Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Düsseldorf

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Düsseldorf

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi DUS
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 135 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 30 minuuttia

Kohteen Düsseldorf Parhaimmat Pakettimatkat

Düsseldorf lento + hotelli economyluokan lennoilla

Lennot Helsingistä Düsseldorfiin

Puolen miljoonan asukkaan Düsseldorf sijaitsee läntisessä Saksassa Nordrhein-Westfalenin osavaltiossa. Düsseldorf tunnetaan merkittävänä teollisuus- ja messukaupunkina, minkä lisäksi se on tärkeä muodin ja media-alan keskus Saksassa. Tämän ansiosta kaupunki on erityisesti liikematkalaisten suosiossa, mutta se tarjoaa paljon nähtävää kaupunkilomailijoillekin. Modernin kaupunkiarkkitehtuurin vastapainona on Reinin varrelle sijoittuva vanhakaupunki, jonka tunnelmallisilla kaduilla saatat unohtaa olevasi Saksan tärkeimpiin kuuluvassa liike-elämän keskittymässä. Lähde tutustumaan kansainväliseen Düsseldorfiin ja sen ystävällisiin asukkaisiin varaamalla lennot Helsingistä Düsseldorfiin jo tänään!

Lähtö Helsingistä

Helsingistä Düsseldorfiin tarjotaan päivittäin niin suoria kuin välilaskullisiakin lentoja, joten voit valita eri lähtöajoista mieleisesi. Suora lento Helsingistä Düsseldorfiin kestää noin kaksi ja puoli tuntia, välilaskullinen taas lyhimmillään noin neljä tuntia. Suosituimmillaan Düsseldorf on matkakohteena kesäkuukausina, karnevaalien aikaan marraskuussa ja joulukuussa, jolloin joulumarkkinat saapuvat kaupunkiin. Jos haluat mahdollisimman halvat lennot Helsingistä Düsseldorfiin, ajoita matkasi näiden aikojen ulkopuolella ja muista varata lentosi hyvissä ajoin etukäteen, mielellään kaksi kuukautta ennen matkaa.

Lentosi Düsseldorfiin lähtee Helsinki–Vantaan lentoasemalta, noin 18 kilometrin päästä Helsingin keskustasta. Pääset terminaalien luo julkisilla kulkuvälineillä niin Helsingistä kuin Tikkurilan rautatieasemalta. Junamatka Helsingin päärautatieasemalta lentokentälle kestää puolisen tuntia, bussimatka kaupunkilinjoilla 415, 615 tai 617 tai Finnairin City Busilla taas vie 40 minuuttia. Jos saavut lentokentälle junalla muualta päin Suomea, vaihda Tikkurilan rautatieasemalla I-junaan, jolla matka lentokentälle kestää vain muutaman minuutin. Kertalippu Helsingin joukkoliikenteeseen maksaa vain muutaman euron.

Jos aiot saapua lentokentälle omalla autolla, voit jättää autosi jollekin lentoaseman alueen pysäköintialueista. Paikoitusalueiden ja terminaalien välillä kulkee maksuton bussikuljetus. Suuntaa sitten oikeaan terminaaliin ja oikealle lähtöportille ja astu lennollesi Helsingistä Düsseldorfiin!

Saapuminen Düsseldorfiin

Düsseldorfin kansainvälinen lentoasema (DUS) sijaitsee noin kahdeksan kilometriä Düsseldorfin keskustasta pohjoiseen. Düsseldorf on matkustajamäärältään Saksan kolmanneksi suurin lentokenttä, jolla on kolme terminaalia. Lentosi laskeutuu todennäköisimmin joko A- tai B-terminaaliin, sillä C-terminaali on suunnattu kaukokohteiden lennoille.

Düsseldorfin lentokentällä on kaksi rautatieasemaa. C-terminaalin alta olevalta Düsseldorf Flughafen Terminal -rautatieasemalta lähtevällä S11-junalla pääset Düsseldorfin päärautatieasemalle noin 20 minuutissa. Toinen vaihtoehto on mennä terminaaleista noin viiden minuutin välein lähtevällä SkyTrain-junalla 2,5 kilometriä itään sijaitsevalle Düsseldorf Flughafen -rautatieasemalle ja hypätä sieltä nopeampaan RE-junaan, jolla matka keskustaan kestää vain muutaman minuutin. Matka SkyTrainilla rautatieasemalle kestää noin kuusi minuuttia. SkyTrain operoi terminaalien ja rautatieaseman väliä muutaman minuutin välein kello 3.45–00.45. Yön sydäntunteina terminaalien ja rautatieaseman välillä kulkee bussiyhteys. SkyTrainiin ja sitä korvaavaan bussiin on hankittava muutaman euron maksava matkalippu, joka käy myös Düsseldorfin keskustaan vievään junaan.

