Halvat lennot Berliini

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Lennot Berliiniin

Berliini on hyvin suosittu matkakohde. Läheinen sijainti Suomeen nähden ja erinomaiset liikenneyhteydet tekevät siitä helposti saavutettavan ja mukavan kohteen. Runsas lentotarjonta takaa jokaiseen budjettiin sopivan vaihtoehdon, ja kaikkien aikataulutoiveet täyttyvät varmasti, sillä lentoja Berliiniin on päivittäin tarjolla paljon aamuin illoin. Kiehtova suurkaupunki houkuttelee viikonloppumatkoille ja tutustumaan keskieurooppalaiseen elämänmenoon ympäri vuoden. Suosituimpina loma-aikoina, kuten esimerkiksi suomalaisten hiihto- ja syyslomien aikaan, lentojen hinnat voivat usein nousta jonkin verran kovan kysynnän vuoksi. Tarjolla on nykyään kuitenkin niin paljon eri lentoyhtiöitä ja matkanjärjestäjiä, että myös pienemmällä budjetilla matkaava löytää halvat lennot Berliiniin helposti. Lentojen varaaminen kannattaa usein tehdä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä monissa tapauksissa hinnat nousevat sitä mukaa kun lähtöpäivä lähestyy.

Paljon lentovaihtoehtoja tarjolla

Suora lento Berliiniin Helsingistä kestää pari tuntia. Suoria lentoja on tarjolla useita päivittäin, ja niiden lisäksi lentovalikoimaa kasvattavat myös vaihtoyhteydelliset lennot. Välilaskullinen lento Berliiniin kestää yleensä reilut kolme tuntia, mutta välilaskun pituudesta riippuen kokonaismatka-aika voi olla pidempikin. Voit vertailla lentoja hintoineen ja aikatauluineen helposti hakukoneemme avulla. Lennot Berliiniin laskeutuvat joko Tegelin tai Schönefeldin lentoasemalle. Tegelin lentoasema (TXL) sijaitsee läntisen Berliinin alueella aivan lähellä keskustaa. Sieltä on julkisen liikenteen bussiyhteyksiä keskustaan ja sen eri metroasemille, joilta puolestaan pääsee kätevästi siirtymään muualle kaupunkiin käytännöllisen ja nopean metroverkoston avulla. Bussi keskustasta lentoasemalle ja toisin päin on helppo ja kohtuuhintainen tapa siirtyä oman määränpään ja lentoaseman välillä. Myös taksit ovat suosittu tapa päästä Tegelin lentoasemalta omalle hotellille. Koska taksi vie aina suoraan hotellille, on se myös helpoin tapa liikkua. Budjettimatkailijalle bussi on kuitenkin merkittävästi edullisemman hintansa vuoksi houkutteleva vaihtoehto. Tegelin ainutlaatuinen arkkitehtuuri ja kuusikulmainen muoto ovat ansainneet paljon kiitosta, sillä niiden ansiosta matkustajien on erittäin helppo päästä sisäpihalla sijaitseville julkisen liikenteen pysäkeille. Bussit ja taksit lähtevät siis aivan terminaalien ovien edestä, joten lentoasemalta kaupunkiin päin lähtevien kulkuneuvojen luo on helppo päästä. Tegelin lentoasema on hyvin vilkas, mutta hyvän suunnittelun ansiosta siellä on helppo liikkua.

Löydä lennot helposti

Erityisesti halvat lennot Berliiniin laskeutuvat kaupungin toiselle lentoasemalle, Schönefeldiin (SXF). Se sijaitsee noin 22 kilometrin päässä ydinkeskustasta itäisessä Berliinissä ja on monien budjettilentoyhtiöiden tukikohta Berliinissä. Schönefeldin lentoasemalta on hyvät julkisen liikenteen yhteydet muualle Berliiniin. Esimerkiksi junat ja bussit kuljettavat matkailijoita lähes kaikkina vuorokaudenaikoina ympäri kaupunkia. Nopein tapa siirtyä Schönefeldin lentoasemalta keskustaan on paikallisjuna tai S-Bahn, joka kuljettaa kätevästi monien metroreittien varrella sijaitseville asemille. Berliini on erittäin suuri kaupunki, mutta sen hyvin toimivan julkisen liikenteen ansiosta liikkuminen on kätevää. Reitti lentoasemalta omalle hotellille kannattaa kuitenkin selvittää etukäteen. Kaupunkia kiertävä Ringbahn on kätevästi saavutettavissa Schönefeldin lentoasemalta lähtevällä junalla, mutta kehärataa käyttävän on hyvä tietää varmasti, mihin suuntaan on lähdössä, ettei joudu kiertämään koko kaupunkia väärään suuntaan. Julkinen liikenne on kohtuuhintaista, mutta hankkimalla päivälipun voi säästää senkin hinnoissa. Ostohetkestä vuorokauden loppuun asti voimassa olevalla päivälipulla saa matkustaa rajattomasti Berliinin sisäisessä liikenteessä. Hintoja vertailemalla on helppo löytää itselleen paras lento laajasta valikoimasta. Valinnan voi tehdä puhtaasti hinnan perusteella, mutta monilla päätöksentekoon vaikuttavat myös esimerkiksi operoiva lentoyhtiö ja tietenkin aikataulut. Tarjontaa on onneksi paljon, sillä Berliini on paitsi suosittu matkakohde, myös vilkas lentoliikenteen solmukohta, jossa tehdään paljon välilaskuja.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Berliini?

✔️ Lennot kohteeseen Berliini maksavat yleensä –. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Berliini, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin .

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Berliini?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Berliini yhdensuuntaiselle matkalle on ja menopaluulennolle . Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Berliini?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Berliini helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Berliini saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Berliini?

✔️ Voit muuttaa kohteen Berliini lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista.

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Berliini?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Berliini helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Berliini lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Berliini sinne lentävät seuraavat lentoyhtiöt: . Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Berliini (QYG) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Berliini (QYG), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Berliini Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi
QYG
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt
Halvin lento
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento
Kohdelentokenttä
Berliini–Brandenburg
Menopaluumatkan hinta
129 €

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Berliini?Berliini – lento ja hotelli -paketit economy-lennoilla

Hotel Lavendelhof & Eselhof Nauen
Hotel Klassik Berlin
Ameron Hotel Abion Spreebogen Berlin
Select Hotel Style Berlin
Airporthotel Berlin Adlershof
 Hotel Chateau Kurfürstendamm
Hotel Villa Kastania
The Lakeside Burghotel zu Strausberg
Hotel Kastanienhof Berlin
Mercure Hotel Berlin Mitte
Dorint Sanssouci Berlin/Potsdam
Mövenpick Hotel Berlin
Etkö löydä etsimääsi?
Katso kaikki saatavilla olevat matkat: Helsinki –> Berliini
Näytä kaikki matkat

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.