Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Berliini hotellit

50 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 11 tuntia sitten
Select Hotel Berlin Ostbahnhof

Select Hotel Berlin Ostbahnhof

Lange Strasse 31, Berlin
23 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,0
/ 5 (46 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Mercedes-Benz Arena ja Nikolaikirche sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotelli. Alexanderplatz ja TV-torni ovat myös 3 kilometrin päässä.

57 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 12 tuntia sitten
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Charlottenstrasse 66, Berlin
20 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,9
/ 5 (101 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Konzerthaus Berlin ja Gendarmenmarkt sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Checkpoint Charlie -museo ja Galeries Lafayette ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

71 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 11 tuntia sitten
Select Hotel Berlin The Wall

Select Hotel Berlin The Wall

Zimmerstrasse 88, Berlin
34 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,3
/ 5 (88 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotelli. Galeries Lafayette ja Gendarmenmarkt ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

104 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 13 tuntia sitten
The Westin Grand, Berlin

The Westin Grand, Berlin

Friedrichstr. 158-164, Berlin
44 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,5
/ 5 (43 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Komische Oper Berlin and Galeries Lafayette sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotelli. Ranskalainen tuomiokirkko ja Brandenburgin portti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

71 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 16 tuntia sitten
Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Alexanderplatz 7, Berlin
33 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,9
/ 5 (246 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Alexanderplatz ja Berliinin raatihuone sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotelli. Nikolaikirche ja Museosaari ovat myös 2 kilometrin päässä.

36 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 11 tuntia sitten
Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum

Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum

Bülowstraße 20-22, Berlin
39 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,6
/ 5 (274 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Bauhaus Archiv -designmuseo, Keisari Vilhelmin muistokirkko ja Potsdamer Platz sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotelli. Brandenburgin portti ja Valtiopäivätalo ovat myös 3 kilometrin päässä.

38 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 12 tuntia sitten
Centro Park Hotel Berlin-Neukölln

Centro Park Hotel Berlin-Neukölln

Buschkrugallee 60-62, Berlin
24 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,0
/ 5 (9 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Treptowerin puisto on 4,7 kilometrin päässä tästä hotelli. Checkpoint Charlie -museo ja Potsdamer Platz sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Arena Berlin ja Viktoriapark ovat myös 10 kilometrin päässä.

39 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 12 tuntia sitten
Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg

Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg

Knesebeckstr. 8-9, Berlin
25 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,6
/ 5 (50 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Teknillinen yliopisto ja Berliinin eläintieteellinen puutarha sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Keisari Vilhelmin muistokirkko ja Voitonpylväs ovat myös 3 kilometrin päässä.

Kartta

Viimeksi varatut Berliini Hotellit

Hotellit Berliinissä – Euroopan kulttuurin keskuksessa

Berliini on Saksan pääkaupunki, jolla on merkittävä sija Euroopassa. Berliinissä yhdistyvät historia ja nykyaika, sekä rikas kulttuuri ja upeat nähtävyydet. Berliini tarjoaa kaupunkilomasta pitäville matkalaisille unohtumattoman elämyksen.

Berliinin vaikuttavat, mutta edulliset hotellit

Berliinin hotellitarjonta on erittäin monipuolinen ja vaihteleva hinnoiltaan, mutta hotellien hinta-laatusuhde on erinomaisesti tasapainotettu. Edullisinkin hotelli Berliinissä on laadultaan erinomainen ja viihtyisä, ja henkilökunta Saksan hotelleissa on uskomattoman ystävällinen ja avulias. Kaupungin keskustasta löytyy myös edullisia hotelleja Berliinissä, mikä on vannoutuneelle shoppailijalle erinomainen uutinen. Berliinin lukuisat myymälät ovat kivenheiton päässä edullisesta hotellista, mikä lisää viihtyvyyttä huomattavasti. Berliinin hotelleista löytyvät tilat niin lomailijalle kuin yrityksille. Etsi tarpeisiisi sopiva huokeahintainen hotelli Berliinistä tai muista Saksan kaupungeista, kuten esimerkiksi Hohen Neuendorfista käyttämällä kätevää hakukonetta.

Berliinin nähtävyydet

Berliinissä on vaikka mitä nähtävää, kuten esimerkiksi Alexanderplatzin tunnettu TV-torni, josta näkee koko Berliinin. Brandenburgin portti on komea nähtävyys, joka rakennettiin 1700-luvulla. Berliini kuhisee museoita ja Museuminsel, eli museosaari Spree-joen varrella pursuaa erilaisia museoita, kuten Vanha kansallisgalleria, Bode-museo, Pergamon-museo ja Uusi museo. Tämä massiivinen museoalue sisältää korvaamattomia taideteoksia, joiden näkeminen on elämys. East Side Gallery muistuttaa Berliinin historiasta, sillä Berliinin muurista jätettiin osa, ja lukuisat taiteilijat ovat maalanneet muuriin teoksiaan, tehden siitä yhden nykypäivän Berliinin kiehtovimmista nähtävyyksistä. Kaupungissa on myös kirkkoja, kuten esimerkiksi Keisari Vilhelmin muistokirkko, joka on yksi Berliinin symboleja. Tämä rauniokirkko on sodan runtelema, mutta säilytetty muistomerkkinä sodan tuhoille.

Ostoksilla Berliinissä – elämys

Berliini tarjoaa innokkaalle shoppailijalle elämyksen, jota ei hevin unohda. Kaupunki sisältää myymäläketjuja, erikoisliikkeitä, design-myymälöitä, pikkupuoteja ja kirpputoreja, joten Berliinistä löytää jokainen jotain. Tauentzienstraße on pitkä katu, joka on kaupungin suosituimpia ostoskatuja, ja josta löydät lukuisia myymälöitä, kuten tavaratalo KaDeWen, joka myy luksustuotteita. Berliinin Champs Elysée sisältää sekä ylellisiä myymälöitä että myös tuttuja vaatekauppoja. Tuliaisia ja muita koriste-esineitä löytyy tavaratalosta nimeltä Europa-Center, ja kirpputorien ystävälle löytyy suosittu Tiergarten.

Herkuttele Berliini taivaan alla

Berliinissä on ravintoloita kuin sieniä sateella; niin kansainvälisiä keittiöitä kuin paikallisia perinneruokia tarjoavia ruokapaikkoja ja katukeittiöitä. Berliinissä ostetaan pikkusyötävää usein, kuten Suomessa, nakkikioskin tapaisista kojuista. Bratwurst-makkara höysteillä on suurimpia suosikkeja Berliinissä, ja tietenkin Imbiss-kojuissa myytävä döner-kebab, joka on alkujaan turkkilainen ruoka. Aasiasta kotoisin olevat dumplingsit ovat eräänlaisia höyrystettyjä taikinanyyttejä, herkullisella täytteellä. Berliinissä et liiku nälkäisenä, siitä pitävät katukojut huolen!

Viimeisimmät arvostelut kohteessa Berliini

Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.