Halvat lennot Hampuri

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat menopaluulennot Hampuri

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Hampuri olivat annetulla aikavälillä 78 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 155 € (menopaluu). Sivustomme avulla saat hyvät lentotarjouksen kohteeseen Hampuri vuodelle 2023. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Halvat lennot Hampuriin

Hampuri on yksi Saksan ja koko Euroopan suurimmista kaupungeista. Tunnettu satamakaupunki on historiallinen ja moderni matkakohde yhdessä paketissa. Siksi se houkuttelee paljon erilaisia vierailijoita vuosittain, ja lennot Hampuriin ovat kysyttyä tavaraa. Se on myös vilkas messu- ja konferenssikaupunki, minkä ansiosta lentotarjontaa on erityisen paljon. Liikematkailijat ja lomamatkailijat pääsevät hyvin perille Hampuriin kattavan lentovalikoiman ansiosta ympäri vuoden. Hampuri on vilkas kaupunkikohde vuodenajasta riippumatta, joskin kesällä tietysti väkeä on eniten liikkeellä. Varsinaisia sesonkeja ei kuitenkaan ole, joten lentojen hinnat ovat varsin samalla tasolla kaikkina vuodenaikoina. Halvat lennot Hampuriin on kuitenkin helppo löytää ebookersin kautta olemalla ajoissa asialla. Mitä aiemmin lentoja varaa, sitä enemmän on valinnanvaraa ja sitä edullisempia lentojen hinnat ovat. Lähellä matkustuspäivää hinnat tapaavat lähteä nousuun. Hintavertailua kannattaa tehdä myös viikonpäivien välillä, ellei lähtöpäivää ole kiveen hakattu. Monesti hinnoissa on eroja esimerkiksi viikonloppuna tai keskellä viikkoa tehtävien lentojen välillä. Hampuriin lomalle lähtevien kannattaa vilkaista myös kaupungin messu- ja konferenssikalenteria. Jos kaupungissa on suuria tapahtumia juuri oman matkan aikaan, voi lennoilla ja erityisesti majapaikoissa olla tungosta. Sama koskee joulunalusaikaa, jolloin kaupunki houkuttelee paljon vierailijoita. Siksikin on hyvä tehdä lentovaraus jo hyvissä ajoin. Suorat lennot Hampuriin ovat vain parin tunnin pyrähdyksiä, ja kaupunkiin pääseekin lentäen hyvin nopeasti. Myös välilaskullisia lentoja on tarjolla nopeilla yhteyksillä, jotka eivät pidennä matka-aikaa kohtuuttomasti. Muutamassa tunnissa pääsee halvalla Hampuriin tutkimaan kiehtovia nähtävyyksiä ja aitoa saksalaiskulttuuria meren rannalla.

Hampuriin halvalla

Lento Hampuriin on nopea tapa siirtyä vanhan hansakaupungin historiallisiin maisemiin. Hampuri tunnetaan merkittävänä kauppapaikkana jo satojen vuosien takaa, sillä sen sijainti Elbejoen alajuoksulla on tuonut liikennettä kaupungin alueelle kautta aikojen. Nykyään Hampuri on vilkas ja moderni kaupunki, joka yhdistää uudenaikaisen kaupunkielämän historiallisiin osiinsa sujuvasti. Lennot Hampuriin ovat hyvä tapa päästä tutkimaan kaupungin monipuolista tarjontaa ympäri vuoden. Meri-ilmasto tuo kaupunkiin leudon talven, joka poikkeaa hieman keskisemmän Saksan talvista. Lennot Hampuriin on helppo löytää kattavasta tarjonnasta, ja pienelläkin budjetilla matkaileville on paljon vaihtoehtoja. Suorien lentojen hinnat voivat olla merkittävästi kalliimpia kuin vaihtoyhteydellisten lentojen, joten kannattaa vertailla lentojen ominaisuuksia. Koska tarjolla on myös varsin nopeita välilaskullisia lentoja Hampuriin, ei aikataulujakaan tarvitse laittaa vaihdon vuoksi uusiksi. Hampuri houkuttelee monenlaisia vierailijoita aina perhelomailijoista kaveriporukoihin ja liikematkailijoihin. Monipuolinen kaupunki tarjoaa kiinnostavaa nähtävää kaikenikäisille matkailijoille, ja korkea palvelutaso täyttää vaativimmankin matkailijan tarpeet.

