Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Varatuimmat hotellit Stuttgart

81 €
Hilton Garden Inn Stuttgart Neckar Park

Hilton Garden Inn Stuttgart Neckar Park

4.0 kautta 5.0 Mercedesstrasse 75, Stuttgart, BW
Hilton Garden Inn Stuttgart Neckar Park on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Porsche Arena (areena). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntoklubin. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 150 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
153 €
Althoff Hotel am Schlossgarten

Althoff Hotel am Schlossgarten

5.0 kautta 5.0 Schillerstrasse 23, Stuttgart, BW
Althoff Hotel am Schlossgarten on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Konigstrasse on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja baarin. Tässä vuonna 1962 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 106 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
103 €
Jaz in the City Stuttgart

Jaz in the City Stuttgart

4.0 kautta 5.0 Wolframstrasse 41, Stuttgart, DE
Jaz in the City Stuttgart on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Milaneo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 166 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tablettitietokoneen.
77 €
Maritim Hotel Stuttgart

Maritim Hotel Stuttgart

4.0 kautta 5.0 Seidenstr. 34, Stuttgart, BW
Maritim Hotel Stuttgart on saanut loistavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Liederhallen konsertti- ja kokouskeskus on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1993 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 555 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
53 €
Essential by Dorint Stuttgart/Airport

Essential by Dorint Stuttgart/Airport

3.5 kautta 5.0 Heilbronner Straße 15, Leinfelden-Echterdingen, BW
Essential by Dorint Stuttgart/Airport on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, ja Stuttgart Trade Fair (messukeskus) sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 155 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
70 €
Park Inn by Radisson Stuttgart

Park Inn by Radisson Stuttgart

4.0 kautta 5.0 Hauptstaetter Strasse 147, Stuttgart, BW
Park Inn by Radisson Stuttgart on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Marian sairaala. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ravintolan, kuntokeskuksen ja baarin. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 181 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
75 €
Aloft Stuttgart

Aloft Stuttgart

4.0 kautta 5.0 Heilbronner Strasse 70, Stuttgart, BW
Aloft Stuttgart on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Milaneo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ympäri vuorokauden auki oleva kuntoklubi ja baari. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 165 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
78 €
ARCOTEL Camino

ARCOTEL Camino

4.5 kautta 5.0 Heilbronner Strasse 21, Stuttgart, BW
ARCOTEL Camino on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Konigstrasse. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 168 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
51 €
NH Stuttgart Airport

NH Stuttgart Airport

4.0 kautta 5.0 Bonlander Hauptstrasse 145, Filderstadt, BW
NH Stuttgart Airport on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Filderklinikin sairaala. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä välipalabaarin/delin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden hotellissa on 208 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
20 €
Hotel Hansa

Hotel Hansa

Silberburgstr. 114 -116, Stuttgart, BW
Hotel Hansa on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Konigstrasse. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä hotellissa on 78 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
65 €
ibis Stuttgart City

ibis Stuttgart City

2.5 kautta 5.0 Presselstr. 15, Stuttgart, BW
Ibis Stuttgart City on saanut hyvää palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Löwentor (museo). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 132 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
65 €
Best Western Plazahotel Stuttgart-Ditzingen

Best Western Plazahotel Stuttgart-Ditzingen

3.5 kautta 5.0 Stettiner Straße 27, Ditzingen
Best Western Plazahotel Stuttgart-Ditzingen on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Porsche-museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 124 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
38 €
a&o Stuttgart City

a&o Stuttgart City

2.0 kautta 5.0 Rosenstein Straße 14-16, Stuttgart, BW
A&o Stuttgart City on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Milaneo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1974 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 200 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
72 €
DORMERO Hotel Stuttgart

DORMERO Hotel Stuttgart

4.5 kautta 5.0 Plieninger Str. 100, Stuttgart, BW
DORMERO Hotel Stuttgart on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja SI-Centrum Stuttgart on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 5 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1993 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 454 huonetta 17 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
52 €
Novum Rega Hotel Stuttgart

Novum Rega Hotel Stuttgart

3.5 kautta 5.0 Ludwigstrasse 18-20, Stuttgart, BW
Novum Rega Hotel Stuttgart on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Konigstrasse. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja ympäri vuorokauden auki olevan business centerin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 60 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Stuttgart

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Stuttgart

Näytä kaikki

Kohteen Stuttgart hotellit

Harkitsetko lomaa kohteeseen Stuttgart? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on lähellä nähtävyyksiä, syötä lomapäiväsi ja käytä hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Porsche Arena (areena), Mercedes Benz -museo ja SI-Centrum Stuttgart. Voit valita 525 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Stuttgart löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Stuttgart, perhelomaa varten sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Stuttgart tarjoaa monia erilaisia majoituspaikkoja, joista löydät takuulla itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 16 lentokenttähotellia
 • 38 halpaa hotellia
 • 101 lapsiystävällistä hotellia
 • 22 luksushotellia
 • 122 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Stuttgart

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Stuttgart, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.

Asiakkaat arvostavat näitä hotelleja kohteessa Stuttgart niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Holiday Inn Express Stuttgart Airport
 • Arthotel ANA Neotel
 • DoblerGreen Hotel

Nämä kohteen Stuttgart hotellit ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Steigenberger Graf Zeppelin
 • Maritim Hotel Stuttgart
 • Hotel Azenberg

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa Stuttgart pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Steigenberger Graf Zeppelin
 • Park Inn by Radisson Stuttgart
 • Waldhotel Stuttgart

Kohteeseen Stuttgart tutustuminen

Stuttgart on tunnettu museoista, linnastaan ja puutarhoistaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Stuttgart ja sen lähellä kuuluu:

 • Porsche Arena (areena)
 • Mercedes Benz -museo
 • SI-Centrum Stuttgart
 • Porsche-museo
 • Konigstrasse
 • Milaneo
 • Wilhelman eläintarha

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Stuttgart, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Stuttgart (STR). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Stuttgart?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Stuttgart, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Stuttgart, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Kesäkuu ja heinäkuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas helmikuu ja lokakuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 11 °C ja öisin -2 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 128 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 23 °C päivisin ja 3 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 245 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 24 °C ja öisin 8 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 244 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 16 °C ja -2 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 119 mm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Stuttgart on 737 cm.

Viimeksi varatut hotellit Stuttgart

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.