Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Wien

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Wien

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi VIE
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 143 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 30 minuuttia

Helsinki - Wien -lennot

Oletko lähdössä työmatkalle tai romanttiselle irtiotolle arjesta Wieniin, suomalaisten mielestä yhteen maailman romanttisimmista kaupungeista? Kauttamme löydät niin Helsinki – Wien -lennot, hotellit kuin vuokra-autotkin matkaasi varten!

Lähtö Helsingistä

Helsingistä matkalle lähteminen on helppoa ja mukavaa hyvien liikenneyhteyksien ja lentokentän toimivien palveluiden ansiosta. Helsinki-Vantaan lentokenttä sijaitsee Helsingin pohjoispuolella, noin 18 kilometrin päässä keskustasta. Kentälle kulkee oma lentokenttäbussi, mutta myös paikallisliikenteen linja 615 tuo reissulle lähtijät perille pelkällä seutulipun hinnalla. Bussimatka kestää n. 40 minuuttia, joten jos sinulla meinaa tulla hoppu, kannattaa hypätä taksin kyytiin, jolloin matka-aika lyhenee n. kymmenellä minuutilla. Matkan hinta tosin siinä tapauksessa moninkertaistuu.

Jos tulet paikalle omalla autolla, voit jättää kulkupelisi Lomaparkkiin. Viikon parkkiaika maksaa ulkoparkeissa 39€/vko ja parkkihalleissa 57€-65€. Junalla tullessasi sinun kannattaa jäädä pois Tikkurilan juna-asemalla, mistä on bussiyhteys kentälle.

Saapuminen Wieniin

Lentäessäsi Helsingistä Wieniin laskeudut Wien-Schwechatin kansainväliselle lentokentälle, noin 20 kilometrin päähän Wienin keskustasta. Kulkuyhteydet kentältä keskustaan ovat erinomaiset. Edulliseen 4€ hintaan voit hypätä paikalliseen S-Bahn junaan, ja kaupungin laidalla vaihtaa U-Bahniin eli metroon, jolla pystyt jatkamaan matkaasi aivan keskustaan. Lentoasemalla on myös AirportLines-lentokenttäbussi, joka liikennöi lentoaseman ja keskustan väliä matkan kestäessä 20-45 minuuttiin. Yhdensuuntainen matka maksaa 8€ ja edestakainen 11€. Lentokentältä liikennöi myös City Airport Train-juna eli CAT, mutta se on muita kulkuneuvoja kalliimpi ja usein myös epäkäytännöllisempi, koska samoin kuin S-Bahn junalla, on jokaisen matkustajan vaihdettava metroon, mikäli mielii päästä aivan keskustaan. Mikäli valitset taksin, kannattaa sinun sopia hinta taksiin hypätessäsi. Määränpäästäsi riippuen hinta asettuu 25€ ja 30€ välille. Voit myös varata taksin etukäteen, jolloin yleensä pääset hieman halvemmalla.

Me eBookersilla haluamme mahdollistaa sinulle mukavan työmatkan tai romanttisen irtioton puolisosi kanssa edullisin hinnoin. Varaa nyt kauttamme Helsinki-Wien lennot ja hotelli Wienin matkallesi!

Helsinki - Wien Lennot FAQ

Lennot Helsinki – Wien

Onko kohteiden Helsinki ja Wien välillä suoria lentoja?

Onko Finnair valintasi lennolle kohteeseen Wien? Loistava valinta! Se on yksi johtavista lentoyhtiöistä, joka liikennöi suoria lentoja kohteiden Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja Wien (VIE-Wienin kansainvälinen lentoasema) välillä, joten voit olla varma, että lentosi on mukava.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Helsinki ja Wien välillä kestää?

1 450 km pituiseen matkaan saattaa mennä vain 2 tuntia 20 minuuttia, mutta keskimäärin tämä lentomatka kestää 2 tuntia 24 minuuttia. Olitpa sitten ottamassa pitkään odotettua lomaa töistä tai lähdössä koko perheen kanssa matkalle, American Airlines ja Finnair tarjoavat suoria lentoja kohteiden Helsinki ja Wien välillä.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Wien välisille lennoille?

Jos olet lentämässä kohteiden Helsinki ja Wien välillä, Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) tulee mitä luultavimmin olemaan lähtölentokenttäsi ja Wien (VIE-Wienin kansainvälinen lentoasema) saapumiskenttäsi.

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki ja Wien välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Koska kohteiden Helsinki ja Wien välillä liikennöi niin useita lentoyhtiöitä, matkasuunnitelmiisi parhaiten sopivan yhtiön löytäminen on helppoa. Nämä lentoyhtiöt ovat suosituimpien joukossa:

  • American Airlines, 109 lentoa kuussa
  • Finnair, 72 lentoa kuussa
  • Malaysia Airlines, 30 lentoa kuussa
  • JAL, 30 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Wien välillä on?

Wien houkuttelee tutustumaan. Aloita seikkailu nyt hankkimalla liput yhdelle 9 jokapäiväisestä lennosta reitillä Helsinki – Wien.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: HEL Saapuu: VIE la
11.4
su
12.4
ma
13.4
ti
14.4
ke
15.4
to
16.4
pe
17.4
Välilaskut
Air Hong Kong
LD 229 04:05 pm 05:35 pm - - - - - Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)

Varatuimmat hotellit Wien

Näytä kaikki 1 561 majoitusliikettä kohteessa Wien
123 €
NH Vienna Airport Conference Center

NH Vienna Airport Conference Center

4.0 kautta 5.0 Einfahrtsstrasse 1-3, Schwechat, Ala-Itävalta
NH Vienna Airport Conference Center on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Danube-Auen National Park (puisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1983 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 499 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
Hae hinnat
Moxy Vienna Airport

Moxy Vienna Airport

3.0 kautta 5.0 Ausfahrtsstraße 4, Schwechat
Moxy Vienna Airport on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Danube-Auen National Park (puisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja baarin. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 405 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
125 €
Melia Vienna

Melia Vienna

5.0 kautta 5.0 Donau-City-Straße 7, Wien, Wienin
Melia Vienna on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wienin kansainvälinen keskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 253 huonetta 18 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.