Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Düsseldorf

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tieto lennoista

Kohdelentokenttä Düsseldorf

Lennot Düsseldorf

Vuoden 2011 Euroviisujen isäntäkaupunki Düsseldorf on tunnettu erinomaisesta olutkulttuuristaan, mutta on myös Saksan muotipääkaupunki. Düsseldorf tarjoaakin paljon nähtävää ja koettavaa lomalaiselle, joka viihtyy kaupungin sykkeessä. Düsseldorfin vanhakaupunki, Aldstad, on saanut lempinimen ”maailman pisin baari”, sillä sen kaduilla sijaitsee vieri vieressä yli 250 pientä pubia. Näiden lisäksi Düsseldorf tarjoaa nähtävää myös kulttuurin ystäville, sillä vanhankaupungin puolelta löytyy lukuisia museoita ja arkkitehtonisesti upeita rakennuksia. Olipa Düsseldorfin matkasi motivaattori mikä tahansa, niin käänny eBookersin puoleen lentoja ostaessasi. eBookersin kautta löydät parhaat lennot ja hotellit helposti ja nopeasti markkinoiden parhaaseen hintaan!

Saapuminen Düsseldorfiin

Düsseldorfin kansainvälinen lentoasema sijaitsee vain 6 kilometrin päässä Düsseldorfista. Ehdottomasti paras matkustuskeino Düsseldorfin keskustaan on S-bahn lähijuna. S-bahn linja 7 kulkee lentoasemalta keskustaan alle vartissa, eikä matkalippu maksa kuin 2,30€. Taksilla matka keskustaan ei taitu sen nopeammin, mutta maksaa noin kymmenkertaisen summan.

Mikäli ajatuksenasi oli katsella keskustan lisäksi myös Düsseldorfin ympäristöä, kannattaa harkita vuokra-autoa. Voit vuokrata auton suoraan eBookersin kautta tai vaihtoehtoisesti vuokrata auton vasta paikanpäällä samalta tiskiltä, jolta lunastat etukäteen varaamasi autonkin. Saksan autobaanat kannattaa käydä kokemassa, mikäli siihen mahdollisuus tulee!

Düsseldorf on loistava kohde vaikkapa kaveriporukan viikonloppureissulle, sillä sieltä löytyy jokaiselle jotain. Mikäli varaat vielä lentojen lisäksi myös hotellihuoneen ja vuokra-auton, saat eBookersin kautta parhaan hinnan matkallesi. Aloita elämysten matkan suunnittelu vielä tänään ja varaa Lennot Düsseldorfiin viereisen hakukoneen avulla helposti ja nopeasti!

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Düsseldorf?

SAS, Air France, Air Baltic, KLM, Czech Airlines, Lufthansa

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.