Lentoasemalta kulkee myös kaupunkibusseja niin Düsseldorfiin kuin muihinkin lähistön kaupunkeihin. Linjalla 721 pääset saapuvien lentojen hallin edestä suoraan Düsseldorfin päärautatieasemalle, minkä lisäksi pääset tarvittaessa bussilla lentoasemalta suoraan Düsseldorf-Messen messukeskukselle.

Jos haluat vuokrata auton Düsseldorfin lentoasemalta, voit valita omasi lukuisten lentokentällä toimivien vuokra-autoyhtiöiden valikoimasta. Yhtiöiden palvelutiskit löytyvät saapuvien lentojen hallista. Voit varata mieleisesi vuokra-auton etukäteen verkosta.

Düsseldorfissa on hyvät joukkoliikenneyhteydet, joten pääset helposti ja nopeasti kohteesta toiseen. Nähtävyydeltä toiselle pääsee helposti kävellen, erityisesti vanhassakaupungissa. Düsseldorfista on hyvät juna- ja bussiyhteydet muualle Saksaan, joten voit kätevästi tehdä päivämatkoja muihin lähialueen kaupunkeihin. Düsseldorfissa itsessäänkin riittää tekemistä pienen loman tarpeisiin, sillä kaupungista löytyy monenlaista nähtävää ja aktiviteetteja koko perheelle. Älä siis aikaile, vaan pakkaa laukkusi ja varaa halvat lennot Helsingistä Düsseldorfiin mitä pikimmiten!

Helsinki - Düsseldorf Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Düsseldorf?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Düsseldorf on 135 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Düsseldorf. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Düsseldorf on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Düsseldorf on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Düsseldorf on tarjolla 207 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Düsseldorf?

  reitillä Helsinki -- Düsseldorf liikennöi 13 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Düsseldorf -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Düsseldorf: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Duesseldorf Intl. (DUS), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Düsseldorf.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Düsseldorf?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Düsseldorf hintaan 135 €! Reitillä Helsinki -- Düsseldorf 13 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Düsseldorf (DUS)\n * Finnair\n * Lufthansa\n * British Airways\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Düsseldorf useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Düsseldorf (DUS)\n * Finnair -- 94 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- DUS\n \n\n * Lufthansa -- 23 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- DUS\n \n\n * British Airways -- 21 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- DUS\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Düsseldorf joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 94 lentoa reitillä Helsinki -- Düsseldorf. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 207 lentoa kohteeseen Düsseldorf (DUS).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Helsinki – Düsseldorf?

  Suora lento reitillä Helsinki -- Düsseldorf kestää yleensä noin 2 tuntia, 30 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 1 517,29 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 2 tuntia, 30 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 2 tuntia, 30 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Düsseldorf?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Düsseldorf (DUS)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 07.40\n * Aikaisin saapumisaika: 09.10\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 16.30\n * Myöhäisin saapumisaika: 18.00\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Helsinki – Düsseldorf liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Helsinki -- Düsseldorf liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|-----------------------|---------------|\n| Finnair | Airbus A319 |\n| Lufthansa | Airbus A319 |\n| British Airways | Airbus A319 |\n| Scandinavian Airlines | Airbus A319 |\n| KLM | Airbus A319 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Düsseldorf?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: HEL Saapuu: DUS la
18.1
su
19.1
ma
20.1
ti
21.1
ke
22.1
to
23.1
pe
24.1
Välilaskut
AY 1391 07:40 am 09:10 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 1395 04:25 pm 05:55 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)

Hotellit Düsseldorf

Näytä kaikki 503 majoitusliikettä kohteessa Düsseldorf
Hotel Nikko Düsseldorf

Hotel Nikko Düsseldorf

  4.0 kautta 5.0
   
   
  3,9/5 (11 arvostelua)

  Theater an der Ko, Düsseldorfin kaupungintalo ja Museum Kunstpalast (museo) sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Konigsallee ...

  Hotel Nikko Düsseldorf88 €

  Hotel Nikko Düsseldorf88 €
  Maritim Hotel Düsseldorf

  Maritim Hotel Düsseldorf

   4.5 kautta 5.0
    
    
   4,2/5 (77 arvostelua)

   ISS Dome, Messe Düsseldorf ja Merkur Spiel-Arena sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Congress Centre Düsseldorf sijaitsee 3,6 kilometrin ...

   Maritim Hotel Düsseldorf98 €

   Maritim Hotel Düsseldorf98 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.