Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Santiago

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Santiago

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi SCL
Lennon hinta 768 €

Lennot Helsingistä Santiagoon tuovat sinut Chilen pääkaupunkiin

Santiago de Chile sijaitsee laaksossa Andien ja Chilen rannikkovuoriston välissä. Ilmasto on välimerellinen, ja koska ollaan eteläisellä pallonpuoliskolla, kesäkausi ajoittuu meidän talvikaudellemme. Lokakuusta toukokuulle Santiagossa ei sada juuri ollenkaan. Tämä onkin paras aika pohjoisen pallonpuoliskon asukkaalle lähteä tutustumaan tähän Latinalaisen Amerikan helmeen.

Etäisyys Helsingistä (HEL) Santiagoon (SCL) on linnunteitse 13 500 kilometriä. Esimerkiksi Finnairin ja British Airwaysin operoimat lennot Helsingistä Santiagoon kestävät reilut 21 tuntia, kun matkalla on yksi välilasku Lontoon Heathrow’lla.

Aikaero Suomeen on kuusi tuntia, joskin kesä- ja talviajan välinen siirtymä tapahtuu maissa eri aikaan.

Saapuminen Helsinki-Vantaan lentoasemalle

Helsinki-Vantaan lentoasemalle pääset I-junalla Tikkurilan kautta tai P-junalla Myyrmäen kautta, seutuliikenteen busseilla tai Finnair City Busilla Elielinaukiolta Rautatieaseman kyljestä. Kehäradan ansiosta voit suunnitella matkan kentälle myös kaukoliikenteen junilla, sillä sinun tarvitsee vain vaihtaa paikallisjunaan. Muualta Suomesta tultaessa vaihtoehtona on myös kaukoliikenteen bussivuorot, joista osa ajaa suoraan lentoasemalle tai sen kautta. Jos taas oma auto on parempi ratkaisu, tutustu etukäteen Internetissä eri pysäköintivaihtoehtoihin. Parkkialueet ovat laajat, mutta niiltä on bussikuljetus terminaaleihin. Myös lentokentän lähialueen hotelleista on maksuton bussikuljetus terminaaleihin.

Santiagon lentoasemalta kaupunkiin

Santiagon lentoasemalta kulkee Centropuerto-busseja Santiagon maanalaisen Los Héroesin asemalle. Turbus-yhtiön bussit kulkevat Alamedan bussiterminaaliin. Molemmat linjat kulkevat myös Pajaritos-metroaseman kautta. Siirtymällä bussilla Pajaritoksen asemalle ja jatkamalla sieltä metrolinjalla 1 vältät keskustan tieruuhkat. Matka-aika bussilla ja metrolla keskustaan on yhteensä noin 40 minuuttia. Yhdensuuntaisen matkan hinta on 1 500 Chilen pesoa. Bussit lähtevät terminaalin alatasolta saapuvien lentojen aulan edustalta.

Lentokentällä palvelee kaksi taksiyhtiötä, Taxi Oficial ja Taxi Vip. TransVip-bussit kuljettavat vieraita useisiin Santiagon hotelleihin ja asuinalueille. Vastaavia kyytejä tarjoaa myös hoppa-niminen palvelu, jonka voit varata ennakkoon Internetistä. Kentällä on myös autovuokraamoja.

Santiagon kansainvälinen lentoasema on viralliselta nimeltään Comodoro Arturo Merino Benítezin kansainvälinen lentoasema. Nimensä se on saanut Chilen ilmavoimien perustajalta. Kenttä tunnetaan myös nimellä Nuevo Pudahuel, sillä se sijaitsee Pudahuelissa 17 kilometrin päässä Santiagon keskustasta Chilen keskusylängöllä.

