Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat hotellit Saksa

Holiday Inn Frankfurt Airport 55 €
Holiday Inn Frankfurt Airport

Holiday Inn Frankfurt Airport

Bessie-Coleman-Strasse 16, Frankfurt
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Holiday Inn Frankfurt Airport on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lentokentän yhteydessä, ja Gateway Gardens on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntoklubi. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 288 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

  Hilton Garden Inn Frankfurt Airport 84 €
  Hilton Garden Inn Frankfurt Airport

  Hilton Garden Inn Frankfurt Airport

  The Squaire, Am Flughafen, Frankfurt, HE
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Hilton Garden Inn Frankfurt Airport on saanut hyvää palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lentokentän yhteydessä, ja Gateway Gardens on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ravintolan, ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja kahvilan. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 334 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

   Hilton Munich Airport 107 €
   Hilton Munich Airport

   Hilton Munich Airport

   Terminalstrasse Mitte 20, Oberding, BY
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Hilton Munich Airport on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja Weihenstephanin panimo sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaiset lentokenttäkuljetukset sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1994 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 551 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille LCD-televisiot ja minibaarit.

    Hotel Berlin, Berlin 75 €
    Hotel Berlin, Berlin

    Hotel Berlin, Berlin

    Lützowplatz 17, Berliini, BE
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Hotel Berlin, Berlin on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kurfürstendamm-ostoskatu. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä vuonna 1958 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 701 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

     MEININGER Hotel Berlin Tiergarten 36 €
     MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

     MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

     Turmstrasse 25-26, Berliini
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      MEININGER Hotel Berlin Tiergarten on saanut hyvää palautetta Wi-Fi-yhteydestään. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Voitonpylväs on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja baari. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 238 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

      IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof 69 €
      IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

      IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

      Katharina Paulus Strasse 5, Berliini, BE
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof on saanut mainiota palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Saksan liittokanslerinvirasto (Bundeskanzleramt). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ravintolan, baarin ja ympäri vuorokauden auki olevan business centerin. Tässä vuonna 2013 rakennetussa hotellissa on 412 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

       Hyatt Place Frankfurt Airport 68 €
       Hyatt Place Frankfurt Airport

       Hyatt Place Frankfurt Airport

       De-Saint-Exupéry-Straße 4, Frankfurt, HE
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Hyatt Place Frankfurt Airport on saanut mainiota palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gateway Gardens. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 312 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.

        Hotel MIO by AMANO 64 €
        Hotel MIO by AMANO

        Hotel MIO by AMANO

        Sendlinger Strasse 46, München
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Hotel MIO by AMANO sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Uusi kaupungintalo - Kellopeli. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden hotellissa on 114 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.

         Novum Hotel Eleazar City Center 47 €
         Novum Hotel Eleazar City Center

         Novum Hotel Eleazar City Center

         Bremer Reihe 12-14, Hampuri, HH
           
          3.0 kautta 5.0 Tähteä

          Novum Hotel Eleazar City Center on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lentokentän yhteydessä, ja Moenckebergstrasse on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelut. Tässä 3 tähden hotellissa on 104 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

          MEININGER Hotel Berlin East Side Gallery 37 €
          MEININGER Hotel Berlin East Side Gallery

          MEININGER Hotel Berlin East Side Gallery

          Am Postbahnhof 4, Berliini
            
           3.0 kautta 5.0 Tähteä

           MEININGER Hotel Berlin East Side Gallery on saanut hyvää palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mercedes-Benz Arena. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2017 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 245 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

           Steigenberger Hotel Am Kanzleramt 103 €
           Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

           Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

           Ella-Trebe-Straße 5, Berliini, BE
             
            5.0 kautta 5.0 Tähteä

            Steigenberger Hotel Am Kanzleramt on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee lentokentän yhteydessä, ja Saksan liittokanslerinvirasto (Bundeskanzleramt) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja kuntoklubi. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 339 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.

            Cityhostel Berlin Mitte 32 €
            Cityhostel Berlin Mitte

            Cityhostel Berlin Mitte

            Glinkastr. 5-7, Berliini, Berlin
              
             2.0 kautta 5.0 Tähteä

             Cityhostel Berlin Mitte on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Friedrichstraße on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kuivapesulapalvelut. Tässä 2 tähden hostellissa on 109 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

             Etsi hotellitarjous kohteessa Saksa

             Kohteessa Saksa löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata halvan majoituksen kohteesta Saksa hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä.

             Voit itse asiassa jopa etsiä majoituspaikkaa tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

              

             Matkustaminen majoituksellesi kohteessa Saksa

             Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Saksa etukäteen. Lennot kohteeseen Saksa löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia.

             Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

              

             Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Saksa

             Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä majapaikassa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Saksa riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi majoituksen läheltä kohteessa Saksa, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

             Viimeksi varatut hotellit Saksa

             Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Saksa

             *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.