Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
7.8. - 9.8.
Ensi viikonloppuna
14.8. - 16.8.

Varatuimmat hotellit Hannover

64 €
DORMERO Hotel Hannover

DORMERO Hotel Hannover

4.5 kautta 5.0 Hildesheimer Strasse 34-38, Hannover, NI
DORMERO Hotel Hannover on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Maschseen tekojärvi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä vuonna 1985 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 293 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
56 €
Grand Palace Hotel Hannover

Grand Palace Hotel Hannover

4.0 kautta 5.0 Lavesstraße 77, Hannover, NI
Grand Palace Hotel Hannover on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Schauspiel Hannover. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 94 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
99 €
me and all hotel hannover

me and all hotel hannover

3.5 kautta 5.0 Aegidientorplatz 3, Hannover, NI
Me and all hotel hannover sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Theater am Aegi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2020 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 165 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
59 €
IntercityHotel Hannover

IntercityHotel Hannover

4.0 kautta 5.0 Rosenstrasse 1, Hannover, NI
IntercityHotel Hannover on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ernst August Galerie. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 148 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
89 €
Novotel Hannover

Novotel Hannover

4.0 kautta 5.0 Podbielskistrasse 21/23, Hannover, NI
Novotel Hannover on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lister Platz. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 205 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
38 €
BoxHotel Hannover (App based Hotel)

BoxHotel Hannover (App based Hotel)

2.5 kautta 5.0 Herschelstr. 19, Hannover, Hannover
BoxHotel Hannover (App based Hotel) sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta kestnergesellschaft-taidegalleria. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 105 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.
59 €
Apartment City Lenaustraße - contactless check in

Apartment City Lenaustraße - contactless check in

3.5 kautta 5.0 Lenausstrasse 11a, Hannover
Apartment City Lenaustraße - contactless check in on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta HDI Arena. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 27 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
63 €
Star Inn Hotel Premium Hannover, by Quality

Star Inn Hotel Premium Hannover, by Quality

3.0 kautta 5.0 Hamburger Allee 65, Hannover, NI
Star Inn Hotel Premium Hannover, by Quality on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pavillon-kulttuurikeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2017 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 179 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
56 €
IntercityHotel Hannover Hauptbahnhof Ost

IntercityHotel Hannover Hauptbahnhof Ost

Andreas-Hermes-Platz 1, Hannover
IntercityHotel Hannover Hauptbahnhof Ost sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pavillon-kulttuurikeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä hotellissa on 220 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
89 €
Crowne Plaza Hannover

Crowne Plaza Hannover

4.5 kautta 5.0 Hinuberstrasse 6, Hannover, NI
Crowne Plaza Hannover on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Eilenriede. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1983 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 200 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
54 €
Hotel Ambiente Langenhagen Hannover by Tulip Inn

Hotel Ambiente Langenhagen Hannover by Tulip Inn

3.5 kautta 5.0 Walsroder Str. 70, Langenhagen
Hotel Ambiente Langenhagen Hannover by Tulip Inn on saanut mainiota palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Langenhagen City Shopping Centre (ostoskeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 70 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
56 €
Boutique 026 Hannover Central

Boutique 026 Hannover Central

3.0 kautta 5.0 Ludwigstraße 25-26, Hannover, Ala-Saksi
Boutique 026 Hannover Central on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta SpielBank Hannover. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2018 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 42 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tablettitietokoneen.
55 €
Hotel Atlanta

Hotel Atlanta

3.0 kautta 5.0 Hinüberstr. 1/Ecke Schiffgraben, Hannover, NI
Hotel Atlanta on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Schauspiel Hannover. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuivapesulapalvelut ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä vuonna 1950 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 42 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
74 €
Congress Hotel Am Stadtpark

Congress Hotel Am Stadtpark

4.0 kautta 5.0 Clausewitzstrasse 6, Hannover, NI
Congress Hotel Am Stadtpark on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Hannover Congress Centrum on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja sisäuima-allas. Tässä vuonna 1974 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 258 huonetta 18 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
77 €
Novotel Suites Hannover

Novotel Suites Hannover

3.0 kautta 5.0 Rundestrasse 9, Hannover, NI
Novotel Suites Hannover on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta SpielBank Hannover. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuntokeskus ja baari. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 123 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvan.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Hannover

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Hannover

Näytä kaikki

Kohteen Hannover hotellit


Harkitsetko matkaa kohteeseen Hannover? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on lähellä nähtävyyksiä, syötä lomapäiväsi ja käytä hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Marktkirche, Uusi kaupungintalo ja Schuetzenplatz. Voit valita 452 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Hannover löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Hannover, perhelomalle sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Hannover tarjoaa useita erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä voit löytää itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 23 lentokenttähotellia
 • 25 halpaa hotellia
 • 99 lapsiystävällistä hotellia
 • 13 luksushotellia
 • 117 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Hannover


Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Hannover, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.


Asiakkaat arvostavat seuraavia hotelleja kohteessa Hannover niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Ballands Hotel & Restaurant
 • Hotel Caroline Mathilde
 • Hotel Celler Hof

Nämä kohteen Hannover majoitusliikkeet ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • 2-zi. Asunto Ferienpark Steinhude Sauna Parveke Rannalle
 • H4 Hotel Hannover Messe
 • Mercure Hotel Hannover Medical Park

Matkustajat, jotka yöpyivät näissä kohteen Hannover hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Sheraton Hanover Pelikan Hotel
 • Novotel Suites Hannover
 • Aparthotel Residencia

Kohteeseen Hannover tutustuminen


Hannover on tunnettu museoista, festivaaleistaan ja puutarhoistaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Hannover ja sen lähellä kuuluu:

 • Marktkirche
 • Uusi kaupungintalo
 • Schuetzenplatz
 • HDI Arena
 • Großer Garten -puutarha
 • Marienburgin linna
 • Mikaelinkirkko

Kun järjestät lomaa kohteeseen Hannover, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Hannover (HAJ). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Hannover?


Jos harkitset parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa Hannover, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Hannover, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Heinäkuu ja elokuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas maaliskuu ja helmikuu ovat kuivimmat.


Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 11°C ja öisin -2°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 121 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 22°C päivisin ja 2°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 170 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 23°C ja öisin 8°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 196 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 16°C ja -1°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 155 cm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa Hannover on 642 cm.

Viimeksi varatut hotellit Hannover

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.