Metropoli vuorijonojen välissä

Santiago sijaitsee Andien päävuoriston ja Chilen rannikkovuoriston välisessä laaksossa. Kaupungista saa hyvän käsityksen läheiseltä kukkulalta, Cerro San Cristóbalilta. Keskusta-alueella sijaitseva Cerro Santa Lucia on toinen erinomainen paikka näköalojen ihailuun. Hyviä ravintoloita löytyy esimerkiksi Barrio Lastarrian alueelta. Bellavista on puolestaan suosittua illanviettoaluetta. Muita tutustumisen arvoisia kaupunginosia ovat Providencia ja Barrio Italia. Näillä alueilla on esimerkiksi suosittuja jazzklubeja. Chileläiset ovat jalkapallohullua kansaa, joten Santiagossa kannattaa harkita myös lippujen ostamista jalkapallo-otteluun. Aktiivilomailijaa saattavat kiinnostaa retket, joita kaupungista järjestetään lähiseudun hiihtokeskuksiin, vaelluksille ja koskenlaskuseikkailuihin.

Chilen noin 15 miljoonasta asukkaasta Santiago de Chilen metropolialueella asuu noin 7 miljoonaa. Matkaa Tyynenmeren rannikolle on täältä noin puolitoista tuntia autolla, joten meren elävät ovat suosittua ravintolaruokaa. Chile on tietenkin tunnettu kaikkialla maailmassa myös viineistään. Santiagostakin pääsee halutessaan opastetulle päiväretkelle lähiseudun viinitilalle. Myös jäätelö, helado, on täällä erinomaista. Teksti helados artesanales kertoo, että jäätelö on valmistettu paikan päällä.

Keskusta-alueen itäpäässä on suuri puistoalue, Quinta Normal. Siellä on runsaasti museoita: luonnontieteellinen museo, tiedemuseo, lasten museo ja ihmisoikeuksille omistettu museo. Myös yksi kansallisrunoilija Pablo Nerudan kotitaloista toimii museona. Se tunnetaan nimellä La Chascona, ”takkutukkainen nainen”.

Lennot Helsinki – Santiago

Onko kohteiden Helsinki ja Santiago välillä suoria lentoja?

Ota mukaan kaikki tarpeellinen, että et tylsisty välilaskun aikana, koska kohteiden Helsinki ja Santiago välillä ei tarjota suoria lentoja. Sinun täytyy varata lentolippusi lentoyhtiöltä, joka tarjoaa välilaskullisia lentoja.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Santiago välisille lennoille?

Haluatko tietää lisää matkastasi kohteiden Helsinki ja Santiago välillä? Kuten lähtö- ja kohdekenttien nimet? Lähtökenttä on mitä todennäköisemmin Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja saapumislentokenttäsi Santiago (SCL-Arturo Merino Benítez).

Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Santiago välillä on?

Mikään ei voita loman odottelua. Reitillä Helsinki – Santiago lennetään suurin piirtein 173 lentoa joka vuosi joten varaa lippusi nyt ja ala nauttia odotuksen tunteesta.

Varatuimmat hotellit Santiago

Näytä kaikki 1 272 majoitusliikettä kohteessa Santiago
115 €
Holiday Inn Santiago - Airport Terminal

Holiday Inn Santiago - Airport Terminal

4.0 kautta 5.0 Armando Cortinez Norte 2150, Santiago, Region Metropolitana
Holiday Inn Santiago - Airport Terminal on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 224 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Tempur-Pedic-patjallisen sängyn.
64 €
Presidente Suites Santiago

Presidente Suites Santiago

3.5 kautta 5.0 Luis Thayer Ojeda 383, Providencia - Metro Tobalaba, Santiago, Region Metropolitana
Presidente Suites Santiago on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Costanera Center -yrityspuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 76 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
68 €
Hotel Diego de Almagro Aeropuerto - Santiago

Hotel Diego de Almagro Aeropuerto - Santiago

3.5 kautta 5.0 Avda. Américo Vespucio Oriente, 1299, Santiago, Region Metropolitana
Hotel Diego de Almagro Aeropuerto - Santiago on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 134 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.