Pääosion alkuosa
Menopaluumatkan kuvake
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Düsseldorf

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Düsseldorf olivat annetulla aikavälillä 95 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 154 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lennot Düsseldorf

Vuoden 2011 Euroviisujen isäntäkaupunki Düsseldorf on tunnettu erinomaisesta olutkulttuuristaan, mutta on myös Saksan muotipääkaupunki. Düsseldorf tarjoaakin paljon nähtävää ja koettavaa lomalaiselle, joka viihtyy kaupungin sykkeessä. Düsseldorfin vanhakaupunki, Aldstad, on saanut lempinimen ”maailman pisin baari”, sillä sen kaduilla sijaitsee vieri vieressä yli 250 pientä pubia. Näiden lisäksi Düsseldorf tarjoaa nähtävää myös kulttuurin ystäville, sillä vanhankaupungin puolelta löytyy lukuisia museoita ja arkkitehtonisesti upeita rakennuksia. Olipa Düsseldorfin matkasi motivaattori mikä tahansa, niin käänny eBookersin puoleen lentoja ostaessasi. eBookersin kautta löydät parhaat lennot ja hotellit helposti ja nopeasti markkinoiden parhaaseen hintaan!

Saapuminen Düsseldorfiin

Düsseldorfin kansainvälinen lentoasema sijaitsee vain 6 kilometrin päässä Düsseldorfista. Ehdottomasti paras matkustuskeino Düsseldorfin keskustaan on S-bahn lähijuna. S-bahn linja 7 kulkee lentoasemalta keskustaan alle vartissa, eikä matkalippu maksa kuin 2,30€. Taksilla matka keskustaan ei taitu sen nopeammin, mutta maksaa noin kymmenkertaisen summan.

Mikäli ajatuksenasi oli katsella keskustan lisäksi myös Düsseldorfin ympäristöä, kannattaa harkita vuokra-autoa. Voit vuokrata auton suoraan eBookersin kautta tai vaihtoehtoisesti vuokrata auton vasta paikanpäällä samalta tiskiltä, jolta lunastat etukäteen varaamasi autonkin. Saksan autobaanat kannattaa käydä kokemassa, mikäli siihen mahdollisuus tulee!

Düsseldorf on loistava kohde vaikkapa kaveriporukan viikonloppureissulle, sillä sieltä löytyy jokaiselle jotain. Mikäli varaat vielä lentojen lisäksi myös hotellihuoneen ja vuokra-auton, saat eBookersin kautta parhaan hinnan matkallesi. Aloita elämysten matkan suunnittelu vielä tänään ja varaa Lennot Düsseldorfiin viereisen hakukoneen avulla helposti ja nopeasti!

Usein Kysytyt Kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Düsseldorf?

✔️ Lennot kohteeseen Düsseldorf maksavat yleensä 154 €–198 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Düsseldorf, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 95 €. Halpaa lentoa kohteeseen Düsseldorf etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että helmikuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Düsseldorf?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Düsseldorf on maaliskuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Düsseldorf?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Düsseldorf helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Düsseldorf saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Düsseldorf?

✔️ Voit muuttaa kohteen Düsseldorf lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Düsseldorf?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Düsseldorf helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Düsseldorf lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Düsseldorf, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on SAS, Finnair, Air Baltic, KLM, Lufthansa, Norwegian Air International Ltd. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

Düsseldorf Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodiDUS
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
LentoyhtiötSAS, Finnair, Air Baltic, KLM, Lufthansa, Norwegian Air International Ltd
Halvin lento154 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Düsseldorf?

SAS, Finnair, Air Baltic, KLM, Lufthansa, Norwegian Air International Ltd

Kartta

Paras aika lentää kohteesta

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Katso kaikki kohteen Düsseldorf vuokra-autot

^Säästöt perustuvat kaikkiin lento + hotelli -pakettivarauksiin ebookers.fi-sivustolla tammikuusta joulukuuhun 2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.