Lentäen Hampuriin

Hampurin kansainvälinen lentoasema (HAM) on tunnettu myös nimellä Fuhlsbüttelin lentoasema, sillä se sijaitsee samannimisellä alueella noin kahdeksan kilometrin päässä Hampurin keskustasta. Se on Saksan neljänneksi suurin lentoasema, jonka kautta kulkee miljoonia matkustajia vuodessa. Vilkas asema on kuitenkin helppokulkuinen ja selkeä, joten siellä on helppo liikkua ja asioida. Lentoasemalta on erinomaiset kulkuyhteydet kaupunkiin sekä julkisilla liikennevälineillä että esimerkiksi vuokra-autolla. Paikallisliikenteen lähijunat eli S-Bahn-junat kuljettavat tiheillä aikaväleillä matkustajia kohtuuhintaan suoraan keskustan päärautatieasemalle, josta puolestaan pääsee näppärästi siirtymään minne tahansa päin Hampuria lähijunilla, metroilla (U-Bahn) tai busseilla. Julkinen liikenne on edullista, ja vielä edullisemmaksi tulee hankkia päivälippu, jolla pääsee käyttämään joukkoliikennevälineitä rajattomasti kaupungin sisällä liikkumiseen. Hampuri on vilkas kaupunki, jossa on hyvin toimiva joukkoliikenne. Siksi auton vuokraaminen ei ole tarpeen, ellei toiveissa ole suunnata myös kaupungin ulkopuolelle tutustumaan ympäröiviin alueisiin tai ellei ole suurien varusteiden kanssa liikkeellä.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Hampuri?

✔️ Lennot kohteeseen Hampuri maksavat yleensä 155 €–243 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Hampuri, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 78 €.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Hampuri?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Hampuri yhdensuuntaiselle matkalle on toukokuussa ja menopaluulennolle maaliskuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Hampuri?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Hampuri helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Hampuri saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Hampuri?

✔️ Voit muuttaa kohteen Hampuri lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista.

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Hampuri?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Hampuri helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Hampuri lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Hampuri sinne lentävät seuraavat lentoyhtiöt: Norwegian Air Shuttle, Scandinavian Airlines, Air Baltic, Norwegian Air International Ltd, Lufthansa, KLM. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Hampuri (HAM) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Hampuri (HAM), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Hampuri Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi HAM
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Norwegian Air Shuttle, Scandinavian Airlines, Air Baltic, Norwegian Air International Ltd, Lufthansa, KLM
Halvin lento 155 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento
KohdelentokenttäHampuri
Lennon hinta150 €

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Hampuri?

Norwegian Air Shuttle, Scandinavian Airlines, Air Baltic, Norwegian Air International Ltd, Lufthansa, KLM

Hampuri – lento ja hotelli -paketit economy-lennoilla

Mövenpick Hotel Hamburg
Renaissance Hamburg Hotel
GINN Hotel Hamburg Elbspeicher
Hamburg Marriott Hotel
Boston Hotel Hamburg
Privathotel Lindtner Hamburg
Hotel Central
Hampton by Hilton Hamburg City Centre
Steigenberger Hotel Hamburg
Hotel Louis C. Jacob
Lindner Hotel Am Michel
Reichshof Hotel Hamburg
Etkö löydä etsimääsi?
Katso kaikki saatavilla olevat matkat: Helsinki –> Hampuri
Näytä kaikki matkat

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.