Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat meno-paluu lennot Hampuri

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tieto lennoista

Kohdelentokenttä Hampuri
Kohdekaupunki Hampuri
Lennon hinta 93 €

Halvat lennot Hampuriin

Hampuri on yksi Saksan ja koko Euroopan suurimmista kaupungeista. Tunnettu satamakaupunki on historiallinen ja moderni matkakohde yhdessä paketissa. Siksi se houkuttelee paljon erilaisia vierailijoita vuosittain, ja lennot Hampuriin ovat kysyttyä tavaraa. Se on myös vilkas messu- ja konferenssikaupunki, minkä ansiosta lentotarjontaa on erityisen paljon. Liikematkailijat ja lomamatkailijat pääsevät hyvin perille Hampuriin kattavan lentovalikoiman ansiosta ympäri vuoden. Hampuri on vilkas kaupunkikohde vuodenajasta riippumatta, joskin kesällä tietysti väkeä on eniten liikkeellä. Varsinaisia sesonkeja ei kuitenkaan ole, joten lentojen hinnat ovat varsin samalla tasolla kaikkina vuodenaikoina. Halvat lennot Hampuriin on kuitenkin helppo löytää ebookersin kautta olemalla ajoissa asialla. Mitä aiemmin lentoja varaa, sitä enemmän on valinnanvaraa ja sitä edullisempia lentojen hinnat ovat. Lähellä matkustuspäivää hinnat tapaavat lähteä nousuun. Hintavertailua kannattaa tehdä myös viikonpäivien välillä, ellei lähtöpäivää ole kiveen hakattu. Monesti hinnoissa on eroja esimerkiksi viikonloppuna tai keskellä viikkoa tehtävien lentojen välillä. Hampuriin lomalle lähtevien kannattaa vilkaista myös kaupungin messu- ja konferenssikalenteria. Jos kaupungissa on suuria tapahtumia juuri oman matkan aikaan, voi lennoilla ja erityisesti majapaikoissa olla tungosta. Sama koskee joulunalusaikaa, jolloin kaupunki houkuttelee paljon vierailijoita. Siksikin on hyvä tehdä lentovaraus jo hyvissä ajoin. Suorat lennot Hampuriin ovat vain parin tunnin pyrähdyksiä, ja kaupunkiin pääseekin lentäen hyvin nopeasti. Myös välilaskullisia lentoja on tarjolla nopeilla yhteyksillä, jotka eivät pidennä matka-aikaa kohtuuttomasti. Muutamassa tunnissa pääsee halvalla Hampuriin tutkimaan kiehtovia nähtävyyksiä ja aitoa saksalaiskulttuuria meren rannalla.

Hampuriin halvalla

Lento Hampuriin on nopea tapa siirtyä vanhan hansakaupungin historiallisiin maisemiin. Hampuri tunnetaan merkittävänä kauppapaikkana jo satojen vuosien takaa, sillä sen sijainti Elbejoen alajuoksulla on tuonut liikennettä kaupungin alueelle kautta aikojen. Nykyään Hampuri on vilkas ja moderni kaupunki, joka yhdistää uudenaikaisen kaupunkielämän historiallisiin osiinsa sujuvasti. Lennot Hampuriin ovat hyvä tapa päästä tutkimaan kaupungin monipuolista tarjontaa ympäri vuoden. Meri-ilmasto tuo kaupunkiin leudon talven, joka poikkeaa hieman keskisemmän Saksan talvista. Lennot Hampuriin on helppo löytää kattavasta tarjonnasta, ja pienelläkin budjetilla matkaileville on paljon vaihtoehtoja. Suorien lentojen hinnat voivat olla merkittävästi kalliimpia kuin vaihtoyhteydellisten lentojen, joten kannattaa vertailla lentojen ominaisuuksia. Koska tarjolla on myös varsin nopeita välilaskullisia lentoja Hampuriin, ei aikataulujakaan tarvitse laittaa vaihdon vuoksi uusiksi. Hampuri houkuttelee monenlaisia vierailijoita aina perhelomailijoista kaveriporukoihin ja liikematkailijoihin. Monipuolinen kaupunki tarjoaa kiinnostavaa nähtävää kaikenikäisille matkailijoille, ja korkea palvelutaso täyttää vaativimmankin matkailijan tarpeet.

Lentäen Hampuriin

Hampurin kansainvälinen lentoasema (HAM) on tunnettu myös nimellä Fuhlsbüttelin lentoasema, sillä se sijaitsee samannimisellä alueella noin kahdeksan kilometrin päässä Hampurin keskustasta. Se on Saksan neljänneksi suurin lentoasema, jonka kautta kulkee miljoonia matkustajia vuodessa. Vilkas asema on kuitenkin helppokulkuinen ja selkeä, joten siellä on helppo liikkua ja asioida. Lentoasemalta on erinomaiset kulkuyhteydet kaupunkiin sekä julkisilla liikennevälineillä että esimerkiksi vuokra-autolla. Paikallisliikenteen lähijunat eli S-Bahn-junat kuljettavat tiheillä aikaväleillä matkustajia kohtuuhintaan suoraan keskustan päärautatieasemalle, josta puolestaan pääsee näppärästi siirtymään minne tahansa päin Hampuria lähijunilla, metroilla (U-Bahn) tai busseilla. Julkinen liikenne on edullista, ja vielä edullisemmaksi tulee hankkia päivälippu, jolla pääsee käyttämään joukkoliikennevälineitä rajattomasti kaupungin sisällä liikkumiseen. Hampuri on vilkas kaupunki, jossa on hyvin toimiva joukkoliikenne. Siksi auton vuokraaminen ei ole tarpeen, ellei toiveissa ole suunnata myös kaupungin ulkopuolelle tutustumaan ympäröiviin alueisiin tai ellei ole suurien varusteiden kanssa liikkeellä.

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Hampuri?

Lufthansa, Air France, SAS, Air Baltic, KLM, Finnair, Czech Airlines

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.