Garden Hotel - Bergamo Airport

4.0 kautta 5.0 Via Padergnone 52, Grassobbio, BG
4/5
(16 arvostelua)
Winter Garden Hotel - Bergamo Airport on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, ja Oriocenter (ostoskeskus) sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 149 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Arvosteltu 18.4.2018

Hyvä sijainti lähellä lentokenttää. Helppoa jatkaa matkaa muualle Italiaan.

 
Hae hinnat
ZZZleepandGo BGY

ZZZleepandGo BGY

Via Aeroporto 13, Orio al Serio, Lombardia
4/5
(1 arvostelua)
ZZZleepandGo BGY sijaitsee lentokentän yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oriocenter (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä vuonna 2017 rakennetussa kapselihotellissa on 9 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
 
50 €
Guesthouse AirportStop

Guesthouse AirportStop

3 Via Leonardo Da Vinci, Orio al Serio, BG
Guesthouse AirportStop sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Humanitas Gavazzenin sairaala. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä majatalossa on 3 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kahvinkeittimet.
 
60 €
BGY Airport

BGY Airport

Via Aldo Moro 10, Orio al Serio, BG
BGY Airport sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Oriocenter (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä majatalossa on 3 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja sadesuihkupäät.
 
Hae hinnat
Airport Rooms Orio

Airport Rooms Orio

VIA IV NOVEMBRE 37, Orio al Serio
Airport Rooms Orio sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Humanitas Gavazzenin sairaala. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä majatalossa on 2 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
 

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.