Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Berliini hotellit

Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz 71 €
Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Alexanderplatz 7, Berlin
   
  3,9
  / 5 (270 arvostelua)
  4.5 kautta 5.0

  Alexanderplatz, TV-torni ja Berliinin raatihuone sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. DDR-museo ja Nikolaikirche ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt 71 €
  Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

  Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

  Charlottenstrasse 66, Berlin
    
   3,9
   / 5 (105 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Gendarmenmarkt, Checkpoint Charlie -museo ja Galeries Lafayette sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Brandenburgin portti ja Valtiopäivätalo ovat myös 2 kilometrin päässä.

   Novum Hotel Aldea Berlin Centrum 48 €
   Novum Hotel Aldea Berlin Centrum

   Novum Hotel Aldea Berlin Centrum

   Bülowstraße 20-22, Berlin
     
    3,6
    / 5 (278 arvostelua)
    3.0 kautta 5.0

    Berliinin valtionkirjasto, Keisari Vilhelmin muistokirkko ja Potsdamer Platz sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Brandenburgin portti ja Valtiopäivätalo ovat myös 3 kilometrin päässä.

    IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof 74 €
    IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

    IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

    Katharina Paulus Strasse 5, Berlin
      
     4,2
     / 5 (100 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Saksan liittokanslerinvirasto ja Valtiopäivätalo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Brandenburgin portti ja Voitonpylväs ovat myös 2 kilometrin päässä.

     Radisson Blu Hotel, Berlin 113 €
     Radisson Blu Hotel, Berlin

     Radisson Blu Hotel, Berlin

     Karl-Liebknecht-Str. 3, Berlin
       
      4,3
      / 5 (115 arvostelua)
      5.0 kautta 5.0

      AquaDom-akvaario, DDR-museo ja Berliinin tuomiokirkko sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Museosaari ja Nikolaikirche ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Steigenberger Hotel Berlin 85 €
      Steigenberger Hotel Berlin

      Steigenberger Hotel Berlin

      Los-Angeles-Platz 1, Berlin
        
       4,3
       / 5 (188 arvostelua)
       5.0 kautta 5.0

       Keisari Vilhelmin muistokirkko ja Europa-Center sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Kaufhaus des Westensin tavaratalo ja Berliinin eläintieteellinen puutarha ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       Steigenberger Hotel Am Kanzleramt 97 €
       Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

       Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

       Ella-Trebe-Straße 5, Berlin
         
        4,6
        / 5 (57 arvostelua)
        5.0 kautta 5.0

        Saksan liittokanslerinvirasto ja Valtiopäivätalo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Brandenburgin portti ja Voitonpylväs ovat myös 2 kilometrin päässä.

        The Westin Grand, Berlin 149 €
        The Westin Grand, Berlin

        The Westin Grand, Berlin

        Friedrichstr. 158-164, Berlin
          
         4,5
         / 5 (49 arvostelua)
         5.0 kautta 5.0

         Komische Oper Berlin, Galeries Lafayette ja Friedrichstraße sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Ranskalainen tuomiokirkko ja Brandenburgin portti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

         Kartta

         Hotellit Berliinissä – Euroopan kulttuurin keskuksessa

         Berliini on Saksan pääkaupunki, jolla on merkittävä sija Euroopassa. Berliinissä yhdistyvät historia ja nykyaika, sekä rikas kulttuuri ja upeat nähtävyydet. Berliini tarjoaa kaupunkilomasta pitäville matkalaisille unohtumattoman elämyksen.

         Berliinin vaikuttavat, mutta edulliset hotellit

         Berliinin hotellitarjonta on erittäin monipuolinen ja vaihteleva hinnoiltaan, mutta hotellien hinta-laatusuhde on erinomaisesti tasapainotettu. Edullisinkin hotelli Berliinissä on laadultaan erinomainen ja viihtyisä, ja henkilökunta Saksan hotelleissa on uskomattoman ystävällinen ja avulias. Kaupungin keskustasta löytyy myös edullisia hotelleja Berliinissä, mikä on vannoutuneelle shoppailijalle erinomainen uutinen. Berliinin lukuisat myymälät ovat kivenheiton päässä edullisesta hotellista, mikä lisää viihtyvyyttä huomattavasti. Berliinin hotelleista löytyvät tilat niin lomailijalle kuin yrityksille. Etsi tarpeisiisi sopiva huokeahintainen hotelli Berliinistä tai muista Saksan kaupungeista, kuten esimerkiksi Hohen Neuendorfista käyttämällä kätevää hakukonetta.

         Berliinin nähtävyydet

         Berliinissä on vaikka mitä nähtävää, kuten esimerkiksi Alexanderplatzin tunnettu TV-torni, josta näkee koko Berliinin. Brandenburgin portti on komea nähtävyys, joka rakennettiin 1700-luvulla. Berliini kuhisee museoita ja Museuminsel, eli museosaari Spree-joen varrella pursuaa erilaisia museoita, kuten Vanha kansallisgalleria, Bode-museo, Pergamon-museo ja Uusi museo. Tämä massiivinen museoalue sisältää korvaamattomia taideteoksia, joiden näkeminen on elämys. East Side Gallery muistuttaa Berliinin historiasta, sillä Berliinin muurista jätettiin osa, ja lukuisat taiteilijat ovat maalanneet muuriin teoksiaan, tehden siitä yhden nykypäivän Berliinin kiehtovimmista nähtävyyksistä. Kaupungissa on myös kirkkoja, kuten esimerkiksi Keisari Vilhelmin muistokirkko, joka on yksi Berliinin symboleja. Tämä rauniokirkko on sodan runtelema, mutta säilytetty muistomerkkinä sodan tuhoille.

         Ostoksilla Berliinissä – elämys

         Berliini tarjoaa innokkaalle shoppailijalle elämyksen, jota ei hevin unohda. Kaupunki sisältää myymäläketjuja, erikoisliikkeitä, design-myymälöitä, pikkupuoteja ja kirpputoreja, joten Berliinistä löytää jokainen jotain. Tauentzienstraße on pitkä katu, joka on kaupungin suosituimpia ostoskatuja, ja josta löydät lukuisia myymälöitä, kuten tavaratalo KaDeWen, joka myy luksustuotteita. Berliinin Champs Elysée sisältää sekä ylellisiä myymälöitä että myös tuttuja vaatekauppoja. Tuliaisia ja muita koriste-esineitä löytyy tavaratalosta nimeltä Europa-Center, ja kirpputorien ystävälle löytyy suosittu Tiergarten.

         Herkuttele Berliini taivaan alla

         Berliinissä on ravintoloita kuin sieniä sateella; niin kansainvälisiä keittiöitä kuin paikallisia perinneruokia tarjoavia ruokapaikkoja ja katukeittiöitä. Berliinissä ostetaan pikkusyötävää usein, kuten Suomessa, nakkikioskin tapaisista kojuista. Bratwurst-makkara höysteillä on suurimpia suosikkeja Berliinissä, ja tietenkin Imbiss-kojuissa myytävä döner-kebab, joka on alkujaan turkkilainen ruoka. Aasiasta kotoisin olevat dumplingsit ovat eräänlaisia höyrystettyjä taikinanyyttejä, herkullisella täytteellä. Berliinissä et liiku nälkäisenä, siitä pitävät katukojut huolen!

         Muista myös katsoa halvat hotellit Berliinissä.

         


         Viimeisimmät arvostelut kohteessa Berliini

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.