Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Madeiran saari

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Madeiran saari

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi FNC
Lennon hinta 225 €

Upea keidas keskellä Atlantin valtamerta – kai varasit jo lennot Helsingistä Madeiralle eikä muita mainoslauseita kaivata?

Madeiran vehreä ja ainutlaatuinen luontokohde keskellä aavaa merta elää uutta tulemista eikä suotta. Kukkiva, rehevä luonto, huimat näköalapaikat, ympärillä meri ja saarilla vallitseva letkeä, omaleimainen tunnelma – siinä pääkohtia Madeiran parhaasta annista, vaikka moni luulee saaria tyypilliseksi rantalomakohteeksi, joita mahtuu tusina kymmeneen. Toki Madeiralla riittää myös kerrassaan upeita rantoja. Ja tosiaan: Madeira on seitsemän saaren muodostama saariryhmä, ei yksi saari, kuten usein luullaan. Etsi ja varaa lennot Helsingistä Madeiralle ja matkusta tutustumaan ainutlaatuiseen, tuliperäiseen kohteeseen, jolle niin moni on menettänyt sydämensä kokonaan.

Helsinki–Madeira-lennot

Madeira sopii matkakohteeksi ympäri vuoden, sillä sen lämpötila on melko tasainen eikä kesälläkään tukahduttavan kuuma. Suurin osa suomalaisista matkustaa Madeiralle talvikaudella pakoon pakkasia ja pimeää, mutta itse asiassa talvi ei ole kaikkein paras ajankohta lomailla saarilla. Silloin saadaan nimittäin jonkin verran sateita, etenkin loka–maaliskuussa. Jos voit valita matkan ajankohdan vapaasti, kannattaa suosia Madeiran kaunista kevättä, kun Suomessa on vielä harmaata ja viileää. Edullisimmat ajankohdat matkustaa Madeiralle ovat touko- ja marraskuu, kun taas heinä- ja joulukuuta kannattaa hintojen puolesta välttää. Lennot ovat halvimmillaan tiistaisin ja kalleimmillaan perjantaisin, ja lennot kannattaa varata viimeistään 52 päivää ennen matkaa. Iltalennot voivat olla jopa 20 prosenttia edullisempia kuin päiväsaikaan lähtevät lennot. Kaikkein helpoin vaihtoehto matkustaa Madeiralle on Finnairin suora lento, joka lennetään maanantaisin. Lentoaikaa suorilla lennoilla kertyy kuutisen tuntia. Jos suorat, halvat lennot Helsingistä Madeiralle eivät tällä kertaa sovi suunnitelmiisi, TAP Portugalilta löytyy kätevät yhteydet Lissabonin kautta – lentoaika tosin venyy noin 14 tuntiin. Myös Smart Wingsillä pääset mukavasti perille Prahan kautta, Norwegianilla ja Monarch Airlinesilla taas Lontoon kautta. Lisäksi muilla yhtiöillä on tarjolla kahden välilaskun yhteyksiä, mutta silloin matka-aika venyy 20–30 tunnin paikkeille.

Matka alkaa Helsinki-Vantaalta

Helsinki-Vantaan lentoasema on miellyttävä paikka lähteä matkalle. Vantaalla, Helsingin keskustasta 18 kilometrin päässä sijaitsevalle lentokentälle pääset joko HSL:n julkisen liikenteen bussilla, Kehärataa pitkin ajavilla I- ja P-paikallisjunilla tai Finnair City Busilla. Kulkupelistä riippumatta matka kentältä keskustaan kestää puolisen tuntia, ja kaikki vaihtoehdot lähtevät läheltä toisiaan, Helsingin ydinkeskustasta, rautatieaseman tuntumasta. Jos taas kuljet mieluummin omalla autolla, voit jättää sen kätevästi parkkiin jollekin lentoaseman vartioiduista pysäköintialueista tai hieman pidemmälle kaukoparkkiin, josta on kentälle ilmainen bussikuljetus. Jos saavut pääkaupunkiseudun ulkopuolelta, voit toki lentää kotimaanlennolla Helsinkiin ja vaikkapa yöpyä jossakin lähellä sijaitsevista lentokenttähotelleista.

Perille Madeiralle

Madeiran lentoasemaa (FNC) kutsutaan myös Funchalin lentokentäksi pääkaupungin mukaan tai Cristiano Ronaldon lentokentäksi. Se sijaitsee Santa Cruzissa, Madeiran saaren itärannikolla. Matkaa pääkaupunki Funchaliin on noin 20 kilometriä. Lentokentältä pääsee Aerobusin kyydissä Formosan rannalle ja matkan varrelle jääviin hotelleihin sekä Funchaliin. SAM-bussiyhtiön julkisen liikenteen busseja on tarjolla useita, ja niillä pääsee eri puolille saarta, myös Funchaliin. Jos turvaudut mieluummin taksiin, tolppa löytyy tuloaulan edustalta, tasolta 0. Tietenkin kentältä voi vuokrata myös auton, ja tarjolla on useiden eri ketjujen palvelutiskit. Auton vuokraaminen on hyvä idea etenkin, jos haluat kierrellä Madeiraa lomallasi. Autoilua ei kuitenkaan suositella kokemattomille kuljettajille, sillä tiet ovat kapeita ja usein jyrkkiä. Ja vaikka matka näyttäisi kartalla lyhyeltä, menee ajamiseen usein ennakoitua huomattavasti enemmän aikaa.

Majoitus Madeiralla

Madeiran hintataso on edullinen, ja hotellivalikoima on monipuolinen. Tarjolla on kaikkea mahdollista vaatimattomista hostelleista aamiais- ja maatilamajoitukseen, loma-asunnoista leirintäalueisiin ja pikkuhotelleista isojen ketjujen luksushotelleihin. Varaa halvat lennot Helsingistä Madeiralle ja lähde yhdistetylle retkeily- ja aurinkolomalle.

Lennot Helsinki – Madeiran saari

Onko kohteiden Helsinki ja Madeiran saari välillä suoria lentoja?

Haluatko lentää suoraan kohteiden Helsinki ja Madeiran saari välillä? Valitettavasti se ei ole tällä hetkellä mahdollista. Voit kuitenkin ostaa välilaskullisen lennon, joita tällä reitillä on tarjolla.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Madeiran saari välisille lennoille?

Jos olet matkalla kohteiden Helsinki ja Madeiran saari välillä, Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) tulee mitä todennäköisemmin olemaan lähtökenttäsi ja Funchalin lentoasema (FNC - Cristiano Ronaldo) saapumiskenttäsi.

Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Madeiran saari välillä on?

Lentolippujen varaaminen reitille Helsinki – Madeiran saari sujuu helposti. Voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan lennon 2 päivittäisestä lennosta, joten voit varata seuraavan seikkailusi mihin aikaan vuodesta tahansa.

Varatuimmat hotellit Madeiran saari

Näytä kaikki 3 712 majoitusliikettä kohteessa Madeiran saari
152 €
The Cliff Bay

The Cliff Bay

5.0 kautta 5.0 Estrada Monumental 147, Funchal
The Cliff Bay on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Complexo Balnear do Lidon uintikeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
206 €
Savoy Palace – The Leading Hotels of the World

Savoy Palace – The Leading Hotels of the World

5.0 kautta 5.0 Avenida do Infante, 25, Funchal
Savoy Palace – The Leading Hotels of the World on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museu CR7. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
104 €
Saccharum resort & spa

Saccharum resort & spa

5.0 kautta 5.0 Rua Serra de Água, 1, Calheta
Saccharum resort & spa on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Ponta Do Solin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja sisäuima-allas. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.