Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Düsseldorf

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Düsseldorf

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi DUS
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 153 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 30 minuuttia

Lennot Helsingistä Düsseldorfiin

Puolen miljoonan asukkaan Düsseldorf sijaitsee läntisessä Saksassa Nordrhein-Westfalenin osavaltiossa. Düsseldorf tunnetaan merkittävänä teollisuus- ja messukaupunkina, minkä lisäksi se on tärkeä muodin ja media-alan keskus Saksassa. Tämän ansiosta kaupunki on erityisesti liikematkalaisten suosiossa, mutta se tarjoaa paljon nähtävää kaupunkilomailijoillekin. Modernin kaupunkiarkkitehtuurin vastapainona on Reinin varrelle sijoittuva vanhakaupunki, jonka tunnelmallisilla kaduilla saatat unohtaa olevasi Saksan tärkeimpiin kuuluvassa liike-elämän keskittymässä. Lähde tutustumaan kansainväliseen Düsseldorfiin ja sen ystävällisiin asukkaisiin varaamalla lennot Helsingistä Düsseldorfiin jo tänään!

Lähtö Helsingistä

Helsingistä Düsseldorfiin tarjotaan päivittäin niin suoria kuin välilaskullisiakin lentoja, joten voit valita eri lähtöajoista mieleisesi. Suora lento Helsingistä Düsseldorfiin kestää noin kaksi ja puoli tuntia, välilaskullinen taas lyhimmillään noin neljä tuntia. Suosituimmillaan Düsseldorf on matkakohteena kesäkuukausina, karnevaalien aikaan marraskuussa ja joulukuussa, jolloin joulumarkkinat saapuvat kaupunkiin. Jos haluat mahdollisimman halvat lennot Helsingistä Düsseldorfiin, ajoita matkasi näiden aikojen ulkopuolella ja muista varata lentosi hyvissä ajoin etukäteen, mielellään kaksi kuukautta ennen matkaa.

Lentosi Düsseldorfiin lähtee Helsinki–Vantaan lentoasemalta, noin 18 kilometrin päästä Helsingin keskustasta. Pääset terminaalien luo julkisilla kulkuvälineillä niin Helsingistä kuin Tikkurilan rautatieasemalta. Junamatka Helsingin päärautatieasemalta lentokentälle kestää puolisen tuntia, bussimatka kaupunkilinjoilla 415, 615 tai 617 tai Finnairin City Busilla taas vie 40 minuuttia. Jos saavut lentokentälle junalla muualta päin Suomea, vaihda Tikkurilan rautatieasemalla I-junaan, jolla matka lentokentälle kestää vain muutaman minuutin. Kertalippu Helsingin joukkoliikenteeseen maksaa vain muutaman euron.

Jos aiot saapua lentokentälle omalla autolla, voit jättää autosi jollekin lentoaseman alueen pysäköintialueista. Paikoitusalueiden ja terminaalien välillä kulkee maksuton bussikuljetus. Suuntaa sitten oikeaan terminaaliin ja oikealle lähtöportille ja astu lennollesi Helsingistä Düsseldorfiin!

Saapuminen Düsseldorfiin

Düsseldorfin kansainvälinen lentoasema (DUS) sijaitsee noin kahdeksan kilometriä Düsseldorfin keskustasta pohjoiseen. Düsseldorf on matkustajamäärältään Saksan kolmanneksi suurin lentokenttä, jolla on kolme terminaalia. Lentosi laskeutuu todennäköisimmin joko A- tai B-terminaaliin, sillä C-terminaali on suunnattu kaukokohteiden lennoille.

Düsseldorfin lentokentällä on kaksi rautatieasemaa. C-terminaalin alta olevalta Düsseldorf Flughafen Terminal -rautatieasemalta lähtevällä S11-junalla pääset Düsseldorfin päärautatieasemalle noin 20 minuutissa. Toinen vaihtoehto on mennä terminaaleista noin viiden minuutin välein lähtevällä SkyTrain-junalla 2,5 kilometriä itään sijaitsevalle Düsseldorf Flughafen -rautatieasemalle ja hypätä sieltä nopeampaan RE-junaan, jolla matka keskustaan kestää vain muutaman minuutin. Matka SkyTrainilla rautatieasemalle kestää noin kuusi minuuttia. SkyTrain operoi terminaalien ja rautatieaseman väliä muutaman minuutin välein kello 3.45–00.45. Yön sydäntunteina terminaalien ja rautatieaseman välillä kulkee bussiyhteys. SkyTrainiin ja sitä korvaavaan bussiin on hankittava muutaman euron maksava matkalippu, joka käy myös Düsseldorfin keskustaan vievään junaan.

