Pääosion alkuosa

Halvat lennot Berliini alkaen 143.64 €

Etsi lentoja

Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Hae hotelleja

Hae lento + hotelli

Halvat meno-paluu lennot Berliini

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Lennot Berliiniin

Berliini on hyvin suosittu matkakohde. Läheinen sijainti Suomeen nähden ja erinomaiset liikenneyhteydet tekevät siitä helposti saavutettavan ja mukavan kohteen. Runsas lentotarjonta takaa jokaiseen budjettiin sopivan vaihtoehdon, ja kaikkien aikataulutoiveet täyttyvät varmasti, sillä lentoja Berliiniin on päivittäin tarjolla paljon aamuin illoin. Kiehtova suurkaupunki houkuttelee viikonloppumatkoille ja tutustumaan keskieurooppalaiseen elämänmenoon ympäri vuoden. Suosituimpina loma-aikoina, kuten esimerkiksi suomalaisten hiihto- ja syyslomien aikaan, lentojen hinnat voivat usein nousta jonkin verran kovan kysynnän vuoksi. Tarjolla on nykyään kuitenkin niin paljon eri lentoyhtiöitä ja matkanjärjestäjiä, että myös pienemmällä budjetilla matkaava löytää halvat lennot Berliiniin helposti. Lentojen varaaminen kannattaa usein tehdä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä monissa tapauksissa hinnat nousevat sitä mukaa kun lähtöpäivä lähestyy.

Paljon lentovaihtoehtoja tarjolla

Suora lento Berliiniin Helsingistä kestää pari tuntia. Suoria lentoja on tarjolla useita päivittäin, ja niiden lisäksi lentovalikoimaa kasvattavat myös vaihtoyhteydelliset lennot. Välilaskullinen lento Berliiniin kestää yleensä reilut kolme tuntia, mutta välilaskun pituudesta riippuen kokonaismatka-aika voi olla pidempikin. Voit vertailla lentoja hintoineen ja aikatauluineen helposti hakukoneemme avulla. Lennot Berliiniin laskeutuvat joko Tegelin tai Schönefeldin lentoasemalle. Tegelin lentoasema (TXL) sijaitsee läntisen Berliinin alueella aivan lähellä keskustaa. Sieltä on julkisen liikenteen bussiyhteyksiä keskustaan ja sen eri metroasemille, joilta puolestaan pääsee kätevästi siirtymään muualle kaupunkiin käytännöllisen ja nopean metroverkoston avulla. Bussi keskustasta lentoasemalle ja toisin päin on helppo ja kohtuuhintainen tapa siirtyä oman määränpään ja lentoaseman välillä. Myös taksit ovat suosittu tapa päästä Tegelin lentoasemalta omalle hotellille. Koska taksi vie aina suoraan hotellille, on se myös helpoin tapa liikkua. Budjettimatkailijalle bussi on kuitenkin merkittävästi edullisemman hintansa vuoksi houkutteleva vaihtoehto. Tegelin ainutlaatuinen arkkitehtuuri ja kuusikulmainen muoto ovat ansainneet paljon kiitosta, sillä niiden ansiosta matkustajien on erittäin helppo päästä sisäpihalla sijaitseville julkisen liikenteen pysäkeille. Bussit ja taksit lähtevät siis aivan terminaalien ovien edestä, joten lentoasemalta kaupunkiin päin lähtevien kulkuneuvojen luo on helppo päästä. Tegelin lentoasema on hyvin vilkas, mutta hyvän suunnittelun ansiosta siellä on helppo liikkua.

Löydä lennot helposti

Erityisesti halvat lennot Berliiniin laskeutuvat kaupungin toiselle lentoasemalle, Schönefeldiin (SXF). Se sijaitsee noin 22 kilometrin päässä ydinkeskustasta itäisessä Berliinissä ja on monien budjettilentoyhtiöiden tukikohta Berliinissä. Schönefeldin lentoasemalta on hyvät julkisen liikenteen yhteydet muualle Berliiniin. Esimerkiksi junat ja bussit kuljettavat matkailijoita lähes kaikkina vuorokaudenaikoina ympäri kaupunkia. Nopein tapa siirtyä Schönefeldin lentoasemalta keskustaan on paikallisjuna tai S-Bahn, joka kuljettaa kätevästi monien metroreittien varrella sijaitseville asemille. Berliini on erittäin suuri kaupunki, mutta sen hyvin toimivan julkisen liikenteen ansiosta liikkuminen on kätevää. Reitti lentoasemalta omalle hotellille kannattaa kuitenkin selvittää etukäteen. Kaupunkia kiertävä Ringbahn on kätevästi saavutettavissa Schönefeldin lentoasemalta lähtevällä junalla, mutta kehärataa käyttävän on hyvä tietää varmasti, mihin suuntaan on lähdössä, ettei joudu kiertämään koko kaupunkia väärään suuntaan. Julkinen liikenne on kohtuuhintaista, mutta hankkimalla päivälipun voi säästää senkin hinnoissa. Ostohetkestä vuorokauden loppuun asti voimassa olevalla päivälipulla saa matkustaa rajattomasti Berliinin sisäisessä liikenteessä. Hintoja vertailemalla on helppo löytää itselleen paras lento laajasta valikoimasta. Valinnan voi tehdä puhtaasti hinnan perusteella, mutta monilla päätöksentekoon vaikuttavat myös esimerkiksi operoiva lentoyhtiö ja tietenkin aikataulut. Tarjontaa on onneksi paljon, sillä Berliini on paitsi suosittu matkakohde, myös vilkas lentoliikenteen solmukohta, jossa tehdään paljon välilaskuja.

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.