Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat hotellit Saksa

Hilton Garden Inn Frankfurt Airport 93 €
Hilton Garden Inn Frankfurt Airport

Hilton Garden Inn Frankfurt Airport

The Squaire, Am Flughafen, Frankfurt, HE
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Hilton Garden Inn Frankfurt Airport on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lentokentän yhteydessä, ja Gateway Gardens on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 334 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

  Holiday Inn Frankfurt Airport 59 €
  Holiday Inn Frankfurt Airport

  Holiday Inn Frankfurt Airport

  Bessie-Coleman-Strasse 16, Frankfurt
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Holiday Inn Frankfurt Airport on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lentokentän yhteydessä, ja Gateway Gardens on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntoklubi. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 288 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

   IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof 62 €
   IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

   IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

   Katharina Paulus Strasse 5, Berliini, BE
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Saksan liittokanslerinvirasto (Bundeskanzleramt). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2013 rakennetussa hotellissa on 412 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

    Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz 64 €
    Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

    Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

    Otto-Braun-Strasse 69, Berliini
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Alexanderplatz. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja business centerin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 344 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

     Hilton Munich Airport 110 €
     Hilton Munich Airport

     Hilton Munich Airport

     Terminalstrasse Mitte 20, Oberding, BY
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Hilton Munich Airport on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja Weihenstephanin panimo sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaiset lentokenttäkuljetukset sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1994 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 551 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille LCD-televisiot ja minibaarit.

      Hotel Berlin, Berlin 83 €
      Hotel Berlin, Berlin

      Hotel Berlin, Berlin

      Lützowplatz 17, Berliini, BE
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Hotel Berlin, Berlin on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kurfürstendamm-ostoskatu. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä vuonna 1958 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 701 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

       Hotel AMANO Grand Central 62 €
       Hotel AMANO Grand Central

       Hotel AMANO Grand Central

       Heidestraße 62, Berliini, BE
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Hotel AMANO Grand Central on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nykytaiteen museo (Hamburger Bahnhof). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 250 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

        Hilton Berlin 122 €
        Hilton Berlin

        Hilton Berlin

        Mohrenstr. 30, Berliini, BE
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Hilton Berlin on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Friedrichstraße on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja sisäuima-allas. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 601 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa pillowtop-patjallisen sängyn ja minibaarin.

         MEININGER Hotel Berlin Tiergarten 39 €
         MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

         MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

         Turmstrasse 25-26, Berliini
           
          3.5 kautta 5.0 Tähteä

          MEININGER Hotel Berlin Tiergarten on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Valtiopäivätalo (Reichstag) on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja baari. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 238 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

          Steigenberger Hotel Am Kanzleramt 103 €
          Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

          Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

          Ella-Trebe-Straße 5, Berliini, BE
            
           5.0 kautta 5.0 Tähteä

           Steigenberger Hotel Am Kanzleramt on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee lentokentän yhteydessä, ja Saksan liittokanslerinvirasto (Bundeskanzleramt) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 339 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.

           Steigenberger Hotel Berlin 87 €
           Steigenberger Hotel Berlin

           Steigenberger Hotel Berlin

           Los-Angeles-Platz 1, Berliini, BE
             
            5.0 kautta 5.0 Tähteä

            Steigenberger Hotel Berlin on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kurfürstendamm-ostoskatu. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 baaria ja täyden palvelun kylpylä. Tässä 5 tähden hotellissa on 398 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

            Sheraton Frankfurt Airport Hotel & Conference Center 112 €
            Sheraton Frankfurt Airport Hotel & Conference Center

            Sheraton Frankfurt Airport Hotel & Conference Center

            Flughafen Terminal 1, Hugo-Eckener-Ring 15, Frankfurt, HE
              
             5.0 kautta 5.0 Tähteä

             Sheraton Frankfurt Airport Hotel & Conference Center on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lentokentän yhteydessä, ja The Squaire on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja 2 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 1008 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat syvät kylpyammeet ja taulutelevisiot.

             Etsi hotellitarjous kohteessa Saksa

             Kohteessa Saksa löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata halvan majoituksen kohteesta Saksa hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä.

             Voit itse asiassa jopa etsiä majoituspaikkaa tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

              

             Matkustaminen majoituksellesi kohteessa Saksa

             Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Saksa etukäteen. Lennot kohteeseen Saksa löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia.

             Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

              

             Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Saksa

             Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä majapaikassa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Saksa riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi majoituksen läheltä kohteessa Saksa, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

             Viimeksi varatut hotellit Saksa

             Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Saksa

             *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.