Lentoasemalta kulkee myös kaupunkibusseja niin Düsseldorfiin kuin muihinkin lähistön kaupunkeihin. Linjalla 721 pääset saapuvien lentojen hallin edestä suoraan Düsseldorfin päärautatieasemalle, minkä lisäksi pääset tarvittaessa bussilla lentoasemalta suoraan Düsseldorf-Messen messukeskukselle.

Jos haluat vuokrata auton Düsseldorfin lentoasemalta, voit valita omasi lukuisten lentokentällä toimivien vuokra-autoyhtiöiden valikoimasta. Yhtiöiden palvelutiskit löytyvät saapuvien lentojen hallista. Voit varata mieleisesi vuokra-auton etukäteen verkosta.

Düsseldorfissa on hyvät joukkoliikenneyhteydet, joten pääset helposti ja nopeasti kohteesta toiseen. Nähtävyydeltä toiselle pääsee helposti kävellen, erityisesti vanhassakaupungissa. Düsseldorfista on hyvät juna- ja bussiyhteydet muualle Saksaan, joten voit kätevästi tehdä päivämatkoja muihin lähialueen kaupunkeihin. Düsseldorfissa itsessäänkin riittää tekemistä pienen loman tarpeisiin, sillä kaupungista löytyy monenlaista nähtävää ja aktiviteetteja koko perheelle. Älä siis aikaile, vaan pakkaa laukkusi ja varaa halvat lennot Helsingistä Düsseldorfiin mitä pikimmiten!

Lennot Helsinki – Düsseldorf

Onko kohteiden Helsinki ja Düsseldorf välillä suoria lentoja?

Jos varaat suoran lennon kohteiden Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja Düsseldorf (DUS-Düsseldorf Intl.) välillä, sinulle jää enemmän aikaa matkakohteeseen tutustumiseen. 1 yhtiötä liikennöi suoria lentoja tällä reitillä. Finnair on yksi tunnetuimmista.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Helsinki ja Düsseldorf välillä kestää?

Tähän lentomatkaan menee noin 2 tuntia ja 30 minuuttia riippuen lentokoneen tyypistä, säästä ja mahdollisista viivästyksistä. Kohteiden Helsinki ja Düsseldorf välinen matkustusetäisyys on 1 500 km.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Düsseldorf välisille lennoille?

Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) on mitä luultavimmin lähtökenttäsi jos olet matkalla kohteiden Helsinki ja Düsseldorf välillä. Oletko tapaamassa perheenjäseniä tai ystäviä saapuessasi kohteeseen? Voit kertoa heille, että Düsseldorf (DUS-Düsseldorf Intl.) on mitä luutavimmin saapumiskenttäsi.

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki ja Düsseldorf välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Kaipaatko lennollasi mukavuuksia? Tai hyvää palvelua? Vaikka useat lentoyhtiöt operoivat kohteiden Helsinki ja Düsseldorf välillä, jos valitset yhden näistä tunnetuista lentoyhtiöistä, varmistat, että lomasi alkaa oikealla tavalla:

  • TAP Portugal, 50 lentoa kuussa
  • United Airlines, 47 lentoa kuussa
  • Air Canada, 44 lentoa kuussa
  • Finnair, 40 lentoa kuussa
  • Lufthansa, 26 lentoa kuussa
  • Air China, 23 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Düsseldorf välillä on?

Matka kohteiden Helsinki ja Düsseldorf välillä ei voisi olla helpompi. 6 päivittäistä lentoa varmistavat, että voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan ajan.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: HEL Saapuu: DUS su
29.11
ma
30.11
ti
1.12
ke
2.12
to
3.12
pe
4.12
la
5.12
Välilaskut
AY 1395 04:25 pm 05:55 pm - Tarkista hinta - Tarkista hinta - - - 0 välilasku(a)
AY 1391 07:40 am 09:10 am - - - - - - Tarkista hinta 0 välilasku(a)

Varatuimmat hotellit Düsseldorf

Näytä kaikki 660 majoitusliikettä kohteessa Düsseldorf
80 €
Radisson Blu Media Harbour Hotel, Düsseldorf

Radisson Blu Media Harbour Hotel, Düsseldorf

4.0 kautta 5.0
Radisson Blu Media Harbour Hotel, Düsseldorf on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Düsseldorf-Hafen. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
99 €
Van der Valk Airporthotel Düsseldorf

Van der Valk Airporthotel Düsseldorf

4.5 kautta 5.0
Van der Valk Airporthotel Düsseldorf on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta ISS Dome. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
109 €
25hours Hotel Das Tour

25hours Hotel Das Tour

4.0 kautta 5.0
25hours Hotel Das Tour on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Konigsallee. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.